Extremiștii Înarmați BLM În Uniformele Negre Au Promis Că „Iau Texas” Și Declară „Moartea Israelului Și Americii”


Tradus cu google

Mișcarea militantă, extremistă Black Lives Matter, nu este finanțată doar direct de sute de corporații americane care încearcă să răstoarne America, acum BLM a născut ascensiunea unor grupări militante și mai extreme, care se angajează să folosească forța pentru a răsturna statele americane ca Texas.

Sute de membri ai NFAC – Not F # cking Around Coalition – au marșat în apropiere de Atlanta în weekend, îmbrăcați în uniforme de tot negru și purtând AR-15 și alte arme similare, în timp ce își strigau cererile pentru înfrângerea Texasului și lansarea unui nou „Negru etnostat ”în SUA.

Descrisă de unul dintre membrii săi drept „coloana vertebrală a armatei unei noi națiuni negre”, NFAC a adoptat un ton agresiv, de confruntare, care implică un conflict cinetic cu alții și cu guvernul american.

Extremistii înarmați în blm, în uniforme negre, jurizează „să ia Texas” și să declare „moartea în Israel și America”

De ce nu? Întrucât „Viețile negre” au primit acum privilegiul negru suprem / supremația neagră în toată America, se pare că nu există nicio cerere că este un pod prea departe.

Planurile lor includ depunerea unei „Declarații de Eliberare”, în care susțin că vor declara fiecare negru din America drept „prizonier politic”, în timp ce cer guvernului american să predea teritoriul pe care NFAC îl va prelua pentru „etnostatul negru”. .“

Vor alt CHAZ, cu alte cuvinte, dar la o scară mai mare.

Filmarile de pe negru ar începe, fără îndoială, imediat, iar etnostatul negru s-ar prăbuși rapid într-un sh # thole în stil Haiti, dar acest lucru este deja evident pentru toată lumea.

Nicăieri pe pământ nu există o gloată neagră înarmată și supărată care a creat vreodată o societate pașnică, corectă și dreaptă.

Ascultă și învață:

Iată o imagine fixă ​​a unora dintre marșieri, care par a fi o încrucișare între Antifa și Black Panthers:

Grupul Militar Negru1 500

De asemenea, au emis o provocare directă „milițiilor albe” și par a fi mâncărime pentru o confruntare. Cineva ar trebui să le spună, la un moment dat, că milițiile albe nu stau pe drum ca niște idioți, așteptând să fie împușcați.

Te lovesc cu elementul surprizei și te înfrâng înainte să știi chiar ce s-a întâmplat:

Protestatarii Black Lives Matter Fac Apel La „Moartea Pentru Israel” Și Statele Unite

Între timp, Black Lives Matter, în calitate de organizație, a susținut puternic anti-Israel, anti-evreu și antisemit în ultima săptămână sau cam așa ceva, protestatarii BLM cântând acum „moartea în Israel” și Statele Unite. După cum raportează Breitbart News :

La mitingurile pro-palestiniene Black Lives Matter din New York și Washington, au fost auzite scanduri care strigau „Moarte pentru Israel”, „Moartea către America” și „Din Gaza în Minnesota, globalizează Intifada!”

Dequi Kioni Sadiki, soția fostului Pantera Neagră Sekou Odinga, a declarat:

„Evreii europeni care ocupă, măcelăresc și continuă să forțeze milioane de palestinieni pe câmpurile lor de ucidere numite refugii și lagăre de concentrare, sunt rudele europenilor … care au răpit, sacrificat și forțat milioane de africani și indigeni” în sclavie.

Apelurile la „desființarea poliției” s-au alăturat apelurilor pentru eliminarea „statului sionistic al Israelului”.

Co-Fondator BLM Los Angeles: Aproape Toți Liberalii Albi Din Los Angeles Ca „Supremaciști Albi”

BLM a intrat de asemenea cu o poziție anti-albă, care este, desigur, rasistă și atrăgătoare. După cum raportează Breitbart.com :

Activistii Black Lives Matter din Los Angeles cred ca traiesc intr-un oras plin de „supremacisti liberali albi”.

„Așa că este important în timp ce spunem lucrurile – cum văd semnul tău„ dracului Donald Trump ”,„ da ’dracului Donald Trump” – că ne amintim că trăim într-un oraș care este în mare parte supremacisti albi liberali, ”Dr. Melina Abdullah, co -Fonder de Black Lives Matter LA a spus unei mulțimi entuziaste într-un videoclip postat de Consiliul Local al Poporului miercuri:

Abdullah, profesor de Studii Pan-Africane la Cal State LA, a continuat să descrie supremaciștii albi liberali drept cei care au „prieteni negri care stau la masa de cină” și cei care „vorbesc spaniolă”.

În Cazul În Care Urmăriți: Extremiștii Negri Sunt Acum Anti-Poliție, Anti-Americană, Anti-Albă, Antisemită, Anti-Israel Și Total Opozabili Statului De Drept

Datorită sprijinului neclintit al NBA, NFL și a sutelor de corporații din America care finanțează achiziția de arme teroriste de Black Lives Matter, grupurile extremiste negre se ridică și devin agresive, violente și excesiv de rasiste.

Ei cer uciderea albilor și distrugerea Israelului.

Ei cer ca America să fie doborâtă și cer guvernului american să le dea o bucată de pământ, astfel încât să își poată declara propria rezervație neagră sau „zonă autonomă”, care va fi fără îndoială foarte repede condusă de un comandant negru care are un AK-47 și conduce toată prostituția și traficul de copii în interiorul zonei.

În CHAZ, doi tineri bărbați negri au fost împușcați de „forțele de securitate” negre CHAZ, iar acum o fetiță neagră, în vârstă de 8 ani, a fost împușcată la moarte de protestatarii militanți ai Black Lives din Atlanta .

Atunci când îi puneți pe militanții negri în sarcină, este ceea ce obțineți: violență neîngrădită împotriva negrilor (și a tuturor celorlalți).

Care este exact situația din Chicago, unde se presupune că 79 de persoane au fost împușcate în weekendul de 4 iulie … în mare parte oameni de culoare, apropo. (Atenție mass-media la această statistică, în caz că vă întrebați.)

Militanții negri sunt atât de lipsiți de minte și de nebunii, încât au dărâmat în mod deliberat statuia lui Frederick Douglas , un abolitionist care și-a dedicat viața eliberarea sclavilor din America.

Douglas este un erou al istoriei negre, dar se pare că statuia lui a fost prea „jignitoare” pentru tinerii negri din ziua de azi, care nu sunt cu adevărat decât niște bande violente, fără lege, care duc la distrugere, crimă, jafuri și incendii cu care pot scăpa.

(Și până acum, politicienii liberali nebuni îi lasă să facă tot ce vor.)

Pe măsură ce toate acestea se întâmplă, 269 de corporații din toată America se încadrează pe ei înșiși scriind cecuri de milioane de dolari grupurilor negre care aduc bani în aceste operațiuni de terorism.

Aceste corporații includ American Express, AT&T, Bank of America, Coca-Cola, Disney, Gatorade, Goldman Sachs, Hulu, IBM, Lowe’s, McDonald’s, Nike, Pepsi, Reebok, Metrou, Taco Bell, YouTube și alte sute. Vezi lista completă aici .

Aceasta înseamnă că sute de corporații americane susțin deschis o organizație teroristă internă care este antisemită, rasistă, violentă și execută omoruri împotriva americanilor negri, precum și a ofițerilor de poliție. Vrei niște cartofi prăjiți cu acea ură?

Încetați Să Încercați Să Potoliți Lunaticii Nebuni Și Violenți

Apropo, nu vedem niciuna dintre aceste corporații, predându-și companiile și predând toate acțiunile lor americanilor negri.

Mai degrabă, aceștia pretind să sprijine BLM doar ca o modalitate de a încerca să crească profiturile companiilor, făcând pandire la cererile din ce în ce mai nebunești ale organizațiilor teroriste militante negre care, dacă ar avea șansa, să-i tragă pe fiecare CEO alb din fiecare dintre aceste companii. și trage-le în față, apoi le aruncă în râu.

Nu mai încercați să negociați cu teroriștii . Este un exercițiu inutil, deoarece nu există nicio limită la cerințele lor. În schimb, președintele Trump și DOJ trebuie să facă două lucruri:

 1. Oficial declară Black Lives Matter, Antifa the NFAC drept grupuri de teroriști domestici.
 2. Deputați toți deținătorii de vehicule ascunse din toată America cu autoritatea de a se angaja și de a ajuta la înfrângerea teroriștilor oriunde sunt observați astfel de teroriști.

Problema rezolvata.

Dacă radicalii negri din America vor să trăiască într-o societate de pace, justiție și egalitate, ar trebui să înceteze amenințarea cu uciderea tuturor în timp ce arde clădirile, împușcând inocenții și apelând la executarea poliției.

Dar, dacă vor un război, Trump și DOJ ar trebui să pună capăt acel război cât mai repede, înfrângând teroriștii militanți negri cu o forță copleșitoare și cu asistența publicului american armat.

Referință: NaturalNews.com

Armed BLM Extremists in Black Uniforms Vow to ‘Take Texas’ and Declare ‘Death to Israel and America’

Acest articol a fost publicat în S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Extremiștii Înarmați BLM În Uniformele Negre Au Promis Că „Iau Texas” Și Declară „Moartea Israelului Și Americii”

 1. simona zice:

  Politicienii americani opozantii lui Trump au deschis o usa pe care a intrat prostia .Zeci de ani si-au batut joc de invatamint ,au 80% de analfabeti functionali . Saracia naste demoni. Daca nu-si revin ,daca se mai joaca mult de-a alegerile ,s-ar putea ca pina atunci SUA sa nu mai existe . Nici acum nu trimit armata ? Atunci totu-i regizat si chiar asta vor . Va cadea SUA si apoi vor regiza in toata lumea caderi de guverne pt ca mai apoi sa -si puna pe mansoleu guvernul mondial . Tantalaii nostrii trasi de sfori n-o sa trebuiasca dati jos ,ne vor vinde la kg .

  Apreciază

 2. Ina zice:

  Asa este. Din păcate ni se da problema falsa Corona, ca să avem cu ce ne ocupa și „speria”,. Pe unii chiar ii sperie și se mai simt și importanți, băgați în seama de autorități, „apărați” de acestea și pe picior de război cu cei care gindesc și nu înghit gogoșile oficiale și manipulatoare ale „autorităților”. Avind de „treaba”, nu mai vedem ce se intimpla, nu mai sesizam principalul și trece neobservata afirmația fostului șef al Cominternului Socialist, actual șef ONU, Guterrez:hai s-o punem de un guvern mondial, ca astea naționale nu mai fac față. Venim noi ca avem totul pregătit pt paradis:indivizi cipati, înregistrați, controlați, vaccinați și cuminți, semiroboti, semicretini, primitivi, needucați, etc, dar care pot fi cu un click din Silicon Valey făcuți docili sau chiar trecuți în lumea umbrelor cu un „delete”. Mai multa imaginație îmi refuz.

  Apreciază

 3. Sara zice:

  Se vor linisti daca nu va mai fi ales Trump presedinte. Atunci vor avea cale libera pentru instalarea Guvernului Mondial si totodata pentru reducerea populatiei, care le sta in gat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.