Scrisoare deschisa


Dragi concetateni,

Tara noastra, Dacia, este Tara Noastra!

Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul zecilor, sutelor si miilor de ani este cultura noastra transmisa prin limba noastra, aici, in Tara Noastra.

Toti noii sositi pe teritoriul nostru dacic, indiferent de conditiile in care au ajuns la noi ( ma refer la unguri, tigani, ucrainieni, rusi, etc.), trebuie sa stie ca ei au venit la noi si nu invers! Trebuie sa se bucure de privilegiul ca pot fi cetateni ai acestei tari si, ca atare, trebuie sa respecte drepturile si indatoririle prevazute de lege. Daca limba noastra nu le place si daca vor sa aiba scoli in limba lor, este foarte bine, dar sa nu se mire cand nu vor gasi de lucru in Tara Noastra, pentru ca limba care se vorbeste si in care se munceste aici este limba noastra. Avand in vedere ca democratia domneste si la noi, ei, alogenii doritori sa-si promoveze limba, cultura, obiceiurile si traditiile , in defavoarea celor autohtone, sunt liberi sa mearga in orice alta Tara care le permite asa ceva. Sunt liberi sa plece daca nu respecta limba noastra, cultura noastra, steagul nostru tricolor, rosu, galben si albastru.

Cred ca noi toti am obosit sa ne temem sa nu ii jignim pe alogeni, ba chiar mai mult, sa incercam noi sa le invatam limba si obiceiurile si sa ajungem sa ne fie frica de ei, de atacurile lor teroriste, cum a fost cel de la Targu Mures, imediat dupa revolutie, cand ne-am trezit batuti si injurati de ei, la noi acasa! Sau ce au facut rusii la Chisinau, in 9 mai 2013.

Intr-un fel, le multumim pentru patriotismul pe care ni l-au intarit, dar asta nu inseamna ca ei nu trebuie sa inteleaga ca, daca nu le convine la noi si nici de limba noastra, atunci, democratic, pot pleca in alta parte. Da, stimati concetateni, noi va respectam, dar nu uitati ca aveti datoria sa respectati legile Tarii si ale pamantului care v-a adoptat.

NU este posibil ca o natiune intreaga, cu istorie multimilenara ca a noastra, sa fie insultata de un grup minoritar de origine asiatica!

Aceasta este Tara Noastra, pamantul nostru, casa noastra dintotdeauna, acesta este stilul nostru de viata si noi va permitem sa va bucurati de aceste oportunitati .

Tara noastra NU are nevoie de minoritati ci ele au nevoie ca EA ss-i primeasca, sa le ofere adapost, locuri de munca si hrana.

Alogenii trebuie sa ne respecte Tara, pe Noi si legile noastre, bune sau rele, fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati.

In cazul inn care nu suntetii multuumitii sa traiti in pace alaturi de noi, sa va bucurati de limba noastra, de obiceiurile noastre, de felul nostru de viata, atunci va incurajam, democratic si prieteneste, sa plecati in alta Tara unde credeti ca s-ar putea sa va fie mai bine, ori chiar sa va intoarceti acasa, daca aveti unde!

In Tara Noastra trebuie sa traiesca doar autohtonii si prietenii lor! Dusmanii sa plece!

Autorul nu-i anonim. Autorul suntem NOI cei care ne-am saturat sa mai aven langa noi dusmani si nu prieteni recunoscatori.http://dacialan.blogspot.ro/

 

54 de răspunsuri la Scrisoare deschisa

 1. Tudor spune:

  da inchideti dracului odata pentru totdeauna granitele voastre – sa vedeti ce o sa plece toti dusmanii neamului din tara asta a voastra. Sa dea al sfant sa ramaneti numai voi intre voi in spatiul mioritic – occidentul o sa va fie vesnic recunoscator iar voi o sa aveti ce v-ati dorit din totdeauna!

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   pai noi le-am inchide numai ca tradatorii le tin deschise ca sa vina aici toate mizeriile din occident, asa cum se intampla de 24 de ani

   si ar fi indicat sa nu-ti mai pui la mail numele blogului meu…nu de alta, dar nici macar nu ai ceva al tau?…trebuie sa iei de la altul?

   Apreciază

  • Traian Ioan spune:

   Tudorică,
   Marele nostru Zeu, Nicolae Ceaușescu a închis granițele și au plecat o foarte mare parte dintre evreii „civilizatori”. Dar Cel care a creat cerurile și pământul, cunoscut de noi încă de pe vremea Zeului Zamolxis, a permis să se întâmple, ceea ce știu toți oamenii, crima din 25 decembrie 1989, pentru ca întreaga lume să se trezească la realitate. Toți oamenii sunt atât de proști, încât se cred deștepți mințind, trădând, furând, mistificând, omorînd.
   Unde-i iubirea noastră de tot felul?
   În momentul de față, acum, Poporul Român este condus de niște străini trădători lași care nu acceptă, încă, judecata oamenilor proști ci, numai judecata lor. A se vedea „Judecata comunismului” și toate procesele oamenilor corupți.
   De ce nu se găsește, din oficiu, niciun Jurist, avocat, procuror sau judecător, care să mă supună judecății după regulile lor?
   Dacă aș avea bani primul chemat în judecată ar fi trădătorul Iohannis, apoi cel mai mare trădător al Neamului pe care l-aș chema la judecată dreaptă ar fi Biserica Ortodoxă Română care face jocul paraziților evrei. De altfel toate religiile fac jocul paraziților, ele, religiile fiind parazite. Aștept un procuror. Dacă nu vine niciunul, voi merge, cu bătrânețea mea peste tot până-l voi găsi.

   Apreciază

 2. Druckerul din Mehala spune:

  Imi pare bine ca sunteti patriot , numai ca Romania ii un stat cam tanar , de ex Banatul a aderat la Romania deabia in 3 august 1919 . Banatul era in plina dezvoltare , acum guvernul nu le mai da bani ptr nimic , mai ales ca de aici pleaca spre capitala romaniei cei mai multi bani . Atunci sa fiu eu fericit ca m-am unit cu tzara ?

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Noi romanii nu avem nici o vina ca alogenii( conform articolului de mai sus) nu ne cunosc istoria cu toate ca ar fi trebuit sa cunoasteti istoria tarii care va gazduieste.Banatul ca si toate celelalte regiuni este leaganul civilizatiei dacice,adica stramosii mei. Eu sunt la mine acasa pe acest teritoriu care se numeste Romania. Dvs. sunteti doar musafir chiar daca sunteti nascut aici. Stramosii dvs. au venit cindva pe acest teritoriu locuit de stramosii mei…deci musafir.
   Pe noi romanii nu ne deranjaza ca locuiti in aceasta tara atita timp cit o respectati si nu considerati ca va apartine. Ca sa intelegeti mai bine:
   – eu va primesc ca musafir la mine acasa iar dupa un timp casa mea o considerati a dvs si faceti totul ca ea sa nu-mi mai apartina. Aveti pretentia ca eu sa tac? asta se intimpla in acest moment cu anumite minoritati care incearca sa-mi fure casa.
   Stiu ca nu va place ce am scris mai sus, dar nu eu sunt musafir in acesta tara si nu eu o improsc cu norori sau sa incerc sa-i fur teritorii.
   Buna sau rea, este tara mea, iar celor care nu le convine sunt liberi sa plece de acolo de unde au venit stramosii lor. Eu nu m-am dus peste nimeni ca sa emit pretentii dupa un timp.
   Ce am scris mai sus nu se refera la persoana dvs. neaparat ci la modul general.

   Apreciat de 2 persoane

 3. Druckerul din Mehala spune:

  Lupule , spune-mi 100 de cuvinte dacice , precis nu poti …ce demonstreaza asta ?

  Apreciază

 4. Druckerul din Mehala spune:

  Genetica ?…pai daca dacii n-au lasat cuvinte care sa se asemene cu ale noastre putem noi sa spunem 100% ca ne tragem din daci ?

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Draga,mai citeste ca sa vezi cite asemanari sunt intre cuvintele noastre….gasesti pe blog destule articole…si peste tot pe net.
   Cum naiba sa nu fiu DACA, daca genetic sunt urmasa lor? Vezi documetare…dar sunt sigura ca le-ai vazut…doar vrei sa faci putina admosfera aici.

   Apreciază

   • roman marian spune:

    bre Lupule…acest Druker de Mehala, sigur nu e roman…cu atat mai putin dac…eu cred ca e ungur, sau sas….

    Apreciază

  • roman marian spune:

   bai druker…dar tu nu ai invatat nimic bre…si nu stii nimic…inainte sa contesti ceva, pune-te cu burta pe carte bre…

   Apreciază

  • Traian Ioan spune:

   Este foarte neplăcut când ai de-a face cu oameni mai proști decât tine!
   Nu-i așa Druckerule?
   De prin anul 2009 sau mai de mult, caut un om mai puțin prost decât mine dar, n-am găsit. Toți peste care am dat s-au crezut deștepți iar, când le-am arătat prostia deșteptăciunii lor au devenit lași.
   Strămoșii noștri nu puteau să lase ceva în urmă, pentru că ei nu au plecat. Ei sunt creați aici, ei sunt statorniciți aici de către Creatorul cerurilor și pământului. Cuvintele noastre se găsesc în limbile tuturor popoarelor care ne-au invadat. Străinii aveau nevoie de limba noastră nu noi de-a lor.
   Am să-ți dau un singur cuvânt Dac pe care nu ni l-a luat niciun cotropitor: RETEZAT cu toată familia de cuvințele.
   Dacă ai să te uiți în Dicționarul limbii Române, care-i făcut de străini de religie evreiască, vei putea înțelege cât de mulți străini ne-au călcat pragul pentru a ne fura.
   Fiți foarte atent la toți naționaliștii Români care-și apără religia împrumutată de la evreii invadatori, trădându-și Nația.

   Apreciază

 5. Sinel Tudosie spune:

  imbecilitatea in acest inceput de mileniu este infioratoare…adevarul deranjeaza iar cei care au un cult pentru strabuni sint etichetati
  diletanti, protocronisti sau chiar maniaci

  Apreciază

 6. opincaru spune:

  Draga Lupule Dacic . Sunt intrigat de modul an care ancerci sa lamuresti indivizi din aceasta categorie pe care eu personal ai consider fara sa exagerez TRADATORI de neam si tara . Acesti indivizi nu pot fi convinsi cu nici un argument logic , civilizat …

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic spune:

   Si cum vrei sa le spun? Mars afara?…cam asta scrie printre rinduri.
   Crezi ca eu nu i-as scoate pe toti care sunt in plus in tara asta? Ooo da, dar o sa vina vremea cind o sa plece de buna voie daca nu vor sa stea cuminti si sa respecte tara si poporul care ii gazduieste.

   Apreciază

   • roman marian spune:

    brao lupule….trebuie sa le raspunzi tuturor civilizat, sa le aratam ca suntem oameni si ca de mii de ani, noi ne-am civilizat aici pe pamantul nostru sfant strabun…

    Apreciază

  • Traian Ioan spune:

   Ai vrea să-i ignore? Ar fi o greșeală, le-ar lăsa impresia că le acceptă cele spuse. Noi trebuie să fim buni, la fel cu străbunii noștri, iubitori până și față de dușmanii noștri care ne cotropesc. Ți-ai pus întrebarea de ce ne cotropesc?
   Pentru că suntem onești, nu avem nimic de ascuns, suntem consecvenți, fapt pentru care în țara noastră a curs întotdeauna lapte și miere și suntem iubitori. Pentru toate aceste calități au mulțumit strămoșii noștri Creatorului, nicidecum Zeului Zamolxis

   Apreciază

 7. Zwy Mandler spune:

  ma abtin sa comentez raspunsul Dnv,LUPUL DACIC[ care cred ca ai un motiv fff intemeiat sa ramai anonim] catre cititori,,,dar este o ura BOLNAVA in felul care va scrieti articolul si nu numai acesta,[,am mai citit cateva destinate altor natiuni/religi]-as numi INVIDIE este chiar o boala fara leac,,dar e problema Dnv,,si singurul noroc in viata Dnv este ca sa „nascut” acest FB..

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Regret, eu nu invidiez pe nimeni, dar se pare ca tara mea este foooarte invidiata de altii. Dovada ca foarte multi o vor, si nu de acum ci de 2000 de ani. Dar cei care tot trag de ea in toate partile, cum nu au reusit pina acum, nici acum nu o sa aiba satisfactie. Stiti proverbul ala cu ” cine ride la urma, ride mai bine”?
   Asa cum scrie in articol…EU sunt la mine acasa si pot sa am pretentia ca orice musafir sa ma respecte…daca nu, este liber sa plece. Nu e problema mea unde pleaca…dar daca nu are unde, poate sa aiba bunul simt sa taca si sa nu incerce mereu sa-mi arate mie ca roman, ca el e mai destept si face ce vrea in casa mea. Daca nu…pina la urma o sa ajunga afara, asa cum de muuulte ori istoria mea o arata.
   Nu inteleg ce treaba are FB cu nationalismul poporului meu?

   PS. Normal ca sunt o anonima..dar o anonima ROMANCA, asa cum sunt 18 mil ( sau citi mai suntem). Dar cu tot anonimatul meu, am poza pe blog. Cu o moarte suntem toti datori. Romanii si-au dat viata pentru tara lor mereu. Eu sper sa nu fie cazul meu si nici nu caut asta. Dar faptul ca m-ati lasat sa inteleg ca mi-ar fi frica si stau anonima, eu traduc in felul urmator:
   -Oricind o pot pati.
   Dar daca eu sunt cea care invidiez pe altii, atunci de ce sa-mi fie frica?
   Stiti bine care e de fapt adevarul 🙂

   Apreciază

  • opincaru spune:

   Ce ai vrea draga Zwy ? Sa scrie cu dragoste si respect pentru cei care au distrus tara aceasta , au vandut-o bucata cu bucata , fac mari eforturi sa falsifice istoria , sa distruga cultura si traditiile poporului roman ?

   Apreciază

   • Citadela spune:

    Hehe, vezi ca ai cam incurcat borcanele, cei care ti-au facut tara praf sunt exclusiv din occident, incepind cu revolutia de tip oranj din 89 si pina acum iar articolul incita la ura nationalista impotriva unor nationalitati care, recunosc, sunt si ei cu probleme, insa nu au nimic de a face cu frustrarea ta legata de distrugerea sistematica a tarii de 24 de ani
    Citez de mai sus:
    „Toti noii sositi pe teritoriul nostru dacic, indiferent de conditiile in care au ajuns la noi ( ma refer la unguri, tigani, ucrainieni, rusi, etc.), trebuie sa stie ca ei au venit la noi si nu invers!

    Furia nationalista care v-a cuprins pe toti este tot finantata si planificata de cei care o practica de 600 de ani in teritoriile pe care le „rumenesc” la foc continuu in vederea jefuirii si exterminarii…vezi China imperiala si razboiul opiumului, si multe , multe altele.
    CITITI ISTORIA LUMII din perspectiva asta si o sa intelegeti prin ce trecem cu totii in estul Europei

    Apreciază

  • dita ioan marcel spune:

   D-le Zwy, nu considerati ca,,ura bolnava,, se datoreaza starii bolnave pe care au creat-o strainii care s-au cuibarit in TARA NOASTRA ?Cum era Romania in 89 si cum este acum ? Va raspund tot eu,atunci era a noastra iar acum se vrea sa fie a strainilor ! Lupul Dacic va deveni in curind o Haita in jurul Carpatilor,asta este dorinta mea si a multora.

   Apreciază

  • Traian Ioan spune:

   Numele meu este Traian Ioan. Nu mai folosesc nume conspirative. În SUA numele meu este Traian Ion. Trebuie să știi tinere că a fi evreu nu este o cinste, o onoare. A fi născut evreu este o pacoste. Ați fost împrăștiați în toată lumea de Dumnezeul vostru de căcat inventat de rasistul criminal Moise. Voi evreii vă făliți, ca toți proștii de altfel, cu tot felul de furturi.
   Sunteți atât de proști încât nu realizați că arătându-vă posesiile furate, păgubașii vă vor vedea caracterul. Vă dau un singur exemplu pentru a vă face să înțelegeți. greșelile pe care le faceți. Ați furat de la strămoșii noștri numele Sântio al Creatorului și l-ați adoptat tradus dumnezeului vostru, Iehova.
   Biblia care-i legea scrisă de voi pentru a conduce lumea cu ea, vă arată prostia de a vă crede primordiali. Că nu sunteți poporul primordial v-a spus-o Prorocul vostru Ieremia în capitolul 5, versetul 15. Poporul care vă va veni de hac suntem noi, Românii, urmașii Poporului Dac, statornicit de către Sântio, Creatorul Planetei Pământ, care ne-a dat și limba pe care o vorbim și astăzi.

   Apreciază

  • roman marian spune:

   din ce etnie faci parte domnule zwy?……….

   Apreciază

  • Traian Ioan spune:

   Ești mult mai prost decât mine și n-ai să pricepi. Dar scriu pentru toți ceilalți care vor să afle adevărul care trebuie înțeles nu crezut.
   Acest Facebook nu s-a născut, a fost creat de oameni mai puțin proști decât noi. A fost creat prin grija Creatorului, posesorul Inteligenței. Facebookul a fost creat pentru ca eu să pot comunica cu oamenii fără să mă fac auzit pe străzi, cum s-a făcut auzit evreul Isus care s-a crezut Șilo, adică Mesia.
   Noi nu invidiem pe nimeni, ba chiar ne este milă de proștii care se cred deștepți sau aleși de un zeu, de un idol, cum se cred evreii. Imperiul evreilor și al „înțelepților” mincinoși, hoți și criminali va sfârși odată cu victoria lui Donald J. Trump, care a spus: „Nimic nu bate Biblia!”

   Apreciază

 8. lucia ionita spune:

  Sunt o nationalista si nu imi este rusine sa recunosc!Respect pentru ceea ce ai curajul sa faci Lupule Dacic!Citind ceea ce au scris acesti musafiri in tara MEA …sunteti niste nerusinati!!!Unde in lumea asta va puteti duce voi(doar la dracu’ in tara voastra!)si sa aveti atatea pretentii,atatea nemultumiri…jignind o tara intreaga cu nerusinarea voastra,scuipand pe o istorie milenara ignorantilor!!!!!Nu stiu daca stiti sau poate auzit macar de Marin Preda…ca sa fie mai pe intelesul vostru…cred ca acel pasaj din carte descrie cel mai bine caracterul acestui popor…Moromete se roaga de baieti sa-l ajute…si ii roaga si ii roaga…dar cand a pus mana pe bata nu mai e cale de intors!Asa ca pazea!Un popor pasnic ,asa am fost mereu,nu am mers peste altii insa nu ne-am dat in laturi sa aparam ceea ce avem!Aveam un Zamolxe,o tara si un cod moral cand voi umblati cu cortul prin stepe…in concuzie…in tara Mea esti musafir!Nu stiu cum e la voi ca nu am fost curioasa niciodata dar noi avem o traditie cu musafirii!Punem ce avem mai bun in casa pe masa!Respecta ceea ce ti se da si nu cere ceea ce nu vei avea niciodata!

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic spune:

   Toti neavenitii au impresia ca suntem un popor de prosti daca suntem toleranti. „Prostii” astia sunt mai puternici decit aproape toate popoarele lumii. NIMENI nu ne-a miscat de aici si nici nu o sa o faca vreo data. De fiecare data cind altii au zis ca ne-au terminat, atunci le-a explodat totul in fata. Sa-si aduca aminte o anumita natie, ce a fost cu avioanele alea din munti ( nu mai spun care). Ce cautau, aia au gasit. Asa o sa gaseasca toti care nu stau cuminti. Oare cum cred ei ca am rezistat aici 2000 de ani?

   Apreciază

 9. Daniel spune:

  Draga Zwy, personal, eu cred că, felul acesta de intimidare, tot mai la modă – cu trimiteri la ”relele” conotații ale unei poziții, exprimate – care presupune și interpretarea exhaustivă și unică, justițiară și ”nearbitrară” – este noul tip de fascism, sau nazism soft! Nazismul soft despre care vorbesc este acela când, ”victima” unei discriminări reale sau mai ales închipuite, devine procuror, vânător de vrăjitoare, călău, torționar! Ce are domle răspunsul cu pricina? Să înțeleg reciproca, din poziția dvs, că nu aveți de gând să fiți ”cuminte” și să respectați țara și poporul care vă găzduiește? Felul acesta de a pune zăbalele în numele ”curcubeului”, în numele ”democrației”, felul acesta de ghici în orice om care își exprimă o opinie, o credință, cu mijloacele sale inofensive și neacadameice, este nazismul soft, este metastaza unei nesimțiri fără margini din partea tuturor acelora care deși mănâncă o pîine în țara asta – nu mă refer la dvs – văd în românii de rând doar lepre și mișei, nătărăi, proști, goim etc… Mai ușor cu condamnarea blogger-ului român domnule, mai ușor! O conduită ca asta nu are nimic bărbătesc în ea. Cât despre mine, creștin fiind, mă gândesc, fără bucurie, că va veni odată și ziua unui altfel de Nuremberg… nu în lumea asta, e vorbă de o altă împărăție, o împărăție care îi deranjează pe toți cabaliștii, fariseii, saducheii, new-agerii, landmarkiștii, estienii, umaniștii, seculariștii, absurzii, nihliștii, pozitiviștii, masonii, detractorii, defăimătorii și nu la urmă antihriștii, oricare ar fi religia sau religia lor fără religie! Să nu mă înțelegeți greșit, iubesc Israelul iubesc evreiii, însă nu iubesc batjocoritorii… Nu-i iubesc pe aceia care batjocoresc ființa unui neam străin lor! Atât! Nu vă temeți, nu voi face nimic ilegal! Nu voi declanșa nimic ostil, nu voi da cu bomba atomică, nu voi teroriza pe nimeni… însă dvs, lăsați-o mai moale cu nazismul dvs moale, domnule! Hatima Tova!

  Apreciază

 10. Citadela spune:

  „Autorul nu-i anonim. Autorul suntem NOI cei care ne-am saturat sa mai aven langa noi dusmani si nu prieteni recunoscatori.http://dacialan.blogspot.ro/

  Asta sa o crezi tu ca „autorul suntem noi”!!!!

  Tu,”http://dacialan.blogspot.ro/” nu esti altceva decit o marioneta groteasca, o MANIFESTARE similara de fascism importat si promovat peste tot in regiune de cei care sustin financiar lovitura de stat de la Kiev.

  Asa ca lasa vrajeala cu esticii care „ne-au invadat tara si trebuie eliminati”

  Apreciază

 11. Indiferent daca esti african ,mongol sau chinez trebuie sa respecti pe cei din jur in asa fel incat sa nu-i deranjezi cu pretentiile tale.Esti minoritar ;arata ca esti mai bun in ceace faci decat un majoritar.Atunci vei primia precierea pentru cat de bun esti, te asigur ca nu va conta rasa sau religia ta. Imi place sa am prieteni cat mai diferiti de rasa .De ce ;Pentru ca prin ei pot cunoaste diferite culturi pareri si conceptii.Asta te face mai bun .Invata ti sa respecti diversitatea.Sa auzim de bine .Invata ti sa purtati razboaie fara sa luptati.

  Apreciază

 12. P.A. Calescu spune:

  Limba Latina este extrasa din limba dacica. Uitati-va pe columna lui Traian i8ntre daci si romani nu sunt traducatori. Pe alte columne care sunt in Roma sau in alte parti ale Europei sunt traducatori. Dece la noi se vorbea aceiasi limba ca si in Roma. Cititi istoria si descoperirile moderne in aceasta directie. Deci cuvintele latine sunt dacice modernizate si scrise. Un document puternic in aceasta directie este ca dupa ocupatia romana de la 103 AD pana la 275 AD cand administratia romana pleaca toate provinciile din dacia, ne-ocupate de romani vorbesc aceialsi limba. Dupa Ocupatia Austro-Ungara de aproape 1000 de ani (900 AD – 1914 AD) romanii din Transilvania nu au invatat Germana sau maghiara. Oare acest lucruu nu spoune nimic ??? Mai sunt si alte argumente, le las pentru o alta data.

  Apreciază

 13. Gela spune:

  Prea mult nationalism poate duce la un nou holocaust. Chiar nu putem invata nimic din trecut?

  Apreciază

 14. duras spune:

  De cand nationalismul este un „pacat’?@Gela sa-ti intre bine in cap:Romania(romanii) nu se fac vinovati de”holocaust”.Pentru cei cu memoria scurta,ar fi bine sa va amintiti ca de fiecare data cand Tara a fost in pericol major, a aparut un lider adevarat care a salvat Tara si Neamul Dac.Iar pentru cei care nu mai incap de noi va amintesc 1919 si o chestie cu opinca pe parlament;nu am uitat Moisei, Ip, Traznea asa ca atentie la latrat.

  Apreciază

 15. Gabriel spune:

  Total de acord cu scrisoarea. Doar o mica precizare , steagul Romaniei actual este albastru , galben si rosu. Daca ai facuto intentionat datorita inclinarii sau nostalgiei tale comuniste? Nimic de comentat.

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Unde vezi ca steagul nu este asa?
   Si care ar fi problema ca as fi socialista? Tot blogul este pro-socialism si anti capitalism. Nu ai inteles asta pina acum?
   Doar ca un altfel de socialism. Acela in care politicienii si politica dispare, si revenim la o conducere centralizata, ocupata de tehnocrati.
   Apropo…toti domnitorii Romaniei, adica Stefan cel mare, Mircea cel batrin, etc. erau socialisti, chiar daca ei habar nu aveau la vremea aia. Exista sfatul tarii si atit. Cam asa trebuie sa fie si acum.
   Asa gindesc eu…

   Apreciază

   • Gabriel spune:

    „Tara care le permite asa ceva. Sunt liberi sa plece daca nu respecta limba noastra, cultura noastra, steagul nostru tricolor, rosu, galben si albastru.” In acesasta fraza a scrisorii vad ca steagul nu este asa. Si cu inclinatiile tale politice , nu am nici o problema, cum zicea Bukowski,”singura diferenta intre o dictatura si democratie, este ca in democratie votezi inainte sa executi ordinele.Dar din ce am citit pe bloc-ul tau , dai impresia ca ai o tendinta pro-ceausista ceea ce nu are nimic de vazut cu socialismul lui Marx pe care in teorie se bazeaza idea comunista. Asta e parerea mea si mi-ar place sa nu ma rau interpretezi ca in comentariul anterior. Nu am nimic cu ideile nimanui.

    Apreciază

   • Lupul Dacic spune:

    Asa e scris dar nu nu vad ce mare importanta are chestia asta. Toti se ofuscheaza atita de culori….
    Nu sunt pro-ceausista decit im masura in care am inteles ca el a fost singurul conducator care si-a aparat tara. Nu sa inchinat nimanui, si asa cum l-a dus capul a facut in asa fel incit noi sa fim respectati peste tot in lume. Dintr-o tara fara industrie, cu o populatie aproape analfabeta, a resusit in 25 ani, ce nu a facut nimeni pina la el. Pot sa nu-l respect?
    Ca sa nu mai spun ca a fost roman. Asta inseamna diferenta dintre cei cu singe strain si cel care e al tau. Vezi cum suntem vinduti de 25 ani? Cam acelasi lucru era si pe timpul monarhiei.
    Partea cu votatul este cam la fel. Degeaba votezi in ambele sisteme. Tot cine trebuie sa iasa, o sa fie. In democratie ti se da impresia ca tu hotarasti viata ta, dar e o manipulare oridinara. Macar comunisti sunt mai cinstiti..stii de la inceput.

    Apreciază

   • Traian Ioan spune:

    Și gândești bine!
    Știu că nu-ți folosește la nimic bun aprecierea mea, aprobarea mea.

    Apreciază

   • Lupul Dacic spune:

    Mie poate nu, dar asta nu inseamna ca nu e o bucurie sa vad ca sunt din ce in ce mai multi oameni care se trezesc. Orice comentariu lasat, NU ma aproba pe mine ci e dovada ca suntem mai multi pe zi ce trece.

    Apreciază

 16. Gabriel spune:

  Lupul Dacic. Am o curiozitate? Ce ti s-ar parea un regim fascist?pana la urma tot in nationalism si socialism este bazat.

  Apreciază

 17. daniel spune:

  Nu cred nici in socialism si nici in capitalism, stiu doar atit ca omul s-a nascut liber si trebuie sa devina liber.De peste doua mii de ani isoria a scriso invingatorii, Arcontii „sau ( imitatorii creatiei pe pamint).Sa nu uitam ca inaintea noastra au fost generatii mult mai bogate spiritual de care stiintta actuala nu vrea sa tragem vualul de pe fata acestuia.Secretele universului sint in mina la citiva nemernici care se hranesc din necazurile si disperarea oamenilor provocind tot felul de manevre militare, crize financiare,arme psihotronice,chemtrailss, radiatii electromagnetice,omg si multe altele.Adevarul se vede cu ochiul liber iar unele televiziuni si jurnale nu fac decit sa mascheze minciuna sub masca binelui.
  Dacule!
  Trezestete pina nu e prea tirziu!

  Apreciază

 18. dita ioan marcel spune:

  Lupule ! voi fi un membru al Haitei.

  Apreciază

 19. Bogdan spune:

  Observ ca ai un sentiment de patriotism puternic si deții informații de calitate . Ma bucur sincer cand vad cu unii români au curajul pe care mi-l doresc si eu . Imi permit sa iti fac o propunere : crezi ca ai putea sa reduci puțin tonul agresiv ? Cred ca toata lumea s-a săturat de lupte si armament băgat pe gat de NATO . Poate e vremea pentru o schimbare . Am putea sa dam un exemplu si pentru alte state imperialiaste care se considera cum spui tu „civilizate” . Toate cele bune

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s