STRABUNII CARE NE APARA


POT DOAR SA SPUN CA TOT CE ESTE SCRIS MAI JOS ESTE ADEVARAT. CEL CARE A AVUT CURAJUL SA RUPA TACEREA SI-A ASUMAT UN MARE RISC.

SUNTEM UN POPOR PROTEJAT, DAR DOAR AICI PE ACEST TERITORIU, SI NIMENI NICIODATA NU O SA NE DISTRUGA….AR FI TIMPUL SA NE TREZIM DUPA MAI BINE DE 2000 ANI.

CREDINTA NOASTRA ESTE CEA DACICA….CEA CRESTINA NU ARE NIMIC IN COMUN CU NOI. NU V-ATI SATURAT SA STATI ADORMITI?

“Accidentul” din Bucegi si marturia care mi-a fost pusa la dispozitie de un general din cadrul DGIA-ului. Sambata am primit acceptul sa public aceste lucruri pe blog.

dacia-strabuna

 

Doi ani de zile m-am rugat de o gramada de oameni, ma refer la ofiteri superiori din cadrul serviciilor noastre secrete, sa imi spuna ce s-a intamplat in realitate in anul 2011:elicopterele israeliene au luat foc in muntii Bucegi. Nimeni nu vroia sa scoata niciun sunet si era un subiect tabu, intr-un final, in vara anului 2013, aflat tot in zona Bucegi, am stabilit o intalnire cu unul dintre generalii din cadrul DGIA-ului. Intalnirea a durat cam trei ore si amandoi am urcat foarte sus pe munte, fara telefoane mobile la noi de teama sa nu ne intercepteze cineva, si efectiv “ne-am ascuns” intr-o coliba de lemne folosita in anumite scopuri.

Sambata, ora 11:47, am primit un mesaj: “Poti sa le spui tot ce s-a intamplat…”.In fata bunului Dumnezeu ma leg cu juramant ca nu am adaugat nimic de la mine, nu am modificat niciun cuvant, si va spun ce mi s-a povestit timp de aproape trei ore. 

 

” Noi am fost anuntati de misiunea lor in tara noastra in urma cu trei saptamani de zile si-n prima instanta au spus ca exercitile militare se vor desfasura in zona Eforie  pentru ca litoralul nostru seamana foarte multe cu al lor si zona de unde ataca Fasia Gaza si Libanul. Cu trei zile inainte de misiune am fost anuntati ca s-a anulat misiunea “Albastra” si vor merge catre o zona muntoasa din Romania, pentru a simula un atac de pe inaltimile Golanului”.

Betivul scelerat de Basescu: “Israel sa atace Iranul, de pe teritoriul Romaniei”. In Israel au mers si sefii SRI-ului, in frunte cu generalul-locotenent Florian Coldea. 

http://www.bitpress.ro/eveniment/basescu-baga-romania-in-mijlocul-conflictului-dintre-iran-si-israel-1225421

 

” In dimineata zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bataie si sa stabilim ce urmeaza de facut in ziua respectiva. Cateva ore mai tarziu am fost anuntati ca se pregatesc sa aterizeze in Romania si in corpore ne-am prezentat la aeroport. A sosit primul avion militar si de la bun inceput ne-am dat seama ca ceva nu este in regula: se deschide trapa si imediat ofiterii lor au inceput sa gesticuleze la modul “descarcam noi si nu se apropie nimeni”. Soldatii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiteri a ramas in sala de asteptare, in timp ce ei descarcau niste cutii imense de lemn invelite cu doua randuri de prelata militara de culoare verde.

Soseste unul dintre generalii lor si ne transmite ca in cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformanta pe care doar ei stiu sa o foloseasca. Ne-a rugat ca imediat sa formam un culoar rutier pe zona Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Predeal-Sinaia si sa avem grija sa nu existe complicatii pe drum. Imediat am dat dispozitii in acest sens si am stabilit, fara sa stie ei, doua puncte de control in zonele…

Au incarcat totul foarte rapid si convoiul a plecat cu masina a Politiei Militare pe post de deschidere. Am stabilit ca, camioanele care transporta tehnologie si armamentul adus din Israel sa mearga in mijlocul coloanei pentru o protectie mai buna. Avand in vedere ca era misiune de risc zero am ordonat soldatilor sa aiba incarcatorul plin si atentie maxima pe drum. Noi am plecat inaintea lor si cum am ajuns acolo m-am deplasat la punctul de control…pentru a stabili cum urmeaza sa impartim echipele. La aproximativ 30 de minute dupa ce am ajuns in locatia respectiva am primit un telefon pe canal inchis din partea SRI-ului si urmatorul mesaj: “Atentie  la ce vor sa faca pentru ca este sinucidere curata”. Misiunea era exclusiv a Armatei Romane si iti spun sincer ca si eu aveam emotii din cauza accidentului precedent petrecut in Bucegi.

Ajunge coloana in zona unde trebuiau sa descarce armamentul, eu deja trimisesem echipele pe zona de monitorizare, si-n timp ce discutam cu ofiterii lor mi s-a transmis ca executa misiunea pe zona Padina-Bolbosi-Valea Gaura. Din momentul respectiv am stiu ca in ziua respectiva urmeaza sa se petreasca ceva extraordinar de urat. Cam la doua ore dupa ce am inceput pregatirile efective pentru exercitii am primit un mesaj de la echipa operativa…si mi s-a transmis ca pe platoul de langa Sfinx sunt sase indivizi cu statii de emisie receptie in mana si vorbesc in limba ebraica. Am dat ordin ca sa fie tinuti sub monitorizare atenta si din pacate ofiterii nostri nu aveau la ei aparatura pentru captarea sunetului in mediul ambiental si din cauza aceasta nu am putut intercepta ce vorbesc.

Eu am ramas la punctul de control… pentru a coordona echipele operative trimise pe teren, in timp ce ei au plecat sa incarce elicopterele cu aparatura adusa din Israel.

Sunt peste 30 de marturii scrise identic…

Soldatii si ofiterii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierduta, mi-au relatat identic urmatoarele lucruri: “Am ajuns acolo si singuri au incarcat elicopterele in timp ce noi monitorizam zona cu atentie. Cand s-au ridicat in aer pamantul a inceput sa se cutremure usor si nu am dat importanta foarte mare acestui lucru, am spus ca totul tine de vibratiile de la elice. Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt si dintr-o data pamantul a inceput sa se cutremure la modul cel mai serios cu putina si ne-am speriat…am spus ca este un cutremur foarte puternic. Vantul a inceput sa bata cu putere si habar nu am avut cand s-a transformat intr-un adevarat taifun si majoritatea dintre ei noi am fost aruncati la pamant. Locotenentul … are capul spart in patru locuri din cauza ca s-a lovit de niste radacini in cadere. Deasupra copacilor au aparut cateva sfere de culoare alba ce pareau incarcate electric si imediat au inceput sa se mareasca cu repeziciune si sa capete forme unor batrani imbracati  in haine albe. S-a auzit ca un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un suierat de vant intr-o romana perfecta: “Ce cautati in pamantul strabun?”. Unii dintre noi spun ca au vazut destul de clar o mana imensa, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul si efectiv a dat cu el de pamant. Habar nu avem cat a durat totul, minute sau secunde nu putem sa ne dam seama, dar am vazut elicopterul la pamant si din el se scurgea ceva ca un metal in stare lichefiata si trupurile erau carbonizate, unele dintre ele facute cenusa. In haosul creat ofiterii superiori au inceput sa urle si sa ameninte ca cine se ridica de jos este impuscat fara somatie. Unii dintre noi au lesinat, altii au inceput sa vomeze foarte puternic, o atmosfera generala de haos si panica. Ne-am apropiat cu atentie de elicopter si tot ce fusese inauntru se transformase intr-o masa lichida de metal…”.

“Cand am primit stirea despre prabusirea primului elicopter am pus mana pe telefonul cu linie inchisa si imediat am contactat echipa operativa din zona Sfinxului: o jumatate de ora am incercat fara sa primesc niciun raspuns.  Am format o echipa de trei oameni, eu, colonelul…si maiorul… si in cea mai mare graba am plecat dupa ei. Am cautat ore in sir, am dat ordin ca sa vina soldatii acolo, si nici pana in ziua de astazi eu nu pot sa imi dau seama cum au disparut zece oameni de pe suprafata pamantului. Ultimul mesaj primit de la ei, scos pe banda si pus intre probe, a fost: “Sunt foarte agitati si monitorizeaza zona prin binocluri. Ceva se intampla aici…”.

Noaptea, cam pe la ora 00:50, au sosit la fata locului doua masini de negre de tip Jeep cu opt oameni care s-au recomandat ca Divizie Speciala din cadrul SRI. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe generalul…din cadrului SRI-ului si el mi-a confirmat ca sunt oamenii lor. Unul dintre ei, un colonel cam pe la…, foarte surescitat si speriat mi-a spus: “De ce mama dracului i-ati lasat acolo? Stiati bine ce intampla si ca nimeni nu se poate apropia…”.

Pana la 06:00 am pus la punct rapoartele despre misiune, separat de israelieni, si o comsie speciala a colectat tot ce inseamna raport scris, probe audio si inregistrari din noaptea respectiva, dupa care ni s-a spus ca totul se incadreaza la ultrasecret de stat! Am semnat declaratiile respective si cam asta a fost…

Ulterior am aflat ca soldatii au fost pusi sa mute ramasitele elicopterului la o distanta de zece kilometri pentru a nu coincide cu zona unde se prabusisera alte elicoptere cu mai multi ani in urma!

Sunt om in varsta, am zeci de ani in Armata Romana, am participat la sute de misiuni internationale, dar ai cuvantul meu de om ca din ziua respectiva eu mi-am schimbat efectiv perceptia asupra lumii si nici in ziua de astazi creierul meu nu poate procesa ca asa ceva s-a intamplat in realitate. Am mers la zeci de manastiri, preoti si duhovmici, sihastri si pustnici, dar nici unul dintre ei nu a stiut sa imi explice ce se intampla acolo”.

 

In luna octombrie a anului 1987, cabinetul NR.1, Nicolae Plesita ii spune lui Nicolae Ceausescu: “Sa-i fereasca dracu’ pe rusnaci si americani sa scoatem din pamant ce trebuie”. Plesita a fost primul comandant al Diviziei Speciale “Umbre peste Carpati”, pusa la punct in anul 1978 dupa tradarea lui Mihai Pacepa. In luna decembrie a anului 1989, ziua 19, ora 13:00, am fost la un pas sa declansam apocalipsa pe intreg globul si sa trimitem omenirea la nivel de epoca de piatra. Fiul lui Plesita, colonel in cadrul SRI,  a fost “sinucis” din cauza a cinci dosare si multi care lucreaza in ziua de astazi prin SRI nu inteleg sub nicio forma ca aumite lucruri trebuie sa ramana asa cum sunt.

45

https://deveghepatriei.wordpress.com/

70 de răspunsuri la STRABUNII CARE NE APARA

  1. cretulescu zice:

    Ai foarte mare dreptate, dar cine sa vada?
    Cei orbiti de ortodoxie? Manipulare a evreilor de mii de ani!

    Apreciat de 1 persoană

    • Lupul Dacic zice:

      Nu conteaza prea mult o religie care oricum nu are nici o putere, decit sa-i tina prosti pe multi. Nasol e ca nu constientizam ca suntem energetic si genetic DACI, si avem destule in noi care ar rasturna multe in lumea asta. De fiecare data Strabunii trebuie sa ne apere deoarece noi stam ca prostii in adormire.Na…poate altul e planul, cine mai stie?

      Apreciat de 2 persoane

      • IO zice:

        Religiile moarte nu au putere, sau religiile ce au fost deja acaparate de dusmanii celui sau celor care au adus acele „religii” spre folosul umanitatii si trezirii constiintelor. Asa cum tara asta este acum condusa de dusmanii ei, camuflati in „romani”, asa si unele religii si cai spirituale au fost acaparate de dusmanii lui Dumnezeu si se folosesc de ele tocmai impotriva Lui si a celor carora le era data spre ajutor: oameni, umanitatea. Si ca sa fie mai pe intelesul unora…. e ca si cum a-i pune in fruntea evreilor pe un arab/musulman, sau in fruntea romanilor pe un ungur. Da, evident, in spatele acestor manevre este un plan… diabolic si antic, dar peste el mai exista si planul lui Dumnezeu. Strabunii de care amintesti erau si ei inclusi in planul lui Dumnezeu. Cine poate sa stie/afle? Cel ce isi trezeste constiinta si sufletul.

        Apreciat de 1 persoană

      • Romanita zice:

        Se descoperi recent in sesiuni de hipnoza regresiva a celor din Italia ca, religia crestina fusese ideata si creata in scopul ca extraterestri reptilieni sa fie controlati de nus ce fiinta cu pretentii de Dumnezeu. Apoi ea fu si oamenilor extinsa, iaqr reptilienii ii controleaza acum prin ea pe umani. Nu degeaba micilor cenusii ce-s un fel de servi reptilieni regii francezi le spuneau misticii gri. Dar a aparut dezinformarea prin desenul animat cu pisici unde apare un motan numit asa, nu cumva sa stim azi noi ce stiau secole in urma o clasa speciala, ce poate ii si vedeau. Intr-o sesiune de H.R. solicitata de un sot italian dp o vizita la Medjugorie in urma careia comportamentul sotiei sale este alterat ca sotie in propria familie, sub hipnoza se descopera ca in spatele preotilor invizibili ochiului fizic erau niste reptilieni si mici cenusii ce treceau printre credinciosi si aruncau sfere mici rosii ce se lipeau de ei, aceia au vazut ulterior pe cer acele renumite fenomene cu nus cati sori, ce dansau pe bolta. Solicitantul nu a vazut, nici amicul lui, sotia insa a vazut. Dp ce i se scoase sfera rosie in sesiune, doamna isi reveni. Era un implant gandit sa se lipeaaca de cei ce cred in D-zeu. Pe blogul Calea Aurie vedem ca reptilienii accepta sa fie initiati in iubire, deci Lumina. Apoi ei fac o marturisire, : li se promise Lumina/reintoarcerea catre Divinitatea pierduta daca slujesc nus pe cine dar au slujit si executat orice pt a fi reintrati in Imparatia de Lumina, ei situandu-se ( nu au precizat prin ce evenimente ) in cealalta a Intunericului. Pe blog scrie ca au inceput sa propage oriunde sunt ei pretutindeni de atunci initierea cu iubire si lumina pe inima…In mod clar Sursa nu ii vrea pierduti, ii vrea inapoi la ea, sunt copii ei totusi…Numai ca intre timp noi cei ce nu am pierdut sufletul ne chinuim…desi noi nu am renuntat la suflet ca reptilienii,nici la reala Fiinta Divina… care aici nu se manifesta cum noi am fi educati… ca lucrarile le fac oamenii in sutane ca sa intretina iluzia. Aici singurul mod in care Sursa e prezenta e in suflete, disparata, nu prea e o forta…sau Lider. Si, decalajul e si mai mult adancit pt ca in plus timpii de actiune ai Sursei nu-s axati pe modul in care noua cu decenii de viata ne trece vremea/viata , Sursa face actiuni grandioase in timpul Ei, yugi, eternitati, asa ca noi in lumea aceasta la 95% tenebre… suntem fffffff dezavantajati. Si la cheremul unor derbedei!

        Apreciat de 1 persoană

    • IO zice:

      Ai habar ce inseamna „orbirea” in contextul complexului numit fiinta umana? Ori esti postac (platit), ori prostanac. Religiile si in general stiintele si caile spirituale sunt instrumente, ce sunt oferite celor pregatiti, instrumente de trezirea si elevarea constiintei, a sufletului si spiritului uman. „Orbirea” de care vorbesti in mod zeflemitor si inconstient este acea realitate a constiintei in care ea este „adormita”, grosiera si lipsita de vibratie inalta/elevata. Acel asa zis (cunoaste) Adevarul care te elibereaza, este acea stare de constiinta la care daca reusesti sa ajungi, fiinta este eliberata de „orbire” (spirituala), de adormire (a sufletului), de impietrire (a sufletului), eliberare de limite si mai ales de prejudecatile mentale specifice oricarui nivel de constiinta.

      Apreciază

      • atrana9 zice:

        Toate religiile sunt create de cele 14 fiinte interdimensionale ce sunt constiente de conexiunile lor din toate dimensiunile unde se intind. Ele sunt cele care au luat-o putin inaintea realulului Dz adevarat… si acum ele trebuiesc sa fie de insusi Dz Real atrase la El, apoi ne vor lasa in pace, insa….va mai fi si inertia de luat in calcul… fara o reala cunoastere macar despre fiinta sa data omului… nu are sens sa vb. Daca nici nu cercetam si, in plus nu lasam pe cei ce ar putea face acestea spre binele umanitatii si ii tinem sclavi cu programe de supunere si diverse santaje cu moartea familiarilor… Sa citim ce ne spune Istoria Galactica… sa ne dezmeticim la minte rapid

        Apreciază

    • Andrei zice:

      Nu ati inteles?! trebuie sa ramana la fel dar din pacate se agraveaza din ce in ce mai tare si uratul asta negru si necunoscut castiga teren in fata noastra. Dumnezeu e sus si vede tot. El nu iarta nimic! Judecata! Sa va fie frica de Dumnezeu ca doar el are puterea de a ne elibera! va pup

      Apreciază

      • Romanita zice:

        Frica? Numai sa nu ii gresim. Defapt e total interzisa pt ca scade vibratia, sa te setezi pe recunostinta interioara cu iubire si sa intelegi ce ai putea face din starea aceasta pt realul Dumnezeu-Sursa. Precautie sa nu Ii gresesti, asta da! Acel ce te infrica nu e real Dumnezeu, e un fake

        Apreciază

    • Romanita zice:

      Draga LupDacic,eu amvrut sa iti completez informatia data de tine intr-unarticol in care nu se putea comenta. De aceea vad ca aici permiti si uite o fac! E vb despre JAFUL AVUTIILOR. VREAU SA TE INTREB, NU STIU DACA ESTI SAU NU LA CURENT, DAR NOI DETINEM IN EXPLOATARE DE CATIVA ANISORI SI MINE DE D-I-A-M-A-N-T-E…. ?! Stiai? Langa Bacau si Galati… exploatate pe sestache. Deci, nu pleaca cainele de jaff de la macelaria Romania!!

      Apreciază

  2. vlad zice:

    Contradictie in termeni. Zamolxe este tot o ” zeitate” o personificare a. Divinului. Atunci, cu ce se deosebeste religia crestina de cea dacica ? Nu sunt, cumva, ambele religii ? Daca obiectul/dogmatica celor doua sunt diferite, nu este ceva spectaculos. Ceea ce ma surprinde este gandirea ca credinta ” dacica” este adevarata, strabunii nostri ne apara, iar acestea nu au nicio legatura cu Dumnezeul propovaduit de religia ortodoxa! Sa inteleg ca marii ganditori ai acestui neam, care au marturisit autenticitatea credintei ortodoxe, alaturi de pleiada de sfinti , printre care marturisitorii romani din inchisorile comuniste, toti acestia au gresit fundamental? Si ca cei ce aplauda numele zamolxe /credinta dacica sunt au dreptate ????? Sa fim seriosi! Strabunii la care faci referire sunt cei ce protejeaza romania, deoarece aici, in zona fagarasului,a fost initial locatia edenului biblic. Da, de aici , de la noi, a izvorat lumea. Insa acest lucru tot religia noastra ortodoxa-ceacare ne-a tinut uniti mii de ani- il explica. Mai ramane sa spui ca faraonii aveau dreptate sa o venereze pe osiris. Vrei sa cunosti adevarul???? Nimic mai simplu!!!!! Mergi la o manastire, cazeaza-te cateva nopti si roaga-te alaturi de calugari, noaptea ! Vei vedea foarte clar ce reprezinta puterea credintei ortodoxe! Sau mergi intr-o padure si roaga-te! Ti se vor releva sumedenie de adevaruri! Vorbeam cu un staret al unei manastiri, izolate in varf de munte….noaptea, spunea acesta…..zici ca-i invazie militara aici…..se napustesc toti , urland si cautand sa tulbure rugaciunile calugarilor! Toate raspunsurile iti sunt la indemana!

    Apreciat de 1 persoană

    • Lupul Dacic zice:

      Regret, dar eu sunt DACA, si nu am nimic de a face ce religia evreilor. Biblia este scrisa de evrei, cu evrei.
      Credinta mea nu este o credinta, ci se afla in singele si energia mea. Nu are a face cu ce cred eu sau nu.
      Tu si altii ca tine, puteti crede orice…si in zina maseluta.

      Tot ce ai dreptate este ca intradevar, noi suntem primul popor si de aici a plecat o menirea. Ortodoxia este doar o prostie inventata de unii smecheri, asa cum au facut toate religiile ca sa-i tina pe oameni sa nu fie liberi. Dacii, erau liberi!

      Apreciat de 1 persoană

      • aly zice:

        daca esti DACA atunci ar trebui sa valorizezi cel putin sarbatorile Sinzienelor, Ovidenia, martisorul si inca vreo citeva, pentru ca stii ca ele sint sarbatori dacice. cred ca si crucea cu brate egale ti-e familiara, svastica spre stinga ce-o mai intilnesti pe unele porti prin Maramu’. sa nu mai vorbim de „Tatal Nostru” sau „Har Tios”, Cartea Esena a Revelatiilor=Apocalipsa lui Ioan, sau unele ritualuri ce le gasesti acum prin bisericile crestine care au ca esenta ritualuri dacice…un crestinism timpuriu, daca vrei, care explica usoara crestinizare a locuitorilor din zona asta. religia, ca ritual, functioneaza si acum, poate religia ca dogma si provenienta sa umple pe unii de aversiune. ceea ce e o greseala, pentru ca in oala aia mintile limitate baga inclusiv ce functioneaza cu laude pe individ. cine si cum au furat inseamna consum inutil de energie in anatemizare.

        Apreciază

      • Costel zice:

        DACI. Au fost si vor rămâne creștini ortodocși. Așa au fost bunici si strabunici noștri. Insași credința lor si seriozitatea pe care o aveau i-au făcut respectabili. Nu o mai dați din stanga’n dreapta cu tâmpenii, Dumnezeu nu poate fi cuprins cu mintea umană, așa ca nu știm noi de ce si cum procedează el. Faptul ca străbunii s-au arătat acelor indivizi nu înseamnă ca erau zei si trebuie sa ne rugam lor, ci lui Dumnezeu pt ca după faptele lor i-a transformat in îngeri.

        Apreciat de 1 persoană

      • Lupul Dacic zice:

        DACII nu au fost crestini ci MONOTEISTI.
        Daca strabunii tai nu au fost daci e posibil sa fii crestin, dar romanii sunt genetic urmasii dacilor.
        In D-zeu credeau si dacii fiind monoteisti cu inchinarea la Zamolxis.
        Daca nu cunosti istoria dacilor, e mai bine sa te abtii.

        Apreciază

      • Dromichaites zice:

        Adevar Adevarat!!!

        Apreciază

      • Dromichaites zice:

        Ai perfecta dreptate! Liberi si demni! Chiar de am fost rebotezati din DACI in romani, ni sa schimbat numele, dar nu esenta!!! Apoi au bagat denumirea de rrom. Oare de ce???
        Sa ne trezim SPIRITUAL!!!Degeaba gandim logic, daca nu simtim logic…

        Apreciază

    • IO zice:

      Din neferirice pentru tine si alti ca tine, ce cred ca doar „religia” (credinta) lor este cea buna si corecta, va aflati in semi-eroare. Pe de o parte aveti dreptate candd spuneti ca o anume religie este sau mai degraba a fost data omeniri pentru trezirea constiintei, dar eroarea voastra consta in faptul ca nu realizati ca si alte „religii” sunt sau au fost date omenirii tot pentru acelasi lucru. Si ca un paradox, cu toate ca in parte aveti acelasi dusman, pe care putem sa-l numim generic „satana”, voi faceti ce vrea el sa se faca, sa fiti dezbinati si sa va certati/luptati intre voi, pentru ca in felul asta sa va conduca si manipuleze. Puterea oricari religii autentice si vii consta in a avea acele instrumente, metode si practici ce trezesc constiinta si sufletul fiintei/practicantului. Nu e suficient sa fii doar „enorias”, ci mai trebuie sa si PRACTICI ceea ce in esenta contine setul de dogme si doctrine (teoria) specific(a) religiei tale, cea aleasa de tine, cea care crezi tu ca e buna sau unica. Daca ai fi practicat suficient de mult, ai fi realizat ca ea nu e unica… decat in esenta ei comuna tuturor religilor autentice si vii, Adevarul (Ultim).

      Apreciază

    • atrana9 zice:

      In mod sigur este un strajer al lui Dumnezeu, o entitate de mare forta, care nu este zeu inferior sau fals DZ; Este un Veghetor din si pro D-zeu, are rolul sau stie el ce pazeste si nu are nica cu religiile ci cu realul Dumnezeu si noi omenasii Sai. Ne iubeste.

      Apreciază

    • V zice:

      Intereseaza-te ce inseamna circular reasoning din rational wiki. Putem crede intr-un Dumnezeu si fara religie. Si biblia greaca nu avea pasajul adaugat care aduce aminte de sfanta treime. Ma refer ls Comma Johanneum, care a fost adaugata (trei in unul). Dumnezeul nostru nu omoara ca in biblie. Evreii credeau in zeul Yahve si alte zeitati. Si dupa accea au decis fara vreo „viziune” sa faca monoteismul.

      Apreciază

    • Moș Horia zice:

      Sofisme peste sofisme. Prezumpții și informații din surse atee sau care nu au interersul ca zalmozianismul să fie relevat ca rădăcină a multor religii. Culmea, islamismul este cel mai aproape de ea dar creștinismul a preluat cele mai multe princupii și ritualuri străvechi. De aceea nu înțelegi nimic omule ! Credința pură nu are nume. Se vede că nu știi, nu simți și nu înțelegi zalmoxianismul. Creștinismul a preluat multe din obiceiurile spirituale ale dacilor. Noi știm asta, tu nu.Logic. Dar măcar abține-te. Noi sîntem puțini…dar SUNTEM !. Semnează Moșul Blidarului….și el se roagăzi de zi, noaptea, singur, precum pustnicii ortodoxi, pădurea din muntele Cetății dacice Blidaru. ”Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”. Fii binecuvțntat.

      Apreciază

  3. Nicu Cohen zice:

    Oare o fi adevarat ? Mi se pare ca un basm .

    Apreciază

    • pătrățel zice:

      ca-i basm e clar. problema e ca exista persoane care cred ca-i adevarat 😦

      Apreciază

      • Dromichaites zice:

        Esi din patratel, dragule, ca ti-i stramt acolo. lasa-ti sufletul liber prin Univers, citeste, cerceteaza, studiaza si lasa ignoranta pentru dusmani.

        Apreciat de 1 persoană

    • rusanda daniel - Oradea zice:

      frate mai documenteaza-te ……….acceseaza pe youtube ….INGERUL PRIN GEORGETA FLOREA …….. SAU EMISIUNILE ……360 DE GRADE CU ADINA BADIC ….SAU …… CONSPIRATIA TACERII A GEN EMIL STREINU ……..PRIMA PERSOANA A SCRIS CELE 27 DE CARTI DICTATE DE INGERUL DE LUMINA CREDINTA SI COROANA ……SI SA VEZI ACOLO INFORMATIE FRATE …….PIRAMIDA NORDICA DIN CEAHLAU SAU DACA VREI SA VORBESTI SINGUR CU TINE INSUTI CAUTA-L PE VALENTIN TIRCA SI SA VEZIIII ADEVARURI CE AU FOST ASCUNSE DE LA VATICAN PANA IN LOJELE MASONICE ALE ROCKFELELILOR ……AMERICANI ….. ORICUM O SA DISPARA DE PE FATA PAMANTULIU IN CELE DIN URMA …….MULTA RABDARE SI STUDIU FRATE SA-TI DEPASSTI STATUTUL DE LEGUMA A UE……

      Apreciază

      • Liviu Stan zice:

        Buna ,

        Este pentru prima data cand scriu si doresc sa-ti spun ca apreciez enorm informatiile , poate incet -incet vom reusi sa avem curajul sa putem simti ce santem , cine santem sau urmasii cui santem . As dori daca este posibil mai multe informatii si am aceasta rugaminte din suflet , din inima si din tot sangele meu , asta este si o recunosc oriunde , oricand si in orice conditii . Sa fie dupa vointa noastra !!

        Liviu .
        

        Apreciază

    • Andrei zice:

      Cum te indoiesti putin cum apare un dusman sa te sustina in ale indointei puteri. Dumnezeu este sus. Vede si este foarte serios cand este vorba de fericirea noastra.

      Apreciază

  4. Piatra Craiului zice:

    Vlad, priveşte ceea ce reprezintă ortodoxia ca un fruct plin de seminţe ce poartă în ele scânteia primordială.
    Apoi priveşte Zamolxianismul ca o rădăcină a trunchiului ce poartă acest fruct şi acele seminţe.
    Toate sunt continui Nu greşeşte nimeni căci, : „Tempus regit actum”. Despre Osiris…ştiu eu, vezi ce onstelaţie formează piramidele egiptene, maiaşe, cele de la Marea Neagră, Marea Japoniei şi cea mai puternică dovadă Templele de la Angcor.

    Lupul Dacic ştie ce spune. Citeşte „Manuscrisele eseniene de la Marea Moartă”.
    Când eram copil învăţam de Ghilgames ca erou naţional, acum….a devenit un basm pentru mulţi.

    E drept şi ortodoxia îşi are încă rostul său şi chiar deţin probe prin care ortodoxia este continuatoarea tehnicii şi metodologiei de utilizare / (de)servire a chivotului preluată de la Leviţi.
    Şi asta nu e basm.

    Frate Nicu şi frate pătrăţel, nu sunteţi singurii.
    N. Iorga spunea: (http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/9037-Un-popor-care-nu-isi-cunoaste-istoria-este-ca-un-copil-care-nu-isi-cunoaste-parintii).
    Eu ştiu că voi veţi transforma basmul în realitate, altfel, spiritual, trăiţi degeaba.

    Vlad şi ceilalţi, la echinocţiu veniţi acolo. Am să vă duc la un sanctuar în care veţi simţi că acesta (încă) „funcţionează”. E singurul în care aveţi acces ca neiniţiaţi.

    În rest mă abţin, E spaţiu public plin de căutători prin cuvinte cheie, inclusiv proprietari de elicoptere.

    Apropo, băieţi zdraveni, tunşi scurt şi vorbind id-iş am întâlni în mai mulţi munţi.
    Voi o să spuneţi : coincidenţă. Eu spun: „Şefu lucrează”.

    O să îl rog să vă dea un semn.

    ” Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”

    Fiţi binecuvântaţi

    Apreciază

    • Dromichaites zice:

      BRAVO!!! Sfarma piatra!!! Pang de bucurie ca mai avem asemenea Zei! Esti un Zeu, fratele meu! Tot respectul!!!

      Apreciază

    • vaiaudincoasa zice:

      Bravo Pietrar , uite ca iti citesc comentariu la 2 ore dupa ce am postat un mesaj, deci nu-s singuru care i-a remarcat pe id-își în munți…
      Cum putem face (o) legătură… de pelin ?

      Apreciază

    • Decebal zice:

      Crestinismul / ortodoxia au ramasite de adevar preluate de la spiritualitatea profunda de dinaine. Asta nu inseamna ca reprezinta un pom cu roade – mie imi par mai mult a fi un pom de plastic. O pacaleala. Folosita de dictatori feluriti pentru a ascunde adevarul „in plain sight” – prin omisiuni si falsificari. De ce? Asta mai cititi si voi cei curiosi…

      Apreciază

    • Andrei zice:

      Băieții zdraveni, tunși scurt nu vorbesc idiș ci ivrit, ceea ce e cu totul altceva

      Apreciază

  5. vlad zice:

    Zamolxe era cel in numele caruia se efectuau sacrificii umane, daca imi amintesc bine. Daca nu, te rog sa ma ajuti in a-mi completa cunostintele.
    La echinoctiu nu pot veni. Am trait suficiente experiente parapsihologice/spirituale, fara a fi un initiat, in sensul in care tu amintesti. Empatie,telepatie, transmiterea gandurilor la distanta, transmiterea emotiilor puternice ( ca un glob de foc energetic) le-am experimentat.
    Vreau sa iti spun ceva, pentru ca ai facut efortul de a scrie: acum se lucreaza lucruri mari. Nu peste foarte mult timp, situatia globala dramatica va determina omenirea sa ceara/astepte ajutor din cosmos. De la extraterestrii. Iar ei vor veni. Se vor petrece lucruri nemaivazute in vazduh. Numai ca acestia sunt, de fapt, entitati energetice luciferice.
    Sefu intr-adevar lucreaza.

    Apreciază

    • mi-ar placea sa traiesc si eu experiente spirituale /parapsihologice….

      Apreciază

      • pătrățel zice:

        poate că nu înțelegi acum de ce nu trăiesti aceste experiențe spirituale/parapsihologice dar intr-o zi, cred, vei intelege. Exact cum am inteles si eu, iar ceea ce am inteles m-a făcut să-i fiu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că m-a protejat atunci când încă nu-l descoperisem, că m-a protejat de ceea ce nu venea de la El (toate aste manifestari spirituale fac parte din ceea ce biblia numește ocultism, iar practicându-le nu inseamna altceva decat a intra in contact cu lumea intunecata a lui satan)

        Apreciază

      • alex zice:

        credema ca nu vrei…dupa ce s-e intanpla asta nu mai esti la fel ,ai dubii in tot ,si nu mai stii in ce crezi ramai in ceata si te abati de la ce este esenta.esenta fiind sa fii un om bun in fata sau pentru ce crezi si ce iubesti cu adevarat.

        Apreciat de 1 persoană

      • Ileana Cosanzeana zice:

        Alina, doar fii atenta in jurul tau. Lasa deoparte zgomotul si agitatia zilei,spectacolul grotesc in care traim, centreaza-te pe sinele tau si vei vedea cate se intampla.

        Apreciază

    • Dromichaites zice:

      Odata la 4 ani se trimitea un sol la Zalmoxe, un initiat, cu anumite mesaje. Si acum gandestete toate regimurile existente cati „soli” au trimis pe lumea cealalta. Intelegi ca ma refer la razboaele religioase, nazism, fascism, comunism…. Asaca mai stai si mai cugeta…iar cel mai important, documenteaza-te. Cea mai mare avere in zilele noastre este CUNOASTEREA si experimentarea…

      Apreciază

    • AM zice:

      Extraterestrii sunt gaselnita americana, ca sa nu mai crezi 100% in puterea divina!!!

      Apreciază

    • Dumitru zice:

      Nu laZamolxe,mergeau ci laGebelxix .Cauta pe Rem Ra, aceste informatii.

      Apreciază

  6. vlad zice:

    Maternitatea este o experienta care iti umple viata, traita corespunzator. Sa nu asteptam lucruri mai presus de intelegere. Eu nu le-am cerut.

    Apreciază

  7. daaavidd zice:

    sa nu cereti sa traiti ceea ce nu sunteti siguri ca ve-ti putea intelege si suporta. daca nu esti pregatit pt astfel de lucruri sigur vei sfarsi la spitalul de nebuni sau pe lumea aialalta

    Apreciat de 1 persoană

  8. Maria Coldea zice:

    Nu este prea clar ce s-a întâmplat în Bucegi cu elicopterul (sau mai multe?) din Israel. Bun a ars, s-a topit, a fost un cutremur al străbunilor, dar est foarte sumar descris. Am înțeles că toți au fost cutremurați (ar fi normal dacă vezi așa ceva) și 10 oameni au dispărut (evrei sau ai noștri?) Eu sunt om de știință, de aceea analizez! Poate fi credibil ca idee, dar ar trebui detailat. Și la ce întâmplări anterioare de acest gen se referă? Poate autorul nu știe să povestească mai clar, dacă nu vrea să dea detalii. Am înțeles locul unde a avut loc, iar adevărul că sunt locuri încărcate energetic. Și eu am străbătut Bucegii în tinerețe. Dar aș dori să văd alte articole despre Paza Străbunilor. S-ar putea? Speranta

    Apreciază

    • Dromichaites zice:

      Daca sunteti om de stiinta si nu va e straina fizica cuantica, nu ar trebui sa aveti nelamuriri. Totul este energie si informatie…

      Apreciază

  9. Alexandru Dascalu zice:

    Substantele psihotrope isi fac efectul chair si sub cele mai grele caschete (tovarashi)!…
    Alexandru Dascalu, Bucuresti

    Apreciază

  10. Dan - Stelian Bura zice:

    Dumnezeu e unic. Dumnezeu e în fiecare din noi. El e Cel ce ne uneşte. Restul sunt moduri de interpretare în funcție de percepția fiecăruia. Religii, dogme, interese, toate sunt mult prea departe de Dumnezeu. Dumnezeu înseamnă iubire, iar iubirea este necondiționată.

    Apreciat de 1 persoană

    • Dromichaites zice:

      Asa este. Fii binecuvantat!

      Apreciază

    • MARIA zice:

      Adevarat !!!! Dumnezeu este DRAGOSTE si daca Il vom lasa sa locuiasca in noi…vom fi plini de dragoste! Sa ne iubim unii pe altii si sa-L adoram pe Creator si celelalte ,vor veni pe deasupra!Toti oamenii sunt frumosi,daca din preaplinul inimii lor…..,,.vorbeste gura,,! Fiti binecuvantati !!!

      Apreciază

  11. vaiaudincoasa zice:

    Ceea ce ar trebui sa ne cutremure cu adevărat este ca; in loc ca baetii rumuni m care au participat la operațiune, sa le futa cate o tibie peste cap la fiecare evreu care a debarcat cu materialele lor sofisticate (probabil invenții care-si au autori tot români și furate apoi de ei- vrei nu vrei)
    Și sa-i îndese în cutii și sa-i trimită la morții ălora care i-a cacat, ei le securizeaza zona!
    Pai baaa ! Cine e în deplasare la cine?! Adică tu, ofiter de securitate român cu grad înalt, nu te ține glandu sa le dai peste bot la tine acasă (probabil o sa zici acuma, eee nu ști tu implicatiile! Ba le știu, și indiferent de riscuri, tu trebuia sa conduci operațiunea ptr ca ești la ma-ta acas’, sau sa o blochezi, când se știa clar unde v-a duce) !?! Pai la ce kkt va mai așteptați de la oamenii de rand?!
    Si sa fac un anunț foarte clar și o spun în cunoștință de cauză, e plin de cacati cu tigai pe cap la fiecare colt de țară . În bucurești nu mai spun, toate anticariatele sau zone unde gasesti informatie valoroasa sunt păzite de ciorile astea împuțite.
    Am dat o tura spre Sfinx de la Bușteni pe traseul de baza, la nici 10 minute un mâzgălit de ciorobaur fără sac fără nimic la el urca pe traseu după mine și mă întreabă dacă mai e mult până …? Zic pana unde? Până …nici nu știa exact pana unde vroia sa meargă, și mă depaseste. Pai tu ca un om responsabil care pleci pe munte, nu știi cât mai e pana la ..?! Urc cam 1h juma și el deja cobora. Hai sa fim serioși, ăstia chiar
    Ne iau de prosti. A da, și țin sa precizez ca viermele ăsta semăna izbitor cu alt kkt pe care l-am ginit în anticar în București.
    Deci copilași drăguți drăguți, pune-ți mâna pe baros, ca de nu va ninge cu vro 4-5 milioane de mazeltovi aici la noi unde-i cald și bine…

    Apreciază

  12. ady zice:

    Nu stiu de ce nu sint unii realisti,si cred in toate aceste asazise fapte intimplate.Iar acest om cu parul alb ar trebui sa se ingrijeasca de batrinetile lui,decit sa posteze prostii.Asa ceva nu exista si nici nu a existat vreodata.Apoi religia este facuta de oameni pentru oameni.Cei puternici conduc ,iar cei slabi asculta.Omul in viata nu are frica de nimic,dar de inexplicabil sau paranormal are frica.Asta au inteles din vechile vremuri cei puternici ,trebuia creata o legatura dintre om si divinitate(asa au aparut preotii) si totul a fost gata.Biserica este cea mai teribila institutie din lume,bogata,puternica,cu slujitori de temut.Inca nu s-a intors nimeni din moarte ca sa povesteasca ce a vazut.Asa ca lasati toate aceste povesti cu protectia strabunilor.Nu exista,asa cum nu exista nici o zeitate protectoare a omului.Te nasti,traiesti,procreezi,imbatrinesti si mori.Asta s-a intimplat de cind se stie omenirea,si asta va fi in viitor.Nu ne protejeaza nimeni,decit noi pe noi insine.Raiul si iadul sint pe pamint,depinde de noi ce alegem.Apoi cind mori devii pamint.

    Apreciază

    • vaiaudincoasa zice:

      Altu care se baga ca porcu cu curu -n troc si-ncepe a manca…
      Ai multe studii tu și experiențe de mergi așa sigur la vale… concepțiile tale sunt strict, nici mai mult nici mai puțin ca a celor purtători de kapac. Adică 101% materialiste.

      Apreciază

  13. tbonehome zice:

    Cata risipa de cuvinte…am citit toate comentariile si asemenea reactii imi dau de gandit. Destul de interesant subiectul, desi (vorbesc din experienta) dogmatizarea e periculoasa si se aleg victime in toate taberele. Indiferent de religie sau orientare cred ca ne uneste o chestie suntem religiosi si avem nevoie de credinta. Credinta o practicam zilnic, deschid o cutie de cola si beau desi nu vad continutul, merg cu masina la o viteza constanta si nu cred ca-mi va aparea un zid in fata…deci daca avem nevoie de credinta dece sa nu ne uitam la ceva autohton si original de la noi de acasa…fara americanisme, evreisme sau alte chestii imprumutate.
    Nu vreau sa intimidez cu citate sau vorbiri intelepte si nici nu folosesc o autoritate Superioara, dar asa ca om imi place ideea si ma duce cu gandul sa fac o excursie vreau sa vad acele locuri.
    Cat despre comentarii …sunt sigur ca daca macar jumatate din ce ati scris ati crede ati fi plin de iubire pentru aproapele vostru si ati privi articolul cape o chestiune interesanta si care ar putea aduce o unitate in a zice: Uite mai sunt si eu ROMAN!
    Parerea mea sincera despre o credinta este ca valoarea ei se masoara in rezultate. Ce rezultate sau capita moral mostenim de la biserica ortodoxa? (In afara de o remarcabila crestere pe piata imobiliaara)
    Toate cele bune …si…vedeti ca se intampla si lucruri bune in tzarisoara noastra:) desi bune sau rele noi le dramatizam oricum pentru ca avem talentul poetic in sange 😉

    Apreciază

    • vaiaudincoasa zice:

      Câte lucruri bune se întâmplă în tara noastră? Cate ar fi… Sunt astupate imediat cu sute de mii de rabe de kkt ! Deci, preferi sa fi o nestemata cocoțatã intr-un vârf de munte de kkt sau preferi a străluci pe un vârf de munte de nestemate?!
      Văd vorbești de comentarii, adică vrei sa spui ca am inventat, te pomeni ?! Acuma dacă tu preferi sa dormi cu gandu intre buci la doamnele care mărșăluiesc în fata ta și totul în jur dai drecu, nici în vecii vecilor n-ai sa vezi ce se întâmplă peste oblocu tău de cal…
      Si nu-mi veni cu aproapele tău, ptr ca aproapele ăla a’ tău isi trimite cînii sa va mînce din straitã in timp ce voi faceți pe cruci și spargeți seminte, balalailor !

      Apreciază

    • ionel zice:

      PERFECT DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS .

      Apreciază

  14. Andrei zice:

    Oare de ce nu cred o iota din povestea asta ? Si ce legatura au dacii cu asta ? Adica Israelienii au venit sa moara aici cand au suficiente ocazii sa o faca la ei acasa ? Si mai cred ca daca ar detine intr-adevar aparatura atat de sofisticata ar fi rezolvat de mult problemele pe care le au cu vecinii

    Apreciază

    • ionel zice:

      DRAGA ANDREI DACA LASI INIMA SI SPIRITUL SA-TI FIE INUNDATE CU MATERIAL INFECT DE LA TEMBELIZIUNI SI DIN PACATE DE LA DASCALI NU VEI AJUNGE NICIODATA SA SIMTI CA ESTI ROMAN , URMAS AL CELEI MAI VECHI CIVILIZATII CUNOSCUTE ( MAI VECHE DECIT CEA SUMERIANA , EGIPTEANA SI POATE CHIAR CEA MAYASA) SPIRITUL ESTE ENERGIE. GINDIREA ESTE ENERGIE. NOI SUNTEM ENERGIE SI FACEM INCONSTIENT SI NEVOIT CLIPA DE CLIPA TRANSFER ENERGETIC CU TOT CE NE INCONJOARA. CA SA REVIN LA SUBIECT ITI PUN O INTREBARE. UITINDU-TE PE PLANIGLOB SAU PE ORICE VREI TU CUM ITI EXPLICI CA NOI AM FOST , SUNTEM SI AM CREDINTA CA VOM RAMINE PE ACELASI AREAL GEOGRAFIC PE CARE NE-AM NASCUT?

      Apreciază

      • alin zice:

        domnule Ionel, a scrie cu litere de tipar este similar cu a țipa la cineva. si, din pacate pentru ochii nostri, sint si altii care procedeaza la fel, cu „plusul” ca au despre ei o imagine excedentara in raport cu potentialul. acuma, nu cred se doreste sa ne intrebam si judecam de ce unii simt nevoia de agresiune vizuala; o sa credem ca e doar nestiinta, pentru inceput si, speram, final.
        pe de alta parte, parerile dumitale sint pertinente, as putea adauga in comparatie cu ale altor „țîpuritori”, cam ca unde ai surprins corect ideea ca omul e un sistem termodinamic in schimb continuu de energie (si materie!) cu mediul. nimeni nu trebuie sa-si faca probleme daca subiectul dezbatut in articol si comentarii e real, ci doar sa aiba bun simt. unii au trait evenimente, altii le-au auzit istorisite de martorii locului, fiecare vorbeste functie de nivelul de constiinta accesibil. sau pina la pragul de incompetenta…

        Apreciază

      • IO zice:

        In primul rand, ionel nu e ionel, ci e tirca extraterestru. In al doilea rand, spiritul nu e energie, e spirit. A vorbi de o civilizatie veche, fara a avea si cultura dar mai ales spiritualitatea (cunoasterea esoterica) acelei civilizatii, se da mai degraba dovada de „snobism intelectual”. Iar de aparat nu strabunii te apara, ci Dumnezeu si cei ce-i sunt „fii” si „instrumente”. Cei pe care acum ii numiti daci, au avut candva alti strabuni si ei pe altii si tot asa, din potop in potop.

        Apreciază

    • atrana9 zice:

      Dragutule, precis le curgea apa in gura dupa ce stiau ei – printre cei mai informati de pe planeta – ca se afla in Ro, acolo! Si, cum porcii astia de la guvernare sunt servii lor – caci asa se explica ca ei sunt acolo si nu valorile natiei – care pt ca-i servesc in toate stau bine mersi sus in si pe acele functii ciolaniste-elitiste obisnuiti sa fie de acord cu toate cererile de jaf si folosire venite din exterior a tot ce apartine strabunului popor roman au dat si atunci acordul ca sa intre, ca sa faca ce vor aia… uite ca avem si aparatori care stau de veghe…Capabili sa le citeasca mintea si intentiile, sa stie cine-s si ce vor… pt ingerii veghetori ce au puteri mari nu e mare efort… Dar faptul ca au renuntat nu iti comunica nimic? Asa, cu toata suprematia lor planetara… cu toate avantajele tehnologiei folosite de ei… ajunsa pulbere, mai ales cand te gandesti ca au in bazele americane si contact cu civilizatii avansate si uite ca nu au facut fata cu toate atu-urile lor la ceea ce avem noi acolo? N-om fi stiind ce avem, dar este totusi.

      Apreciază

  15. Nelu Puiu zice:

    ,,Popor DAC, Poporul MEU, / Ca să fie după LEGE, / Hotărăşte-te şi-alege / ZAMOLXE şi nu alt ZEU ! „

    Apreciază

    • IO zice:

      Cand noi vorbim de poporul dac, vorbim de o anume perioada din viata unui suflet al unui popor. Asa cum si poporul roman este o anume parte din manifestarea acestui stravechi si antic popor. La fel si Zamolxe, ce este unul dintre trimisii lui Dumnezeu, unul din seria de trimisi (intrupati in lumea fizica) divini. Trimisi = prooroci, invatatori spirituali, avatari, domnitori/conducatori, etc… adica acesti trimisi vin cu o menire si misiune speciala si necesara acelor vremuri/epoci. Daca chiar credeti in viziunea existentei si manifestarii lui Zamolxe, atunci ar trebui sa priviti in jur si sa-l cautati pe cel sau pe cei care au fost trimisi acum (in lumea fizica) sa indeplineasca planul lui Dumnezeu pentru aceasta planeta si umanitate. Cum spune si orientul: „cand discipolul este pregatit, maestrul apare”, la fel si voi cand veti fi pregatiti, adica cand veti avea acel nivel de constiinta suficient de ridicat, veti putea „vedea” pe cel sau pe cei TRIMISI…. mai stii, poate chiar pe (spiritul lui) Zamolxe, intr-o alta forma, personalitate si cu un NUME NOU. Succes!

      Apreciază

  16. miron mihai zice:

    superbe comentarii

    Apreciază

  17. Andrei zice:

    Nu cred ca are vreo legătura cu religiile. In fond Dumnezeu e unul singur. Mai curând m-as încumeta sa ma gândesc la zona energetică deosebita din Bucegi. Si asta deja e mult peste înțelegerea noastră.Cu tot respectul pentru domnul general

    Apreciază

  18. AM zice:

    Esti dac atat timp cat nu te-ai increstinat si nu ai primit prin juramant botezul dupa Iisus Hristos! Un duh ramane un duh, indiferent de natia stramoseasca, si ceea ce ai jurat trebuie sa implinesti! Nu uitati ca poprul dac a fost singurul care a primit sa se increstineze fara sabie, ci de buna-voie, pt. ca legile crestine sunt o continuare a legilor zamolxiene in cea mai mare parte.

    Apreciază

  19. Andrei zice:

    Nimeni niciodată nu o sa ne distrugă. Numai noi înșine…

    Apreciază

  20. simona zice:

    Habar nu am daca exista sau nu energii super inteligente stiu numai ca daca privesti inapoi in istorie n-ar fi trebuit sa mai existam ca si popor si iata-ne cu catel si purcel ,cu privata -n afara casei… .ceva sau cineva a avut grija de asta ,daca am avea acces la mai multa informatie am putea emite pretentii ca stim adevarul pur .Si pana la urma nu va mai certati pt zei morti .Poporul asta a crezut din negurile vremuri in nemurire ,si-a facut cruce de mai bine de 10000 de ani ,dar mare nu cum isi fac papistasii si a crezut cu siguranta ca vin din stele ,uitati-va pe ii ,pe chenarele fotelor,catrintelor ve-ti vedea constelatii cusute care exista pe cer si azi ,doar ca au uitat in timp ce semnificatii au.Si daca vreti sa stiti adevarul sapati sub altare ,sub vechiile cetati dacice ,si atunci vom gasii raspunsuri inimaginabile .Aici a fost inventat Bacus mare zeu (pilitor cei drept) la care s-au inchinat ,stiti care era ritualul?Aici s-a nascut Apolo alt zeu ,iar in negura foarte indepartata a timpului au fost tot felul de ritualuri cele mai multe dedicate fertilitatii ,amintim ritualul in care 9 preotese numite bacante luau odata la 9 ani altii spun ca 19 ani ,luau un tanar chipes cu falusul mare ,un an de zile dadeau sa manance si sa bea in ultimele 9 zile incingeau orgii sexuale iar in ultima zi era omorat si mancat iar mai apoi oasele erau fierte si vopsite cu rosu ,invelite in piei si ingropate in pamant .Exista marturii in pesteri atat desene rupestre cu bacante dansand in jurul tanarului cat si oasele colorate care s-au descoperit si ma gandesc ca nu putem sa fim ipocriti sa credem ca aia nu faceau parte din ritualurile stramosii nostri .Aici Bendis zeita lunii aducea fertilitate campurilor iar ritualurile le faceau doar preotesele si vestale virgine si asta se intampla in timp ce credeau in Zamolxe.Deci nu suntem mai buni sau mai rai ca celelalte popoare .Am avut perioade cu o multime de zei adica politeism ,perioade de monoteism si aici intervine Zamolxe si regulile impuse de preotii de atunci sa fim seriosi nu era nici o placere sa fii (postas spre Zamolxe atunci) soluluii i se incredintau nevoile neamului iar cativa dintre ei se asezau in rand tin cu virful in sus 3 sulite,altii il iau de maini si de picioare il leagana de cateva ori si apoi facandu-i vant il arunca peste sulite ,daca moare strapuns raman incredintati ca zeul le este binevoitor ,daca nu moare atunci il invinuesc pe sol ca este om rau,dupa aceea il trimit pe altul.(Herodot din Halicarnas).Dar tot Herodot ne spune ca tracii aveau credinta ca viata continua dupa moarte ei mutandu-se intr-un loc unde traind de-a pururea vor avea parte de toate bunatatile.Parerea mea e ca initial a fost o mare perioada de timp cu credinte politeiste ,o perioada de intrepatrundere a monoteismului in politeism (existenta unui zeu suprem nu exclude celelalte zeitati)iar cu timpul zeitatiile pagane se transforma in zeitati crestine .Cititi istoria religilor ,cititi Faust (Faraonul) cititi Pavel Corut ,Denusianu ,Vasile Parvan,Radu Theodoru si studiati ceva fizica a undelor (foarte greu de gasit si cand gasesti iti fac capul varza cu cele radio si foarte putin despre celelalte).Acum avem un zeu poleit frumos si aruncat prostimii pt ai tine ocupati .Voi chiar crede-ti ca Dumnezeul adevarat are nevoie de noi sa-i luam partea ?Are nevoie de noi sa strigam exita face ,drege ?Exact asa ii si cu poporul asta existam ,am fost si vom fii doar ca cautam unde nu trebuie ,si nici nu vrem cu adevarat caci altfel le-am cere parlamentarilor sa aloce bani cercetatorilor arheologi pt sapaturi ,cercetare ,autentificare ,pt schimbarea manualelor de istorie etc si chiar si atunci daca nu se vor scrie si bunele si relele acestui popor nu va fi complet .

    Apreciază

  21. Michael zice:

    lol, cit pe ce sa distrugem lumea cu prostia noastra..asta face parte din fanteziile lui coruta…

    Apreciază

  22. Jlist zice:

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Părțile ce se încaieră lucrează pentru aceeași agendă, mai multe despre propaganda ce urmează „nu vota! fii inteligent! este dreptul tău!”, dezbinarea României și presupusul război civil

    https://www.seruah.com/partile-ce-se-incaiera-lucreaza-pentru-aceeasi-agenda-mai-multe-despre-propaganda-ce-urmeaza-nu-vota-fii-inteligent-este-dreptul-tau-dezbinarea-romaniei-si-presupusul-razboi-civil.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

    https://www.seruah.com/crearea-antisemitismului-si-nazismului-apoi-venirea-cu-rezolvarea-crearea-terorismului-si-a-bombelor-apoi-venirea-cu-rezolvarea-ei-aparand-ca-eroi.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili

    https://www.seruah.com/mkultra-odioasele-experimente-de-control-mental-realizate-de-cia-actual-preluate-de-servicii-secrete-si-organizatii-din-mai-toata-lumea-tortura-psihica-si-crearea-de-spioni-invizibili.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Cum se creează terorismul și asasinatele moderne: echipele de monitorizare formate din psihologi și para-psihologi și cum sunt transformați oamenii in teroriști de către cei ce trebuiau să lupte împotriva terorismului

    https://www.seruah.com/cum-se-creeaza-terorismul-si-asasinatele-moderne-echipele-de-monitorizare-formate-din-psihologi-si-para-psihologi-si-cum-sunt-transformati-oamenii-in-teroristi-de-catre-cei-ce-trebuiau-sa-lupte-impot.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    SRI deține o structură specializată în controlul minții și cum au scăpat lucrurile de sub control

    https://www.seruah.com/sri-detine-o-structura-specializata-in-controlul-mintii-si-cum-au-scapat-lucrurile-de-sub-control.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Protecție împotriva câmpurilor electromagnetice și a radiațiilor nocive, partea 2

    https://www.seruah.com/protectie-impotriva-campurilor-electromagnetice-si-a-radiatiilor-nocive-partea-2.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Abuzurile C.I.A, actual preluate de toate Serviciile Secrete și intelligence pe cobai umani – tortură psihică, distrugerea sufletului uman definitivă și irevocabilă, distrugerea ființei umane

    https://www.seruah.com/abuzurile-c-i-a-actual-preluate-de-toate-serviciile-secrete-si-intelligence-pe-cobai-umani-tortura-psihica-distrugerea-sufletului-uman-definitiva-si-irevocabila-distrugerea-fiintei-uman.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Rolul sionismului evreiesc în crearea celui de-al doilea război mondial

    https://www.seruah.com/rolul-sionismului-evreiesc-in-crearea-celui-de-al-doilea-razboi-mondial.html

    Undele cerebrale, cum să-ți reproduci în creier o stare specifică anumitor tipuri de unde cerebrale sau protecție psihotronică și protecție hipnoză

    https://www.seruah.com/undele-cerebrale-si-cum-sa-ti-reproduci-in-creier-o-stare-specifica-anumitor-tipuri-de-unde-cerebrale-si-protectie-psihotronica.html

    Dați mai departe, reacționați și educați-i și pe restul și cel mai important educați-vă pe voi, documentânndu-vă. Schimbarea vine din voi, reacționați!

    Înșelăciunea evreiască numită creștinism – mărturia unui evreu

    https://www.seruah.com/inselaciunea-evreiasca-numita-crestinism.html

    Apreciază

  23. MEga Drug Andrei zice:

    Va Iubesc!! Sa fiti Tari ca Piatra. Obiceiul nici Raul nu il schimba.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.