Comentarii libere


Pe blogul care a fost sters am avut aceasta rubrica de comentarii libere inceputa tot cu citeva comentarii la un articol. Dar din pacate nu am reusit sa recuperez pagina respectiva iar acum incep o alta  cu o discutie pe marginea unui articol asa cum a inceput si atunci…cei vechi stiu despre ce vorbesc.

Respectivul articol este acesta:

Incredibilul s-a produs: FEDERAȚIA RUSĂ SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI. PREȘEDINTELE PUTIN DECUPLEAZĂ RUSIA DE EUROPA.

iar cometariile sunt copiate de la el. 

Cei care vor sa scrie o pot face in continuare  cu mentiunea ca pot scrie pe orice tema considera ca este importanta. Acesta este doar un inceput.

Adi

Articolul asta e doar o teorie bazata pe relatarile din biblie, insa russia nu pare sa caute razboi. Personal ii inteleg, trebuie sa aiba si ei un cuvant de spus. In 2015 ar trebui sa inceapa ultima treapta a crizei, si cea mai grea de altfel. E greu de crezut ca Russia v-a porni un razboi impotriva SUA. Tara noastra ar fi printre cele mai afectate.

Citadela

Numai timpenii debitezi.
Rusia nu se pregateste sa atace PE NIMENI papagalule! mai studiaza istoria inainte sa deschizi gura.
Rusii de 1000 de ani nu fac altceva decit sa se APERE, iar ANGLOIZII si virfurile lor de sulita de 600 de ani nu fac altceva decit sa-i atace. Daca va fi vreodata cazul sa foloseasca arsenalul militar or sa o faca NUMAI IN CAZUL IN CARE RACHETELE VESTULUI VOR FI DEJA IN AER SPRE EI. Altfel IN NICI UN CAZ.
Eu sunt pro-adevar si urasc mincatorii de rahat cu polonicul.

Prin virfuri de sulita se inteleg urmatorii: Regii Polonezi, teotonii Suedezi, Napoleon, Hitler

Rusii nu s-au decuplat ci au raspuns prin niste sanctiuni oglinda. A se retine: NU AU IMPUS ci AU RASPUNS LA SANCTIUNILE UE SI US.

Rusia deocamdata NU SE POATE desprinde financiar de dolar oricit ar stimula ea tranzactiile in RUBLE. Ea nu poate emite ruble fara sa dea resurse la schimb PE DOLARI. Din pacate CONSTITUTIA care le-a fost impusa de americani in 92 stipuleaza faptul ca EMITEREA DE RUBLE POATE FI FACUTA NUMAI LA SCHIMB CU HIRTIUTELE VERZI EMISE DE FED RES. in schimbul RESURSELOR.

Cu alte cuvinte amricanii continua fara probleme sa LE IA RESURSELE PE DEGEABA! …in schimbul unor bucatele de hirtie colorate in verde pentru ca mai tirziu sa EMITA VALUTA LOR PROPRIE, RUBLELE… BUNA AFACERE NU?

SEMNALUL CA RUSII INCEP SA SE RIDICE DIN GENUNCHI va fi monetul in care vei auzi SCHIMBARI IN CONSTITUTIE REFERITOR LA BANCA CENTRALA A RUSIEI, moment in care ALL HELL WILL BREAK LOOOOOOOOSE!( Atunci este de fugit in munti 🙂

MAIDANUL UCRAINIAN VA FI PRIVIT CA O PLIMBARE IN PARC, comparat cu RASCOALELE finantate de OLIGARHII LOCALI din COLOANA A V-a.

Pina atunci totul se va derula dupa planul americanilor din pacate si chiar si in BRICS moneda va fi dolarul.

Cineva intreba de ce oare Putin nu poate orpi fluxul de bani oligarhici CATRE VEST unde sunt INVESTITI imbogatind economiile locale(vezi Londra, toronto, ny, florida, etc)
DIN ACELASI MOTIV!!!!
CA NU ARE VOIE! (fara sa fie pregatit pentru REPERCURSIUNILE de “TZUNAMI” social)

Aceasta este o extensie a conditiilor impuse de invingatori si CIMENTATE IN CONSTITUTIA Federatiei Ruse, aceea de a nu avea posibilitatea de a te atinge de oligarhii deserviti invingatorilor americani si de banii lor care sunt SUPTI de ASPIRATORUL LOR INAPOI catre orasele europene si americane

Lupul Dacic

bine bine…dar tu cind crezi ca rusii o sa intoarca armele?
vreau sa stiu cind fug in munti!

Citadela

Doar in cazul in care vor fi DEJA atacati intr-un fel sau altul, conventional sau nuclear. Ca-ntotdeauna in istoria lor. Ei in sensul asta si-au pastrat OBICEIURILE 🙂
Din ce citesc, asta scriu si ei de zor si analizeaza.

Lupul Dacic

stii ce…poate sunt intr-o doaga, dar sa fie mai repede…ca asa ne terminam cu totul aici

Citadela

Daca te referi la Ucraina, uita. Ucraina de Est NU ARE NEVOIE DE AJUTOR. Hotaririle si deciziile cine va cistiga, din ce se “vede” sunt deja facute!. Acum ce vedem este doar joc de glezne( este adevarat extrem de singeroase) insa cu boii ucrii deveniti fascisti care conduc acum in Kiev altfel nici ca se poate DECIT CU BITA, CA PE VITE. Principalul razboi dus acolo este INFORMATIONAL , sau DE INFORMARE A POPULATIEI BAHABUREZATE la cap de ucrii si bagat sistematic in bibilicile ucrainiene, la cei spalati la creier si cu ratiunea distrusa CINE SUNT CEI DIN SPATELE MAIDANULUI si cum isi bat joc de ei omorindu-i pe capete ca pe animale inutile.
Ai crede ca este lucru usor, … NU ESTE! Procesul de luminare a mintilor BOLOVANILOR care nici acum NU INTELEG CE I-A LOVIT, in conditiile in care trupele de exterminare ii bombardeaza incontinuu este in conditiile actuale “usor” accelerat 🙂 insa tot va lua citeva LUNI BUNE daca nu ani pina cind TOTI UCRAINIENII(doar) vor intoarce armele si ii vor da pe fascisti afara asa cum au mai facut-o de NENUMARATE ORI! O sa traim si-om vedea!

Lupul Dacic

crezi ca mai are importanta de unde incepe???
doar sa inceapa odata…stiu ca vor muri oameni..poate si eu, dar cei care vor ramine poate vor avea o altfel de viata..un viitor
nu vezi ca totul se duce dracu peste tot in lume?
ce e acum este involutie…

Citadela

Este ca si cum lui Putin I-au aruncat pisica moarta in ograda si tot ce poate el sa faca pina una alta este sa o dea cu apa de COLONIE ca sa nu puta a hoit. Deocamdata el nu poate sa o arunce inapoi peste gard. Este foarte delicata toata situatia in care se afla si de aceea face slalom intre fortele patriotice pe de-o parte care-l imping sa te-o traga la bot americanilor si simtul auto apararii si protejarii stabilitatii promise poporului.
Putin a fost ales DE MAJORITATEA POPULATIEI si este popular pentru aceste caracteristici ALE STABILITATII nu ca revolutionar si REFORMATOR AL CONSTITUTIEI.
Aici inca mai are de dus multa mulca de ALMURIRE cu POPORUL SAU care , repet, nu este sigur ca sunt in totalitate de parerea REFORMATORILOR.
Ca urmare, ALTE CONDITII SI EVENIMENTE mai degraba EXTERNE VOR DICTA/INDICA DIRECTIA si cum va arata viitorul RUSIEI, nu INITIATIVELE PREZIDENTIALE in acest sens, al recapatarii suveranitatii!…care pot fi imediat interpretate si doborite prin finantare oligarhica(care nu-s de neglijat, un real pericol) ca fiind autoritare, blah blah

Iti dai seama ca in mare parte bau-baul asta cu rachetele sunt o cacialma. Care din smecherii de pe wall Street o sa-si riste existenta lor superba, cel al banilor nenumarati pe care-i au, aurul, briliantele, terenurilor impecabile de golf, piscinele din spatele caselor. Ei o sa bluff-eze pina-n pinzele albe ca fuck si dreg dar la lupta pentru petro-dolat vor continua sa-i impinga pe troglodditi intre ei ca-n ucraina. Stai ca vine rindul la toti din zona inclusiv mioriticii.
Astia aici o sa-si scoata ochii unii altora in timp ce barosanii care trag sforile de pe terenurile de golf vor primi mesaje de smartphonurile lor ca treburile merg bine.
asa ca….deja vu all over again!

Lupul Dacic

Normal ca nu vor ceva de amploare, dar ceva undeva tot v-a bubui..omenirea este in impas, iar ca sa se redreseze nu se poate cu ceva mic
Pina la urma cei citiva care conduc lumea…aia decid
Iar ei incap pe o insula toti ..pina trece valul
Naiba stie…dar bine nu v-a fi daca nu o sa fie rau inainte

Citadela

Rusia este singura buturuga de care se impiedica si pentru care ei SPERA sa nu fie nevoie de bumbaceala mondiala ca doar TOTI DEJA SUNT LA PICIOARELE LOR. Ca urmare in prezent ei isi concentreaza fortele pe finantarea si inflamarea situatiei politice in Rusia de aceea fac tot posibilul sa-i provoace intr-un razboi direct cu Ucrii fascisti. Pina si fascismul este INSTALAT ACOOLO DE SANCHI, numai cu ROLUL de a zgindari MEMORIA COLECTIVA a rusilor care au luptat cu ei pina-n 45. Pe ambasadorul american de la Kiev, EXPERTUL IN revolutii incununate de SUCCES(Kiev), l-au mutat RECENT LA Moscova, si este clar de ce, pentru a coordona revolutia din capitala Rusiei.
Se spera ca FARA PROBLEME o revolutie MAIDANEZA sa-l doboare pe Putin ia oligarhii coloanei a V-a sa preia puterea in mod teatral. Totul este deja organizat si gindit dupa acelasi scenariu – astfel evitindu-se un razboi.
Sa speram ca Putin este destul de abil si are miscarile gindite in avans si deciziile luate astfel incit sa poata sa le dejoace toate planurile mizerabile.

Lupul Dacic

Putin este cel mai destept presedinte care exista in acest moment, dar si cel mai puternic datorita kgb-ului care il sustine total. Plus populatia si armata care practic il adora ca i-a scapat de datoriile externe. Deci are totul in favoarea lui.
Crezi ca daca vestici vor incepe o razmelita ca in Ucraina lui Putin o sa-i fie greu ca intr-un timp record sa nu instaurese comunismul? Practic iar ridica mingea la fileu, iar populatia si armata de abia asteapta. Toti pling dupa comunism…inclusiv Putin. Doar oligarhii nu vor dar aia sunt lichidati fara menajamente daca misca in front.
Aici de fapt este adevaratul test am americanilor+UE…cine cistiga. Capitalismul lor mizerabil sau temutul comunism?

Citadela

Vezi tu, dictatura necesara unei coordonari si centralizari a fortelor populare/armate NU MAI necesita instaurarea comunismului ca mod de administrare strict cu denumirea asta ci doar a ideii de conducator suprem al unui imperiu, un fel de domnitor, tzar al unui imperiu de tip modern-RE-industrializat unde fortele patriotice populare se vor coaliza in jurul unui lider capabil care-i reprezinta asa cum o facea Chavez. Se vede de la o posta ca asa zisa democratie de fapt NU E, sau drepturile omului blah blah, toate sunt arme din arsenalul lor de ocupatie.

De data asta din ce se vede prin miscarea “Novorussia” poporul singur va alege forma de guvernare necesar supravietuirii lor si cine stie, daca lupta lor de eliberare nationala si RE_nationalizarea economiei din miinile oligarhilor merge bine, poate ca vor emula un model si pentru altii de urmat.
Eu stiu ca noi nu vedem decit comunismul ca exemplu de dat, insa mai exista si alte feluri in care poporul poate fi coagulat in jurul unei idei NATIONALE, atentie NU NATIONALISTE!(asta-i tot arma din arsenalul vestului badat pe git nationalitatilor conlocuitoare pentru a se bate intre ei si a crea haosul necesat ocupatiei straine), ci a unui popor cu o mare varietate de etnii diverse adunate pentru acelasi ideal, da, intradevar asa cum au facut-o si sub comunisti ODATA in trecut INSA pentru o perioada scurta(anii 38-60, deoarece dupa anii 70-80…au inceput la modul de SISTEM(sistemic) sa o ia pe aratura(coruptie, tradatori, coloana a V-a, intelectuali deserviti ocultei mondiale) Acolo au pierdut controlul si in final au pierdut si friiele in ’91 pentru ca ACUM sa renasca! Ei, din istoria lor, sunt obisnuiti cu aceste CICLURI de caderi si ridicari complementate de EPURARI MASIVE a infiltrarilor tradatoare fara de care nu ar fi putut sa supravietuiasca.

Lupul Dacic

Ei asa da.
Normal ca nu are importanta cum se numeste noul sistem si oricum denumirea de comunism este perimata. Important este sa fie o conducere centralizata fara politicieni si…de fapt nimic din ce se numeste clasa politica acum oriunde in lume.
Si daca reuseste chestia asta la rusi crezi ma mai dureaza mult sa ajunga si la noi? Normal ca vor fi razmelite daca nu mai mult si multi papagali vor rupe poarta spre vest..nici o paguba.
Ceausescu a vazut clar cu cine are de-a face la cutremur..de fapt de atunci s-a stricat totul. Cind a vazut ce valuta si alte alea sau gasit in casele darimate ale unora din partid, atunci si-a dat seama cit de vinduti erau.

Citadela

Ceausescu, acum realizam cu totii , a fost strins si el de … cu menghina de FMI, de aceea nu era prea darnic cu informatiile despre ce se petrece dupa culise asa cum o fac Fidel, facea Chavez (dumnezeu sa-l odihneascca ca mare a fost), acum Putin intr-o oarecare masura, liderii sud americani, chinezi ocazional. Boul carpatilor ne tot plictisea cu repetitii ale aceluiasi REFREN NATIONALIST al lui, atentie, care i se PERMITEA. In schimb la dresa rusilor putea vomita cit cuprinde spre marea satisfactie a lichelelor din vest care-l si primeau ca pe un “rege” la Wash DC si-l imprumutau cu bani cind de fapt era unealta lor nationalista, un ghimpe in comunitatea noastra socialista care deja schiopata. Treaba este complexa pentru ca geniul mioritic lucra pe planuri multiple(in mintea lui creata) si de aceea pentru majoritatea treceA ca fiind mare patriot insa acum punindu-le cap la cap si vazind cum se deruleaza mecanismul ocupatiei si a distrugerii planificate a Romaniei si altor tari totul a devenit clar.

Din pacate nu era liber ci tinut in zgarda tocmai din cauza imprumuturilor FMI care ACUM in 2014 vedem mai bine ca oricind cum functioneaza si ce ramificatii politice sinistre au.
ATUNCI IN ANII 65-70 NU ERA DELOC ALTFEL! Acelasi scenariu repetativ cu diferenta ca in locul boului de astazi era ALT BOU.
Ca urmare NEFIIND SINCER SI CINSTIT CU POPORUL SAU, fiind cu fundul in doua luntrii singur si-a sapat groapa.

Lupul Dacic

Normal ca trebuit sa impace si capra si varza ca sa fie lasat dar asa cum a fost a tinut cu tara asta si nici prin cap nu i-a trecut sa o distruga. Greseli si pupatu in cur la porti au trebuit sa faca toti conducatorii Ro. in istorie, dar asa cum a fost Ceusescu cu toat bubele lui, aia a fost cu adevarat perioada de aur a Ro. prin comparatie cu ce a fost pe timpul monarhiei si acum.
De aia noi toti cei maturi il regretam…ce viata am avut si ce avem. Asta face tot romanul de rind…putin ii pasa lui de manevrele de sus…el stie cum a dus-o atunci si cind vede ce e acum ii pupa poza lui Ceausescu. Asta e.

117 răspunsuri la Comentarii libere

 1. citadela spune:

  A DOUA ZI dupa asasinarea lui Nemtov, pe pieptul opozitiei care urla CU SPUME LA GURA ca din gura de sarpe AU APARUT TRICOURI CU NEMTOV ucis de „singerosul Putin” precum a fost si la Paris cind in 40 de minute tot guvernul francez era la fata locului acuzind si incriminind pe dracu stie cine… iar SPRE SEARA DEJA AU APARUT PANCARTELE TIPARITE PROFESIONAL CU CHARLIE….cum este posibil ca vre-o imprimerie de tricouri si pancarte sa lucreze asa de rapid?…IMPOSIBIL!…deci si lozincile cu Je suis Charlie si tricourile cu incriminarea Kremlinului in moartea lui Nemtov, din ce spun analistii politici rusi, erau deja pregatite.
  In rindul jurnalistilor chiar se glumeste acum in legatura cu ce COMENZI DE FETE de politicieni si oligarhi vor apare in piata si pe la imprimerii. PATRONII SUNT RUGATI SA RAPORTEZE ORICE COMANDA DE TRICOU CU FATA DE OLIGARH SAU POLITICIAN. 🙂

  …asta ca sa vedeti ce fel de circ sinistru are loc in lume la ora actuala

  Apreciază

 2. citadela spune:

  Un om deosebit , foarte respectat in Orient si in toata lumea.Jos palaria! un filmulet bun cu explicatii clare si concise , adevarul istoric clar!

  Imran N. Hosein
  Author
  Sheikh Imran Nazar Hosein is an Islamic scholar, author and philosopher specialising in Islamic eschatology, world politics, economics, and modern socio-economic/political issues. He is the author of Jerusalem in the Qur’an. Wikipedia
  Born: 1942, Trinidad, Trinidad and Tobago
  Books: The caliphate, the hejaz and the Saudi-Wahhabi nation-state, Islam and Buddhism in the Modern World
  Education: University of Karachi, University of the West Indies

  Apreciază

 3. citadela spune:

  Incercarea de a securiza Finlanda si a adauga-o la zona tampon in 39-40 nu se pune la socoteala. Rusii au renuntat la idee dupa ce sursele lor de informatii I-au asigurat ca Hitler sau alte forte nordice NU vor ataca Rusia din acea directie. Rusii renuntind la acel buffer inutil si greu de mentinut, finlandezii au ramas cu impresia simpatica ca „razboiul cu Rusia ” a fost cistigat de ei.
  De Polonia nu are rost sa discutam(Lenin le-a redat demnitatea ca natie..cum si in ce intelegeri cu angloizii este discutabila) asa cum ei sunt considerati PE VECI de catre Germania ca fiind cei mai fitilisti si instigatori din Europa pe care Hitler ar fi facut-o una cu pamintul daca ar fi fost sa se opreasca acolo, in schimb, doar a tavalit-o un pic in drum spre bastionul lui Rusia. „FMI”-ul de atunci care-l finanta la greu si-i punea conditii urgente de a ocupa Rusia in cel mai scurt timp ( ca si acum instigarea cu Ucraina), nu I-a dat lui Hitler timpul necesar sa-si faca mendrele cu polonezii, deoarece trebuia sa bata fierul cit era cald in directia OST!
  Poporul polonez si populatia iudaica(care pupa pamintul Rusiei unde este mai spurcat pentru ce au facut aia/Stalin pentru ei si familiile lor din GHETOURI) care a fost eliberata din lagarele de concentrare de catre nu altcineva decit armata rosie a lui Stalin, ii este pe VECI recunoscatoare Rusiei. Americanii care ai fi zis ca demult ar fi trebuit sa-i scoata din lagare cu trupele lor ca-n filme, in sterile de razboi se faceau ca ploua in legatura cu exterminarile din lagarele mortii(totul e documentat pe pelicula)…asta ca sa intelegi imaginea complete a securizarii de catre rusi a zonei Poloniei, Basarabiei, etc… si nu a formula simple afirmatii iesite din context.

  Casa intelegi mai bine URA ANCESTRALA pe care au avut-o si o au nemtii pentru polonezi priveste lichidarea cu sete a ofitzerimii poloneze de la Katini de catre trupele SS cind au trecut la ofensiva in 41.

  Apreciază

 4. citadela spune:

  Deosebirea intre BRICS si FMI(atlantis) va fi evidentiata odata cu repornirea INDUSTRIALIZARII EFICIENTE(nano)(de data asta) a Rusiei in urma recapatarii suveranitatii pierdute in 91(la care se lucreaza puternic in present) si a altor tari. Acela este indicatorul ca cele DOUA ENTITATI SUNT DIFERITE.
  Daca Putin NU o face atunci ceea ce afirmi este correct, insa din actiunile lui Putin nu reiese deloc acest aspect de neseriozitate. Istoric si traditional estul mereu a dovedit ca nu impartaseste ideologia coloniala de cotropire si haos organizat in vederea jafului systematic(SI China, India) si , din ce se vede, NU O VA IMPARTASI IN VECI.

  Apreciază

 5. citadela spune:

  La acest hap-ciu, in urma „disectiei” instantaneu sar in ochi caracteristicile de baza a tehnologiei de propaganda coloniala angloida folosita in teritoriile colonizate de 600 de ani. NIMENI ATCINEVA PE PLANETA decit aceasta rasa reptiliana foloseste aceste tehnici( deoarece mai sunt si altii care folosesc propaganda)

  Printre numeroasele aspecte, care sunt in permanenta amintite sistematic romanului, cele mai evidente folosite in toate tarile est europene si Rusia sunt:

  …ca noi poporul roman(rus, bulgar, etc) suntem un popor timpit, debil, care nu poate sa se autoconduca, si de aceea trebuie sa predam conducerea altora care sunt mai destepti( si acest aspect se leaga de a doua caracteristica/mituri ale acestor lepre reptiloide) si anume:
  Nu ne putem autoconduce deoarece TOTI POLITICIENII INCLUSIV cei care ASIPRA SA INTRE IN POLITICA SUNT CORUPTI, idioti, hoti, depravati, lingai, etc si ca urmare TREBUIE sa FIN CONDUSI SI SALVATI DIN AFARA de catre ANGLOIZI, SI NIMENI ALTCINEVA!!!

  …din pacate poporul in mare parte a pus botul si a imbratisat aceste mituri subminatoare si distrugatoare de respect de sine si reciproc.

  Primo, daca tot are ceva audienta, trebuie musai sa lucreze la demontarea acestor „valori” nenorocite bagate sistematic de foarte multi ani in mintile saracilor oameni. Eu pe unde nu ma duc si ma intilnesc cu oameni intr-una aud cum se autodenigreaza, de „cit de prosti si hoti suntem”
  Initial am crezut ca asta este un „folclor” de provenienta locala romaneasca, dar cind am inceput sa ascult ce vorbesc si bulgarii, polonezii, rusii despre ei insisi, am avut un moment de AHA!!!!!, si legind cu tehnologia de conducere coloniala angloida din AFARA descrisa AMANUNTIT a Deputatului Feodorov(traduse in engl, pentru cine doreste) am pus imediat cap la cap aceste minciuni jegoase de distrugere de POPOARE.

  Apreciază

 6. citadela spune:

  Pe Primo trebuie sa-l vedem daca va incepe sa vorbeasca de recapatarea independentei si a suveranitatii Ro , cind va turui incontinuu metodele si strategiile DE ATINGERE A ACESTUI TEL!!. ATUNCI se va vedea CINE ESTE EL CU ADEVARAT!
  Ceea ce face acum este doar sa reitereze ceea ce, in principiu SE STIE !…si este ok, insa faptul ca se ia de religie si traditie este o MARE PROBLEMA si un semn de intrebare, chiar si asa.. in stadiul ala de credinta lovita-n aripa cum se afla din cauza asaltului satanist din occident.

  Primo nu este militant ci doar informeaza… la modul …ca o fi ca o pati…, de aceea si „platforma” lui este egala cu zero. Daca are pretentii sa continue cu ceva constructiv trebuie sa schimbe tonul adresarilor si sa devina convingator si CURAT!. In schimb banuiesc ca lalaind-o si indoindu-se asa cum o face el la modul simpatic cu una cu alta… isi creaza un buffer protectiv fata de rechinii care-l urmaresc.

  Apreciază

 7. eu spune:

  Totul se intimpla cu voia domnului shi nimic nu poate opri voia lui Nu va temeti spune domnul nostru IISUS HRISTOS caci eu voi fi cu voi in toate zilele voastre Moartea nu exista decit in mintea noastra ea este defapt pasul omului spre vesnicie iad sau rai asa ca de ce te temi tu pacatosule? Doamne ajuta Amin

  .

  Apreciază

 8. citadela spune:

  Referitor la logica razboiului despre care vorbeste TA-ro in ultimul articol, ca nu se poate opri pina nu este distrus agresorul(macar cel vizibil), Putin recent facind o analogie a agresiunii anglosaxone(directe si indirecte/proxi) la care de secole a fost supusa Rusia, spunea ca agresorii Rusiei sunt ca lupii, pe care oricit de mult incerci sa-i gonesti cu furca de pe tarlaua ta, EI nu te vor lasa in pace si vor continua sa muste DIN TINE si sa atace, sau se fac ca se retrag, dupa care imediat revin cu forte noi si sar gardul inapoi la tine. Spunea ca singurul mod de a scapa de un animal salbatic rapitor care nu vrea altceva decit sa te muste este sa-l omori IN VIZUINA LUI!

  Neutralitatea, in schimb, hehe, nu este pentru toata lumea. Ca ex.,Elvetia (direct sau proxi) fiind principala sursa de finantare al boshvicilor revolutionari internationali vorbitori de limba rusa si celui de-al treilea Reich, in WWII, nu ca si-a dobindit-o CI SI-A DICTAT-O, absolut in scirba!!. Hitler era ca un catel care se gudura in patru labe in fata EI si a restului de bancheri care l-au adus la putere, de dupa ocean, din lumea noua. ELVETIA ERA DEJA A LOR…nu aveau nevoie sa o distruga pentru a O CUMPARA, sau a o transforma in tara vasala, asa cum au procedat cu Franta si Anglia pe care le-au tavalit putin.
  Ca urmare poate Romania, Bulgaria, Polonia(care pina nu demult nici nu exista ca si Ucria) in starea de tari demontate si distruse economic sa cirie in front, cind ele sunt total ,100% dependente de CAPITALUL STRAIN?

  „Neutralitatea Romaniei” se poate manifesta exclusiv la nivel personal de familie,… pe care ti-o iei pe sus, iti faci bagajele si ROIUUUU! cit mai departe posibil(Mongolia) de operatiunile sinucigase de razboi ale gauleaiterilor alesi in fruntea tarii.

  Apreciază

 9. citadela spune:

  G2-iul EXISTENTIAL nu are cum sa fie viabil intre rusi si amerlocii reptilieni. Tot occidentul LOR(nu al oamenilor care sufera) este clar un adept al satanismului si a promovarii AGRESIVE a cultului mortii cu ramificatii in toate directiile POSIBILE SI ABORDABILE DE SISTEMELE INFORMATIONALE , de la desenele animate ABSOLUT ISTERICE si PSIHOPATE cu care se distruge sistematic mintea frageda a copiilor, la dezindustrializarea si depopularea la fel de sistematica, la atacurile lunare asupra populatiilor civile prin interventii militare sau revolutii LA CHEIE, sau cu filmele REPETATIVE in care, de ex., se prezinta tuturor cum iesitul in natura a tinerilor se finalizeaza in MOARTEA PARTICIPANTILOR SI negresit DEZMEMBRAREA LOR de catre tot felul de agresori descreierati si cretini. Aici nu se pot pupa cele doua sisteme. Insa in cazul in care sa zicem PRIN ABSURD ca ar ajunge sa se apropie, ar insemna ca una din ele a CEDAT TOATE VALORILE sale POZITIVE DE BINE SI PROSPERITATE, IN FAVOAREA CELEILALTE PUTERI A RAULUI( ca invers…sub nici o forma, asa cum angloizii-sherpalai sunt stapini pe pamint) ceea ce nu este posibil, iar daca rusii care oricum sunt deja mijiti de liberalismul asta marasmic si jegos, adopta civilizatia cultului mortii insemna ca liderii din nou tradeaza spiritul rusesc si pregatesc moartea a zeci de milioane de oameni.

  Apreciază

 10. citadela spune:

  Bulgarii NU au fost NICIODATA ALIATII RUSIEI. Ei au devenit PRETENI ,de nevoie, DUPA ce au tradat, adica dupa razboi(oaie) nu o data, ci de TREI ORI pe tar(cu otomanii) si pe Stalin…asa ca in ei ca si in unguri nu-i nici o nadejde…desi Orban, SIGUR la cererea amerlocilor, mai nou se dadea de ceasul mortii, de cit de mult Ungaria regreta participarea hortista impotriva URSS-ului, ii dadusera chiar si lacrimile(de crocodil) vorbind despre asta(in timp ce statea cu un ochi siret, atintit pe conductele de gaz)….totul acum nu este altceva decit o incercare de reorganizare a atacului VIPERELOR!…si toate se invirt precum cobrele in aer la auzul fluierului STAPINULUI.

  Apreciază

 11. citadela spune:

  Globalistii ar vrea sa-i sacrifice pe ucrainieni pina la ultimul bou, insa odata cu trecerea timpului pina si bolovanii astia incep sa priceapa ca sunt vite idioate duse la taiere. Interesant este ca nici acestor extremisti spalati la creier nu le pasa ca se lupta cu fratii lor si inca NU SUNT in punctul sa realizeze asta SI O FAC PUR PENTRU BANI, efectiv din FOAME!(fabricile inchise, cimpurile minate, asistenta sociala neam), INSA, CONTRACTELE DE CARE AU INCEPUT IN MASA SA SE PLINGA, zic ei, nu prevad ca exista posibilitatea sa moara. UCRII vor aceleasi contracte de inrolare ca si amerlocii, vor sa lupte de la distanta si IN NICI UN CAZ SA FIE ZGIRIATI sau sa MOARA. Ei spuneau ca vor ca contractele de INROLARE sa prevada clar(ca-n occident tata!!!)…ca ei DOAR SA TRAGA cu artileria grea DE LA DISTANTA in blocurile si casele oamenilor, omorind cit mai multi MOSKALI conform contractului fascist de depopulare a zonei de SUBUMANI prin distrugerea infrastructurii si a populatiei civile insa NU AU CHEF sa SI MOARA pentru asta. Nu le convine ca se intorc acasa facuti bucati in saci grosi de plastic.

  Ultimele incercari de mobilizare au aratat ca mai mult de 50 000 Porkoshenko nu mai scoate pe front el bazindu-se pe faptul ca va mai adauga cu chiu cu vai inca 50 000 din Polonia si Romania si cu 100 000 continua planul de curatare a zonei pentru… cumpararea pe nimic a zonei Dombasului, insa numarul asta este infim, numar cu care voluntarii fostii mineri, muncitori in fabrici si tractoristi care-si apara familiile de hunta fascista( din ce declara cu mindrie Putin) NU AU CE ALEGE daca-si pun mintea cu ei….DIN ACELASI MOTIV, CA NU VOR SA MOARA SI ASTFEL CIND TRACTORISTII VINOSI SE APROPIE FARA FRICA DE EI(asa cum au facut de secole si strabunii lor) PENTRU LUPTA CORP LA CORP ACESTIA FUG CARE INCOTRO CA IEPURII ( din nou pentru ca contractul de tip amerloc zice ca DOAR ALTII VOR MURI, NU EI!!! daca participa la actiunile militare)

  Apreciază

 12. citadela spune:

  …iar referitor la mentalitatile construirii STATALE si de IMPERIU, diferentele intre anglosaxoni si rusi sunt ca de la cer la pamint.
  Pe scurt,
  Angloizii se bazeaza ABSOLUT PRINCIPIAL pe ideea INEGALITATII INTRE OAMENI SI RASE(India, China, etc), idee care deseori, cind sunt prinsi in corzi o TRANSFORMA IN FASCISM pe fata( asa cum a fost Hilter si hunta extremista din Ucria, crescuta de ei), fenomen absolut sinistru al cultului mortii si putrefactiei urmarita cu stupoare de toata lumea in prezent.

  Rusii, pe egalitate intre natii IN DREPTURI SI LIBERTATI, si distribuirea egala a bunurilor realizate in comun, manifestata clar prin INFRATIREA INTRE NATII SI POPOARE(indiferent daca sunt mari sau mici,..amanunt ESENTIAL IN INTELEGEREA tehnologiei de constructie sociala a unui imperiu. Acest lucru se poate observa si prin faptul ca aceste popoare marunte imbratiseaza cultura, VALORILE DE BAZA si ideologia tipic estica ruseasca, si chiar cind aceste popoare sunt declarate autonome, PARADOXAL, ei continua sa vorbeasca limba rusa, ciuccii, kalmicii, kirghizii, evreii plecati din Rusia in Izrael, SUA , CANADA, UE, vorbesc NEGRESIT limba rusa si iubesc cultura si arta emanata de aceasta cultura cu adevarat umanista. ce vrei mai mult de atit ca DOVADA CLARA!… Nu crezi?…intreaba-i!

  Apreciază

 13. citadela spune:

  Luati de cititi cu atentie, deoarece sigur stiu ca inca sunt extrem de multi intre voi care inca mai cred in MIRACOLUL ECONOMIC GERMAN dinainte de WWII al anilor 30

  Partea I
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/05/04/anglo-american-money-owners-organized-world-war-ii-i.html

  Partea II

  http://www.strategic-culture.org/news/2015/05/05/anglo-american-money-owners-organized-world-war-ii.html

  (scuze dar este in engleza)

  Apreciază

 14. citadela spune:

  In urma demonstratiei militare din 9 Mai (70 de ani de la capitularea Germaniei fasciste) si a marsului celor 500 000 de moskoviti in memoria celor cazuti in WWII, prin prezenta coplesitoare a MUSCHIULUI RUSESC PE STRAZI practic s-a ANULAT posibilitatea pornirii unui MAIDAN STRADAL la Moskova coordonat de US ceea ce incurca serios planurile globalistilor care se pare ca vor pierde razboiul care-l duc cu toata lumea.
  Ceea ce INCA continua sa ramina o posibilitate este o lovitura interna, o rasturnare de govern in interiorul Kremlinului.
  In schimb faptul ca 4 milioane de rusi in frunte cu liderul miscarii de eliberare nationala VV Putin au iesit cu mindrie patriotica in diverse orase mari si mici cu FOTOGRAFIILE RUDELOR CAZUTE PENTRU APARAREA PATRIEI MARITE ca PENTRU O PANCARTA arata unitatea de BETON a celor care in continuare sunt pregatiti sa-l apere pe Putin si tara.

  Apreciază

 15. citadela spune:

  “You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the “Russian Revolution.” It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators.”

  Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008), Nobel-Prize-winning novelist, historian and critic of Communist totalitarianism

  Apreciază

 16. citadela spune:

  ” un tata care isi batea fata (de varsta mea) cu picioarele pe scarile blocului, de se ducea aia de-a dura….Da, stiu ca exista, dar tot nu pot gandi ca este vorba de o majoritate sau o regula. ”

  Corect Gabriela, iar motivul pentru care lumea a inceput sa considere cazurile astea de exceptie ca fiind o regula sau norma in Ro vine dpdv psihologic tot din deformarea gindirii si mai ales a perceptiei INDUSA DE BOMBARDAMENTUL MEDIATIC NEGATIVIST din ultimii 25 de ani care a REEDUCAT in creierul romanului( si a intregii populatii de pe pamnit) felul in care sunt privite evenimentele din jurul nostru.
  Peste tot, in invatamint MAI ALES, accentual se pune pe scoaterea in evidenta a minoritatilor si a exceptiilor comportamentale, a intelegerii handicapatilor si a bolnavilor psihic lasind in mod obsesiv tuturor copiilor NORMALI impresia ca regula nu este normalitatea ci exceptionalitatea. ACEST FEL DE A EDUCA COPIII ESTE ABSOLUT GRESIT. Chiar si in legea invatamintului este stipulat faptul ca invatamintul scolar trebuie sa se axeze pe NEVOILE MAJORITATII si NU A MINORITATILOR EXCEPTIONALE. Ca urmare devine evidenta ca acest lucru constituie o contraventie si o deviatie INTENTIONAT CREATA de tavalugul globalist PENTRU DEGRADAREA INVATAMINTULUI si indobitocirea sistematica a populatiei…ceea ce se si poate observa cu ochiul liber.

  Apreciază

 17. citadela spune:

  Cand eram mic am copilarit la tara la bunici. Cei mai hoti oameni erau ce care faceau naveta la oras si lucrau prin tot felul de fabrici si uzine. La aia furtul era un fel de statut social. Fiecare fura si se mandrea fata de altii cu ceea ce a furat. Nu conta daca avea nevoie sau nu. Era de la stat. Era gratis. Si „las sa fie acolo ca nu se stie cand trebuie”.

  Pe locul doi veneau cei de la CAP sau IAS. De la IAS nu prea aveai ce sa furi, decat ceva scule, dar astea erau in cantitate limitata sau motorina daca aveai ARO. Cel mai mare furt de la IAS era munca efectuata in propria gradina cu tractorul si combustibilul statului. Pentru cei ce aveau ceva pamant mai mult in gradina din spatele casei, ca pamantul de la camp fusese colectivizat.

  De la CAP se furau ceva „graunte” de grau, porumb, floarea soarelui, etc. In cantitati mici, dar repetate. Barbatii cu servieta in care isi aduceau mancarea iar femeile cu sortul. Nu pare mult dar daca aduni cateva zeci sau sute de oameni si inmultesti cu 365, cantitatea devine colosala. Cel mai mare furt de la CAP era de prune si struguri. Satul era inconjurat de 4 livezi de pruni, o „livada” de vita de vie si o „livada” cu duzi(pentru viermi de matase). Aia care aveau in spatele gradinii vre-o livada de pruni, pur si simplu faceau prapad. Culegeau mai mult de jumate si faceau tuica pentru vandut la targ. Livezile erau pazite doar noaptea. Strugurii erau mai departe de sat si ziua nu se ducea nimeni. Doar noaptea daca erau intelesi cu paznicul.

  Apropo, dupa revolutie, au taiat prunii, duzii si vita-de-vie si i-au pus pe foc. Spalierii si sarma de la vie i-au impartit frateste, iar grajdul cu pest 1000 de vaci desfiintat si vacile restituite celor de la care au fost confiscate la colectivizare sau vandute. Si pamantul a fost restituit. Nu a contat ca prunele, si strugurii mergeau la prelucrare fie la Vinalcol saau la alte fabrici de compoturi sau gemuri si ajungeau la vanzare in Alimentara sau Gostat. Nu a contat ca se vineau in stare proaspata la Aprozar. Nu a contat ca dupa ce au taiat duzii au pus sericicultura si industria de prelucrare a matasii la pamant. Nu a contat ca au pus abatoarele si ICIL-urile unde se prelucra laptele la pamant. Nici culturile de floarea soarelui sau tutun nu au contat. Au disparut si o data cu ele si industria de prelucrare si productie a uleiului (in mare majoritate presat la rece), a halvalei, a sroturilor si „concentratelor” furajere sau industria tutunului. Multi sateni castigau bani buni pentru ca mergeau ca zilieri la cules prune sau struguri. Altii culegeau tutun, insirau frunzele pe sfoara si le uscau pe garduri. Nu mai vorbesc despre brutarie, moara sau alte „ateliere” mici.

  Ceea ce s-a intamplat la mine in sat si in satele vecine, cred ca s-a intamplat in toata tara. Nu este unicat. Prostii si-au distrus fara sa-si dea seama agricultura si industria si implicit pensia si viitorul copiilor lor.

  Cei mai „subtirei” cu furatul, erau tor felul de frustrati care furau pentru simplul motiv ca „de ce sa aiba ala si eu nu”. Adica daca tu ai rosii, castraveti sau pere in gradina, el vine si ti-i fura. Nu conteaza ca tu muncesti si plantazi si el nu face acest lucru, ce conteaza e ca tu ai si el nu.

  Cei mai cuminti si cinstiti oameni erau cei mai in varsta. Bunicii si strabunicii la vremea aia. Cei care au prins si munca la claca, unde nu-si puteau bate joc cand munceau la tine, pentru ca maine veneai si tu sa muncesti la ei si probabil au prin o forma sau alta de pedeapsa sau „biciul boierului”.

  Pe vremea lui Ceausescu, la fel ca si acum, furtul era sport national pentru ca era nepedepsit sau nepedepsit corespunzator. Diferenta e de cantitate, nu de numar de persoane. Inainte de revolutie furau multi cu traista si sortul, dupa revolutie cei mai buni hoti au furat cu camionul iar aia cu traista nu au mai avut ce sa fure.

  Un popor care „isi fura singur caciula”.

  @ Anonim 12:38

  Mi-a placut acuratetea si bunul simt cu care ai scris comentariul. Foarte corecta concluzia ta referitoare la distrugerea SIMULTANA, planificata a satelor.

  In schimb ceea ce ai afirmat mai jos corespunde realitatii numai intr-o mica masura:

  @ anony:”Prostii si-au distrus fara sa-si dea seama agricultura si industria si implicit pensia si viitorul copiilor lor.”

  Dupa 89 guvernele instalate la conducerea Romaniei de catre globalisti au predate pe tava suveranitatea tarii si ca urmare ca in orice teritoriu ocupat si transformat in colonie americana toata distrugerea industriei inclusive a SATULUI a fost planificata nu de POPOR(ci doar executata de ei la ordin, aici este prostia poporului) ci de cei de la conducerea GLOBALISTA VIA CONDUCEREA CORUPTA A ROMANIEI.
  Instlarea elitei corupte si vindute intereselor stapinului colonizator reprezinta UNA DIN PRIORITATILE DE BAZA A PROCESULUI DE COLONIZARE, o tehnologie folosita de anglosaxoni de sute de ani pe tot globul(India, China), nu este nimic nou, ci acelasi scenariu repetativ dar cu care Romania nu s-a mai ciocnit in trecut, de acolo si NEPUTINTA noastra in a recunoaste aceasta tehnologie aplicata pe noi.

  C.

  Apreciază

 18. citadela spune:

  Re: Occidentul este dupa resursele Rusiei/Lumii

  Asa ar fi fost logic cum zici tu, insa atunci de ce oare au ras fabricile si uzinele din toate tarile sclavizate( Ro, Pol, Bulg, Ung, Cehia Slovakia, RUSIA!) si au lasat -deocamdata- CEVA(nu mult) Industrie in UE( tarilor VASALE( Germ, Italia, Franta, Olanda, Anglia) si INCLUSIV LA EI IN STATELE UNITE, cind puteau foarte usor sa le „reprofileze” DUPA SISTEMUL CHIENZESC, cu sclavi pe „plantatie” tinuti in US si UE cu o farfurie de fasole( ca la orez strimba din nas).
  Pur si simplu faceau ceva agitatie-garagara de-a lor, gen, „nu mai suntem competitivi si trebuie sa aducem salariile la nivelul Chinei, de la 35/ORA!!!, cit face un muncitor cu 10 clase la GM(US si Canada) la… hai sa fim mai generosi, 5$/ora… In schimb, au ras si continua sa inchida sute de fabrici/luna(vezi statisticile)( dar NU INCHISE PENTRU MAI TIRZIU,,,ci demontate si vindute la fiare vechi, ca nu cumva , D. Fereste, sa preia pulimea mijloacele de productie cind se vor trezi din parazitizm( asa cum au facut-o in Argentina cind era in FALIMENT, si unde muncitorii s-au enervat si au OCUPAT FABRICI INTREGI, SI AU INCEPUT SA PRODUCA PROFIT DE UNII SINGURI, fara patron!(auzi tu „nerusinare” la ei!)

  Si mai sunt detalii extrem de evidente ca GGlobal doar se folosesc de „proiectul China” pentru a AJUNGE IN PUNCTUL/ MOMENTUL DORIT DE EI si nu vor sa-l emuleze in occident.
  Sistemul de educatie in occident si est(in derulare) este facut praf(dupa cum bine cunosti), vorba aia, scolile…creierele,VIITORUL TARILOR. Aproape totul in invatamintul public este bataie de joc, babysitting. In mod intentionat sunt scoase stiintele tehnice din scoala medie si liceu, se inchid atelierele mecanice din scoli, stiintele sunt diluate si DESCURAJATE in liceu, studentii ca oile proaste evita CU ORICE PRET stiintele mate-fizica, crezind saracii ca CICA ei aleg, programe intregi la colegii comunitare sunt aproape scoase din circulatie…( ca doar ce rost mai are sa mergi pe REAL/Tehnic daca nu mai ai industrie, esti in plin SHUTDOWN!

  Iti spun mai mult ca sigur DIN CE SE VEDE CLAR CU OCHIUL LIBER, ca ASTIA vor sa salveze planeta, nu pentru binele nostru ci AL LOR , ca GASCA A GG…dar cu un pret inimaginabil… pe care toti il stim(prietenii) insa nu VREM sa credem ca ne va afecta PE NOI ci …UNDEVAAAA..acolo, departe,,,pe altii…vise placute… celor care cred in povesti. Absolut toti cred ca vom fi afectati de attrition.

  Apreciază

 19. A.D. spune:

  Cea mai recenta targuiala democrata pe teme de tabla inmultirii:

  http://www.cbc.ca/radio/popup/audio/player.html?autoPlay=true&clipIds=2668515724

  Ascultati dialogurile, sa vedeti cat inteleg ei din situatie!

  Fericirea asta ne-a ajuns si pe noi. Pentru cine vorbim noi aici ? Masele nu inteleg, oricum.

  Apreciază

 20. citadela spune:

  GGlobal nu se deranjeaza sa calibreze nimic, pentru ca SISTEMUL DE OPERARE IN FED. RUSA ESTE A LOR. 70-80% din functionarii de guvern si stat lucreaza direct pentru dep de stat( dupa dep. Feodorov), cu circulare si sms-uri aproape zilnice primite de la amerloci, deci ei nu au nici un fel de teama ca pierd friiele. Singurul care-i agaseaza si le sta in git cu ideile pe care le inainteaza in public este Putin, si reamintesc ca el are DOAR PUTEREA DE A FACE SUGESTII SI RECOMANDARI,…ATIT! si de aceea si vor( cu tam-tamul asta,… vrajeala de razboi, bla bla) sa-l schimbe cu cineva care NU VA MAI FACE BAI DE POPOR si nu va mai face nici macar verbal sugestii IN GLUMA la adresa OCUPATORULUI GLOBAL…in rest sistemul instalat prin CONSTITUTIE este BETON!!!!!!!!!!! ( creat de cele mai intunecate minti diabolice din lume care au avut grija sa acopere TOATE BAZELE..si sa nu rasufle prin nici o crapatura…fara gluma!
  GGlob. NU ARE NICI UN MOTIV SA INCEAPA NICI UN RAZBOI(decit acela de reducere al numarului de rusi care le stau in git), asa cum ei sunt la putere in Rusia in proportie covirsitoare fata de grupul restrins pe patrioti a lui Putin si „recomandarile” lor populiste.

  Putin s-a strecurat la putere in 99 inconjurat 100% de tradatori si criminali, …usurel ca un soricel ce este si a inceput sa chitaie incet incet si pasi mici. Spune Feodorov ca a printre primele lucruri pe care le-a facut, nu au fost resunatoarele reforme economice, blah, blah, care nici pina acum nu le-a pornit si …SA-SI SCHIMBE BUCATARUL!!! … miscare esentiala pentru a te putea trezi a doua zi ca presedinte rebel!, dupa care garda de corp, si incet incet garzile de protectie …si altele

  Apreciază

 21. citadela spune:

  …..Stiu, stiu bine mentalitatea locala de a fi permanent de-a lungul istoriei cu curul in doua luntrii. ceea ce totusi ramine o certitudine IMBATABILA este ca in timpul razboiului cu UNIUNEA EUROPEANA A LUI HITLER din anii 39-45 DIN TOATA EUROPA , ATENTIE!!…numai RUSII SI SIRBII !!!! SE POT MINDRI ca au luptat SI AU CISTIGAT de unii singuri razboiul cu hidra cu multe capete a europei unite sub HITLER!…de aceea si sunt sirbii uriti in draci de toata Europa, pentru ca i-au ciomagit rau de tot de nemti de doua ori, in I si II razboi..de aceea toti si-au si frecat labutele cind au fost bombardati de natoisti

  Numai ei pot spune ca prin puterile si sacrificiile lor au invins!…oricine altcineva, au fost sau COLABORATIONISTI, sau ALIATI DIRECTI a lui Hitler.

  DIN ACEST MOTIV EI NICI NU AU O VICTORIE ASUPRA FASCISMULUI, o zi PE CARE O POT SARBATORI, O ZI SPECIALA CI DOAR CELEBRARI DE NU STIU CE DEBARCARI IN CEASUL AL 12-LEA.

  Nu stiu daca ai fost in Belgrad, in centru unde la un cimitir militar este ridicata o statuie enorma dedicata soldatului dirz SIRB din primul razboi, care ce crezi ca are la picioare … VULTURUL GERMAN MORT, FACUT PRAF!…acum intelegi?..asta n-or sa le-o ierte in veci nemtii

  Pina nu au ajuns rusii cu ranga si tancurile in fata portilor aushvitzului, genocidul ca fenomen sinistru in plina desfasurare pentru occidentali era ca inexistent, ca si acum!,… TOTI CA UNUL!!! se faceau ca ploua. De aceea evreii IN VECII VECILOR VOR FI RECUNOSCATORI RUSILOR( si nu ezita sa o declare sus si rapicat cu fiecare ocazie) PENTRU CA MACAR O BUNA PARTE DIN SUPRAVIETUITORII CAMERELOR DE GAZARE AU FOST SALVATI DE ARMATA ROSIE!…dupa care repede au aparut si aliatii..pentru gargara si PR la ei in tara

  2, Franta? Aproape intreaga burghezie franceza sa pus capra sub nemti. Cind armata sovietica in apr 45 a luat cu asalt Berlinul, stii oare cine apara Berlinul?…cu doua divizii SS; una de legionari francezi si a doua de estonieni. Fiecare al treilea tanc german era facut in uzinele fratilor sloveni, Skoda…ca lamurire referitor la Uniunea europeana creata de Hitler, care le-a dat de lucru la toti somerii.

  Apreciază

 22. citadela spune:

  Problema este ca tu si eu credem ca ce fac ei este tradare, insa neo-constitutional si legal dupa 89 NU mai este considerata astfel, iar acei indivizi vizati lucreaza CU CALM pentru uniunea europeana si alte organizatii solid si LEGAL inradacinate in sistemul de guvernamint romanesc unde REGULAMENTELE EUROPENE PRIMEAZA IN FATA CELOR LOCALE. Ca nu ne convine…este complet alta poveste, ca urmare:

  „Hotul ne-dovedit legal, este negustor cinstit”

  Vei zice ca , atunci cind am iesit 100 % in strada si urlam( majoritatea, nu toti) ca o mantra cu spume la gura „jos dictatorul singeros” si ” traiasca democratia”..am fost de fapt pacaliti…ehhh, asta este cind esti NEASCULTATOR in spirit neoliberal si spalat la cap10-20 de ani de europa libera, blugi, kent si ciunga!
  Iar Nea Nicu, de la balcon inainte de a fi executat ne-a repetat de citeva ori clar ca baiiii, fratilor!!!… este vorba de o lovitura de stat, daca nu ma salvati si faceti zid-beton in jurul meu, vine futerea SI pe voi! si ca belirea mea reprezinta automat si belirea vostra ca neam si ca libertate si tot ce am realizat in toti acesti ani,, IDIOTILOR!…, vorba aia ca acasa la mama, daca nu asculti ce-ti spun si ce te invat O VEI PATI, VEI AJUNGE RAU!
  Acum gata, este prea tirziu, iar momentul pashpa- de re-pozitionare…., vine rar de tot, poate numai IN TIMPUL SAU DUPA UN RAZBOI ( daca/cind o vom lua gospodareste pe cocoasa), dar mai degraba NICIODATA( antidotul a fost imediat elaborat), in orice caz din partea rusilor liberali…slabe sanse!…daca ii vor curata patriotii…, mai intii au de refacut URSS-ul…cu resurse extrem de limitate la inceput deoarece totul este intentionat facut praf…iar din cenusa doar un cacat mai iese, faza cu pasarea pheonix… sunt povesti!

  Referitor la comportamentul imbecil al romanului, eu Victor, am retineri, si nu cred ca sunt diferente semnificative de imbecilitate raportate la alte neamuri. Cred ca toti suntem la o adica la fel de tembeli. Diferenta consta EXCLUSIV in banii care se invirt SAU LIPSA LOR. Daca din Anglia, sau din zonele impecabile, precum Riviera Franceza scoti din ecuatie banii si valorile furate de la altii prin jaf sau exploatareA ALTORA DE SUTE DE ANI, instantaneu se vor strimba gardurile si cad acoperisurile pe ei, exact ca la noi in satele din regat SI LI SE VOR SCHIMONOSI SI RIDA MOACELE EXACT PRECUM LA TARANII NOSTRI. Cum bagi bani intr-O REGIUNE , cum se invioreaza toata atmosfera si INCEPI SA CREZI CA….ia uite domnule ca se poate, iar LUMEA ESTE MAI GOSPODARA CA IN ALTE PARTI, ca la noi!…BULL SHIT ESTE!
  ..asa cum ne dam noi cu parerea ca in Ardeal „lumea-i mai gospodara”

  Apreciază

 23. citadela spune:

  Din pacate problema noastra a romanilor este ca sintagma obsesiva ” Liberi si Independenti” ne duce inerent cu GINDUL la vremurile LIPSURILOR acute din timpul lui Ceausescu care a avut limitari serioase… Din nefericire cu asta asociem noi suveranitatea noastra. De a lungul istoriei clipele de libertate trecatoare, asemanatoare conectarii la un MATRIX, nu ne au lasat in minte decit imaginea lipsurilor , a saraciei lucii si a durerilor fara sa putem ca popor sa descifram CINE SI DE CE AM FOST CHINUITI IN HALUL ASTA de puterile angloide PERFECT CAMUFLATE care au defilat si ne au batjocorit sub diverse MASTI INGENIOASE. Deasemenea sa fim sobrii la minte si sa nu uitam ca revenirea la Libertate si Independenta inseamna in conditiile actuale o revenire cel putin in anii 40, cea inainte de industrializare, asa cum totul este facut praf iar companiile ASPIRATOR de bani, asa cum au venit asa or sa si plece, PESTE NOAPTE, nelasind decit rahat in urma lor, iar agricultura este si ea readusa la un nivel aproapiat de feudalism deoarece in anii 30-40 era una dintre cele mai performante in Europa, in prezent fiind jale!

  Deasemenea, hai sa fim seriosi, anglosaxonii, niciodata nu s-au evidentiat prin GENEROZITATE, ca fiind mari filantropi ai lumii, creind de ceva decenii un standard de viata ridicat in majoritatea tarilor vasale si ACCEPTABIL IN COLONII…astai jocul cel nou, „follow the money”( detaliu care le lipsea intre anii 1600 pina in 1913( infiintarea FRB) ABSOLUT FIECARE MISCARE FINACIARA DE SAH a avut un scop global precis, acela fiind de CONSOLIDARE A PUTERII IN MINA UNEI GASTI iar acum nu este o exceptie, doar planul de implementare fiind altul( cel al tiparirii de bani in prostie si creditarea MASIVA a tarilor vasale SI a coloniilor(aici este noutatea, noua MASCA), plan elaborat STRICT DIN EXPERIENTA LOR COLONIALA DE 400 de ani. Chiar credeti ca ei subventioneaza in prezent O TREIME DIN POPULATIA OBEZA SI PARAZITARA A USANDIEI doar de DRAGUL DE A LE OFERI O VIATA FARA MUNCA, NUMAI DE CONSUM SI MERS LA WC-eu? PUTIN a fost recent auzit spunind ca ” faza de implementare s a terminat si trecem la cea de lichidare” Prof. FURSOV spunea ca faza initiala de implementare din ce a studiat el, este de O GENERATIE, adica de 20-25-28 de ani poate local mai prelungita din cauza culturii locale regionale „INCAPATINATE”. Concluziile nu sunt greu de tras!

  Apreciază

  • alin spune:

   inainte de a mai comenta oriunde, observa ca ai monopolizat intreg blogul, i-ai redus la tacere pe toti, nimeni nu raspunde, comentezi singur si intreaba-te de ce simti nevoia s-o faci. nimeni nu are rabdare sa-ti citeasca „romanele” si, in nici un caz, folosind compozitii sintactice fastuoase, nu detii informatia completa despre, asa cum esti incredintat, orice domeniu; doar superficial trecind peste elaborarile tale se poate garanta ca esti destul de departe de realitate si asta nu este o ofensa. iar cu un elementar bun simt ai fi stiut ca a scrie cu litere de tipar este similar cu a tipa la cititor (si mai sint si altii similari in convingerea asta) si din nou se pune intrebarea de ce simti nevoia s-o faci. mai mult, ai ajuns sa ai pareri discriminatorii asupra locurilor din tara unde traiesc tot romani, ceea ce e jenant daca te declari roman si exact inversul a ceea ce crede astfel de cineva despre el. pe ansamblu, e ofensator pentru ceilalti sa-ti expui problemele interioare sub forma de informatie fortata pe cale vizuala. evident, nimeni nu ne opreste sa n-o citim sau sa ocolim blogul din cauzele enumerate si este evident ca asta se si intimpla.
   nu trebuie sa iei analiza de mai sus la modul personal, ci constructiv, altfel iti vei mai arata o lacuna; este suficient de vizibil ca aceasta replica nu comporta ego si provocari la persoana. asa cum mie imi este evident, orice ai replica sau ai fi in viata reala/profesionala, cu cine votez aici, sper ca si tie sa-ti fie, macar relativ, clar de cine te mai impiedici citeodata. modul corect de a privi realitatea este fara dualitati, unde unii sint buni – altii rai, sau unii destepti – altii prosti. separatia asta e fortata, printre altele si de reptiloizii tai amintiti si nu sint nici macar singurii, de la care au invatat ocultii aplicind-o natiilor, religiilor, vietii, in general. rostul existentei omului e de a se lepada de convingerile astea si iti garantez, cu minim de eroare, ca se va intimpla asta si sper sa ai un cistig suficient de constienta pina atunci ca s-o percepi, altfel iti vei fi consumat energia pe ceea ce altii au decis si nu-ti dai seama, sa te preocupe. iti dorim pragmatism asupra-ti!

   Apreciază

 24. Yedyd'Yah spune:

  Si iata ca evenimentul s-a produs. Putin si-a minat cei mai vajnici soldati in Siria. Asta o fi tot de americani pus la cale?

  Apreciază

 25. ci ta de la spune:

  http://www.business24.ro/international/nato/rusii-se-mobilizeaza-la-granita-de-vest-razboiul-declaratiilor-dintre-moscova-si-nato-tot-mai-incins-1571887?utm_source=business24.ro-Cross&utm_medium=Rusii+se+mobilizeaza+la+granita+de+vest.+Razboiul+declaratiilor+dintre+Moscova+si+NATO,+tot+mai+incins&utm_campaign=Interpromo
  Îmi place – Comentează – Distribuie Cristi liked this 1

  Cita Dela: Asta-i o minciuna din start din ambele parti. 1. Rusii nu MAI au armata terestra. Dupa 90 ca peste tot in E de Est, a fost desfiintata in urma pierderii razboiului rece, OCUPATIEI STRAINE si A SCHIMBARII CONSTITUTIEI intr-una de colonie de subumani care urmeaza a fi lichidati prin sute de metode, mai ales prin drogurile la care au acces TINERII( soldati). 2. Dintr-o armata activa de 8 milioane de tineri si alte zeci de milioane de rezervisti in putere, ea a fost scurtata de un cap si redusa la……….800 000 de soldati, care trebuie sa apere granitele UNEI TERITORII ABSOLUT URIASE. Deci oricit de mult s-ar apropia VESTUL de granitele ESTULUI RUSESC, rusii de pe pozitia lor de tara SUB OCUPATIE, NU AU CE FACE decit sa inghita galusca. Planul continua sa se deruleze FARA NICI O PIEDICA. Ati vazut voi vre-o reactie a Kremlinului la procesul de inaintare a trupelor VESTULUI, inclusiv intrarea fara probleme, cu covor intins in UCRIA, a carei granite se afla la 400Km de MOSKVA. Daca feodorov, cu Prof Efimov, si Starikov nu preiau puterea cit de curind, rusii sunt morti!…si odata cu ei si speranta lumii…sa speram ca nu se va intimpla, si ca acele ELEMENTE DE RETINERE vor fi inca mult timp active.
  21 minutes ago

  Cita Dela: Crimea nu se pune la socoteala dpdv al REACTIEI Kremlinului…Manevra clar aprobata de Pred. Global pentru piarul lui Putin si continuarea tragerii altor sfori.

  Si nu uitati ca din aceti 800 000 de soladati ai Fed Ruse,…………. marea majoritate sunt PRODUSELE PROAMERICANE CRESCUTE SI SPALATE ADINC LA CAP IN TOTI acesti 25 de ani in care ideologia sovietelor de orice fel a fost EXTIRPATA LA ZERO PRIN CONSTITUTIA DE CARE V-AM VORBIT MAI JOS( deci prin LEGE CLARA!!!) si inlocuita in mod agresiv cu muzica americaneasca pe toate canalele si pro-amerlocism in mass media, cu dezbinarea intre oameni, vecini, ura intre generatii…si toate cele pe care le stim si de acasa LA PERFECTIE!!!. Sa nu me AMAGIM!!!! Copii rusi patrioti de acasa, din familii carora li s-a transmis acest simt al iubirii de patrie si popor SUNT foarte PUTINI!……..DOAR CU EI NU SE POATE CISTIGA NIMIC!…ei vor fi saracii primele oite de sacrificiu in caz de ceva mare, toata shleahta de proamerloci ii vor arata cu degetul pentru a fi prinsi!…Tara este plina de tradatori dupa modelul liberal din guvern, care-s ca niste hiene cu familiile in strainatate… Starikov si Feodorov, i-au demascat foarte detaliat.

  Apreciază

 26. Andreea spune:

  Evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor

  https://www.seruah.com/evreii-marturisindu-si-planul-de-islamizare-a-europei-si-de-distrugere-a-ne-evreilor.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s