Grav de tot – Testările COVID din România sunt un DEZASTRU: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“


Ziarul Adevărul ne dezvăluie ceea ce multă lume reclama sau bănuia: testele Covid din România sunt adeseori dezastruoase, în condițiile în care oameni testați dimineața pozitiv, la alte două teste realizate în aceeași zi au ieșit negativ!

Vă dați seama, în aceste condiții, câți oameni SĂNĂTOȘI sunt spitalizați forțat alături de bolnavi reali cu Covid, ajungând astfel să ia și ei boala? Cine răspunde pentru asta? Nimeni, pentru că Guvernul Orban este „cel mai competent din ultimii 30 de ani”, după cum ne asigură LuCovidul care îl conduce!

Adevărul.ro: Avem tot mai multe exemple clare care arată că un individ cu rezultat pozitiv poate deveni negativ la retestare, peste doar câteva ore. Problema e recunoscută, inclusiv de medicul Virgil Musta.

*Cabral, jucător de la Poli Iaşi. Testat pozitiv, sâmbătă dimineaţă. Dacă era un om de rând, din acel moment, soarta lui era pecetluită: bolnav de COVID-19! Aşa, fiind sportiv, a beneficiat de încă două teste, în aceeaşi zi, ambele negative! Fotbalistul a şi jucat, duminică, la 24 de ore, după ce fusese diagnosticat cu COVID-19, în meciul Clinceni – Poli Iaşi, scor 3-0, fiind integralist!

*Cinci angajaţi de la baza Mogoşoaia, administrată de Federaţia Română de Fotbal. Toţi pozitivi la prima testare, toţi negativi la a doua testare. „Duminică după-amiază, au sosit rezultatele testelor celor cinci angajaţi CNF Mogoşoaia şi toate sunt negative. Totuşi, aceştia vor rămâne în continuare izolaţi în baza sportivă“, s-a arătat într-un comunicat al federaţiei. Iniţial, cei cinci angajaţi de la Mogoşoaia au fost depistaţi pozitiv.

*În fine, ajungem la situaţia cea mai gravă, cea de la CFR Cluj, club depistat, la un moment dat, cu 26 de cazuri! Doar că, imediat, trei dintre ele, aparţinând jucătorilor Petrilă, Golofca şi Bălgrădean, au ieşit cu rezultate negative la retestare! Şi, potrivit ultimelor informaţii, numărul celor care au devenit negativi, între timp, ar fi ajuns chiar la opt!

Astfel, în cazul de la Mogoșoaia TOȚI cei 5 angajați testați dimineața au fost depistați pozitiv, pentru ca mai apoi, TOȚI 5 să fie testați negativ, în aceeași zi. Asta înseamnă o eroare de grup de 100%

În cazul CFR Cluj, eroarea la testare a fost de 30%.

Realizați cât este de grav, în condițiile în care omul de rând nu poate face 2-3 teste în aceeași zi, la 2-3 instituții medicale, pentru a verifica prima testare? Realizați câți oameni sănătoși au fost internați forțat alături de bolnavi cu Coronavirus, fiind astfel îmbolnăviți și ei?

Și atunci, mai putem lua în serios raportările zilnice făcute de autorități? Câte din aceste teste sunt eronate? Dar, oare, nu or fi și teste contrafăcute? Că atunci când te poți acoperi cu un astfel de procent de eroare cunoscută și acceptată, drumul spre abuz și manipulare este deschis. Iar Guvernul Orban a devenit, în aceste luni de Pandemie, un expert al manipulării și inducerii panicii în populație!

Daniel Roxin

https://daniel-roxin.ro/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Grav de tot – Testările COVID din România sunt un DEZASTRU: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“

  1. sanitarul zice:

    Guvernul Orban nu manipuleaza singur ci cu ajutorul criminalilor din media.Astia sunt mai vinovati decat oricare politician.

    Apreciază

  2. Ene Constanta zice:

    Ati inebunit fratilor ??? Nu sunteti romani ??? Doriti disparitia poporului roman ? Doamne ai grija de noi si ajuta ne Parinte bun ! trimite ne Doamne mai repede omul potrivit care sa conduca tara noastraRomania si sa aiba grija de poporul roman ! Doamne ajuta ne ! Multumesc Parinte bun !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.