Mașina de spălat „Albalux” de la „Sinteza zilei”


  „Dacă negăm virusul, asta nu înseamnă că nu există.” Asta spunea la emisiunea „Sinteza zilei” de pe Antena 3 […]

Dacă negăm virusul, asta nu înseamnă că nu există.” Asta spunea la emisiunea „Sinteza zilei” de pe Antena 3 domnul Arafat sub privirile umed-bovine ale pastorului răspopit. Se începe apoi un dialog aberant, în care amândoi încearcă (manipulatoriu) să convingă pe cei ce-i urmăresc, că toți cei care nu mai acceptă măsurile abuzive (unice pe planetă), sunt din categoria celor care nu cred în Covid. Că aceștia sunt cei ce consideră că toată istoria planetară de șase luni încoace este o farsă sinistră pusă la cale de oculta mondială.

În fine, sunt cei ce dezvoltă acele teorii ale conspirației demne de disprețul oricărui afiliat CNN care se respectă. Toate astea spuse de pastor pe un ton superior şi cu un zâmbet disprețuitor în colțul gurii. Ştiți ce zic! Cunoașteți zâmbetul!

Ceea ce neagă şi Mihai Gâdea, dar şi Raed Arafat, este că există o categorie de cetățeni care a crezut și crede în existența virusului, care a respectat până la un punct regulile, chiar dacă unele le-au părut excesive, dar care nu înțeleg și nu acceptă absurdul. Nu mai reiau problema arestării asimptomaticilor şi nici excesul de mască.

N-are rost din moment ce în acest sens există deja o decizie CCR, iar despre măști aflăm azi de la Protecția consumatorului că 90% dintre ele pot fi folosite doar ca hârtie igienică. Adică doar pentru şters la cur sunt bune. Cu toată reclama făcută de Mircea Badea (cu toată dragostea desigur şi total dezinteresat), se pare că povestea măștilor de pe piața românească este o înșiruire de articole din codul penal asezonate cu mult, mult, parandărăt.

Concluzionând, eu cred că toată raportarea grupului Arafato-strategic este făcută din pix (nu mai detaliez), că Covidul a fost, dar acum este mai fâsâit decât o banală răceală de vară, iar vrajeala cu asimptomaticii este cea mai a dracului gulgută pentru prostirea proștilor inventată vreodată.

Vă dați seama, n-ai nimic, nu te doare nimic, dar Arafat te declară bolnav și te arestează la cartoane! Ajungi la vorba lui Becali: „Cum să fii bă colonel, dacă nu ești colonel?!”

Cât despre habibi Raed, cel care s-a bucurat ca nimeni altul de încrederea și susținerea cetățenilor, s-a dovedit a fi un sociopat, un plutonier al Pandemiei care n-are nici o străbatere în a încălca Constituția și drepturile omului. Care a pierdut în patru luni tot ce câștigase într-o viață.

Din tremurul vocii şi din agitația argumentării i-am simțit teama şi e normal să se teamă știind şi el cu cine are de-a face. Securiştii nu au milă dacă nu ești de-al lor, iar dacă n-ai nici spatele acoperit extern, ești mâncat. După ce te folosesc, pușcărie scrie pe tine! Nici dracu nu te mai scapă dacă ai intrat în malaxorul ăstora.

Nici măcar mașina de spălat „Albalux” de la „Sinteza zilei” nu mai este de folos, pentru că nici Răspopitul nu mai este farul călăuzitor care-a fost odată. Din păcate pentru unii, Pandemia a fost și un examen în care s-au testat caracterele. Iar printre cei care-au picat examenul, se numără (printre mulți alții) și cei doi, Mihai Gâdea și Raed Arafat.

                                                                                                        Dorel BĂLAȘA

https://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(manipulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mașina de spălat „Albalux” de la „Sinteza zilei”

  1. Zsisa zice:

    De acord cu acest articol, singura exceptie fiind aceea canoul statut al Antenei 3 este de ‘partener’ si nu ‘afiliat’ CNN!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.