CELE ZECE PORUNCI NATIONALISTE ALE LIGII APARARII NATIONALE


1). Mandrie, nu vinovatie; putere, nu frica; lupta dreapta pentru DumneZEU, Neam si Tara, nu lasitate si tradare.

2). Zdrobirea Conspiratiei Internationale Jidanesti si a fortelor oculte si alungarea tuturor veneticilor de pe pamantul sacru al Patriei noastre.

3). Instaurarea in Romania a unui regim militaro-nationalist al ordinei si legii, capabil sa apere libertatea, drepturile umane, valorile nationale si trecutul de glorie al Natiunei Romane si al mosilor si stramosilor nostri geto-daci.

4). Redobandirea tuturor teritoriilor romanesti rapite ilegal de catre tarile vecine si proclamarea suveranitatii asupra intregului pamant stramosesc al Romaniei Mari, de la Nistru pana la Tisa. Cei care vor sa desfiinteze statul national unitar roman si sa internationalizeze si sa satanizeze Natiunea Romana prin integrarea Romaniei in anumite organisme internationale conduse de jidani si  agentii lor trebuie pedepsiti exemplar. Zeci de ani poporul roman a asteptat sa vina americanii sa-l elibereze de sub Cortina de Fier comunista, dar americanilor nu le-a pasat de suferintele poporului roman. Dimpotriva, din documentele secrete scoase la iveala rezulta ca, americanii au colaborat cu comunistii din URSS si China comunista si i-au suportat financiar si material pe judeo-bolsevicii sovietici sa instaleze in Europa de Est, inclusiv in Romania, regimuri dictatoriale de teroare si exterminare in masa. Astazi, datorita faptului ca jidanii troskisti de la Moscova s-au cuibarit la Washington si si-au luat o noua denumire, cea de neoconservativi, Statele Unite, sub masca democratiei, usor de purtat, a preluat rolul jucat de Uniunea Sovietica si incearca sa impuna altor popoare modul de viata pe care trebuie sa-l traiasca. Iar Uniunea Europeana, nu-i altceva decat fosta Uniune Sovietica, dar cu alta tichie, care se va prabusi  mai repede decat Uniunea Sovietica.

5). Dezvoltarea agriculturii, industriei, culturii, artei, invatamantului si limbii romane. Cei care saboteaza opera de recladire a Patriei si vor sa dea bogatiile tarii noastre pe mana capitalului jidanesc si a unor escroci si speculanti straini trebuie pedepsiti exemplar.

6). Imbunatatirea nivelului de trai al taranilor, muncitorilor si intelectualilor romani si combaterea pe orice cale a coruptiei, inflatiei, haosului, somajului, saraciei si mizeriei. Cei care vor sa-i transforme pe romani in sclavi ai jidanilor si al altor afaceristi in propria lor tara trebuie pedepsiti exemplar.

7). Inarmarea Armatei Romane cu cele mai moderne si sofisticate arme, inclusiv cu arme nucleare, pentru a putea infrange orice agresiune straina. Armata Romana trebuie sa fie neutra fata de orice conflict militar international care nu pune  in primejdie securitatea nationala a Romaniei. Soldatii romani nu pot fi fortati de nimeni sa lupte si sa moara pentru o cauza straina Neamului si Tarii noastre, iar cetatenii romani trebuie sa aiba dreptul de a detine arme pentru ca, in caz de nevoie, sa poata apara libertatea familiilor lor si a Patriei impotriva oricarei cotropiri, exploatari si asupriri straine.

8). Eliminarea din viata sociala, politica, militara si religioasa a tuturor ideologiilor straine, care prin continutul lor distrug caracterul si spiritul national si inrobesc Natiunea Romana unor interese straine. Militati pentru refacerea Daciei, pentru binele si fericirea rasei si natiei noastre si pentru apararea demnitatii, prestigiului si cauzei noastre nationale. Astfel si numai astfel, vom putea infaptui visul si aspiratiile inaintasilor nostri pentru inaltarea Patriei noastre pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei, prosperitatii si modernizarii.

9). Refacerea religiei strabune a mosilor si stramosilor nostri geto-daci si combaterea pe orice cale a religiei crestine de import, care-si trage radacina din judaismul diabolic care sustine in mod fraudulos ca jidanii sunt “poporul ales” al lui Dumnezeu; ori ca trebuie sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului; ori ca trebuie sa-ti iubesti dusmanii, chiar daca-ti face cel mai mare rau, ca numai astfel ai face voia lui Isus Cristos; ori ca, daca cineva iti da o palma trebuie sa intorci si obrazul celalalt  si multe alte indemnuri la supunere, injosire si umilinta fata de vrajmasi. Biblia nu-i cuvantul lui Dumnezeu,ci este scrisa dupa bunul plac al jidanilor si are drept scop  inrobirea si dominarea lumii de catre Imperiul Globalist Jidanesc. Nu poti fi nationalist si in acelasi timp crestin, adica internationalist. De aceea, noi trebuie sa refacem Imperiul Geto-Dac, sa ne intoarcem la radacina nationala si istorica a geto-dacilor, la traditiile noastre stramosesti — la mostenirea pagana, nu la cea judeo-crestina — si sa infaptuim astfel Noua Era , a puterii spirituale divine, dreptatii si adevarului.

10). Dumnezeul mosilor si stramosilor nostrii geto-daci este mare; el se intoarce in Geto-Dacia  strabuna sa traiasca intr-un adevarat Stat al geto-dacilor. Ganditi intelept si logic si deschide-ti  larg inimile si portile sa intre Zeul Mos — Zeul Soarelui, adica ZAMOLXIS — DumneZEUL dreptatii, adevarului, cinstei, onoarei, binelui, fericirii, armoniei, loialitatii si stralucirii vesnice.

Constantin Burlacu,Ph.D.

Presedinte al Ligii Apararii Nationale

 

28 de răspunsuri la CELE ZECE PORUNCI NATIONALISTE ALE LIGII APARARII NATIONALE

 1. Basescu spune:

  Burlacule, ce fumezi, nene ? vreau si eu marfa d-asta !

  Apreciază

  • scitto spune:

   Base, ai pus-o

   Apreciază

  • Andrei spune:

   Unele puncte din acest decalog sunt importante, dar altele sunt lipsite de viziune.
   Nu poti construi o natiune bazata pe ura, au incercat si altii, o sa le stea in gat ura si expansionismul.
   Suntem intr-un moment istoric favorabil. Daca vom fi intelepti, vom iesi din mocirla in care se vor scalda celelalte natiuni confuze, ametite de vinul pedofiliei si al distrugerii morale.
   Daca ati fi cunoscut Biblia, pe care o dispretuiti cu atata ura, fara ca macar sa cunoasteti 10% din esenta crestinismului pe care-l judecati dupa clisee auzite sau vazute pe la TV sau vre-un popa beat, nu ati mai fi considerat ca evreii doresc Crestinismul.
   Evreii urasc crestinismul pentru ca isi simt identitatea nationala in pericol, de asta L-au si rastignit, dar si-au primit rasplata si n-a ramas piatra pe piatra din Templul lor prea mare pentru putina lor credinta.
   Crestinismul Adevarat nu se invata la Religie, poate nici in Biserica, necesita efort personal si o preocupare sistematica pentru cunoasterea Adevarului de la Sursa,fara interpusi, fara ura si idei preconcepute.

   Multi din cei ce se numesc crestini sunt confuzi si rataciti, n-au notiuni elementare si nu-si merita titulatura de crestin.

   A fi crestin inseamna a-L cunoaste si urma pe Hristos, viata si invataturile Lui, actiunile Lui.
   E grav sa-ti tragi doua dungi pe piept si sa spui ca esti crestin cand traiesti ca un pagan, fara nici un efort de autocontrol si schibare personala.

   Omul se defineste ca om prin autocontrol, animalelor le lipseste aceasta abilitate.
   Cine nu are autocontrol nu este nici macar om, cum ar putea fi crestin ?

   Aveti educatie, nu mai invinovatiti pe altii pentru destinul vostru, problemele voastre sau ale neamului. Puneti mana si documentati-va, nu fiti lenesi ca dusmanii vostri nu au odihna nici noaptea.

   Neamurile sunt creatia lui Dumnezeu, pentru ca atunci cand erau un singur neam planuiau sa atinga nemurirea fara moralitate.

   Apreciază

 2. lupul argintiu spune:

  sunt de acord cu cele zece porunci m ai putin cu inarmarea nucleara

  Apreciază

  • Gigi Duru spune:

   Esti prost. Nu esti de acord cu inarmarea nucleara care e o necesitate ( vezi amenintarile cu atac nuclear ale Rusiei) dar nu ai nimic impotriva atacului la Religia crestina, adevarata Religie

   Apreciază

   • Lupul Dacic spune:

    Cine ti-a spus tie ca religia crestina este cea adevarata? Vreau dovezi, ai?
    Cum se impaca crestinismul cu uciderea de care vorbesti tu prin genocid in masa, inclusiv nimicirea vietii pe mii de km patrati prin arme nucleare?

    Apreciază

 3. Lt. Col Rez. Dr. Dascalu Petru Bogdan spune:

  Nenorocirea Nationalismului Romanesc de azi, este, popularea si confiscarea lui de catre persoane asemeni acestui domn Burlacu…Incultura, mistificarile securisto-comunisto-protocroniste vor atrage doar semidocti si naivi! Vor alunga si vor duce in derizoriu orice tentativa serioasa, viabila, rationala de Miscare de Dreapta Curata! Daci, arme nucleare, Zalmoxe,pedepse exemplare, sa facem bine sa nu fie rau…hai sa fiim seriosi! Aceasta liga a salvarii nationale cu circa 2-3 aderenti, este aidoma noii drepte, noilor legionari, etc…O MARE PROSTIE! Nu cu tampenii de acest fel se vor atrage intelectualii tineri si mai putin tineri, muncitorii cinstiti si inteligenti, taranii cu bun simt, intr-o miscare cu adevarat patriotica si de renastere nationala! Romanii de azi sunt ca orce popor, rezultatul mileniilor de istorie adevarata: azi sunt ROMANI, CRESTINI, EUROPENI.Nu sunt nici Daci nici Romani, nici Valahi sau Moldoveni…Sunt de acord ca jidanii ne vor raul, ca ne tulbura viata, dar vicleniei lor cultivate si erudite nu putem opune aberatiile si stupiditatea si nu putem lasa prostii si nebunii sa le faca jocul! Romanii si Romania se vor ridica si vor progresa doar cu intelepciune, cultura, patriotism adevarat si mult BUN SIMT! Asa sa ne ajute Dumnezeu! P.S. Dumnezeul si Mantuitorul nostru ne-a invatat si ne-a indemnat sa intoarcem si obrazul celalalt….si atat! Doi obraji! Este destul…Crestinilor nu le este interzis sa se apere…Crestinilor li se cere doar mila, indurare, intelepciune si nadejde…iar dusmanii vor fi risipiti ca pleava! Noi suntem in situatia de azi doar fiindca am ascultat amagirile si ticalosiile bine camuflate ale altor tovarasi criptocomunisti ce se numeau tot „ai salvarii nationale”! Asa ca „Niet” tovarase burlacu! Avem Rege legitim, avem intelectuali adevarati, avem inca o Tara! De noi depinde sa o ridicam sau sa o lasam prada dusmanilor, amagirilor si aberatiilor!

  PS Apropo de curaj…patriotilor…folositi-va numele adevarate! Auzi lupul argintiu, Basescu! Doamne iarta-i pe robii tai saraci cu Duhul, ca-s fratii nostrii mai nefericiti!

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Poate dvs. nu sunteti urmas al dacilor, dar majoritatea romanilor, da. Iar crestinismul nu este al nostru, iar biblia este a evreilor. Daca e sa avem un zeu, stiti bine care ar fi.Noi nu mai vrem nimic din import ci ce este al nostru. Inclusiv ex regele care nu are nici o treaba cu poporul asta.

   Apreciat de 1 persoană

  • s spune:

   Chiar daca sunt elemente discutabile in cele porunci, formularea ta nea chipiu (cea din ultima propozitie) te descalifica. La pariu ca pe aicitrec destui care spun cu legitima impacare acelasi lucru despre tine?
   Sa cred ca acum armata vrea sa lupte cu indurare si nadejde? Daca ma gandesc doar la ”Nimic nou pe frontul de vest,, si esafodajul argumentelor tle se naruie ca un castel de nisip … Mai cugeta si fi mai zgarcit cu epitetele jignitoare.

   Apreciază

  • yo spune:

   Bade Lt. colonel, prin comentariul tau nu faci decat sa descurajezi avantul acestor porunci care daca noi le-am aplica pe bune s-ar oftica dusmani la maxim si daca am fi solidari am putea si reusi, dar santem intoxicati si manipulati prin minciuna jidaneasca ungureasca si mafiota de astia cativa care ne fura si distrug incontinuu, tu ca colonel ce faci?

   Apreciază

 4. Lt. Col Rez. Dr. Dascalu Petru Bogdan spune:

  QED! Vae cum patribus nostris! Sit tibi terra levis!

  Apreciază

 5. Puiu Man spune:

  documentar in 16 episoade despre> > istoria

  Romaniei. Dureaza peste 12 ore, asa ca pana ajungi sa le
  vezi pe toate, trimite intai link-ul de descarcare la toti
  prietenii, ca sa profite si ei timp de 10 zile cat este
  link-ul activ. * Cei care> l-au facut, au realizat o
  munca imensa, cautand in> > toate> >
  documentarele> si materialele care le-au
  gasit. O
  realizare documentara despre istoria Romaniei, facuta ca un
  tot unitar, din preistorie pana in
  prezent.

  History of Romania part 1 / Istoria Romaniei
  partea 1 – Intro

  History of Romania part 2 – Prehistory /
  Istoria Romaniei partea 2 – Preistorie

  History of Romania part 3 – Thracians / Istoria
  Romaniei partea 3 – Tracii

  History of Romania part 4 – Dacians 1 / Istoria
  Romaniei partea 4 – Dacii 1

  History of Romania part 5 – Dacians 2 / Istoria
  Romaniei partea 5 – Dacii 2

  History of Romania part 6 – Culture / Istoria
  Romaniei partea 6 – Cultura

  History of Romania part 7 – Continuity /
  Istoria Romaniei partea 7 – Continuitate

  History of Romania part 8 – Hungary 1 / Istoria
  Romaniei partea 8 – Ungaria 1

  History of Romania part 9 – Hungary 2
  (Szeklers) / Istoria Romaniei partea 9 – Ungaria 2

  History of Romania part 10 – Leaders / Istoria
  Romaniei partea 10 – Conducatori

  History of Romania part 11 – 19th century /
  Istoria Romaniei partea 11 – Secolul 19

  History of Romania part 12 – WW1 / Istoria
  Romaniei partea 12 – Primul Razboi Mondial

  History of Romania part 13 – WW2 a) / Istoria
  Romaniei partea 13 – Al 2lea R.M. a)

  History of Romania part 14 – WW2 b) / Istoria
  Romaniei partea 14 – al 2lea R.M. b)

  History of Romania part 15 – Holocaust /
  Istoria Romaniei partea 15 – Holocaust

  History of Romania part 16 – present / Istoria

  Romaniei partea 16 – prezent

  Cu stima,
  puiu

  Apreciat de 2 persoane

  • Lupul Dacic spune:

   e pe blog…dar nu mai conteaza 🙂
   multi afiseaza linkuri, fara sa fie atenti ca documentarul este sus afisat

   Apreciază

  • cristinel baboschi spune:

   Acest link nu funcționează : History of Romania part 4 – Dacians 1 / Istoria
   Romaniei partea 4 – Dacii 1 (Acest videoclip cuprinde conținut de la BBC Worldwide, care a blocat difuzarea acestuia invocând drepturile de autor. Ne pare rău.)
   Mă poate ajuta careva? Le-am descărcat pe toate și e singurul care lipsește!

   Apreciază

 6. dumitru spune:

  bun acest blog, si mi se pare corect sa plateasca fiecare dupa ce a facut…oare domnul general in rezerva are curaj sa se uite in ochii romanilor…de ce tre sa ne ducem sa muncim la altii si nu la noi acasa de ce…daca ar fi dupa mine eu i/as fi tras in teapa pe toti neavenitii ,pe toti hotii,si pe toti idiotii care ne/au condus si ne conduc…romani eu am hotarat sa nu le iau cardul de sanatate si nici sa nu platesc vreun seviciu de sanatate….romani boala nu exista in realitate este indusa de catre televiunile sevibile,presa ,radio,etc…un niste citate din biblie spune ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu…adica cu alte cuvinte la fel…popa spune ca numai el poate binecuvinta…pai de ce daca sunt la fel ca dumnezeu eu de cenu pot sa binecuvintez…apropo de boala,ea boala este o informatie transmisa creerului,si creerul transmite informatia celulelor din care face si el parte,de aici si motivul ca se poate inbolnavi si el…atita timp cit crezi ca poti face orice sau nu ti se poate intimpla nimic…n/o sa te imbolnavesti niciodata…eu as mai vrea ca cei de buna credinta sa lase lenea la o parte si sa vina in rindul celor care vor sa dea o mina romaniei…sa ne ajute la prasit iarba rea…

  Apreciază

 7. George spune:

  Domnule Constantin .Este de apreciat dar mai ales de recunoscut munca depusă de Dvs.pentru TREZIREA NEAMULUI NOSTRU.Nu mi-e ruşine să spun că sînt naţionalist-dar nu fanatic,recunoscînd dreptul la autodeterminare al fiecărui trăitor de pe MAMA GAIA. Numai câ felul habotnic pe care-l arogă unii din cei care seamănă a om sînt departe de edictele şi regulile convieţuirii în toleranţă şi bună vecinătate.Copilăria mi-am petrecut-o in ARDEAL şi la bunicii mei in inima Apusenilor,convieţuind alături de unguri. Majoritatea dintre ei,oameni la locul lor,buni vecini,întrajutători şi săritori la nevoie şi în vremurile alea nu se auzise de divizare etnică sau altfel de discuţii pe teme naţionaliste. Acum mulţi dintre ungurii de atunci nu mai au nici copii nici rude de ale lor nu mai găseşti în acel sat de munte.Nu trebuie acuzat omul simplu ,chiar de-o fi el de altă etnie ,ci pe cei care ,mereu îi întărîtă.Partidele -cel puţin la noi în România s-au dovedit a ne fi duşmani.Nici psd-ul nici udmr-ul nu au mamă nu au tată.Acolo în cabinetele lor politice împreună urzesc şi complotează ,împinşi fiind de ordine străine nouă de a ne trage înapoi şi a da pe mâna străinilor atît cît a mai rămas.Iar reacţia noastră este 0. Parcă sîntem anesteziaţi să nu reacţionăm şi să ieşim pentru a ne arăta totala opoziţie faţă de jaful din pădurile noastre,dar şi de tot ceea ce s-a distrus şi cărat de 25 de ani din binecuvîntata Românie.Aveţi un blog minunat.păcat că nu este cunoscut dar mai ales conştientizat de cei care se bat cu cărămida în piept şi teatral declamă apartenenţa la valorile şi tradiţiile noastre.Astăzi este sîmbătă 9 mai 2015, cînd am decis cu foarte mulţi cetăţeni din urbea mea să ne întîlnim în faţa prefecturii pentru a ne face cunoscute revendicările cu privire la anormalitatea prezentă.Sînt curios dintre cei care au avut acide comentarii pe reţelele de socializare ,cîţi vor fi prezenţi. O vorbă spune că ,de la vorbă la faptă e o pâine amară de mîncat.

  Apreciat de 2 persoane

 8. lupul rosugalbensialbastru spune:

  Lupulica, de ce vrei matale o dictatuta militara, ca sa o luam de la capat cu inchizitia? Stai bland bre !

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Pai nu as vrea, doar ca asta e una din obtiuni pentru a scapa de dictatura vestului si democratiei.Oricum, mai rau decit acum, este doar razboiul…dar si acolo ai o speranta ca intr-o zi se termina si iti revii.Acum si speranta e aproape nula.

   Apreciază

   • Marian Mitaru spune:

    Domnule Burlacu,

    Apreciez patriotismul dumneavoastră şi nu pot decât să ma bucur că mai există tineri(după tonul „Poruncilor” pareţi a fi tânăr), care sunt pasionaţi de istoria neamului nostru. Cred ca d-l Lt. Col Rez. Dr. Dascalu Petru Bogdan, este prea dur în afirmaţiile domniei sale, dar nu pot să nu-i dau dreptate măcar „pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale”. Vă rog să nu-mi luaţi în nume de rău, dar aş vrea să fac şi eu unele observaţii la cele „10 Porunci”.
    . Dacă vrea să aibă succes-şi să fie luat în serios- eu cred ca autorul care scrie un text adresat mai multor persoane, trebuie să:
    -nu facă greşeli de ortografie sau gramaticale: „6.Cei care vor sa-i transforme pe români în sclavi ai jidanilor şi al altor afacerişti” CORECT: „ai altor afacerişti”;
    -să stăpânească foarte bine subiectul tratat;
    -să nu fie părtinitor în tratarea subiectului .
    Vis-a-vis de „PORUNCA 3”, ar trebui să găsim un militar de talia Mareşalului Antonescu, care a fost atât de cinstit, încât atunci când a fost arestat(1944), era mai sărac decât atunci când a luat puterea(1940); în schimb, noi îl avem pe generalul Gabriel Oprea, care foloseşte motociclişti care să-l escorteze când vine de la restaurant.
    A urma “PORUNCA 4” ,fără să ţinem seama de realităţile istorice, înseamnă să aruncăm poporul nostru, dacă nu într-un război imediat, cel putin într-o poziţie iredentistă primejdioasă şi păguboasă. În plus, cred că se spune “neoconservatori” şi nu “neoconservativi”.
    Eliminarea corupţiei,-de care pomeniţi în „PORUNCA 6” ar face caduce „PORUNCILE 3,5,6”.
    O lege prin care bogaţiile naturale să redevină NAŢIONALE, iar pământul cumpărat de cetaţenii altor state în Romania să nu depăşească suprafeţele de teren deţinute de cetăţenii români în acele state, ne-ar scăpa şi de alte prevederi cu caracter punitiv din textul celor „10 PORUNCI”.
    Probabil ca nu aţi satisfăcut stagiul militar(este o presupunere şi nu o imputare); altfel, aţi realiza cât este de periculos pentru o comunitate să dai arme oricui. Amintiţi-vă ce s-a întâmplat la revoluţia din ’89, când civilii au primit arme.
    Cred ca exageraţi când vorbiţi despre o rasa geto-dacică.Dacă veţi interpreta istoria „sine ira et studio”, veţi ajunge la concluzia realista ca „rasa noastra” este de fapt un mixaj al autohtonilor cu multe neamuri care ne-au traversat teritoriul –mai rapid sau mai lent-în cei aproape 2000 de ani de victoria lui Traian.
    Cu toată simpatia şi respectul pe care le am faţă de civilizaţia şi cultura geto-dacilor, nu pot să nu fac o analogie între afirmatia dumneavoastra(din PORUNCA 10)Dumnezeul mosilor si stramosilor nostrii geto-daci este mare” si expresia araba: „Allahu Akbar(Allah este mare)”, rostita de atentatorii sinucigasi de sorginte musulmană.
    Dacă doriţi să găsiţi un „fir călăuzitor” pentru ce ar trebui să facă poporul roman pentru a renaşte, cred că „un punct de plecare” ar putea fi mesajul de Anul Nou 1940 al Generalului Ion Antonescu(care nu poate fi bănuit de lipsă de patriotism).
    „Conspiraţiile Internaţionale Jidăneşti şi forţele oculte” sunt alegaţii dintr-o epocă revolută; nu este nevoie de nici o conspiraţie-fie ea şi ocultă- pentru ca orice lichea străină sau autohtonă, cu ceva fler de afacerist- să încerce să păcălească-în folos propriu-pe cineva, fie că este o altă persoană sau chiar Statul roman; va avea succes, atâta timp cât găseşte la noi derbedei politici dispuşi să ne vândă bogaţiile pe câţiva arginţi(Vezi vânzarea petrolului din subsolul tarii, plus industria petrochimica-de către Guvernul Năstase în 2004- pentru suma derizorie de 600 milioane de dolari, în timp ce mult hulitul Dinu Patriciu a vândut o singură rafinărie cu 2,7 miliarde de dolari).

    În rest, va doresc numai bine.

                     Cu stimă, 
                              Marian Miţaru
    

    Apreciază

 9. Traian c spune:

  Acum ce sa zic … daca nu ma obligi sa port caciula dacica vara si sandale romane iarna eu te votez . Cand o sa iintelegi ca nu exista oameni politici buni sau rai ci oameni politici care vor sa ramana in istorie si oameni politici care vor doar puterea o sa incerc sa fac o dizertatie compatativa intre doctrina ta si a tristilor din iSIS. Eu cred intr-o oranduire sociala in care nimeni nu trebuie sa-mi impuna sa cred in Alah Cristos Buda sau Perversul de la Tg Ocna . Constrangerea si indoctrinarea religioasa ar trebui pedepsite cu inchisoarea pe viata . Acestea sunt doar alte fete ale regimurilor totalitare . Ce nu intelege lumea este toleranta SUA, Rusia si UK la politica pe termen lung al statelor arabe bogate care finanteaza ISIS AL Frigida si mai stiu eu cum se numesc . Pentru noi romanii am un exercitiu mai usor cum aliatii nostri tolereaza finantarea activitatilor extremiste maghiare de catre Soros si cum Presedintele sta de vorba cu vectorii de opinie – Romani sadea finantati de acelasi Soros . Va dau un hint : Soros e doar un nume de fatada . Dar noi dormim in prostia noastra . Cand prima porunca in politica noastra externa ar trebui sa fie integrarea Moldovei in UE si promovarea romanismului in tarile vecine … inclusiv Ungaria noi urlam nu nu autonomie tinutului secuiesc . Problema nu este autonomia la care au dreptul ci modul in care o doresc si care sa fie izvorata din primcipiile europene si vointa majoritatii. Problema noastra ca natie este ca nu gasim adevarata cale de mijloc nici in toleranta nici in autoritate

  Apreciază

 10. yo spune:

  Care-s criminali carora nu le plac dacii? vor iesi la suprafata ca uleiul pe apa, si atuncea le va iesi pe nas genocidul care-l practica pe romania popor sfant………………………………………………….

  Apreciază

 11. patriot spune:

  Cineva sau ceva trebuie sa ne uneasca.Suntem dezbinati de altii care au interes sa fie haos,pt ca in haos se poate fura bine,se pot face multe impotriva unui popor.Jumatate din noi sunt spalati pe creier,altii needucati ,cei de la tara nu au decat nevoi primitive ca acum 1000 de ani adica sa manance sa bea si sa procreeze,2 milioane sunt plecati pe afara.Ceilalti ,purtatori de creier sunt putini si daca ies din rand sunt anihilati,denigrati,eliminati.Intotdeauna a fost nevoie de un conducator inconjurat de cativa patrioti.Gasiti-l.

  Apreciază

 12. Dacianus spune:

  Punctul 9 este o TOTALA ABERATIE !!!

  Padure fara uscaturi nu exista , asa e vb romanului .
  Nu crestinismul a ucis , ci oamenii care au interpretat gresit crestinismul. Oamenii care credeau ca il slujesc pe D-zeu dar erau complet gresiti. Si daca vb de inchizitie etc …lucruri care s au intimplat acu 400 de ani in urma , sau pe acolo , oare care era nivelul de cultura , de cunostinte generale a populatiei ? In afara de citeva minti luminate toti traiau in pesteri , metaforic vorbind caci cultura era zero . ( un exemplu de aici de pe blog…. dentistii vremurilor medievale , care erau si chirurgi si barbieri credeau ca durerile de dinti vin de la viermi ….. ) are rost sa mai dezbat ?
  Oamenii de stiinta care intra devar au avut descoperiri importante pt umanitate traiau mereu in frica , frica de a si expunde cunostintele pt ca sa nu fie acuzati de vrajitorie si erezie. In fine..

  Daca vreti o Romanie de succes , romanul trebuie sa il caute pe Dzeu , sa fie o natie crestina. ( si am zis crestina , nu am specificat o denominatiune anume , Nu e cazul ) .
  Zamolxis ? Sa fim seriosi , ..,.e doar un mit si o inchipuire , nu a fost si nu e ceva real . Opinia mea si se vor gasi citeva suflete sa ma contrazica .
  Dar mai mult de atit , e problema lor.
  Da ne tragem din daci si romani dupa istoria care am invatat o in scoala , cei care am facut un liceu in perioada comunista . Daca a fost sau nu falsificata istoria respectiva , nu stiu .
  Dar pot spune un lucru : Nu orice filmulet sau video care aapare pe youtube aratind o istorie a poporului roman e adevarat .
  Singurii care stiu exact adevarul sint cei care au studiat intra devar istoria , probele arheologice si descoperirile. Am vazut multe referiri pe aici legate de anumite filmuelte postate pe youtube aratind istoria poporului roman. Nu bag mina in foc ca sint tocmai exacte sau adevarate . Ca au o referire facuta la un website care a aparut pe internet peste noapte ? Sau care e sursa lor. ? Nu exclud ca sint si informatii reale in ele , dar merg pe principiul de 50 % -50 % .

  Daca vrem sa fim daci si geto daci , poate ar trebui sa facem o preselectie sa ne uitam in arborele genealogic sa vedem de unde venim , si cine nu corespunde sa fie exclus pt ca nu e dac sau geto dac. Corect ?
  Sint curios sa vad citi ramin . Iar cei care ramin , sa le dam cite o sabie si un scut , le ridicam doua cetati si le uram : Distractie placuta ! …ah… sa nu uitam sa le dam si vreo 2 cai , ca doar vrem sa fim iarasi daci nu ? Cu parere de rau nu poti fi dac si sa traiesti in sec 21.

  Vrem sau nu vrem , astazi sintem si vom fi cel putin pe timpul vietii noastre ROMANI ! Si va trebui sa ne adaptam si sa ne construim viitorul asa cum ne dorim . Problema este ca noi romanii prin felul nostru de a fi nu stim ce vrem si nu cred ca vom stii vreodata !
  Ce va fi dupa noi nu stim si nu vom afla vreodata . Sau cine stie… ]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s