Contact


Puteti lasa aici mesaj, iar daca e ceva privat, am nevoie de adresa corecta de mail de la comentariu si va contactez eu. Nu a fisez adresa mea deoarece ma vor umple de publicitate si alte prostii.

Multumesc

 

117 răspunsuri la Contact

 1. Ana Tanase zice:

  Cu multa placere am citit > AFLAND ADEVARUL >> dar nu-mi cereti bani ca-s o pensionara ….,SARABATORI FERICITE !> chiar daca sunteti :ANTI RELIGIE … eu cred intr-o PUTERE = LOVITURA BUMERANGULUI = faci rau >primesti rau <numai ca trebuie sa ai rabdare …si va spune o senioare PATRIOTA ….

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic zice:

   Daca suntem anti-religie, nu inseamna ca suntem atei (sau doar unii)…credinta si iubirea intr-un D-zeu creator poate sa fie libera de orice religie.
   Partea cu ” bine faci, bine gasesti”, dar invers decat ati spus dvs., este una dintre conditiile unei vieti traite frumos.
   Si SARBATORI FERICITE dvs. si tuturor.

   Bani…nu am de ce sa va cer…blogul este unul non profit.

   Apreciat de 1 persoană

   • Marius Torok zice:

    Dumnezeu nu aparţine nici unei religii, ci fiecarui om, pentru ca fiecare om să Îl poată cunoaşte. Singurul glas care îţi deschide cerurile este cel care îţi şopteşte din interior.

    Apreciază

  • Moga Răzvan zice:

   as vrea să vă rog ceva în privat. mulțumesc

   Apreciază

  • Zugravu Luminita Cornelia zice:

   Soţiile diplomaţilor
   La 8 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii moment în care este bine să ne amintim şi de soţiile diplomaţilor români aflaţi în misiune pe teritoriul altor state.
   În întreaga lor carieră diplomaţii s-au bucurat şi se bucură în modul cel mai concret de sprijinul soţiilor lor, care au fost şi sunt alături de ei şi la bine şi la greu.
   În timpul vieţii lor au parte de multe bucurii şi realizări, dar şi de greutăţi inerente pe cere reuşesc împreună să le depăşească. În momentele dificile îi sprijină să le poată depăşi, atunci când întâmpină greutăţi îi încurajează cu sfaturi potrivite, iar în momentele de cumpănă au tăria să îi îmbărbăteze.
   În timpul desfăşurării activităţii lor în calitate de diplomaţi soţiile se implică cu succes în activităţile de protocol şi reprezentare în cadrul Ambasadelor României, cât şi în cele organizate de instituţiile statului pe al cărui teritoriu îşi desfăşoară activitatea precum şi de către ambasadele altor state, conform cutumei diplomatice.
   Afirmăm, şi nu greşim, susţinând faptul că prin dăruirea lor toate soţiile diplomaţilor români aflaţi la post în străinătate au desfăşurat şi desfăşoară o activitate eficientă de reprezentare şi protocol cu sprijinul soţilor lor. În condiţiile prezentate, trebuie avută în vedere recunoaşterea care se impune să fie acordată soţiilor diplomaţilor, care în toate cazurile s-au remarcat ca bune susţinătoare a intereselor României, alături de soţii lor aflaţi în misiune în străinătate.
   În majoritatea cazurilor de prezentare a activităţilor diplomaţilor, se vorbeşte prea puţin sau chiar deloc despre importanţa concretă a soţiilor lor, care şi-au urmat soţii în misiune, lăsând în ţară cu emoţie copiii la rude sau la cămin. De multe ori soţiile au fost obligate să renunţe la profesiile lor, să trăiască departe de rude şi de părinţi pentru a fi prezente în străinătate alături de soţii lor.
   Este momentul şi locul să adresăm felicitări femeilor cu rang diplomatic aflate în funcţii de ambasadori, consilieri, consuli sau secretari, funcţii în care au dat şi dau dovadă de mult profesionalism reuşind să ducă la îndeplinire multe activităţi importante.
   Adresăm pe această cale femeilor încadrate în structurile diplomaţiei române şi tuturor soţiilor de diplomaţi putere şi dăruire şi un călduros „La mulţi ani!” tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 martie.

   Col. Ret. Ioan Todericiu
   Mobil 0727795061

   Apreciază

 2. andrei zice:

  nu am putut sa va contactez:( langa poza nu imi apare nimic……..ador tot blogul acesta …. daca nu agreati masonii , si ii iubiti pe Daci , daca sunteti si putin anti BOR si felul in care noua biserica ortodoxa distruge ce a mai ramas ….. va rog,va rog mult incercati sa salvati templul ursitelor de la Sinca Veche …templu dacic care a rezistat timpului, religiilor si banditilor …dar nu se stie daca de data aceasta mai scapa…..

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   clik pe poza si se deschide alta pagina…acolo o sa fie scris undeva in dreapta email me ..clik

   va inteleg perfect nemultumirea, numai ca acest blog este doar unul de informare…actiunea depinde de fiecare in parte

   Apreciază

   • mihaela zice:

    click pe poza nu deschide decat o pagina portocalie, cu logoul si mentiunea ca aveti un cont de twitter si ca sunteti din bucuresti. intr-unul dintre colturile de sus, stanga paginii, dreapta mea, sunt doua taburi: sign up si log in, iar in coltul opus, un tab: about.me, care te prompteaza catre o pagina unde ti se cer detalii personale, pentru deschiderea unui cont. deci nu exista optiunea de mail 🙂 interesul meu e mai personal. nu are legatura cu informatiile furnizate de blog. se leaga de o pictura inspirata de un poem, care incepe cam asa: „o lume facuta din petece multe..” va spun ceva cuvintele acestea? autorul a murit de cancer, acum ceva ani. eram curioasa daca pictorul mai traieste 🙂

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Corect. Cred ca au schimbat sistemul si nu mai poti trimite mail.
    Iti trimit eu mail daca adresa ta e corecta.

    Apreciază

   • Hip zice:

    Aș dori să vă contactez!

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    am trimis mail

    Apreciază

   • Traian Ioan zice:

    Păcat că nu dorești să și acționezi pentru atingerea scopului!
    Îți este frică să acționezi? Eu acționez, numai că, sunt atât de prost încât mă blochează.
    Motivele blocării le știu dar, nu știu cum să le evit. Cauzele blocării sau ștergerii mesajelor pe acest sait le știu, dar nu mă deranjează. Știu cum sunt. Mă cunosc. dacă nu mă înțelegi e problema ta.
    Faci o greșeală, foarte mare, consideri Biblia ca fiind un instrument fantasmagoric de manipulare a prostimii. Biblia este scrisă de oameni, nomazi, de evrei, inspirați de Entitatea Inteligentă care a creat pământul cu tot ce este sub soare. Biblia este o compilație de legende ale altor popoare autentice, împământenite în locuri diferite. Este scrisă de un număr de oameni care au trăit în perioade de timp diferite. Nivelul de cunoaștere, de civilizație, a fost diferit.
    Când am spus: Nimic nu bate Biblia!, aveam vreo 12 ani de la învierea mea de la începutul mileniului al III-lea. Alt nivel de cunoaștere științifică, comparând cu vremea evreilor care au scris Biblia.
    Eu sunt absolvent al Școlii Medii Tehnice de Chimie din Făgăraș, unde am fost mutat disciplinar de le Școala Medie Tehnică de Chimie din București; Ingineria am făcut-o la Seral la Institutul Politehnic București, Facultatea de Chimie Industrială.
    Ți-am spus toate acestea ca să înțelegi că nu sunt un om care să subzist din credulitatea oamenilor, prin minciună, hoție și crime cum subzistă evreii imbecili și sfinții de tot felul.
    Eu reîncep lupta pe feisbuc, dar sigur, administratorii Facebook îmi vor șterge iarăși postările în care arăt impostura evreilor și popilor.
    Oricum, cu sau fără tine, Românii vor fi salvați și prin noi, întreaga lume.

    Apreciază

 3. sf. Gheorghe zice:

  buna ziua stimata doamna
  tinand cont de numarul mare de cititori care intra pe blogul dumneavoastra as dori sa va propun o colaborare pentru crearea unei retele de romani de suflet care sa ridice nivelul de cunoastere a istoriei adevarate a natiei noastre si pentru mentinerea vie a traditiilor si a fiintei neamului nostru strabun
  propun ca discutia sa se desfasoare aici cu toti cei interesati
  sa moara ungurii evreii masonii hotii si ticalosii

  Apreciază

 4. Buna ziua, mi-as dori sa va pot intalni pentru a ma sfatui cum sa mai duc aceasta lupta cu mafia din aceasta tara. Va trimit o serie de link-uri ce va vor face sa intelegeti mai bine cum a inceout lupta mea cu acest sistem corupt (mafie)

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/ofiter-acoperit-%E2%80%9Edoi-s%E2%80%99un-sfert%E2%80%9D-la-sefia-dga-381092.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/mortii-din-%E2%80%9Ecasa-groazei%E2%80%9D-il-bantuie-pe-seful-jandarmeriei-romane-397691.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/am-gasit-inca-un-mort-in-dulapul-sefului-jandarmeriei-romane-396445.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/raport-informativ-care-arunca-in-aer-mai-seful-jandarmeriei-romane-implicat-in-moartea-unui-om-391581.html/

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/adjunctul-sri-gala%C8%9Bi-%C8%99i-doi-poli%C8%9Bi%C8%99ti-%E2%80%93-p%C4%83rta%C8%99i-la-omorul-comis-la-partida-de-braconaj-din-movileni

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/jandarmii-g%C4%83l%C4%83%C8%9Beni-%C8%99i-au-umezit-pamper%C8%99ii-%C3%AEn-fa%C8%9Ba-procurorului-neculai-jalb%C4%83

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/%E2%80%9Enational%E2%80%9D-dezvaluie-planul-secret-vor-sa-taie-bratul-inarmat-al-dna-394494.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/cum-a-%E2%80%9Eimpuscat%E2%80%9D-seful-jandarmeriei-cardul-de-aur-pentru-benzina-moca-382755.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/lovitura-de-teatru-in-dosarul-%E2%80%9Ereferendumul%E2%80%9D-grup-infractional-organizat-condus-de-patru-chestori-la-varful-mai-380101.html/

  http://www.newspad.ro/Cattani-de-Romania-invins-de-caracatita-de-la-Interne,208999.html

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/dna-declanseaza-%E2%80%9Eoperatiunea-masterchef%E2%80%9D-393420.html/

  http://www.mai-dga.ro/index.php?l=ro&t=35

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/justi%C8%9Bia-g%C4%83l%C4%83%C8%9Bean%C4%83-sex-cu-infractorii-%C8%99i-tr%C4%83dare-institu%C8%9Bionalizat%C4%83

  http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/senzational-ionel-roset-denuntatorul-care-a-ajutat-la-destructurarea-unei-retele-de-traficare-a-permiselor-auto-isi-cere-banii-pe-care-i-a-imprumutat-parchetului-pentru-a-realiza-flagrantul-inspectia-judiciara-spune-ca-banii-s-au-confiscat-suma-de-100-eur?print=1

  http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/uite-cine-face-justitie-in-romania-procurorul-sef-al-dna-galati-gheorghe-ivan-si-judecatoarea-iccj-mariana-ghena-beneficiari-de-locuinte-sociale-cu-toate-ca-mai-detinusera-proprietati-incredibil-dar-adevarat-cei-doi-magistrati-au-mintit-in-declaratiile-pe?print=1

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/poli%C8%9Bi%C8%99tii-implica%C8%9Bi-%C3%AEn-traficul-de-permise-auto-au-fost-%E2%80%9Dc%C4%83lca%C8%9Bi%E2%80%9D-de-procurori

  http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/fratia-magistratilor-procuroarea-paula-tanase-de-la-parchetul-tribunalului-galati-s-a-luptat-cu-degeaba-cu-morile-de-vant-din-piccj-in-dosarul-294-p-2008-privind-locuintele-sociale-date-peste-lege-unor-procurori-judecatori-si-politisti-judiciaristi-procur

  http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/adjunctul-sri-gala%C8%9Bi-%C8%99i-doi-poli%C8%9Bi%C8%99ti-%E2%80%93-p%C4%83rta%C8%99i-la-omorul-comis-la-partida-de-braconaj-din-movileni

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/ofiter-acoperit-%E2%80%9Edoi-s%E2%80%99un-sfert%E2%80%9D-la-sefia-dga-381092.html

  Apreciază

 5. Eu sunt cel care impreuna cu sotia mea am „indraznit” sa ma impotrivesc obiceiului de a da spaga, adica m-am impotrivit sistemului…Imediat asupra noastra au inceput sa vina amenintarile cu moartea, fiind agresati chiar si in curtea politiei. V-am trimis aceste link-uri pentru ca in dorinta mea de a arata romanilor ce se intampla cu cei ce doresc o schimbare in bine a acestei tari, m-am adresat atat institutiilor abilitate cat si Media. Ulterior am mai aflat ca si procurorul de caz caruia m-am adresat (Paula Tanase de la P.T. Galati) a fost supusa intimidarilor venite din partea serviciilor (DGIPI si SRI) Mai exact vestitul fost cms. sef adj. al DGIPI Liviu Croitorescu impreuna cu un alt cms. sef pe nume Popa au venit in biroul doamnei procuror la Galati „sa-i recomande” sa nu duca dosarul la DNA, in care erau prinsi pe tehnica un adevarat grup infractional din care faceau parte de la ofiteri SIPI Galati, ofiteri SRI Galati si pana la politisti, magistrati si interlopi locali…pentru ca ei vor sa faca o ancheta interna…Doamna nu numai ca nu a acceptat „trocul” dar a doua zi a cerut doamnei procuror adj al DNA-ST Centrala (Carmen Galca) sa fie primita in audienta. Ajunsa acolo, in biroul doamnei Galca nu a intalnit-o pe adjuncta DNA ci pe acelasi Croitorescu care de asta data adopta un aer de superioritate, era foarte dur si foarte decis ca dosarul sa se inchida. Iata cum traficul de influenta nu este condamnat atunci cand acesta este comis de DGIPI.Am foarte multe din acest sistem corupt despre care pot arata cum au contribuit la oprirea dosarului doamnei Tanase printre care : Gelu Oltean, Linul, Lascau, Marius Iacob, Kovesi, Papici, Ghe. Popovici, Sandu Marcel, etc.Va rog sa-mi trimiteti adresa dvs. de email pe care sa va pot trimite aceste documente si multe altele, ce tin de acest caz in care i-a fost luat dosarul doamnei procuror Tanase si trimis la Tulcea unde s-a si „ingropat”. Adresa mea este ionelgioniroset@yahoo.it Tel. 0734266551

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Nu e nevoie sa va trimit mailul meu. Clik pe poza din dreapta si se deschide alta pagina…dar cu toata dorinta mea de a va ajuta, chiar nu stiu cum.Ce pot face eu?
   Nu am nici o putere, decat un blog 🙂

   Apreciază

 6. MIRCEA zice:

  Lupoaico, bravo, eşti o adevărată fiinţă minunată. Ce ai făcut cu George Valah azi…eşti mare. După toate cîte ţi-a făcut cîndva, ai dovedit că eşti mult deasupra tuturor.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Dar ce mi-a facut? Eu consider ca mi-a facut un mare bine…datorita lui am blogul asta! Un sut in fund un pas inainte 🙂
   Atunci avea perfecta dreptate…este blogul lui si face ce vrea..doar ca nu mi-a spus..asta a fost neintelegerea. Dar sa tii suparare si dupa 2 ani, inseamna sa fiu paranoica.
   Si sincer, chiar m-am ingrijorat…mai ales ca azi a venit si chestia cu cei de la De Veghe Patriei.E normal sa-l ajut cu tot ce pot..nu e ceva iesit din comun.Vrei nu vrei, in timp te atasezi de oameni si e normal ca atunci cind vezi ceva in neregula sa sari in ajutor.

   Apreciază

 7. viszly zice:

  I ve válkou zasaženém Afghánistánu nalezneme mimořádné „přírodní“ klenoty. Mezi poslední znovuobjevený poklad patří výskyt levharta perského (Panthera pardus ciscaucasica), jehož pohyb zaznamenala fotopast v pohoří Band-e-Amir. Fotopasti a kamery však v Afghanistánu nejsou kvůli vojákům. Na tradičních migračních trasách zvířat je instalovali biologové z mezinárodní ochranářské organizace Wildlife Conservation Society (WCS).

  Série snímků poskytla nezpochybnitelný důkaz o přítomnosti velké kočkovité šelmy, v jejíž přítomnost už ochranáři ani nedoufali. Levharti, jejichž nejbližší populace přežívá u pohoří Hindukúš, se vydávají i do centrální vysočiny Afghánistánu. Z kamer a fotopastí se nadšení badatelé z WCS přesvědčili, že i ve válkou zasažené zemi pořád žijí rysi a divoké kočky, a řada menších šelem, které jsou nezbytné pro fungující a zdravý ekosystém. Přítomnost vrcholového predátora totiž znamená i přítomnost jeho oblíbené potravy, horských rohatých ovcí urialů, a kozorožců ibex.

  „V zemi, kde každý vlastní zbraň, je těžké udržet šelmy ve volné přírodě“, tvrdí i Peter Zahler, vedoucí oblastního programu WCS pro Asii. Ostatně, hrozba pytláctví a pašování je jedním z důvodů, proč se ochranáři z WCS odvážili do velmi neklidné oblasti. Jedním z jejich úkolů totiž bylo učit vojáky na základně v Bagrámu poznat a rozeznat chráněné druhy živočichů a rostlin, které by se někdo pokoušel vyvést ze země. Dalším úkolem pak bylo nadvázat spolupráci s místními komunitami, a zapojit je do ochrany přírody.

  „Je pro nás radostné zjištění, když vidíme, že existuje naděje pro záchranu světového kulturního a přírodního dědictví, jehož jsou velké šelmy nedílnou součástí,“ tvrdí Mustafa Zaher, ředitel Afghánské agentury ochrany životního prostředí. „Obnova naší země bez přírody by byla smutným odkazem pro budoucí generace.“

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   hei…aici Romania…se aude????

   na, ca am tradus eu cu google…ce a iesit…fiecare intelege ce vrea 🙂

   Chiar și în Afganistan extraordinare Gaseste bijuteriile „naturale” lovite de război. Comoară cel mai recent redescoperit aparține apariția unui leopard persan (Panthera pardus ciscaucasica), mișcarea a văzut fotopast în munții din Band-e-Amir. Fotopasti și camere, cu toate acestea, nu se află în Afganistan pentru soldați. Rutele de migrație tradiționale de animale este instalat biologi de la organizația internațională de conservare Wildlife Conservation Society (WCS).

   O serie de imagini furnizat dovezi incontestabile ale prezenței de feline mari în a căror prezență el nu sa asteptat niciodata conservare. Leopard, populația următorul supraviețuiește în munții Hindu Kush, și se eliberează în zonele muntoase centrale ale Afganistanului. Camerele de luat vederi și fotopastí cercetători entuziaști de la WCS convins că, chiar și în țări afectate de război locuiesc încă râși și pisici sălbatice, precum și un număr de prădători mai mici, care sunt necesare pentru un ecosistem funcționarea sănătoasă. Prezența unui animal de pradă vârf este prezent și este mancarea preferata, munte coarne oile muflonul și Ibex ibex.

   „Într-o țară în care toată lumea detine un pistol, este greu să păstreze fiara in salbaticie”, spune Peter și Zahler, șef al programului regional pentru Asia WCS. Într-adevăr, amenințarea a braconajului și a contrabandei este unul dintre motivele pentru conservare de la WCS aventurat într-o zonă foarte vulnerabilă. Una dintre sarcinile lor este de a preda soldați de la baza de la Bagram cunoască și să recunoască specii de animale și plante protejate care cineva a încercat să conducă țara. O altă provocare atunci a fost excesului de greutate cooperare cu comunitățile locale și implicarea acestora în conservare.

   „Este o descoperire plină de bucurie atunci când vom vedea că există speranță pentru salvarea patrimoniului cultural și natural mondial din care fac parte integrantă din pisici de mare”, spune Mustafa Zaher, director al Agenției de Protecție a Mediului din Afganistan. „Restaurarea țara noastră fără natură ar fi o moștenire tristă pentru generațiile viitoare.”

   Apreciază

 8. mihaela zice:

  Noi romanii am dovedit ca suntem solidari la alegeri sunt de acord cu tine si eu am fost tepuita ca barmanita in Italia tot de o firma din Romania care isi desfasoara activitatea in cardasie cu SRI Politie Parchet clasa Politica corupta si inculta propun sa strangem 10 milioane de semnaturi pe internet si sa-i exterminam pe statiuane dupa modelul chinezesc romani dati dovada de patriotism solidaritate sa vada si straini ca in venele noastre nu este doar noroi si ca nu suntem sclavii Europei fiti solidar semnati legea prin care sa extermnam cei ce neau condus tara 25 de ani la ruina si din 24 de milioane in 1990 am ajus la 18 milioane in 2015 au exterminat ei 6 milioane de romani prin somaj si inanitie lipsa de pastile micsorere de pensi salari si cresteri de preturi taxe.

  Apreciază

 9. cristina zice:

  pt cei care vor sa zdrobeasca mafia din Romania va dau niste linkuri sa colaborati.
  http://curaj.tv/
  http://www.urbaniulian.ro/2012/06/05/am-fost-mintita-de-firma-de-recrutare-si-am-ajuns-sa-lucrez-in-germania-in-conditii-inumane/comment-page-43/#comment-321467
  academia catavencu
  ziarul tricoloru
  http://www.ziarulnatiunea.ro/2012/09/02/catre-toate-fortele-national-patriotice-din-romania/

  etc si o sa va mai dau faceti colaborare si schimburi de articole numai prin unitate vom invinge
  spor la treaba

  Apreciază

 10. BOZGAN GHEORGHE zice:

  Am descoperit intimplator acest blog,inca sunt sub efectul primelor articole.Chestia pe care o sesizez eu este urmatoare: exista in societatea romaneasca o stare de deruta dar si de furie De aceea o miscare politica cu un program RADICAL va avea in scurt timp un succes de masa.

  Un exemplu: ISIS controleaza azi un teritoriu cit Romania,plecind in urma cu un an doar de la citeva sute de adepti.Pur si simplu ISIS a sesizat deznadejdea lumii arabe,deruta ei si a venit cu cea mai radicala optiune: Un singur stat arab in locul celor 25 de state arabe,create de puterile coloniale,stat bazat pe valori religioase. Nu discut justetea cauzei ISIS ci MODALITATEA DE ACTIUNE, ISIS a trezit constiinta nationala araba si chiar daca militar poate fi invins,spiritul ISIS nu va mai putea fi distrus,va iesi la suprafata ca firul de iarba prin crapatura betonului in orice viitoare forma de organizare social-politica O natiune se poate scula din somnul cel de moarte doar prin oferta unor masuri RADICALE
  Desi,aparent,o astfel de miscare radicala nu ar avea sanse intr-o Romanie aflata intr-o Europa in faza de integrare deplina ,ea va iesi triumfatoare deoarece radicalismul ,cu sau fara Romania va exploda mai devreme sau mai tirziu in toata Europa,pentru ca la baza unei noi explozii sociale(revolutionare) stau cauze obiective

  Apreciază

 11. John zice:

  Va invit la lectura cartii „SECRETUL SUPREM” de David Icke.

  Dă clic pentru a accesa 1318881348_1234_FT72583_secretul-suprem_vol_i.pdf


  Dă clic pentru a accesa 1318881425_1234_FT72583_secretul-suprem-vol-ii.pdf

  Această carte descrie cu lux de amănunte situația în care ne aflăm, ca populație comandată. Scopul acestei situații este ca noi să nu ne putem aminti niciodată de puterile, calitățile, însușirile noastre, de adevăratul scop al vieții noastre, de fericirea continuă și infinită care ne înconjoară tot timpul. Astfel, noi rămânem atenți la micile noastre necazuri și moștenim, dezvoltăm și transmitem urmașilor noștri, aceeași paradigmă despre cum „este” viața, o paradigmă plină de minciuni, încât adevărul aproape că nu se mai poate vedea. Rostul acestei situații în care ne găsim devine aparent în lumina faptelor expuse și a comentariilor autorului. Situația este însă în devenire. Puterea noastră este așa de mare și ne devine din ce în ce mai cunoscută. Într-atât de mare este răsturnarea de situații încât este nevoie de a ne cultiva compasiunea și virtuțile divine pentru a-i ierta și eventual, îndrepta și ajuta, pe cei care până acum au condus planeta. O carte socanta si exploziva
  Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. In acelasi timp, acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala inchisoare mentala si emotionala in care suntem tinuti . David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi in fata transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant. Secretul Suprem este o carte unica, despre care s-a spus, pe buna dreptate, ca este cartea care va schimba lumea. Nicio persoana care o va citi nu va ramane la fel! Lectura placuta!

  Apreciază

 12. Dan Cristian Ionescu zice:

  Nu stiu cine si citi sinteti, dar vad ca in ultimul timp ati preluat mai multe articole scrise de mine. In conditiile in care articolele mele nemultumesc cind pe unii, cind pe altii, va ro sa ma anuntati pe mail-ul meu daca putem inchega o colaborare.

  Apreciază

 13. Azureus zice:

  Lupeaso, am primit liber la dezvaluiri… daca mai esti interesata, s-a terminat cu clasele… s-a dat liber la Cunoastere. Ai aici nou-noutul blog de unde poti sa folosesti tot ce consideri folositor, ai acordul meu scris.

  Apreciază

 14. NO-MUSLIM zice:

  Bună dimineaţa/ziua/seara! Davă timpul vă permite vă recomand să studiaţi următoarele articole:

  Numele după care Demonii (Zeii) au fost cunoscuți în Dacia

  https://www.seruah.com/numele-dupa-care-demonii-zeii-au-fost-cunoscuti-in-dacia.html

  Adevăraţii stăpâni ai presei din România! Află cine doreşte să ne manipuleze!

  https://goo.gl/Pc2P2K

  Cum joacă inamicul pe ambele fronturi: Uniunea Tineretului Comunist

  https://goo.gl/FytEBN

  Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în Islamism!

  https://goo.gl/XoTRRR

  Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic!

  https://goo.gl/uxkN0S

  Afă de ce încă folosim numele Satan!

  https://goo.gl/0WpkCh

  Metafizica uniunii sexuale

  https://www.seruah.com/metafizica-uniunii-sexuale.html

  Iblis și Djinnii: Zeii Originali

  https://www.seruah.com/iblis-si-djinnii-zeii-originali.html

  Cu stimă!

  Apreciază

 15. Erick zice:

  Un lucru sincer ma intereseaza si anume : cine sta in spatele acestui ”site” LUPUL DACIC” asi dorii mai multe informatii (daca doriti ) referitor ex: daca mai sunt si alte refferite adica persoane cum ar fi : Florin Zamfirescu, Andrei Plesu si altii ….!si deastfel de cine este finantat acest ”LUP”

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Lupul dacic este o femeie anonima care e adminul acestui site.
   Nu am nici o treaba cu toti numitii si cu absolut nimeni, blogul este total independent de orice curent si orientare.
   Blogul nu este finantat de nimeni pentru ca e non profit, de altfel este si unul gratis de la wordpess.

   Apreciat de 1 persoană

 16. Mik zice:

  Eugen Jebeleanu 😀

  Apreciază

 17. Monica Nichifor zice:

  As dori sa cumpar un (doua de fapt) banners cu dragonul dacic . Sint in Timisoara pana pe 30 mai. Ma puteti ajuta?

  Apreciază

 18. Mihai zice:

  Site finantat de Moscova …asta miroase, printre multele nou aparute in peisaj in toata Europa. Se pregatesc sa ne atace si sa ne spele creierele asa cum si USA ni le spala cu propaganda desantata din ziua de azi. Si cum cenzura functioneaza superb pe acest tip de siteuri nici nu ma astept sa fie publicat acest comment. Nu suntem toti chiar tampiti cum ne credeti.

  Apreciază

  • Mihai zice:

   Mea culpa… macar acesta afiseaza mesajul la postare pana cand poate va fi sters. Aprecieri sincere macar pentru asta. Spre ex. pe vremuritulburi astfel de mesaje nu vor aparea ever, un site relativ similar cu deosebirea ca este si fundamentalist ortodox.

   Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Nu stiu de unde ai aterizat aici dar habar nu ai de nimic. Pai blogul este pro-socialism si evident anti-capitalism de 3 ani de cind exista. Pe vremea aia majoritatea pupau un cur vestul. Peactic sunt printre pionierii orientarii spre est.
    Crezi ca intereseaza pe cei peste 11.000 de abonati ce spuni tu de ex? Daca ei citesc ce public, inseamna ca sunt de acord. Tie daca nu-ti convine esti liber sa pleci.
    Normal ca apare comentariul tau pentru ca sunt lasate la liber. Sterg doar in anumite cazuri.
    FUNDAMENTALISM…..hahahahaa…de unde ai scos-o??? Acum pe bune, tu ai citit ceva si sa intelegi corect? Sincer….locul tau e in alta parte.

    Apreciază

 19. Willi Beraru zice:

  Buna Ziua
  Numele meu este Willi Beraru – va spune ceva ? Stefanesti ?

  Apreciază

 20. nistor angela zice:

  sunt în pericol,hartuita,terorizata de hidroelectrica,valcea,romania.medic nistor angela,39 ani,necasatorita,nevinovata,victima,timis,ajutati-ma.sunt urmarita de criminali,de opt ani,audiovizual,ajutati-ma.am trimis tara în judecata pe drepturile mele,continu,ajutati-ma,

  Apreciază

 21. Seruah zice:

  Serviciul de Informatii si MAI au ajuns sa-si bata joc de cetateni, ii terorizeaza, hartuiesc, ameninta cu moartea/inchisoarea si monitorizeaza 24/24 – doar pentru ca gandesc liber si nu fac parte din turma de sclavi!!

  Te rog citeste si distribuie aceste articole:

  SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea III

  https://www.seruah.com/Ngjkn

  SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel”

  https://www.seruah.com/3nmIN

  SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea II

  https://www.seruah.com/6xs1I

  Apreciază

 22. Nicu raluca zice:

  As dori sa putem discuta. M-a frapat articolul referitor la diabet..foarte veridic in cazul baietelului meu. Intrebarea este cum as putea sa il ajut..vindec? Multumesc.

  Apreciază

 23. Apolstolidis Anastasiou zice:

  Buna ziua…sunteti de acord ca este posibila o revolutie lupte de strada in Romania si alte zone ale Europei inclusiv Rusia pana in 2018….cresterea nativismului nationalismului in Europa din 2010?
  sunt un baiat grecarman de clasa medie 33 ani..am mers in vreo 20 si ceva state europene inainte si dupa 2007…bunicul meu a fost un traditionalist european de moda veche…
  Multumesc pentru site ul dvs….stiti ca prima datorie a unei europence este sa aiba minim 2 copii sa isi duca frumusetea europoida mai departe? Menirea Omului este de a lasa urmasi in urma sa..
  daca am ocazia voi face minim 2 sau 3 copii minim o fetita cu fatza grecoitalica dinarida..
  Iubesc femeile europei in primul rand dupa aceea restul lumii…instinctul oricarui nativist de pe lumea asta !
  Probabil ar veni ori sfarsitul europei si lumii ori o alta perioada de echilibru fragil intre civilizatiile lumii…nu stiu sigur…sper ca sunteti o femeie frumoasa pana in 60 si ceva de ani si inteligenta cu vointa si care a apucat vremuri istorice unice si controversate asemeni parintilor si bunicilor mei intuiesc…Va iubesc si va sarut dulce manutza !
  pe mail puteti vedea si o poza a mea,eu ma consider un baietel peste medie la fizic si inteligenta IQ aproape 110…o zi buna si internetworking placut ! tsiau doamna mea in limba machidona.

  Apreciază

 24. Dragomirescu Marius zice:

  Buna ziua, vreau sa intru si eu in legatura cu dumneavoastra, as vrea si eu mai multe detalii in legatura cu Certificatul de Nascut Viu si altele daca ma puteti ajuta cu informatii.
  Multumesc

  Apreciază

 25. Adam Akakios zice:

  Remus „o mie” Borza – finantatorul mafiei SRI / magistraturii

  arhetipul vacii de bani a securitatii SRI / mafiei magistraturii, adica care primeste preferential contracte de lichidare cu ajutorul mafiei magistraturii prin care finanteaza mafia magistraturii si securitatea SRI, care in schimb inventeaza si dosare de santaj si lichidare fizica a victimelor acestor operatiuni de subminare a economiei nationale, ca d-l Hassan Awdi care avea mii de angajati romani si care a readus Rodipet pe linia de plutire eliminand jaful si dezastruasa administratie anterioara a statului roman care bagase Rodipet intr-o datorie pe care bineinteles si-a iertat-o singur pe cheltuiala contribuabilului roman.

  Din portofoliul lui Remus „o mie” Borza reamintesc precum prezint detaliat dupa infatisarea cazului CFR Mesagerie din continuare care este de departe cel mai grav abuz la care Remus „o mie” Borza a participat, se remarca

  delapidarea Hidroelectrica pentru care a si fost condamnat pentru conflict de interese fara insa sa se sinchiseasca deoarece a fost o condamnare de ochii lumii, Remus „o mie” Borza ramanand nestingherit in functia ce i-a adus condamnarea
  implicarea in operatiunea de spalarea de bani savarsita de BCR in cardasie cu Dan Fisher (membru al notoriului grup interlop de la Monaco) si implicand si pe printul Albert de Monaco, Ion Tiriac, pana si pe fiica fostului presedinte Basescu, Ioana Basescu
  caracterul sau de sociopat mitomaniac, care pe de o parte sustine ca „Eu sunt un om muncitor, tenace si perseverent in a cultiva si implementa niste principii si valori pe care s-a cladit insasi natiunea romana: onoare, demnitate, munca, dreptate si curaj.” apoi ca „În administrarea Hidroelectrica, a înfrânt sindicatele” adica reprezentarea drepturilor muncii si ale oamenilor muncii, sau in esenta, declara ca este impotriva drepturilor muncii precum nu se dezminte continuand cu declaratia despre angajatele mame ca sunt „fatuci care au facut copii pe banda”, pentru care a si fost amendat cu 10.000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

  Citeste intreg articolul si dovezile activitatii ilicite a lui Remus „o mie” Borza la adresa

  Apreciază

 26. Dumitru Maria zice:

  In prima parte a articolului ” Cum recunoasteti modelele străvechi de pe IE fata de cele inventate recent.Cum recunoasteti o IE cu modele străvechi romanești, de un KITSCH`. initial era o poza cu cateva semne si denumirea lor in engleza. Acum, insă, nu mai gasesc acea poză!! Pacat !! Mi-a atras atentia deoarece am găsit, pe o ie, doua din acele semne, exact asa cum erau acolo ”lumina” si ”viata”, care se repetau intr-un sir lung pe piept si pe mâneci.Am ramas uimita
  !! De ce a fost stearsa ? Cum as putea sa o am? Va multumesc !!

  Apreciază

 27. Vladimir Stanescu zice:

  http://reset.me/story/the-biochemist-who-cured-his-cancer-with-cannabis-oil/
  Acesta e un interviu cu Dennis Hill, biochimist la Harvard, in care explica mecanismul prin care THC-ul (tetrahidrocanabinolul) din uleiul de canabis distruge toate tipurile de celule canceroase fara sa le afecteze pe cele normale (de altfel, Hill si-a vindecat propriul cancer in stadiul IV cu ulei de canabis). Daca il puteti populariza, ar fi in beneficiul multor bolnavi si poate s-ar depasi conspiratia si cretinismele care au asociat aceasta planta medicinala cu drogurile. Alcoolul este un drog – da dependenta corticala si are efecte secundare. Canabisul nu are efecte secundare si nu da dependenta. Multumesc.
  Vladimir

  Apreciază

 28. fenomenulozn zice:

  In legatura cu Frăția Babiloniană satanică a Șarpelui – istoria dezvăluită a așa-zișilor Iluminați și a reptilienilor Anunnaki (I), am citit acest articol si mi sa parut interesant pentru ca se aseamana cu multe alte teorii ale conspiratiei. Din cate stiu eu Draco reptilienii sunt cei care au creat rasele Hidra, Orion, Sirius B dar si hibrizii reptilieni umani. Nu toate rasele reptiliene sunt malefice. Chiar si Tolec reprezentantul uman al Consiliului Andromeda sustine aceasta teorie. El sustine ca in Martie 2012 a fost distrusa ultima baza subacvatica reptiliana de catre Consiliul Andromeda si ca in prezent au mai ramas 120 de reptilieni dintre care 70 sunt reptilieni puri iar restul de 50 sunt reptilieni hibrizi umani. El sustine ca mai au cateva baze subterane de mare adancime in zona Washington DC. si ca le da ordine celor de la suprafata. Acesta este mail-ul meu gaby_alex64@yahoo.com.

  Apreciază

 29. incredibilia.ro zice:

  Bună ziua,
  Am observat că ați preluat integral de pe Incredibilia.ro articolul „Zeul Soarelui și secretele îngropate ale preoților din antichitate”. La final, ați indicat sursa, cu link incomplet (incredibilia.r în loc de incredibilia.ro). Vă rog să modificați linkul, astfel încât adresa să fie cea corectă.
  Cu stimă
  Vlad Andrei – Editor Incredibilia.ro

  Apreciază

 30. Basilio zice:

  Draga lupita, nu am mai primit rezumatul tau zilnic!? Vreau sa-mi dau seama daca e vreo problema cu mail-ul meu
  Multumesc

  Apreciază

 31. Jlist zice:

  Bună ziua, îmi doresc ca publicația dvs. să preia sau să lămurească și educe lumea în ceea ce voi expune mai jos.

  Mă refer la acest articol, publicat pe siteul digi24.ro:

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/femeia-care-a-devenit-extrem-de-religioasa-din-cauza-unei-tumori-la-creier-895003

  Pentru a vă lămuri ce s-a întâmplat atunci, vă invit să citiți atenți următoarele articole:

  MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili

  https://www.seruah.com/mkultra-odioasele-experimente-de-control-mental-realizate-de-cia-actual-preluate-de-servicii-secrete-si-organizatii-din-mai-toata-lumea-tortura-psihica-si-crearea-de-spioni-invizibili.html

  Cum se creează terorismul și asasinatele moderne: echipele de monitorizare formate din psihologi și para-psihologi și cum sunt transformați oamenii in teroriști de către cei ce trebuiau să lupte împotriva terorismului

  https://www.seruah.com/cum-se-creeaza-terorismul-si-asasinatele-moderne-echipele-de-monitorizare-formate-din-psihologi-si-para-psihologi-si-cum-sunt-transformati-oamenii-in-teroristi-de-catre-cei-ce-trebuiau-sa-lupte-impot.html

  SRI deține o structură specializată în controlul minții și cum au scăpat lucrurile de sub control

  https://www.seruah.com/sri-detine-o-structura-specializata-in-controlul-mintii-si-cum-au-scapat-lucrurile-de-sub-control.html

  Abuzurile C.I.A, actual preluate de toate Serviciile Secrete și intelligence pe cobai umani – tortură psihică, distrugerea sufletului uman definitivă și irevocabilă, distrugerea ființei umane

  https://www.seruah.com/abuzurile-c-i-a-actual-preluate-de-toate-serviciile-secrete-si-intelligence-pe-cobai-umani-tortura-psihica-distrugerea-sufletului-uman-definitiva-si-irevocabila-distrugerea-fiintei-uman.html

  Undele cerebrale, cum să-ți reproduci în creier o stare specifică anumitor tipuri de unde cerebrale sau protecție psihotronică și protecție hipnoză

  https://www.seruah.com/undele-cerebrale-si-cum-sa-ti-reproduci-in-creier-o-stare-specifica-anumitor-tipuri-de-unde-cerebrale-si-protectie-psihotronica.html

  Protecție împotriva câmpurilor electromagnetice și a radiațiilor nocive, partea 2

  https://www.seruah.com/protectie-impotriva-campurilor-electromagnetice-si-a-radiatiilor-nocive-partea-2.html

  Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica de 4 ani, ulterior tăiându-și fiica moartă și încercând să se sinucidă

  https://www.seruah.com/educatoarea-din-timisoara-care-si-a-ucis-fiica-de-4-ani-ulterior-taiandu-si-fiica-moarta-si-incercand-sa-se-sinucida.html

  Protecție hipnoză și control mental, afirmații pentru programarea și reprogramarea subconștientului

  https://www.seruah.com/protectie-hipnoza-si-control-mental-afirmatii-pentru-programarea-si-reprogramarea-subconstientului.html

  Apreciază

 32. Ioana Radu zice:

  Buna seara,
  Am dat peste articolil despre vaccinarea copiilor si legatura cu bolile (autoimune)…
  In paragraful cu exemplul deste diabetul tip 1, mentionati ceva in legatura cu un protocol care ar putea inversa evolutia bolii…
  Ma intereseaza f mult acest subiect si as dori sa imi dati o sugestie sau o directie unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine informatii concrete in legtuta acu acesta.
  Va multumesc!

  Apreciază

 33. Bogdan zice:

  Adresa mea este andutzu_ten@yahoo.com contacteaza ma te rog in cel mai scurt timp posibil. Multumesc

  Apreciază

 34. Adrian zice:

  Am citit articolul despre violuri, nu stiu de ce unii deformează realitatea, 15 marocani abordeaza o tînara, incep sa o pipaie, prietenul este înjunghiat , din fericire nu grav. Actele in sine sînt abominable, nu au nici o scuză, dar prezentarea da se înțeleagă că s-au întîmplat lucruri mult mai grave. Ce să inteleg despre celelalte evenimente (ne)fericite marca Soros ?

  Apreciază

 35. Adrian zice:

  As dori sa-ti trimit ceva

  Apreciază

 36. Adrian zice:

  Ultimul tren
  Exista o conștiință la nivel planetar, globala (Roger Nelson) la care suntem toți conectați. Când un eveniment are loc resimțim efectele sale la nivel de conștiință cu aceeași intensitate indiferent unde ne-am afla pe pământ (mai nou se vorbește de conștiință la nivel de univers). Mai ales după 2000 laitmotivul cotidian este violenta, teroarea, distrugerile atât in plan fizic cat si energetic, iar mass-media care este controlata de jegurile răspunzătoare de aceasta involuție in dezvoltarea umana, se comporta ca niște amplificatoare rezonatoare a acestor evenimente si ale efectelor lor negative. Se pare ca se dau lupte acerbe pentru supremație intre diverse grupuri la nivel ocult, iar cei care au adus umanitatea in pragul colapsului simt ca le fuge pământul de sub picioare astfel nu se explica accelerarea impunerii planurilor lor. Schimbarea climatica, varianta (vrăjeala) Al. Gore cu telul impunerii unor taxe ( mai aproape de adevăr : biruri) „ecologice”, când de fapt se tratează de monopol, control, venituri ilegale si vânduta celor săraci cu duhul ca unicul model de salvarea vieții pe planeta , implementarea rețelei 5G, intre altele, spălare si control mental mai eficient. Chemtrails-urile nu mai sunt prezentate ca o fabulație a teoriei conspirației ci ca un lucru necesar benefic pentru planeta, „guvernul mondial” nu mai este atât de ocult, ca statele ar fi bine sa renunțe la suveranitate in favoarea unui astfel de organism , Merkel, Papa, planul Kalergi la alte dimensiuni, pactul semnat in decembrie 2018 la Marrakech, ideile vicepreședintelui U.E. despre un singur continent Euro-Africa.
  Este nevoie de un schimb radical de abordare a lucrurilor, a realității. Premiile Nobel au devenit ceva desuet, criminali de război, teroriști, impostori l-au primit, iar cel in domeniu economic chiar nu-si are rostul când „economia” se bazează pe sistemul piramidal, înșelăciune, escrocherie si acum mai nou au adăugat sectoare noi ale acestui cerc vicios schimbarea climatica, ecologia. Ecologia promovata de aceștia nu au nimic comun cu sensul real al cuvântului.
  In anii ´¨70 un trib din Africa ia contact cu civilizația pentru prima data prin intermediul unor cercetători, când aceștia încearcă sa-i fotografieze se lovesc de refuzul băștinașilor pe motivul ca le „fura” sufletul. Douăzeci de ani mai târziu se constata pe filme si fotografii rămâne o amprenta energetica a subiectelor luate de aparatele de filmat, fotografiat. Alte imagini de asemenea pot fi energetice, bune sau rele, unele icoane „făcătoare” de minuni, Picasso nu a fost tocmai un cavaler cu femeile, datorita felului sau de a fi sau a stilului sau de a transpune realitatea in operele sale sau amândouă la un loc, dar toate modele care i-au pozat au sfârșit rău.
  Lăsați prostul obicei de „a va bucura când moare capra vecinului”, evenimentele negative, invidia, suferința sunt mai contagioase ca faptele bune, încercați sa schimbați balanța daca vreți sa opriți distrugerea. Atunci când achiziționați un „chilipir” sa zicem un produs marca „ZARA” s-ar putea sa va provoace o afecțiune, gândiți-vă câtă suferință înglobează articolul, de la producerea bumbacului pana când ajunge in mâinile dumneavoastră.
  In lucrarea sa „Secretele vieții ușoare” T. Mangan ajunge la concluzia ca rostirea repetata a unor cuvinte te poate ajuta sa rezolvi anumiți contratimpi ce apar in viața cotidiana, dar ce mai spune el ca atunci când rostești cuvântul sa o faci într-un mod abstract, sa nu te gândești la sensul cuvântului.
  Sunt multe articole despre puterea cuvântului atât rostit cat si scris, efectul benefic al rugăciunilor, al rugăciunii „Tatăl nostru”, semnul crucii, însă nu orice cruce generează efecte pozitive. Crucea este un simbol energetic, nu are nici o treabă cu religia creștina, crucea a apărut in ritualurile religioase sute de ani după apariția propriei religii. Biserica a văzut importanta acestui simbol si la acaparat la fel cum naziștii sau folosit de zvastica, care nu este creația Germaniei belice. Crucea este benefica, daca este făcută corect, pentru toata lumea indiferent de rasa, religie, cultura, la fel si rugăciunea. Revenind la puterea cuvântului, unii ați citit sau participat la seminarii de „creștere” personala unde vi se spune rostiți aceste cuvinte, scrieți-le, am văzut un interviu cu un bioenergetician care spunea despre o lucrare ce o publicase ca însăși cartea in sine generează energii pozitive, in 1991 am intrat într-o librărie mica, ticsita pana la refuz, dar într-un haos total cu cărți religioase, esoterice pentru toate gusturile si culorile, după jumătate de ora a trebuit sa ies ca începusem sa am dureri de cap. La biserica in cadrul slujbei mereu auziți Dumnezeu-cuvântul, care nu se traduce prin cuvântul lui Dumnezeu, atât in religia creștina cat si musulmană Dumnezeu a creat lumea prin cuvânt. Cuvintele spuse corect prin vibrația lor pot declanșa energii, descântecele, vrăjile, rugăciunile au un numitor comun, cuvântul, dar nu toata lumea are rezultate, când va rugați faceți-o in șoapta, detașați-va de emoțiile voastre, nu va comportați de parca ați fi pe scena, lăsați cuvintele sa plece din interior cu vibrația lor originala. Când este cel mai bine sa va rugați ? La miezul nopții ora de iarna tot timpul anului, in șoapta așa cum citesc pomelnicele călugării in mânăstiri, dar e bine sa va rugați tot timpul când aveți un pic de timp liber. Faceți-va cruce corect, in stilul ortodox nu pe dos precum catolicii, este valabil pentru toata lumea indiferent de rasa, religie, credincios sau ateu.
  Ultimul tren, după cum se vede Romania dispare, daca doriți sa nu se întâmple acest lucru, nu este unicul mod de acțiune, însă unul important rugați-vă detașat, neutru fără sa va gândiți la recompense, pedepse, nu ca un blestem, lăsați Divinitatea sa aleagă, veți fi surprinși de rezultate, nici daca va-ti fi gândit doua zile nu ați fi găsit o rezolvare mai buna.
  Rugați-va de fiecare data de noua ori:
  „ Sa-ti dea Dumnezeu (numele) întocmai după sufletul si faptele tale.” o varianta de grup
  „ Sa va dea Dumnezeu (numele celor din grup, sau al grupului daca sunt prea mulți) întocmai după faptele si sufletele voastre „
  Exemplu: Sa va dea Dumnezeu tuturor politicienilor si conducătorilor de state întocmai după sufletul si faptele voastre.
  Fiecare știe pe strada sa in orașul sau, in tara sa pe cine sa includă in lista.
  Faceți pomelnice in care sa scrieți aceleași lucru de noua ori, daca aveți fotografii scrieți pe spatele lor la fel, de noua ori.
  Pentru ca schimbarea sa fie completa spuneți „Tatăl nostru „ in aceasta varianta ca harul lui Dumnezeu sa va ilumineze, sa va îndrume sa trăiți in perfecta armonie si echilibru cu tot ce va înconjoară, cu legile universului, cu legile lui Dumnezeu:
  Tatăl nostru Care ești in ceruri
  Sfînt este Numele Tău,
  Vie Împărăția Ta,
  Faca-se voia Ta,
  Precum in Cer așa si pe Pământ,
  Pâinea noastră cea de toate zilele Si harul Tău
  Da-ni-le noua mereu
  Si ne iartă noua greșelile noastre,
  Precum si noi iertam greșiților noștri,
  Ferește-ne pe noi de ispita, Si ne izbăvește de cel viclean. Amin
  După cum vedeți nu cer bani, nici nu impun mantre care va duc nu știu unde, am văzut fotografii înainte si după ce unii s-au apucat de yoga, privirea lor spunea multe, era stinsa, pierduta chiar daca ei spuneau ca se simțeau mai bine decât niciodată.
  Știința puțin cate puțin ne va face sa înțelegem procese care in prezent se pot considera miracole, deja a făcut-o in cazul teoriei fotonilor gemeni, efectului Butterfly, universuri paralelele, s-a pus in evidenta ca ADN-ul poate influenta materia, ca in natura exista schimb de informații si ca receptorul se poate transforma in mod ireversibil. Exista tehnologie civila care poate influenta persoane, animale, plante, materie de la distanta prin mesaje, fotografii, se poate mari masa unei cantități de aur, transforma apa in petrol.

  Haideți sa promovam salvarea, intre toți totul se poate. Miracolele nu exista, miracolele se produc atunci când cineva cu știința (prin exercițiu, meditație) sau fără știința pronunță cuvintele in ordinea si vibrația adecvata.

  Serghei Esenin

  Poti sa-l pui pe prima pagina ? Daca consideri poti pune un titlu mai bun

  Apreciază

 37. Ioan zice:

  Sunteți ticăloși,de ce nu ieșiți la suprafață numI lupul dacic poate salva tara asta.Un prim pas este punenerea staeagului dacic pe actualul steag.Daca sunteți patrioți va rog să mă. contactafi.

  Apreciază

 38. citadela zice:

  Don Colonel, de unde ati scos ideea ca „bietele”sotii de diplomati isi lasa copiii in in tara la rude sau camine de copii???. Ca doar nu se duc acolo sa spele batrini la fund in mod diplomatic impreuna cu sotii lor diplomati. Toti copiii se duc la scolile diplomatice ale ambasadelor mari de regula americane din tarile respective si o duc ca-n sinul lui Avraaam. Ele femeile merg de la un cocktail la altul si de la o petrecere la alta cu salarii de la 5000 de ieuroi pe luna in SUS. asa ca sa nu le plingem noi de mila ca nu culeg mandarine sau castraveti stind pe burta ore in sir in spatele unei combine pe 3 euro /ora.

  Asta ca sa nu amintim CUM ajung ei in pozitiile alea profitabile….

  Apreciat de 1 persoană

 39. Eftimie zice:

  Observ ca pe blogul dumneavoastra promovati multe despre stramosii nostri. Am vazut filmul „Dacii adevaruri tulburatoare” pe internet. A fost realizat de domnul Daniel Roxin, din cate am tras concluziile. Vad ca il cunoasteti. Cum as putea sa intru in legatura cu dansul? Aveti un contact de al sau ? Mi-ar fi de folos.
  Multumesc

  Apreciază

 40. Florin zice:

  Lupule, lupule, nu știu cât de traco-geto-dacic sau roman ești, dar cine propagă propaganda sputnik nu prea mai are nevoie de d-astea. Io cred că ești doar un urs slav. Iartă-mi franchețea.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Sunt ce vreau sa fiu adica LUP. Sputnik este azi o sursa credibila de informare in conditiile in care toata mass media romaneasca este acaparata de Soros si pro capitalism.
   Trebuia sa vezi unde ai intrat….nu vezi steagul RSR? NU vezi toate imaginile cu anti capitalism, UE,NATO, monarhie si religie?
   Data viitoare fii atent pe blogul cui intri!
   Oricum nu inseamna ca sunt pro Rusia dar prin comparatie cu ceilalti, da.
   Inainte sa judeci ce nu esti atent si nu intelegi….gindeste!

   Apreciază

   • Florin zice:

    Nimeni nu este ce vrea să fie. Eventual, prinde o mască. Masca ta e prea mică pentru un urs slav, un simplu fățarnic, un ipocrit.
    Am o întrebare simplă: dacă n-am fi trecut prin evenimentele din ’89, mai scriai pe blog?
    Ar trebui să emigrezi în Coreea de Nord, acolo e exact cum iți place.

    Apreciază

   • Citadela zice:

    Un bob zabava draga Florinel, ca in citiva ani vrei nu vrei, vine „Coreea de Nord” la tine, nu-i nevoie sa te duci la ea.

    Apreciază

 41. Fiul Neamului zice:

  Dragi români,

  Am nevoie de ajutorul vostru.

  În ziua de 4 aprilie 1944 americanii au bombardat Bucureștiul, dezlănțuind un adevărat masacru: au fost uciși cel puțin 2942 de oameni nevinovați. Lor li s-au mai adăugat încă vreo 2000, uciși în bombardamentele din zilele următoare. Pentru unii dintre noi, cei de azi, ei ne-au fost bunici, părinți, frați sau surori. Au fost tot ce-aveam pe această lume și au sfârșit subit, nedrept, îngropați într-o groapă comună, a cărei locație e un adevărat mister. Din acest motiv apelez la voi, împreună având mai multe șanse de a-l elucida.

  Din presa online reiese faptul că zona ar fi una adiacentă Cimitirului Calvin din Sectorul 6. Am fost în acel loc și tot ceea ce am găsit a fost un teren neîngrijit, lipsit de cruci și acoperit doar de buruieni și camere de supraveghere. Indignat, am încercat să discut cu cineva din administrația cimitirului. Dl Zsold Bela, preotul paroh al Bisericii Reformate, mi-a spus că autoritățile române au mutat rămășițele victimelor, prin anii ’80, într-un loc de care nu are cunoștință și mi-a recomandat să discut cu cei de la Primăria Sectorului 6. Am telefonat și m-au direcționat către Primăria Capitalei. De-acolo am ajuns la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor. Mi s-a cerut să trimit întrebarea formulată printr-un e-mail. Răspunsul la cerere a fost acesta:

  „Ca urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la A.C.C.U. sub nr. 4087/15.04.2019, prin care solicitați informații despre cimitirul Calvin, vă facem cunoscute următoarele:
  Cimitirul Calvin la care faceți referire nu este în administrația A.C.C.U.
  Menționăm faptul că în București, pe lângă cimitirele municipalității administrate de A.C.C.U., mai există și cimitire parohiale și private.

  Cu deosebită considerație,
  DIRECTOR,
  EMIL IANA

  Șef birou Comunicare, informare, arhivare
  Alin Stănculescu

  Întocmit,
  Insp. Sp. Iulia Franțuz”

  Le-am trimis un alt e-mail prin care cer să mi se răspundă strict la întrebare, și nu la altceva.

  De asemenea, am discutat cu cei de la Oficiul Național pentru Cultul Eroilor. Răspunsul acestora:

  „Nr. CE1384 din 08 MAI 2019

  La petiția Dumneavoastră, prin care ați solicitat date despre locul înhumării victimelor bombardamentului aviației americane asupra Bucureștiului, din 4 aprilie 1944, vă comunicăm că solicitarea menționată excedează atribuțiile legale ale Oficiului Național pentru Cultul Eroilor.

  În conformitate cu art. 26 lit. i) din Legea nr. 379/2003 privind regimul juridic al mormintelor și operelor comemorative de război, cu modificările și completările ulterioare, Oficiul pune la dispoziție celor interesați, la cerere, datele de care dispune referitoare la locul de înhumare a persoanelor decedate în timpul și din cauza conflictelor armate, ca urmare a îndeplinirii a unui serviciu comandat sau voluntar în interesul statului ai căror cetățeni au fost.

  Din datele existente, cele 2.942 de victime ale bombardamentului amintit erau persoane civile, care nu se aflau în serviciu comandat sau voluntar în interesul statului ai căror cetățeni au fost și, prin urmare, având în vedere prevederile actului normativ menționat, Oficiul nu deține date despre locul de înhurmare a acestora.

  Cu stimă,
  p. ȘEFUL UNITĂȚII MILITARE 02146 „O”
  Colonel ”

  Întrebarea am trimis-o și celor de la Patriarhie. Până acum nu am primit un răspuns.

  Am apelat și la ajutorul Sectorului Cimitire, monumente și servicii funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Răspuns:

  „Bună ziua,

  Urmare solicitării dvs. de identificare a locației în care au fost strămutate și reînhumate osemintele victimelor evenimentului din data de 4 aprilie 1944, vă informăm, cu părere de rău, că Sectorul Cimitire, monumente și servicii funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor nu deține informații cu privire la cele de mai-sus.

  Cu stimă,
  Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare”

  Sunt aproximativ cinci mii (o cifră colosală!) de morți și nimeni nu știe unde sunt îngropați.

  În amintirea acestor suflete avem datoria să ridicăm o troiță. Trebuie doar să le găsim locul de odihnă.

  Doamne, ajută! Iar pe ei, Dumnezeu să-i odihnească în pace!

  P.S. Vă rog să distribuiţi (prin „Share”) sau să copiaţi şi să repostaţi mesajul pentru a fi vizibil celor din lista dvs. „Like”-ul este inutil pentru că nu oferă această posibilitate. Vă mulțumesc!

  Apreciat de 1 persoană

 42. vasilejianu zice:

  Eu va rog sa primesc sincere multumiri pt. tot ceea ce publicati deoarece doar astfel putem sa fim si noi „poporul” informat deoarece televiziunile, presa scrisa, uneori si cea on-line ne dezinformeaza.
  Cu deosebita consideratie ing. pensionar V. Jianu;
  adresa mea este vasilejianu@yahoo.com

  Apreciază

 43. vasilejianu zice:

  ….sincere scuze….corectez….
  Eu va rog sa primiti sincere multumiri pt. tot ceea ce publicati deoarece doar astfel putem sa fim si noi „poporul” informat deoarece televiziunile, presa scrisa, uneori si cea on-line ne dezinformeaza.
  Cu deosebita consideratie ing. pensionar V. Jianu;
  adresa mea este vasilejianu@yahoo.com

  Apreciază

 44. COLAC PESTE PUPAZA zice:

  BLAKUMEN – Wikipedia : ” … God betray those who betrayed him” – Runestone
  ~ 1019 – 2019 (1000 YEARS OLD TOTAL CLEAN CURSE)
  It’s only up to you not to let it fall over your dear next generations ! Bye !

  Apreciază

 45. dpserban zice:

  15 mai – 75 de ani de la disăariția Ștefaniei Mărăcineanu !

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Indiferent de cite articole scrii, Florine tot el iese. Poti sa stai si in limba ca nu schimbi nimic.
   Banuiesc ca esti platit sa scrii… altfel nu ti-ai pierde vremea, asta-i clar!

   Apreciază

   • Florin zice:

    Vă invit să citiți mai cu atenție articolele și documentele mele și să-mi spuneți de unde reiese că sunt plătit.
    Am pornit această campanie singur, și încă mă lupt singur, pentru că cei ce se cred patrioți refuză să ajute în orice fel.
    Mulțumesc pentru insult.
    Văd că nu ați înțeles nimic.

    Apreciază

 46. Brasoveanu Leontin-Radu zice:

  Buna ziua,

  E o problema cu blogul in ultimul timp. Nu mai incarca decat cateva articole, atunci cand apas pe articole mai vechi.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Am setat sa fie doar 5 articole pe pagina deoarece mi s-a spus ca prima pagina se incarca foarte greu daca sunt mai multe.
   Inainte aveam setat 50, de aia vedeati asa multe.
   Este o problema daca dupa 5 articole apasati pentru urmatoarele 5 si tot asa?
   Daca e…eu pot schimba imediat

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.