Cristoiu, reacție după declarațiile lui Iohannis: Trebuie SUSPENDAT imediat


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

Președintele Klaus Iohannis a spus joi că PSD-ului nu i-a convenit că sunt prea puțini infectați în România și au făcut în așa fel încât numărul acestora să crească. Declarații sunt oribile, fără precedent și este greu de înțeles dacă șeful statului mai răspunde de el. ”PSD a vrut să facă o criză sanitară ca la sfârșit să aibă pentru ce critica Guvernul Orban pentru măsuri ce nu au putut fi luate”, spune Iohannis.
”PSD-ul a tras de timp și a creat această situație în parlament. Dar de ce ? PSD este nemulțumit de reușitele PNL a vrut să creeze o criză sanitară pentru ca la sfârșit să vină să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Pentru PSD a fost important să avem o criză pentru a putea critica Guvernul. Noi, eu, Guvernul și autoritățile suntem hotărâți să gestionăm această criză. Am convenit că este momentul să fim extrem de fermi, de aplicați”, a declarat Klaus Iohannis. Jurnalistul Ion Cristoiu susține la CristoiuTv că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat imediat pentru aceste declarații.

”Nici jurnaliștii anti-PSD cei mai înrăiți nu au putut să pună pe seama unui partid crearea cu intenție a unei crize sanitare uriașe, cu morți și infectări, pentru că Guvernul a avut succese uriașe în gestionarea pandemiei și atunci PSD s-a ocupat să facă această criză. Credeți că acest om este responsabil? Nu credeți că ar trebui suspendat imediat de PSD? Nici măcar un postac plătit de SRI, PNL sau SIE să scrie acest lucru.
Este o aberatie. Se face un astfel de scenariu pentru ai lui ca doar ei ar putea crede asa ceva. CCR a decis ca internarea și carantinarea sunt grave încălcări ale dreptului omului. Nicăieri în lume nu se pot lua aceste decizii prin Ordin de ministru și e normal ce a decis CCR. Apoi au făcut liberalii un proiect de lege imbecil. Poate l-au făcut la beția de la Guvern unde Ludovic Orban stătea ca un gherțoi.
Apoi au făcut procedură de urgență. Marcel Ciolacu un soldat credincios lui Iohannis și Serviciilor au făcut acel proiect de lege unde au lucrat cei din PNL. A ieșit proiectul de lege. A spune că toate aceste întâmplări sunt urmare a unei conspirații puse la cale de PSD pentru ca oamenii să moară și în felul acesta Guvernul să nu aibă succese…presupune ori imbecilitate, ori campanie electorală criminală”,a spus Ion Cristoiu.

Eugen Popa

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania), POLITICA(Ion Cristoiu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cristoiu, reacție după declarațiile lui Iohannis: Trebuie SUSPENDAT imediat

  1. Ene Constanta zice:

    Nu mai da vina Iohanis pe PSD…te ce ai facut..si ce faci…te doare in ,, fasole de romani si de Romania ,,….asa ca mai bine taci din gura…si nu mai spune prostiii.si asa nu te crede nimeni !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.