Fundațiile lui Bill Gates și Rockefeller plănuiesc să urmărească americanii


 Povestea dintr-o privire :

–         Bill Gates a bătut un record spunând că viața nu va reveni la normal până nu vom avea capacitatea de a vaccina întreaga populație globală împotriva COVID-19. În acest scop, el face eforturi pentru supravegherea bolilor și un sistem de urmărire a vaccinurilor care ar putea implica înglobarea înregistrărilor de vaccinare în corpurile noastre (printr-un microcip).

–         Potrivit lui Gates, normalitatea socială și financiară s-ar putea să nu se întoarcă niciodată la cei care refuză vaccinarea, întrucât certificatul digital de vaccinare Gates ar putea fi în cele din urmă solicitat pentru ca individual să-și trăiască viața de zi cu zi.

–         Fundația Rockefeller coordonează, de asemenea, eforturile în direcția controlului social prin implementarea măsurilor de urmărire draconiană a COVID-19, care sunt clar destinate să devină permanente.

–         21 aprilie 2020, Fundația Rockefeller a lansat o carte albă, „Planul național de acțiune și testare COVID-19 – Pași strategici pentru redeschiderea locurilor noastre de muncă și a comunităților noastre”, care solicită testarea și urmărirea tuturor americanilor care utilizează o bază de date națională conectată la alte documente medicale.

–         Planul necesită să lase deoparte problemele de confidențialitate și să permită validarea stării de infecție înainte de a intra în școli, clădiri de birouri, locuri de muncă, aeroporturi, concerte și locuri de sport și multe altele…

Bill Gates – care investește ilegal în aceleași industrii la care dă donații caritabile și care promovează o agendă globală de sănătate publică, prin care beneficiază companiile în care a investit – a continuat să spună că viața nu va reveni la normal până nu vom avea capacitatea de a vaccina întreaga populație globală împotriva COVID-19. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/04/21/bill-gates-political-power.aspx

În acest scop, el face eforturi pentru supravegherea bolilor printr-un sistem de urmărire a vaccinurilor care ar putea implica înglobarea înregistrărilor de vaccinare pe/în corpurile noastre. Un exemplu al modului în care s-ar putea face acest lucru este utilizarea unui tatuaj cu cerneală invizibilă cuantică, descrisă într-o lucrare din 18 decembrie 2019, în Science Translational Medicine. Conform declarațiilor făcute de Gates, normalitatea socială și financiară s-ar putea să nu se întoarcă niciodată la cei care refuză vaccinarea, întrucât certificatul digital de vaccinare solicitat de Gates ar putea fi în cele din urmă obligatoriu ca să te descurci în viața ta de zi cu zi. Fără această „dovadă a imunității digitale”, nici măcar nu veți avea voie să călătoriți local sau să vizitați anumite clădiri publice.

Gates are un istoric de „prezicere” a unor pandemii globale cu un număr mare de decese și cu apelul său pentru un sistem de urmărire pentru a păstra datele persoanelor infectate / neinfectate și vaccinate / nevaccinate, el asigurând un viitor inimaginabil de profitabil pentru producătorii de vaccinuri pe care le susține și face bani din investițiile fundației sale. Alături de Gates, Fundația Rockefeller coordonează, de asemenea, eforturile în direcția controlului social prin implementarea măsurilor de urmărire draconică a COVID-19 și a măsurilor de urmărire care sunt clar destinate să devină permanente.

    Planul National de testare COVID-19

21 aprilie 2020, Fundația Rockefeller a lansat o carte albă cu titlul: „Planul național de acțiune și testare COVID-19 – Pași strategici pentru redeschiderea locurilor noastre de muncă și a comunităților noastre.” În cuvânt, președintele Fundației Rockefeller, Dr. Rajiv J. Shah, scrie: ,, În fața unui răspuns ineficient coordonat la nivel național, date insuficiente și cantități inadecvate de echipamente de protecție și testare, avem nevoie de un plan de ieșire. Testarea este calea noastră de ieșire din această criză. În loc să ricoșeze între o oprire nesustenabilă și o revenire periculoasă, nesigură la normalitate, Statele Unite trebuie să monteze o strategie durabilă cu teste mai bune și urmărirea contactelor și să rămână cursul atât timp cât este nevoie pentru a dezvolta un vaccin sau o cură.

Orice plan în acest sens trebuie să câștige credința liderilor din sectorul privat și public din întreaga țară, și a americanilor individuali că ei și cei dragi vor fi mai în siguranță atunci când vom începe să revenim la viața de zi cu zi. Fundația Rockefeller există pentru a creea astfel de momente. În ultimele două săptămâni, am reunit experți și lideri din știință, industrie, mediul academic, politici publice și guvernamentale – din sectoare și ideologii politice – pentru a crea un plan clar, pragmatic, bazat pe date, care să acționeze asupra Covid-19 și să-i întorc pe americani să lucreze mai în siguranță.

Planul solicită să înceapă testarea și urmărirea a 1 milion de americani pe săptămână, încărcându-l treptat până la 3 milioane și apoi 30 milioane pe săptămână („planul 1-3-30”) în următoarele șase luni până când întreaga populație a fost acoperită. Rezultatele testelor vor fi apoi colectate pe o platformă digitală capabilă să urmărească toți indivizii testați, astfel încât urmărirea contactelor să poată fi efectuată atunci când cineva testează pozitiv. Conform „Planului Național de Acțiune de Testare COVID-19”: ,,Factorii de decizie și publicul trebuie să găsească echilibrul între problemele de confidențialitate și controlul infecției pentru a permite accesul și validarea stării de infecție a majorității americanilor în câteva setări necesare și în multe dintre cele voluntare.”

În acest scop, ei sugerează folosirea stimulentelor „pentru a evita folosirea voluntară” a aplicațiilor de urmărire și contactare, în loc să le facă obligatorii. De asemenea, ei solicită utilizarea „tehnologiilor digitale inovatoare” care vizează îmbunătățirea „monitorizării forței de muncă și detectarea timpurie a focarelor recurente”.

Când sunt integrate în sistemele naționale și de supraveghere de stat, astfel de inovații pot permite același nivel de detectare a focarelor cu mai puține teste. Tehnicile promițătoare includ urmărirea digitală anonimă a forței de muncă sau tendințele de ritm cardiac în repaus bazate pe populație și termometrul inteligent; modelarea datelor epidemiologice actualizate continuu; și proiecții ale inteligenței artificiale bazate pe date clinice și imagistice ”, se arată în document.

    Efortul modern „de război” va costa miliarde

Conform „Planului Național de Acțiune pentru Testare COVID-19”:

  „Monitorizarea pandemiei și ajustarea măsurilor de distanțare socială va necesita lansarea celui mai mare program de testare a sănătății publice din istoria americană … Efortul va crește până la miliarde de dolari pe lună … Însă, cu închideri de afaceri pe scară largă care vor costa țara de la 350 miliarde dolari la 400 miliarde dolari în fiecare lună, cheltuiala va merita. Această infrastructură de testare este destinată să mențină țara până când un vaccin sau o terapie este disponibilă pe scară largă.  Coordonarea unui astfel de program masiv ar trebui tratată ca un efort de război, fiind creat un Comitet de Testare Pandemică Bipartizan public / privat, pentru a ajuta și servi ca o punte între oficialii locali, de stat și federali cu provocările logistice, investiționale și politice pe care această operațiune le va face inevitabil față. ”

     Nu fiți naivi în ceea ce privește Planul de Urmărire Infecțioasă

 Acest lucru pare un plan de supraveghere al americanilor, astfel încât să poată fi ușor depistați pentru vaccinarea obligatorie odată ce un vaccin COVID-19 devine disponibil. De asemenea, creează infrastructura necesară pentru urmărirea vaccinurilor în toată masa de oameni, pentru toate vaccinurile. În timp ce acordă servicii de confidențialitate și anonimizare a datelor, promisiunile de confidențialitate au fost încălcate în mod repetat în trecut. În plus, documentul prevede clar că:

 ,, Unele îngrijorări de confidențialitate trebuie să fie deoparte pentru un agent infecțios la fel de virulent ca Covid-19, permițând accesul și validarea stării de infecție a majorității americanilor în câteva setări necesare și în multe dintre cele voluntare. Pierderea vieții private cauzată de un astfel de sistem ar avea un preț prea mare, dacă sosirea unui vaccin la începutul anului viitor ar fi o certitudine. Dar dezvoltarea și fabricarea vaccinului ar putea dura ani de zile și, atunci când vine vorba, anumite populații pot fi excluse de la primirea acestuia din motive de sănătate.

Între timp, statutul de infecție trebuie să fie cunoscut pentru ca oamenii să participe la multe funcții sociale. Legislația care protejează oamenii de a fi concediați datorită stării de infecție trebuie adoptată (..??!!..).Celor examinați trebuie să li se ofere un număr unic de identificare a pacientului, care ar face legătura cu informații despre starea virală a pacientului, anticorpi și, eventual, statutul de vaccinare în cadrul unui sistem care ar putea strânge ușor mâna cu alte sisteme pentru a accelera revenirea funcțiilor normale ale societății. Școlile ar putea lega acest lucru de listele de prezență, clădirile mari de birouri la cărțile de identitate ale angajaților, TSA cu listele de pasageri și locurile de concerte și de sport la cumpărătorii de bilete. Aceste conexiuni ar trebui realizate într-un mod care să protejeze informațiile de identificare personală ori de câte ori este posibil … Ori de câte ori este posibil, ar trebui să fie deschise date. „

Ești gata să renunți la TOTUL pentru un virus?

Problemele de confidențialitate trebuie să fie deoparte. Starea infecției trebuie accesată și validată în câteva setări necesare”.

Starea de infecție va fi legată de școli, clădiri de birouri, locuri de muncă, aeroporturi, locuri de concerte și locuri de sport – cu alte cuvinte, majoritatea zonelor de care oamenii au nevoie sau doresc să le frecventeze, dacă nu chiar zilnic, apoi cel puțin ocazional. Starea de infecție trebuie cunoscută „pentru ca oamenii să participe la funcțiile societale”. Legislația trebuie adoptată pentru a proteja oamenii de a fi concediați de la locul de muncă pe baza statutului lor de infecție. Nu ești îngrijorat încă? Oricine își amintește tactica angajată în Germania nazistă sau oricine este familiarizat cu supravegherea actuală a populației chineze, își va da seama unde se îndreaptă acest lucru.

Citind planul, ar trebui să fie clar și faptul că acest program de urmărire și supraveghere nu este proiectat să fie temporar. Puteți fi siguri că aceasta va fi permanent. Acesta solicită sute de mii de angajați noi, actualizând sisteme informatice și noi legi care în multe privințe seamănă cu implementarea TSA post-9/11. Ce nu este abordat în acest raport este întrebarea cât de des ar trebui să fii supus testării. Un test negativ astăzi poate să nu fie valabil mâine, dacă se întâmplă să întâlniți pe cineva care este infectat între timp și atunci… Ar trebui să fiți supus testării în fiecare zi? O dată pe săptămână? Dacă testarea periodică nu face parte din plan, atunci întregul sistem nu are valoare, întrucât starea de infecție s-ar putea schimba oricând.

Alte întrebări care nu sunt adresate: Dacă se întâmplă să vă aflați în apropierea cuiva care este testat pozitiv în viitorul apropiat, ar trebui să faceți carantină timp de două săptămâni? Angajatorul dvs. va plăti pentru acest timp liber? Vei avea o slujbă când ieși din carantină? Ce se întâmplă dacă faceți carantină timp de două săptămâni, dar nu vă îmbolnăviți și nu faceți teste negative pentru anticorpi, atunci ieșiți și întâlniți o altă persoană care ajunge să facă teste pozitive la scurt timp după aceea. Vei fi obligat din nou în carantină? Unde se termină? Sistemul de urmărire care-l solicită Fundația Rockefeller este extrem de asemănător cu cel folosit deja în China, unde rezidenții trebuie să se înscrie într-un registru al stărilor de sănătate. Odată înscriși, primesc un cod QR personal, pe care trebuie să îl introducă pentru a avea acces la magazinele alimentare și la alte facilități. Planul solicită, de asemenea, acces la alte date medicale.

Conform „Planului Național de Acțiune pentru Testare COVID-19”:

  „Această bază de date despre infecții trebuie să interopereze ușor cu documentele medicale, spitalele și înregistrările medicale de asigurare într-un program național esențial și urgent pentru a raționaliza în sfârșit sistemele electronice de înregistrare medicale disparate și uneori izolate deliberat din toată țara … Din păcate, obținerea datelor clinice necesare pentru a aduce aceste instrumente analitice puternice a fost dificilă datorită tacticii de blocare a informațiilor ale vânzătorilor de înregistrări electronice de sănătate (EHR). Printre tactica de lungă durată folosită de acești furnizori a fost perceperea unor taxe nejustificate pentru accesul la date, prin care se solicita furnizorilor să semneze contracte restrictive și să se revendice datele clinice ale pacienților ca fiind proprietatePe 9 martie, Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane (HHS) a lansat două reguli finale mult așteptate, care ar interzice blocarea informațiilor în îngrijirile de sănătate și să promoveze un schimb mai perfect de date despre îngrijirea sănătății. Dar publicarea în Registrul Federal, necesară activarea regulilor ce a fost întârziată în mod inexplicabil. Această întârziere trebuie să se încheie. „

Cu alte cuvinte, acest plan este mult mai cuprinzător decât urmărirea doar a cazurilor COVID-19. Este conceput pentru a înlocui sistemul actual de evidență medicală electronică „disparate și uneori izolate în mod deliberat din întreaga țară”.

          ID2020

În timp ce cartea albă a Fundației Rockefeller solicită pur și simplu utilizarea unui „număr de identificare a pacientului” digital, fără a indica exact cum ar purta acest număr de identificare pe persoana dvs., Gates a vorbit în mod repetat despre „necesitatea” unui fel de certificat de vaccin implantabil. În 1999, Fundația Bill & Melinda Gates a donat 750 de milioane de dolari pentru a înființa GaviThe Vaccine AllianceGavi, la rândul său, s-a asociat cu Alianța ID2020, împreună cu guvernul din Bangladesh, pentru a lansa un program de identitate digitală numit ID2020Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat, de asemenea, GSMA Inclusive Tech Lab, lansat în 2019, al cărui obiectiv este de a promova accesul la servicii și sisteme digitale și biometrice de identitate.

ID2020, care a fost lansat și în 2019, este conceput pentru a „sprijini imunizarea ca o oportunitate de a stabili identitatea digitală.” Se spune că acest sistem de identitate digitală are „implicații de anvergură pentru accesul indivizilor la servicii și mijloace de trai”, deci a crede că apelul lui Gates pentru certificatele de vaccinare implantabile COVID-19 ar fi limitat doar la asta, ar fi din nou o greșeală gravă. Ca și Fundația Rockefeller, Gates nu prezintă măsuri temporare pe termen scurt. Ambii urmăresc să implementeze un sistem de control totalitar. Nu este atât de îndrăzneț să vă imaginați un viitor în care certificatul dvs. de vaccinare sau „numărul unic de identificare al pacientului” înlocuiesc identificările personale, cum ar fi permisul de șofer, cartea de identitate de stat, cartea de securitate socială și pașaportul și este legat nu numai de fișele dvs. medicale. în total, dar și finanțele tale.

O platformă biometrică de identitate digitală care „evoluează la fel cum evoluați” urmează să fie introdusă în „comunități cu venituri mici și îndepărtate” din Africa de Vest, datorită unui parteneriat public-privat între GAVI susținută de Bill Gates, Mastercard și Compania de „autentificare identitate”, bazată pe AI, Trust Stamp. Programul, care a fost lansat pentru prima dată la sfârșitul anului 2018, va vedea platforma de identitate digitală Trust Stamp integrată în GAVI-Mastercard „Wellness Pass”, un registru de vaccinare digitală și un sistem de identitate, care este, de asemenea, legat de sistemul click-to-play de la Mastercard care funcționează prin tehnologia sa AI și tehnologia de învățare automată numită NuDatahttps://nudatasecurity.com/

Mastercard, pe lângă faptul că își exprimă angajamentul de a promova „păstrarea evidenței centralizate a imunizării copilului”, se descrie, de asemenea, ca lider către un „World Beyond Cash”, iar parteneriatul cu GAVI marchează o abordare inedită spre conectarea unui sistem biometric de identitate digitală, înregistrarea vaccinării și un sistem de plată într-o singură platformă coezivă. Efortul, de la lansarea sa în urmă cu aproape doi ani, a fost finanțat cu 3,8 milioane de dolari în fonduri donatoare GAVI, pe lângă o donație de aceeași sumă de către Fundația Bill și Melinda Gates. La începutul lunii iunie, GAVI a raportat că programul Mastercard Wellness Pass va fi adaptat ca răspuns la pandemia coronavirusului (COVID-19).

Aproximativ o lună mai târziu, Mastercard a anunțat că platforma de identitate biometrică Trust Stamp va fi integrată în Wellness Pass, deoarece sistemul Trust Stamp este capabil să ofere identitate biometrică în zonele lumii care nu au acces la internet sau conectivitate celulară și, de asemenea, nu necesită cunoașterea legală a unei personae, nume sau identitate care să funcționeze. https://mastercardcontentexchange.com/perspectives/2020/signed-sealed-encrypted-this-digital-id-is-all-yours/

Rămân încrezător că ar fi o greșeală tragică să am încredere în Gates, Rockefeller, Google sau în oricare dintre ceilalți jucători care sunt aduși în fața noastră ca salvatori ai zilei. În timp ce majoritatea oamenilor cunosc bine numele Rockefeller, puțini cunosc probabil adevărata istorie a ascensiunii la putere a Rockefellerilor. Dacă vă încadrați în această categorie, asigurați-vă că citiți „Cum a cucerit industria petrolieră medicina, finanțele și agricultura”, care prezintă un raport video excelent de James Corbett:

Cei care ignoră istoria trebuie să o repete, iar dacă povestea lui Rockefeller ne spune ceva, este că, dacă nu ne dăm seama ce s-a făcut, vom fi înșelați din nou și din nou, pentru că jocul final al oligarhiei petroliere este încă de a fi realizat – dacă o lăsăm. Dacă tehnologia a făcut progrese mari, să nu lăsăm acești sociopați și sataniști să o folosescă cu scopul de control total asupra noastră, ci să o folosim pentru a creea o lume mai bună, a păcii, abundenței și de ușurare a vieții oamenilor pe întreaga planetă, pentru toată lumea.

   Așa să fie !

 Sursa: https://articles.mercola.com/

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (programe), VIATA LIBERA(control), Viata libera(microcipare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fundațiile lui Bill Gates și Rockefeller plănuiesc să urmărească americanii

  1. Snake zice:

    În planul lor diabolic NU există varianta salvării economiei ci sclavagizarea celor care mai rămân vii după atâtea experiențe biologice și chimice. Vor să transforme oamenii în asistați social. Doar 5-7 corporații și câteva bănci vor mai rămâne în lume, în rest…nimic.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ene Constanta zice:

    O….DOAMNE….trazneste i Doamne pe ticalosi si scapa ne Parinte bun de ticalosi….Doamne ajuta ne ! Amin !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.