Celebru revoluționar, mesaj cutremurător: ”Nu predați România celui mai ticălos lagăr!”


Romania 1989

”Un alt Regim de Putere trădător, susținut de plebea totalitaristă, ce se pregătește să predea independența României celor ce vor s-o încorporeze, fără condiții, în cel mai ticălos lagăr al libertăților umane”

După cum se știe, legea care stabilește măsurile de carantină și izolare a trecut ieri seară de Camera Deputaților, după un simulacru de consultări și un vot suspect de a fi fost imperativ. O înțelegere PNL-PSD a făcut ca legea, contestată de diverse ONG-uri și de personalități, să fie votată cu o largă majoritate.

Legea urmează să ajungă azi la Senat, camera decizională, iar către echipa juriștilor de marcă precum Șerban Nicolae, Titus Corlățean sau Robert Cazanciuc se îndreaptă speranțele contestatarilor.

Cel mai cunoscut revoluționar de la Timișoara, Claudiu Iordache, transmite un mesaj emoționant parlamentarilor, începând cu atenționarea ”Libertatea cucerită prin Revoluția celor 1104 morți pentru Patrie este în curs de a fi prădată!”.

”Cei peste 1100 de martiri ai Revoluției vă cer să nu permiteți confiscarea libertății neamului românesc, supus astăzi unui Regim politicianist fără scrupule!”, scrie Iordache.

Acum ori niciodată, spune Claudiu Iordache, care le cere parlamentarilor acum, când mai au  câteva luni de mandat, ”faceți-vă cu adevărat datoria, ascultați vocea Onoarei!”.

”Nu votați Legea Dictaturii Sanitare, aprobată de guvernul României! Nu puneți cărămida la noul lagăr fascist al viitorului României!”, transmite Iordache, acuzând că ”un alt Regim de Putere trădător, susținut de plebea totalitaristă, ce se pregătește să predea independența României celor ce vor s-o încorporeze, fără condiții, în cel mai ticălos lagăr al libertăților umane, Totalitarismul Noii Ordini Mondiale, Ghetoul Global!”.

Claudiu Iordache izbucnește – de când recomandările unei organizații internaționale sunt deasupra Constituției României? ”De când un prim-ministru vremelnic vă poate bloca alegerea națională? De când poporul nostru trebuie atât de samavolnic văduvit de propriile drepturi?”

”Parlamentari, nu sprijiniți, nu votați, nu acceptați cu nici un preț o asemenea capitulare! Vă veți dezonora pe voi înșivă și vă veți dezonora Țara!”, transmite Iordache.

Celebrul revoluționar și excepțional scriitor le cere parlamentarilor, în finalul mesajului său (pe care îl puteți citi integral mai jos) să își amintească Jurământul depus:

”Jur credinţă patriei mele România.

Jur să respect Constituţia şi legile ţării.

Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României.

Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor.

Aşa să mă ajute Dumnezeu!”

Claudiu Iordache a fost și parlamentar în prima legislatură, între 1990 și 1992.

 Dragos Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Celebru revoluționar, mesaj cutremurător: ”Nu predați România celui mai ticălos lagăr!”

  1. simona zice:

    In tara asta ni s-a luat totul :mine ,industrie ,paduri ,ape ,fabrici ,uzine ,invatamintul ,sanatatea . Mai avem ceva libertate ,daca o pierdem si pe asta…Si anunt pe calea asta indecisii ca azi nu mai au unde sa fuga ,de luni si Germania inchide granitele pt romanasi ,incet ,incet nici o tara nu va va primii ,pt ca guvernul ne prezinta ca pe ciumati . O sa ramineti aici in cloaca care v-o pregateste clasa politica . Sa traiti bine !

    Apreciază

  2. Vasile Mihai Vlădeanu zice:

    DOMNII ZEI CEI MARI ÎI VOR JUDECA ,CONDAMNA ȘI EXECUTA PE TOȚI TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI ȚARĂ PRIN ÎNTÂMPLARE,CĂCI AICI ESTE PATRIA ZEILOR,IAR CINE NU ȘTIE SAU IGNORĂ,AFLĂ CĂCI NIMENI NU SCAPĂ! TOTUL SE PLĂTEȘTE! RÂUL RAMUL MI-E PRIETEN NUMAI MIE

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.