NUCLEARA: Un cunoscut general american propune României… un ACT de RĂZBOI față de Rusia!


Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Din seria idiotul american 🤣🤣🤣 Poate nu ar fi rau ca am ajunge instant ocupati de Rusia 😉
Unul dintre cei mai importanți comandanți ai armatelor SUA face o propunere care, dacă ar fi pusă în aplicare, ar echivala cu un ACT de RĂZBOI la adresa Rusiei – și nu numai
Unul dintre cei mai importanți comandanți ai Forțelor armate ale SUA în perioada în care a fost activ, generalul (r) american Ben Hodges, a participat la Dialogul de Securitate SUA-Ucraina.
A fost o conferință online, la care fostul comandant al Forțelor terestre ale SUA în Europa, a făcut o adevărată pledoarie pentru sporirea presiunilor asupra Rusiei, pe mai multe planuri. Inclusiv cel militar!
Ei bine, dezamăgit de interesul relativ scăzut al puterilor europene și chiar al SUA pentru Marea Neagră, el a propus o ”strategie” de ”incomodare” a Rusiei în Crimeea – inclusiv prin ”minarea apelor din jurul Crimeei ocupate”! Și nu de oricine, ci de Ucraina și… România!
Iată pasajele din declarația șocantă a generalului american (traducere ”Umbrela strategică”):
„Trebuie să-l facem pe comandantul Flotei Mării Negre (a Rusiei, n.n.) să se simtă foarte inconfortabil la cartierul său general ilegal. Trebuie să se trezească în fiecare dimineață gândindu-se: «fir-ar să fie, sunt în raza tuturor acestor sisteme (antinavă), am Marina română și Marina ucraineană care plasează mine în jurul Crimeii, navele mele nu au voie să acosteze nicăieri»”, a spus Hodges.
Exerciții militare în Mediterana de Est
Și asta nu e tot, pentru că Hodges a completat tot pe această idee – ”Dacă nu facem niciunul dintre aceste lucruri, atunci în următorii doi ani, așa-numita criză a apei din Crimeea va servi drept pretext pentru un dezastru umanitar, iar rușii nu vor avea de ales decât să intre și să salveze săraci oamenii care mor din cauza lipsei de apă, cauzată de guvernul cel rău de la Kiev. Acesta va fi pretextul pentru ei să termine de blocat coasta Ucrainei și să izoleze Ucraina de Marea Neagră”.
Desigur, ideea minării apelor internaționale este o nebunie – fiind un ACT de RĂZBOI.
”Minarea, fără o declarație formală de război, este, ce să vezi, un act de război, pe care îl comite România, pe barba ei, de vreme ce idiotul nu vorbește explicit de NATO”, !”, reacționează analistul Constantin Gheorghe, fostul consilier politic al lui Iliescu și Năstase.
Inutil să mai precizăm stupiditatea totală a ideii ”izolării Ucrainei de Marea Neagră” – fapt imposibil! ”Omul ăsta a văzut o hartă a zonei? Cum poate să blocheze Rusia accesul Ucrainei la Marea Neagră? Poate vorbește despre altceva: ieșirea Ucrainei din Marea de Azov prin Strâmtoarea Kerci”, comentează Constantin Gheorghe.
De asemenea, analistul remarcă modul în care generalul Hodges ”același idiot belicos, recunoaște existența crizei apei în Crimeea, provocată artificial de Ucraina, pentru a-i obliga pe ruși să reacționeze, și să creeze un pretext pentru chemarea armatei americane în Ucraina”.
O ipostază dorită de unii vectori ai războiului și industriei de armament, așa cum este și Ben H.
Da altfel, acesta deconspiră și interesul financiar din spatele propunerii nebunești: vânzarea de echipamente militare către România, Ucraina și alte state de la Marea Neagră:
”Nu-mi imaginez că România, Bulgaria vor crește dimensiunea forțelor navale, nu cu nave de suprafață, dar există o mulțime de tehnologii promițătoare de care sunt încântat – sistemele maritime fără pilot, drone, care sunt foarte eficiente împotriva submarinelor, detectarea minelor și recunoaștere. Cred că acestea sunt foarte eficace, precum și mai eficiente decât încercarea de a spori dimensiunea forțelor navale din regiune”, a declarat Hodges.
Din nou îl citez pe Constantin Gheorghe: ”În sfârșit, scoate nasul și adevăratul mobil al delirului – zi așa, bre! Ești comis voiajor, vrei să ne vinzi și tu ceva fiare vechi! Aferim!”
Deci, declarații complet iresponsabile, făcute de un personaj controversat, dar primit cu toate onorurile în România – și care acum încearcă să împingă la lucruri nebunești, care ar putea avea consecințe de o gravitate maximă. Pentru România și toată zona Mării Negre.
Dragoș Dumitriu

https://ro.sputnik.md/

Publicitate
Acest articol a fost publicat în ARMATA(NATO). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la NUCLEARA: Un cunoscut general american propune României… un ACT de RĂZBOI față de Rusia!

  1. Snake zice:

    Da pe crimeeni i-a întrebat americanu’ dacă vor să iasă de sub tutela Rusiei?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.