Severin, fulminant: ”S-a votat o lege fascistă, PSD e un alibi al imposturii democrate”


Adrian Severin

”Suntem singuri. Suntem pe cont propriu. De ce nu se bat? Pentru că cei care s-au bătut au devenit “penali”. Au bătut păstorii și acum scot turma în calea lupilor”

Fostul lider PSD, vicepreședinte al Parlamentului European și ministrul de Externe și al Reformei, Adrian Severin a transmis după votul din Parlament un mesaj distrugător:

”Parlamentul a votat legea pandemiei. O lege fascistă. PSD este un alibi al imposturii democrate” – iar din asta Severin trage o concluzie: ”Suntem singuri. Suntem pe cont propriu”.

Un cititor încearcă să atragă atenția că ”nu PSD, ci această conducere ciolacisto-stănistă-firist”.

”PSD se exprimă prin această conducere, pe care o tolerează, altceva nu se vede”, răspunde Severin – ”Cine este atunci PSD? Să nu ne mințim singuri!”.

Un alt cititor consideră că proiectul adoptat de Camera Deputaților ”a fost modificat” față de proiectul care a ajuns de la Guvern – ”după care Senatul – camera decizională – ”va mai face alte modificări”.

”Zic să nu dăm chiar așa repede cu piatra – să așteptăm să vedem varianta finală, după care se mai poate contesta la mult hulita CCR”, scrie cititoarea, Udma Ana Maria.

Adrian Severin răspunde ferm: ”Amendamentele din Camera Deputaților sunt zero barat. Nu văd ce se poate aștepta de la Senat”.

”Cine va sesiza CCR? Avocatul Poporului care este sub o presiune teribilă din toate părțile?”, întreabă logic Severin, ”Cu piatra se poate arunca doar până ți se leagă mâinile – atunci nu mai ai îndoieli, dar nici nu mai poți face nimic”.

O altă cititoare, Gabriela Niță, revine la temă – ”Au zis că au modificat, este adevărat?”/

Adrian Severin răspunde din nou dur – ”Povești! Modificări care nu afectează fondul”.

Severin dă exemple de concluzii ale unor deputați PSD – “Este o lege abominabilă”, “Pentru noi este o bătălie pierdută” – și conchide – ”Dacă ei spun asta, ce să mai spunem noi”.

”De ce nu se bat? Pentru că cei care s-au bătut au devenit “penali”. Chiar nu înțelegem? Au bătut păstorii și acum scot turma în calea lupilor”, scrie Severin.

Față de cele ce se petrec acum, Adrian Severin publică o cugetare: ”Se pare, totuși, că în 1989 a fost o revoluție, de vreme ce până atunci Guvernul putea izola adversarii politici în clinici psihiatrice, și acum nu”.

”Legea pandemiei instituie dictatura iubirii opresive, în numele salvării unor carcase umane eliberate, prin izolare forțată, de povara minții și sufletului”, transmite Adrian Severin pe pagina de socializare.

 Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Severin, fulminant: ”S-a votat o lege fascistă, PSD e un alibi al imposturii democrate”

  1. simona zice:

    Deci iar e vorba despre ei . Se duc la puscarie daca salveaza poporul . Brava natiune ! Au furat tara asta 30 de ani ,ei toti indiferent de culoare ,normal ca baietii cu ochi albastri au date despre ei . Si ca sa nu urlati juma de ochi albastri prieteni cu PSD ,aialalta jumatate cu PNL, se asmut ca si cainii unii pe altii . Se duce tara in cap ,economia pica ,ai un milion de someri ,ai inca un milion din cei care au stat in 75 % care nu mai au asigurare sociala ,desii le-a fost platita ,au gresit bugetarii cofetarii . Sa ne aducem aminte si de romanii care s-au intors in tara si n-au venituri ,sa-i punem si pe ailalti 3 000 000 care traiesc la limita saraciei si iacata tara lui Papura Voda . Multumim clasei politice . Sa -i fereasca toti zeii sa ne rasculam .Si nu va culcati pe urechea aia ca poporul asta iese afara doar daca SUA sau Rusia impileaza ,ca s-ar putea sa aveti surprize . Poate azi nu vor iesi multi ,dar la anul in martie cind vom crapa de frig si foame in case s-ar putea sa ne vina mintea la cap .Ne-au mai omorit de atitea ori in istorie ca nu mai conteaza inca o data 1907 ,Grivita Rosie ,1989 noi cu miinile goale ,ei cu armata lor pretioasa cu tancuri . Pacat ca nu s-a tinut seama de amendamentul de la Timisoara care nu ar fi dat voie nici unuia care a fost in PCR sa faca politica . Si daca se simt asa de amenintati de ce nu pleaca acasa si sa lase politica ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.