A apărut o nouă specie humanoidă: Covidopatul


Prognoza meteo pentru 1-7 iulie

Pentru această specie nu mai există nici un alt pericol pe fața pământului în afară de covid. Pentru Covidopat nu există pericolul încălzirii globale, nu există foamete și sărăcie, nu mai exista alte boli mortale în afara de covid.
O altă trăsătura specifică covidopatului e ura: el îi urăște visceral pe toți cei care nu sunt la fel de obsedați de covid ca el.
Covidopatul e foarte invidios pe cei care trăiesc mai relaxați – pentru aceștia, teama de covid fiind una ca toate celelalte temeri firești ale omului societății de azi, griji reale în legătura cu viața de zi pe care o trăim împreună, indiferent dacă ne place sau nu, incertitudinea în ce privește viitorul copiilor lumii.
Covidopatul știe dinainte că dacă se va îmbolnăvi de Covid, singurii vinovați sunt cei care trăiesc normal, mai relaxați, CCRul și PSDul.
Iar singurul canal tv la care se uită îngrozit de 3 luni, care-i alimentează boala, îi confirmă panica obsesivă și predicțiile morbide e Digi tv. Stă închis în casă, îi înjura pe toți iresposabilii si, evident, își descarcă nervii și toată frustrarea pe Paramedics on Facebook.
Text preluat.
Oana Cristina Naicu.

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la A apărut o nouă specie humanoidă: Covidopatul

  1. reaua zice:

    si sunt foarte activi in bula lui caramitru, sa-i auzi cum raporteaza ei la fb,sute de conturi si nu sunt luati in seama, cum pun ei de o razmerita contra lui zuck care nu le urmeaza directivele, cum ar pune ei biciul si parul, mai ceva ca in india pe romani, sa te pazeasca cel de sus sa nu fii de acord cu gurul, ala esti, sar 20-30 pe tine

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.