Predoiu acoperă ridicol DEZASTRUL total din Justiție – Ambasada SUA e parte!


Cătălin Predoiu și Adrian Zuckerman

Un dezastru care are o coordonată practică – la loc de frunte fiind cazul Caracal – și una teoretică, adică ignorarea avizelor CSM sau presiunile asupra justiției din partea lui Orban

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a participat aseară la o emisiune la postul ”Realitatea plus” unde a făcut o declarație uluitoare: ”România va fi o ţară liberă de interlopi”.

Evident, este o gogomănie crasă, pe care un jurist experimentat de talia lui Cătălin Predoiu nu o poate spune decât în scop propagandistic sau manipulator. Toate statele dezvoltate ale lumii au ”interlopi”, ba chiar la un nivel mult superior României!

”S-a terminat! Ceea ce a început de câteva luni de zile va continua până la stârpirea completă a acestui fenomen”, declară Predoiu, continuând la fel de ridicol – ”Ştiu că pare iluzoriu, dar, da, eu cred că la un moment dat România va fi o ţară liberă de interlopi, o ţară liberă de trafic de persoane, o ţară liberă de trafic de minori, de abuzuri sexuale şi de toate aceste grozăvii”.

Am folosit calificativul ”ridicol” pentru că s-a împlinit un an de când întregul aparat de Justiție, condus de Predoiu și noua colaboratoare a PNL, Birchall, NU reușesc să scoată ceva la lumină în cazul Caracal! Mai mult, Predoi a comis și gafa numirii Georgianei Hosu, procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal – în fruntea DIICOT! În ciuda avizului negativ al CSM!

O simplă socoteală cred că ar duce la un rezultat șocant: numărul personalului implicat (teoretic) ar putea fi apropiat de al… populației Caracalului! Și, cu toate astea… nimic! Dincă este singurul arestat și trimis în instanță – și asta pe baza propriilor declarații, NU pe baza rezultatelor anchetatorilor!

Predoiu spune că ”a lucrat în ultimele luni şi voi lucra în continuare, împreună colegii de la Ministerul Public, de la Ministerul de Interne, colegi din străinătate”, dar, atenție, ”avem alături de noi Ambasada SUA, care aduce expertiză în acest domeniu, avem colegii din Uniunea Europeană”.

Adică… oare ce fel de „expertiză” aduce Ambasada SUA de luni de zile? Atacuri la adresa guvernelor PSD? Acoperirea oricăror suspiciuni cu privire la Deveselu? Ce au făcut ”experții” FBI la Caracal?

Sau cumva Ambasada SUA susține teza ridicolă cu privire la eliminarea interlopilor din România? Tocmai SUA, o adevărată pepinieră a mafiei și a infracționalității la nivel înalt? Tocmai SUA, unde un fost procuror general devine avocat al demnitarilor corupți și apoi e numit în fruntea FBI?!

O altă culme a ridicolului o atinge Predoiu printr-o afirmație lingușitoare la adresa ”partenerilor”: ”Toată lumea vrea să ajute România să scape de acest flagel şi să se ajute pe ei, pentru că e vorba de un flagel global, de un flagel care face victime peste tot”.

Sigur că da, ”toată lumea vrea să ne ajute”… în condițiile în care clanurile interlope românești prosperă în țările UE și chiar în SUA (cazul ”Rechinul” din Craiova)! Ori, cum ar fi prosperat fără complicitatea autorităților de acolo?! Crede cineva că performantele sisteme Occidentale puteau fi păcălite de niște derbedei din România dacă nu li se permitea – altfel spus, dacă nu erau acoperite de autoritățile complice?

Continuând ridicolul, Predoiu spune că ”deja sunt lucruri în mişcare” și că ”se va intra cu buldozerul, cu lama, până la rasul solului”.

”În câţiva ani în România nu trebuie să mai vorbim de copii care sunt abuzaţi, de femei care sunt abuzate, de sclavi”, a promite Cătălin Predoiu. Precizând că are ”tot aparatul, dar trebuie ceea ce nu s-a făcut până mai acum vreun an de zile – în loc să oprim şi să punem acest aparat în debara, în garaj, trebuie să-i dăm drumul să funcţioneze”.

Reamintim că Predoiu nu este la primul mandat, ci a fost ministru al Justiției mai mult de 4 ani, din 2008 în 2012, adică în perioada în care s-au dat cele mai grele tunuri imobiliare iar în București și alte orașe au înflorit clanuri interlope de mare notorietate – ”Sportivii”, ”Duduianu”, ”Cârpaci”, ”Corduneanu” etc. etc.

De asemenea, amintim că, în perioada primului mandat Iohannis, s-au înregistrat peste 2000 de dispariții de femei, fără să fie sesizat CSAT.

În fine, referitor la Ambasada SUA și implicarea împotriva corupției și clanurilor, e interesant de văzut cum de personaje urmărite, precum Mihai Necolaiciuc, Cristi Rizea, Puiu Popoviciu și alții au găsit refugiu temporar acolo? Și cum de infractori – precum ucigașul lui Teo Ptere – sunt feriți de brațul Justiției române? Sau cei de la Deveselul, implicați în scandalul ”sex cu minore din 2012, pe care procurorii români nu i-au putut ancheta?…

Concluzionând, talentatul jurist Cătălin Predoiu încearcă să acopere prin fonfleuri nedemne de un demnitar de valoarea sa DEZASTRUL din Justiție. Un dezastru care are o coordonată practică – la loc de frunte fiind cazul Caracal – și una teoretică, adică ignorarea avizelor CSM sau presiunile asupra justiției din partea lui Orban și a altor lideri PNL, reclamate de magistrați.

Parafrazându-l pe ministru, mai curând lumea interlopă ”va intra cu buldozerul, cu lama, până la rasul solului”, împotriva Justiției adevărate, atât cât a mai rămas.

Interviul de la ”Realitatea plus” poate fi urmărit aici:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=297509418104659&ref=external

 

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-JUSTITIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Predoiu acoperă ridicol DEZASTRUL total din Justiție – Ambasada SUA e parte!

 1. simona zice:

  Astia nu-s instare sa-si faca cratenie in ograda ,au venit sa o mature pe a noastra ?

  Apreciază

 2. Lup Alfa zice:

  Daniel Roxin ( omul de la cazane ), bagă cärbuni la locomotiva „pandemiei”, fochist în slujba noului coronavirus(acum în perfuzii),străduindu-se din răsputeri să îl mențină în viață.

  https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/07/10/daniel-roxin-ce-nu-va-spun-autoritatile-si-presa-vanduta/

  Cine mai face asta ?:
  Toți preşedinții,inclusiv MARELE TRUMP,toți politicienii,actorii,doctorii,judecătorii,artiştii,profesorii din şcoli şi facultăți,şi ceilalți care au mai rămas,siturile prepare of change, the portal ( Cobra ), ş.a.m.d.
  La fel ca şi la virusul S.I.D.A.nu există o fotografie cu acest virus,în cazul acesta( dacă am avea un model desenat ) noi ne-am face singuri analizele cu propriile microscoape,scoțându-ne sânge din „deş’t”.
  De ce nu putem să ne facem singuri analizele ?! Aaaaaaa !!!! ,Ca să fim manipulați…!!! Mă bucur că v-ați prins !!! Ați văzut cum este prezentat virusul în reclame,spoturi,ştiri?! Cam ca o mină submarină din primul război mondial…Dar la microscop nu e nimic în genul,NU EXISTĂ fraților,treziț-vă !!!

  Toți aceştia enumerați mai sus,au creat şi cu alte „pandemii” O LUME INFERNALĂ,mizerabilă,…

  Tu cum te simți,atunci când te întâlneşti cu ei,mergând pe stradă ?!…

  Apreciază

 3. Lup Alfa zice:

  IATĂ CARE ESTE ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI TRUMP :

  https://prepareforchange.net/2020/07/07/did-you-know-that-florida-now-has-a-law-that-states-they-can-force-vaccinate/

  Ți e ți-ar conveni să ai un preşedinte de țară care să îți bage VACCIN cu OTRAVĂ OBLIGATORIU ?

  În ROMÂNIA,mai sunt şi oameni de cuvânt,la prezidențiale Băsescu a promis că vă instala țepe pentru politicienii trădători,eeeee…….,noi românii o mare ȚEAPĂ ne-am luat cu toții !!!…

  DESPRE TRUMP

  Faptul de a închide ochii deseori,aşa cum a făcut-o
  la asasinarea lui GEORGE FLOYD ( Dumnezeu să îl ierte !), conştient fiind,aceasta arată o lipsă de respect ( etică ),punând în pericol întreaga țară şi planetă.
  Nu îmi doresc un preşedinte neatent.

  https://tzucu.info/2020/04/26/este-oare-omenirea-pregatita-sa-afle-adevaruri-cutremuratoare-trump-si-lupta-cu-global-deep-state/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.