Sistemul se bazează pe cea mai puternică armată din lume: pe prost, pe cel fără creier


În prezent, numai bătrânii fără apărare sunt aduși la banca de vaccinare. Nu este sigur în ce măsură acest lucru va funcționa în restul populației. În orice caz, nu există mai mult de 30% dispuși să vaccineze. Prea mulți știu acum că membrii tiraniei nu vor să fie injectați. De îndată ce majoritatea pensionarilor nu mai există în mare parte din cauza norocului vaccinării ca factor de cost, sistemul și-ar fi atins obiectivul principal asumat de mulți.

Desigur, sistemul se bazează pe cea mai puternică armată din lume, pe prost, pe cel fără creier. Aceștia sunt cei mai periculoși oameni din lume, alături de contemporanii de stânga, verzi, roșii, negri, galbeni depravați ideologic – și criminalii de sistem din conducerea AfD.

Din fericire, am reușit să asistăm la un proces de dezvoltare în care astfel de părți uriașe au fost desprinse din numărul aparent nesfârșit de stupizi, stupefiați și oportunisti care nu ar fi fost posibil în deceniile anterioare. De asemenea, mulți oameni din sistem nu mai sunt loiali. Acum a ieșit la iveală că regentul de control al dezastrelor Söder a sărbătorit Revelionul cu mulți dintre prietenii săi pe Obersalzberg în hotelul Kempinski. PNP a titrat pe 2 ianuarie 2020: “Zvonul intens: petrecerea Corona la Obersalzberg? Zvonurile despre Söder s-au răspândit. Primul ministru bavarez a fost presupus să sărbătorească Revelionul la Hotelul Kempinski. O petrecere de Revelion la hotelul” Kempinski “în mijlocul închiderii? Asta a fost cel puțin imputată prim-ministrului Söder”. Este de la sine înțeles că au loc Söder și, de asemenea, conducerea oficială a hotelului. Dar există unii localnici care au urmărit limuzinele odată cu ieșirea ilustrei companii. Toate fără măști, fără a-și păstra distanța, doar halli galli, în timp ce oamenii sunt distruși cu instrumentul de control al dezastrelor.

Furia este mare în Țara Berchtesgadener. Administratorul districtului Bernhard Kern culege doar ură și furie legitime. Kern se plânge: “Rău, rău, nu prea pot pronunța ceea ce mă lovește. Din păcate, am fost insultat în cel mai rău mod posibil prin telefon, e-mail, scrisoare și rețele sociale. Acum fac o declarație:” Nebun, du-te acum pe Obersalzberg … “Ceva de genul acesta nu trece pe nimeni fără urmă. Dar nu am fost doar eu, ci și primarii și alți administratori de district. PNP, 2 ianuarie 2020 )

Asta bate partea de jos a butoiului. Tipul vrea, de asemenea, să fie regretat și înveselit de cei a căror existență o distruge economic prin blocaje, până la capătul amar. Dar el nu numai că dorește să distrugă existența economică a oamenilor din zona sa, ci dorește, de asemenea, să le abordeze fizic prin injectarea genelor. Odată cu „vaccinarea pentru crimă” , așa cum Dr. Fiechtner a menționat acest lucru în parlamentul de stat al BW.

Conform RKI, avem o valoare R de 0,64 , adică nu există răspândire a infecțiilor cu coroană. La o valoare R de 1, nu mai există spread. Dar suntem la 0,64 . Prin urmare, sistemul cu fraudă PCR produce tot mai multe așa-numitele infecții pozitive. Dar toate spitalele împreună tratează în prezent aproximativ 5.500 de pacienți cu terapie intensivă, deși știm cum se produc aceste numere de coroană. (De citit zilnic la Registrul intensiv DIVI)

ca număr ridicol de gripă. În 2018, în spitalele noastre erau 40.000 de pacienți cu gripă. Criminalul cu coroane bolnav mintal Karl Lauterbach (SPD) „pledează acum pentru o valoare limită sub 25 pentru incidența de 7 zile”. ZDF, 30 decembrie 2020 ) Deci blocarea, anihilarea noastră totală ca ființe umane, ar trebui să se efectueze cu forță brută. El ar putea la fel de bine să spună: închisoarea până când nu mai există un caz.

În același timp, guvernul reduce costurile asistenței medicale cu aproape 7 miliarde de euro direct și cu multe miliarde mai mult indirect. Și asta în mijlocul presupusei „cele mai grave pandemii din istoria omenirii” . Toate, fără să vorbească despre bolnavi și morți, desigur. Bugetul 2020 a inclus 41,25 miliarde de euro pentru sănătate, în anul „pandemic” 2021 este doar 35,3 miliarde de euro.

Într-un limbaj clar, aceasta înseamnă că banii idioților fiscali sunt folosiți pentru stabilirea popoarelor străine, pentru a face față costurilor infracțiunilor lor și pentru alimentarea nelimitată a armatelor străine invadatoare. De fapt, sistemul nu-și mai permite nici măcar un singur pacient din spital, deoarece nu mai există bani din motivele menționate. Deci, este necesar un blocaj pandemic, astfel încât nimeni să nu poată rupe un picior în aer liber, astfel încât să nu iasă că nu mai există paturi de spital. Cei cărora nu le este permis să intre în aer liber reprezintă un risc mai scăzut pentru îngrijirea medicală și, odată ce bătrânii au fost subțiați cu pulverizarea genelor, există și bani proaspeți pentru noi așezări de noi popoare.

Oficial, decesele corona sunt în prezent în jur de 14.000, aproape un an. Într-o pandemie conform standardului de dezastru al RFG în 2013, ar fi trebuit să fie de opt milioane în câteva luni . Iar decesele de coroană de astăzi reprezintă doar o mică parte din decesele anuale de sepsis din spitale: „Aproximativ 300.000 de oameni din Germania dezvoltă sepsis (otrăvire de sânge) în fiecare an, aproape un sfert mor din cauza consecințelor (75.000) – aproximativ 200 de pacienți în fiecare zi . ” Apotheken Umschau , 1 ianuarie 2021, p. 60)

75.000 de oameni mor în fiecare an din cauza germenilor din spitale, deoarece nu există bani pentru măsurile de igienă necesare. Deci, niciun cocoș nu cântă pentru asta. Dar corona fictivă moartă este folosită pentru a ne distruge pe toți. Să ne distrugem existențele, chiar și viețile.

În special, dreptul la integritate fizică de apărare împotriva experimentelor psihologice și de altă natură pe oameni este reglementat de așa-numitul „Cod de la Nürnberg”, care a fost instituit în 1947 de către Curtea Militară Americană I privind „experimentele medicale admisibile” și este valabil și astăzi. Se spune:„Consimțământul voluntar pentru experimentele medicale este absolut necesar. Aceasta înseamnă că persoana în cauză trebuie să fie capabilă din punct de vedere legal să își dea consimțământul; că trebuie să poată fi neafectată de violență, fraudă, viclenie, presiune, pretenție sau orice altă formă de convingere sau constrângere de a-și folosi judecata, că trebuie să cunoască și să înțeleagă în mod suficient zona respectivă pentru a putea lua o decizie sensibilă și informată … Experimentul trebuie să fie conceput în așa fel încât să fie fructuos Rezultate pentru bunăstarea societății sunt de așteptat, care nu pot fi obținute prin alte mijloace sau metode de cercetare. Prin natura sa, nu trebuie să fie arbitrar sau superflu. ” (Wikipedia , mulțumită lui Th. Pentru această referință) De aceea Söder guvernează prin Legea privind protecția împotriva dezastrelor, art. 19, potrivit căreia oamenii nu mai au niciun drept. Nu mai mult decât orice animal. Am devenit „joc corect” sub pretextul coroanei.

libertate

Așa-numita vaccinare corona încalcă în mod fundamental fiecare dintre aceste cerințe, deoarece populația este condusă la injectarea genelor prin „violență, înșelăciune, viclenie, presiune, pretenție sau orice altă formă de persuasiune sau constrângere” . Suntem obligați să facem acest lucru pentru că altfel nu mai putem duce o viață umană. Gata cu accesul la facilitățile publice, gata cu libertatea de mișcare și gata cu banii. Faptul că conducătorii se scutesc de injecție demonstrează că vaccinarea este extrem de periculoasă. Există, de asemenea, alte preparate nepericuloase care ar putea avea un efect real. În plus, spray-ul este „arbitrar și de prisos” . „Codexul de la Nürnberg” este pe deplin de partea noastră.

Presiunea bestială exercitată împotriva noastră a fost demonstrată de atacatorul de teroare al lui Merkel, Peter Tauber, care îi insultă pe aceia ca  mizantropi și figuri întunecate” care nu vor să fie stropiți în bucăți. Tauber: “A refuza vaccinarea și chiar a o demoniza este inuman. Este timpul ca figurile întunecate să dispară înapoi în găurile din care s-au târât.” Twitter, 27 decembrie 2020 )

Orice persoană are dreptul să-și apere viața și bunurile. Conform legii de autoapărare, se poate proteja propria viață cu o armă. Suntem supuși unui experiment medical care implică violență, care poate duce la distrugerea a milioane de vieți fără a se realiza niciun efect medical. Nici măcar autorii nu neagă faptul că vaccinarea împotriva coroanei nu protejează împotriva virușilor, așa că au planuri teribile pentru noi.

Dar avem de partea noastră Legea fundamentală, care, cu articolul 20.4, ne solicită să dărâmăm orice regim care desființează drepturile omului gratuite consacrate în legea fundamentală. Și au fost desființate. Sub falsul pretext al „pandemiei”, pentru că nu a existat pandemie și nu există pandemie . Avem dreptul de a ne salva viețile, avem dreptul constituțional de a ne elibera de un guvern totalitar. Nu mai există drepturi, mai multe mandate pentru a susține viața. Dr. Fiechtner a chemat în parlamentul statului BW că trebuie să ne restabilim noi înșine drepturile, ridicându-ne împotriva sistemului, deoarece sistemul ne refuză drepturile noastre legale.

Incorect Politic – O Publicație Dizidentă

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.