Este înspăimântător cât de manipulați suntem.


Coronavirus: Call for apps to get fake Covid-19 news button - BBC News

Monica Poka : ”Este înspăimântător cât de manipulați suntem. Mama mea cunoaște o asistentă medicală din San Francisco care se ocupa cu testele COVID. După ce fiecare test pe care-l trimitea se întorcea ca pozitiv, a devenit suspicioasă. Așa că, a trimis două teste nefolosite, fără să recolteze vreo probă. Ambele s-au întors ca pozitive. Le-a spus și altor câteva asistente și, împreună, au trimis 10 teste false, nefolosite, fără să preleveze vreo probă, și cu nume false. TOATE S-AU ÎNTORS POZITIVE!!! Ce naiba se întâmplă? Este mai mult decât vorba de lăcomie și bani pentru spitale. Suntem controlați și manipulați dincolo de ceea ne-am putea imagina vreodată.”

Oamenii încep să vorbească și unele lucruri și informații nu le veți găsi scrise negru pe alb cu numele celui care face dezvăluirea pentru că oamenii se tem pentru siguranța lor, viitorul lor și mulți chiar pentru viața lor. Cei care vă bazați doar pe ceea ce mass-media oficială vă prezintă și nu vă informați și din alte surse sunteți segmentul de populație cel mai supus manipulării și îmbolnăvirii prin nocebo.

Aveți grijă de voi măi oameni, nimănui nu-i pasă de sănătatea și de viața noastră! Le pasă numai de buzunarul nostru și de câștigul pe care-l pot obține de pe urma fiecăruia dintre noi! Unora chiar și morți le aducem câștiguri colosale

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.