CRISTOIU, DESPRE ARAFAT: DOMNULE, NU PUTEM SĂ-L ARESTĂM PE ĂSTA?


Ion Cristoiu s-a enervat teribil pe Raed Arafat. Jurnalistul s-a arătat revoltat că se întreține o stare de teroare a populației prin mesaje apocaliptice.  ”Avem președinte, premier și totuși toți sunt în subordinea lui Arafat care are o demență. E bolnav și vrea să fie șef pentru că îi place postura asta”, a spus printre altele Ion Cristoiu. Acesta consideră că se petrece o mare manipulare.

”Domnule, nu putem să-l arestăm pe ăsta? Niciodată nu mi-am dorit ca o persoană să fie arestată. Măcar să-l închidem. Nu îl mai lăsați să se ducă la Gâdea. Eu nu înțeleg…Dan Voiculescu e însurat cu ăsta? Nu înțeleg de ce se duce imediat la Gâdea. S-a îndrăgostit Gâdea de el? Cu toată stima, domnule Gâdea. Am lucrat împreună între 2005 și 2009. Lasă-l măi pe Raed Arafat! Omul este bolnav. Nu poți să lași o țară pe mâna lui Arafat.

Eu nu am mai pomenit așa ceva. Avem președinte, premier și totuși toți sunt în subordinea lui Arafat care are o demență. E bolnav și vrea să fie șef pentru că îi place postura asta. Bun! Asta nu înseamnă că trebuie să facem noi o panică totală. Până mai ieri aveam succes și ieșea Iohannis să spună ce bine ne-am descurcat iar acum rezultă ca suntem printre primii la infectări.

Există o explicație. Este ceva foarte important pentru ei de risc pentru că riști că te pun ăia pe lista neagră și nu mai pleci în anumite destinații. Ați observat că din când în când apar tot felul de oameni ca Pistol sau directorul cutare de la Terapie Intensivă care ne arată cum este un plămân atacat.

Rămâne un mare mister de ce se face această manipulare. Ce urmăresc cu această revenire spectaculoasă a pandemiei este greu de spus. Să mai fure? Să mai aducă măști? Eu cred că vor să amâne alegeri, altceva nu îmi explic că vor. Altceva nu are justificare. Atmosfera este unică în lume. Arafat, seară de seară, la toate televiziunile, apoi Rafila, Lucovid…”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu la CristoiuTV.

http://vavedem.com/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.