Revoltă și reacție fulminantă de la Bruxelles după refuzul României privind AstraZeneca


Astrazeneca

La UE nu se stie ca avem o clica de criminali care vrea moartea poporului roman?? Cine i-a sustinut si numit? Cine dicteaza in Romania? Nu e Romania raiul jafului european si american? Acum va doare de poporul roman dupa un an de crime?

Refuzul României de a urma exemplul statelor occidentale de a privind suspendarea vaccinării cu serul AstraZeneca a dat naștere unei reacții dure la Bruxelles

 Aproape toate statele Europei occidentale au decis suspendarea, pe diverse perioade, a vaccinării cu AstraZeneca – dar România nu le urmează exemplul!

E desconsiderare a sănătății românii, a transmis azi noapte revoltat Cristian Terheș, europarlamentarul PNȚCD.

”Refuzul guvernului PNL-USRPLUS de a suspenda vaccinarea cu Astra Zeneca, în contextul în care acesta a generat complicații și deja mai multe tari din UE au suspendat vaccinarea propriilor cetățeni cu acest brand, este încă o dovadă că acest guvern desconsideră sănătatea românilor, pe care-i minte și dezinformează cu privire la efectele acestor vaccinuri, iar cine chestionează retorica oficială e făcut terorist”, a transmis Terheș.

Europarlamentar PNȚCD atrage atenția că vaccinarea ”trebuie să fie opțiunea fiecărei persoane, care să o ia în mod liber și in cunoștința de cauză”.

De asemenea. Terheș subliniază că orice persoană care se vaccinează e important să știe despre aceste vaccinuri mai multe aspecte, pe care le expune clar:

– sunt încă în faza de testare;

– ”pot genera complicații, inclusiv decesul”;

– folosesc o tehnologie nouă, mRNA, ”diferită de vaccinurile clasice (unde ești injectat cu virus mort sau slăbit) și care nu a mai fost testată pe oameni la scară largă”;

– firmele care au creat vaccinurile ”au fost scutite să plătească daune civile pentru efectele negative generate de vaccinuri, daunele urmând a fi plătite de guverne, adică tot de cetățeni (asta dacă victima câștiga procesul în justiție)”;

– contractele dintre Comisia Europeana și aceste firme de vaccinuri ”sunt secrete, astfel că nu se cunosc clauzele lor”.

Cristian Terheș atrage atenția ferm că Guvernul ”trebuie să spună aceste lucruri cetățenilor ca aceștia să poată decide cu privire la vaccinare în cunoștința de cauză”.

Un mesaj clar, dar care obligă Guvernul la o reacție serioasă – nu să transmită aberații precum cele spuse de premier, care au revoltat o bună parte a populației.

Dragoș Dumitriu

 

 

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Revoltă și reacție fulminantă de la Bruxelles după refuzul României privind AstraZeneca

 1. neicaion zice:

  România nu mai are un guvern sau parlament al poporului, ci doar o impusă șleahtă de paraziți și ucigași puși pe căpătuială, idioți trădători și corupți prinși în mreje de șopârlele reci.

  Apreciază

  • citadela zice:

   Doar stii si tu!..”Follow the money!!”. N-are nici o legatura cu nici o sleahta de paraziti. Este o emulare a occidentului in cea mai pura forma, in caz ca n-ai realizat pina acum.

   Apreciază

   • Moșu zice:

    Salut
    Să-nțeleg că ai cont(comentarii) și pe …trenduri !?!
    Mersi

    Apreciază

   • citadela zice:

    Salut,
    Da, citeodata cind am chef 🙂
    Imi scapa…tu cine esti?
    toate cele bune!

    Apreciază

   • Moșu zice:

    🙂
    Dacă vei căuta pe acest site și pe IoanCoja chiar și pe danielroxin, poate mă vei…cunoaște. Cere-i Lupoaic-ului adresa mea de email, chit că este publică, pe acest site.
    În altă ordine de idei, pe trenduri…roagă-l pe Hyde, să de-a un semn de…viață.
    Succes

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.