Curaj total: Firea face praf Grupul de Comunicare! ”Cineva vrea să țină lumea sub teroare”


Gabriela Firea

”Acel Grup de Comunicare Strategică livrează cifre care cred că aduc foarte multă panică -sunt inexacte, ca să nu spun un cuvânt foarte urât”.

Fapt inedit în politica mare – pentru prima dată, un lider al unui partid parlamentar are curajul să atace în față, radical, Grupul de Comunicare Strategică.

”Sunt uimită de anumite cifre pe care le livrează acel Grup de Comunicare – cifre care cred că aduc foarte multă panică”, a spus Firea, subliniind că ”sunt inexacte, ca să nu spun un cuvânt foarte urât”.

Primarul general a dat ca exemplu afirmația de vinerea trecută, când ”s-a spus că, în București, mai sunt doar șase ventilatoare mecanice libere”.

”Este o cifră greșită, ca să nu spun falsă și mincinoasă, în sensul că doar spitalele Primăriei Capitalei dețin aproape 100 de ventilatoare mecanice mobile și am achiziționat în această perioadă încă 25, care au și venit în Capitală”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea face cea mai curajoasă afirmație, contrazicând fățiș GCS: ”Prin urmare, le transmit cetățenilor că nu e criză, nici de locuri la ATI, nici de ventilatoare mecanice, nici de medici, nici de locuri în spitale”.

De asemenea, primarul general a arătat că ”Victor Babeș”, spital fanion în lupta cu Covid-19, ”are 450 de locuri și 250 de persoane internate” și, atenție, ”se fac, în această perioadă, mai multe externări decât internări”.

”Spitalul Victor Babeș nu este plin la ATI – sunt, am înțeles, cinci persoane, iar la Colentina este un spital pavilionar cu 860 de paturi unde sunt 100 de pacienți”, spune Firea, punctând direct: ”Deci unde este criza de paturi?!”.

Gabriela Firea a criticat din nou Guvernul pentru că ”a blocat procedura de testare a populaţiei iniţiată de Primăria Capitalei” și a condamnat faptul că nu s-a redeschis încă Spitalul Colentina pentru bolnavii cronici.

Concluzia Gabrielei Firea este la fel de curajoasă: ”E cineva care vrea să țină lumea sub teroare? Așa se pare!”.

”Probabil se încearcă inclusiv amânarea alegerilor locale”, opinează Firea, ca spune ”pe mine una nu m-ar deranja – când se vor organiza alegerile, sunt binevenite”.

 Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Curaj total: Firea face praf Grupul de Comunicare! ”Cineva vrea să țină lumea sub teroare”

  1. simona zice:

    Mie nu-mi plac politicienii ,dar despre asta vorbeam deunazi . Tanti asta are ceva creier ( si asta nu pt ce a declarat aici ,drept a dat-o in bara cu mersul tramvaielor si autobuzelor pe aceiasi parte ,dar aici e mult de discutat ,idiotii obedienti de la transporturi stiau de materialul de linga sine). Pina acum a reusit sa fie sireata ca vulpea ,sinuoasa ca sarpele ,stie sa urce si sa coboare discutia functie de interlocutori . Are minusuri ,dar sincer are si plusuri . Decit Nicusor puisor ….Pacat ca partidul doamnei are cu totul alte probleme :sfisierea intre ei ,asta de fapt a fost cuiul lui Pepelea care i-a dat jos de la conducerea locomotivei .,asta si analfabetii functionali scosi in fata . Dar fiecare pasare piere pe limba ei…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.