TREZIREA, NEAM ROMANESC!


35

Exact asta suntem noi pentru serviciile secrete: o turma proasta care are obligatia sa munceasca pe cateva sute de euro, in timp ce ei toaca sute de milioane de euro anual si nu fac ABSOLUT NIMIC pentru tara! 25 de ani au furat aceasta tara, cu sacul au carat bani in afara tarii, si acum se prezinta in fata noastra plini de tupeu: “Vrem sa va aparam de terorism! Trebuie sa va restrangem drepturile pentru ca asta ne spun stapanii coloniei de la Washington!”. Sa adopte si zece mii de legi “Big Brother”, oamenii tot vor iesi in strada! 

Fratilor, haieti sa-l dam jos pe Iohannis, renuntam la democratie si instauram in nou regim comunist ca in 1950 cu doua institutii de baza: Securitatea (SRI) si Militia (Ministerul de Interne). S-a gandit sceleratul de Dumbrava de la SRI, cot la cot cu burtosii cu fete de interlopi de la Interne: “Ba, hai peste ei ca in casa ca suntem dumnezeii Romaniei!”. Sa va spun eu salariul lui Mitica Dumbrava, general SRI: 15.000 RON pe luna (150.000.000). Amaratii de romani ingheata in statia de tramvai cu sacosa in mana, muncesc ca robii pe 200 de euro, si tu iti bati joc de ei in halul acesta? 

Jumatate care lucreaza la ora actuala in SRI, sunt neamuri intre ei: nasi, fini, unchi, nepoti, cumetri, veri, frati, etc. Asa se fac recrutarile in SRI de 25 de ani: cu banii in mana sau cu neamurile! Din cauza aceasta situatia este atat de dezastruoasa: 80% dintre ei nu au ce cauta in serviciile secrete ale Romaniei! 20% sunt oamenii care tin in spate toata activitatea informativa si se chinuie sa faca ceva in tara aceasta! Cu cine sa faci treaba daca generalii sunt mai redusi ca un plutonier? De dimineata pana seara stau in birouri si se gandesc la un singur lucru: “Cum putem sa facem bani?!”.

O mana de romani, conteaza mai putin cu ce se ocupa, ce sa faca de unii singuri cand au in fata un intreg sistem mafiot? Ce sa faca cu un popor care se lasa manipulat ca un copil de cinci ani? Romanii stau inchisi in casa si se lasa jefuiti de 25 de ani, normal ca mafiotii, masonii, partile proaste ale serviciilor secrete, prind tupeu si se pun pe furat! Iesi in strada 100.000 de oameni, tipa la ei, si sa vezi cat de repede se potolesc si fac ce trebuie! Mergi 50.000 de oameni in fata Guvernului si-n doua zile renunta la legea “Big Brother”! Pentru numele bunului Dumnezeu: aveti de gand sa intelegeti odata ca toti care se afla in fruntea tarii si a serviciilor secrete sunt VANDUTI catre puteri straine? Lor le convine sa fie carpe de sters pe picioare pentru ca au zeci de milioane de euro in conturi, dar dumneavoastra va convine sa fiti slugi cand munciti pe 200 de euro si inghetati in casa de frig? Va convine ca in fiecare zi sa fiti batjocoriti de mafiotii aia burtosi, imbracati in costume de mii de euro si cu limuzine la scara?

Cat de curand tara aceasta dispare de pe suprafata pamantului daca nu va treziti odata la realitate si incepeti sa luptati pentru ea!

TREZIREA, NEAM ROMANESC!

https://deveghepatriei.wordpress.com/

 

27 de răspunsuri la TREZIREA, NEAM ROMANESC!

 1. Dumitru Aurel spune:

  Sunt primul care las un raspuns?Se pare ca da.Atunci ,sa raspund;imi vreau tara inapoi,vreau tara in care m-am nascut,Romania din anii copilariei,anii 60-70,vreau inapoi Romania care a luptat cu inundatiile din 1975,Romania care a iesit biruitoare dupa cutremurul din 1977,Romania(da,o vreau inapoi chiar si pe aceasta Romanie) care a suferit de foame atatia ani pentru a-si plati cele 11 miliarde de dolari datorie si care,la 12 aprilie 1989,pentru prima data in istoria ei,a devenit independenta economic si politic,il vreau inapoi pe Ceausescu,taranul patriot,care a platit cu viata

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Si eu imi vreau viata inapoi…toti care inca mai gindim in tara asta, ne vrem viata linistia, sigura si buna pe care am avut-o. Doar ca daca in viitor vom mai avea, intii trebuie curatata tara de haimanalele tradatoare.

   Apreciază

   • A.D. spune:

    Cu regret, nu se poate. Respectivii s-au pliat pe situatie; altfel, aveau soarta unui Saddam Hussein, unui Moammar Gaddafi, unui Slobodan Milosevic (unui Ceausescu!) si a altora care nu s-au „pliat” (indiferent de disputa in cauza), iar locul lor ar fi fost luat de unii care ar fi inteles virtutile plierii.

    Ceea ce doriti inapoi a fost obtinut in urma unui cataclism mondial (alintat WWII) … pitic, comparat cu efortul necesar in situatia actuala.

    Apoi trebuie sa discutati mai serios virtutile timpurilor pe care le vreti inapoi. Sa va amintiti televizoare, frigidere, jucarii (si cine mai stie cate) produse in anii ’70, care se defectau cu mare regularitate. Trebuie discutat (inclusiv cu cine trebuie!) efectul embargoului tehnologic impotriva tarilor „comuniste”. Trebuie discutat efectul – pana in ziua de azi! – sprijinului pe care oamenii cu pregatire inalta il dau „democratiei”, lucrand pentru mentinerea acesteia, in aparenta castigandu-si onorabil existenta, dar contribuind (fara rusine si regret) la viata de mizerie a altora.

    Ati intervievat vreun intelectual de varf, sa vedeti ce oameni jalnici sunt (probabilistic vorbind, aproape sigur) ? Prin „intelectual de varf” nu inteleg scriitori, critici literari, oameni ai Bisericii etc. Nu oameni care se remarca in domenii de pareri personale, ci in stiinte exacte.

    Mai trebuie discutata si imbecilitatea ideii de a-i impiedica pe oameni sa se arunce in bratele democratiei prin propaganda si cult al personalitatii, lucru pe care „democratia” il va scoate pe nas contestatarilor sai cat timp va exista, spre deliciul prostilor.

    Fara sa pot spune ca inteleg situatia actuala, pot spune macar ca – dupa toate aparentele – omenirea are foarte putini oameni care sa vrea ceea ce va doriti. Majoritatea vor „democratie”, numai sa fie un pic mai bine decat azi. Vor o „usurare” a situatiei lor. Inca si mai putini sunt aceia care sa vrea ceea ce va doriti, si sa aiba si cunostinte sa construiasca ceva (admitand ca ar fi lasati, admitand ca piedicile care le sunt puse ar disparea miraculos).

    D-l Dumitru Aurel se mira ca e primul care lasa raspuns ?! Eu nu ma mir. Stie dansul multi care sa gandeasca la fel, in materie de dorinte de viitor ? Daca da (desi n-as crede), e vreunul capabil de construit ceva ? Daca da, unde-au fost pana acum ?

    Pe scurt: si daca asteptata prabusire se va realiza, dintre ruine tot „democratia” se va ridica, fiindca ea are … majoritatea! MARE!

    Apreciază

  • nicoleta spune:

   Si eu imi doresc, din tot sufletul, sa ma intorc in timp, in anul 1988, iar cand se apropie data asa zisei revolutii, sa le spun romanilor ce inseamna democratia : hotie, mafie, tradare de neam, vanzare de tara, somaj, foamete, crime peste crime, droguri, lipsa de educatie, nepasare din partea conducatorilor, etc.

   Apreciază

   • A.D. spune:

    Revolutia se facea oricum – intrebati-i pe sarbi, pe libieni, pe irakieni etc.

    Plus, nu v-ar fi ascultat aproape nimeni. Romanilor (cu ceva scoala) le place democratia; cei fara scoala oricum n-au absolut niciun efect.

    Restul lumii este aproximativ la fel.

    Apreciază

  • Dutchevici spune:

   Moto: Hai sa dam măna cei cu inima ROMINA….. (si pentru cei din tara si străinătate)

   Dragii mei,
   Dacia, apoi România au avut un trecut glorios ! Putem sa refacem acesta ? Eu cred ca DA ! Nu putem da înapoi istoria. Sunt forte ce ne dezbina, separa, ne pun unul contra altuia : „dezbina si domnește” este valabila si acum. Financiar( euro, dolar..), politic (capitalism., asa zisa democrație…), militar(NATO…), geo politic si altele.
   Putem sa mergem înainte pe calea noastră de vechi DACI, de români ! Sa dam o alta viziune a lumii.

   1 Ce avem in PLUS fata de alte națiuni ?
   Noi avem ce nu au alții :LIMBA ROMINA. Cred ca este o legătura ce ne leagă de un trecut puțin cunoscut Limba este ce formează legăturile neuronilor in creier. Creierul românilor funcționează diferit de al altor nații. Sa dam câteva exemple:
   Eu vad o FATA frumoasa. Eu vad un COPAC înalt.
   in alte limbi:
   ENGLEZA: I see NICE girl. I see a BIG tree.
   Fraceza : Je vois une JOLIE fille. Je vois un GRAND arbre.
   Ce vedem? in alte limbi : ADJECTIVUL, calitățile precede substantivul – care este o categorie filozofica, este in fata substantivului ! Acest adjectiv generează comportamentul altor nații : vor sa posedeze fata frumoasa sau sa posedeze acel arbore ! Creierul lor este programat de această maniera. Ei vor declanșa acțiuni militare, financiare, economice, subversive , dezinformare, propaganda :radio,TV,presa pentru a avea, a cuceri, a poseda aceste calități ale substantivului.
   Noi ca români vedem CATEGORIA FILOZOFICA, FENOMENUL si mai APOI CALITATILE din natura . Eu gasesc ca este o înțelegere mai profunda a realității ce ne înconjoară. Nu profitam de aceasta. Încercam sa o înțelegem, sa o explicam ce este in natura si in jurul nostru. Aceasta este o calitate EXTRAORDINARA a limbii române si a românilor.

   2 Găsim ceva sa ne unească ? Un ideal ?
   Eu am găsit. CĂLĂTORIA IN SPAȚIU ! In sistemul nostru solar. Aceasta ar fi prima faza de ” expansiune ” a vieții terestre. Pot sa dau detalii ca fiecare dintre dumneavoastră sa poată construi mici mașinării care sa dovedească aceasta posibilitate. La acestea am lucrat multi ani – considerați un sucesc a științei românești. Daca acceptați va dau detalii pentru aceasta. Poate ca voi si copii voștri sa meargă mai departe.
   Noi suntem ființe venite din alte sisteme solare. Avem o vechime de miliarde da ani – după părerea mea.
   Da ca acesta este un loc potrivit sa promovam Dacia , România va rog sa spuneți.
   Constantin Dutchevici
   16/16/2017
   Montreal ,Ca

   Apreciază

 2. Dumitru Aurel spune:

  Nu imi dau seama ce s-a intamplat,voiam sa mai scriu ceva,asa ca o sa scriu in alt comentariu.Spuneam,Ceausescu,taranul patriot,care a platit cu viata pentru a-si vedea visul implinit si anume:prosperitate economica,prietenie si egalitate intre popoare,Ceausescu,cel care a crezut in comunism,cel care a avut curajul sa-i spuna in fata lui Gorbaciov in 1986:”tovarase Gorbaciov,dumneata esti pe cale sa tradezi principiile fundamentale ale comunismului si socialismului”.Mai vreau inapoi toti astia 26 de ani in care am fost pus in genunchi si umilit la mine in tara de regimul asta capitalist salbatic,padurile taiate,resursele naturale care acum nu mai apartin Romaniei,ele fac parte din averea UE,incepand cu anul 2007.Mai vreau sa dispara de pe pamantul romanesc toti investitorii,vreau sa reapara TRACTORUL BRASOV impreuna cu toate cele 1500 de fabrici si uzine puse la pamant de nenorocitii care ne conduc.Vreau ca totul sa fie ca inainte,poporul roman sa fie stapan pe soarta lui si pe bogatiile tarii.

  Apreciază

  • A.D. spune:

   Incearca sa spui asa ceva la imparatie, la Klaus. O sa ai de asteptat, pana sa vezi ceva „inapoi”, din toate acelea. 25 de ani e nimica toata.

   Incearca sa intrebi oamenii din tarile dimprejur, cum a fost la ei (dupa ’89). Crezi ca a fost altfel ? Ca Vestul (de rand) crede ca viata in Romania s-a … imbunatatit (in comparatie cu anii ’80)!

   Apreciază

  • bumblebee11 spune:

   Din cauza unora ca tine ne-au calcat in picioare si ne-au manipulat toti semidoctii si mai putin semidoctii comunisti; ia spune-ne tu cu mana pe inima de ce am avut de platit o asa suma uriasa si unde e visul analfabetului ? – ca inteleg ca am platit datoria si visul s-a implinit. Ceaska asta si sistemul lui a reusit sa sadeasca o sete de inavutire peste noapte fantastica. A umilit poporul asta si l-a infometat pana a uitat de orice urma de bun simt daca o mai fi existat. Degeaba au murit la revolutie atatia (si unul ar fi fost prea mult) cumonisto-securoizii au preluat din mers o flota careia ii trebuia o reparatie – nu o scufundare. But… who cares ??
   Oamenii sunt niste fiinte sociale nu pot trai izolati nici ca indivizi si nici ca natiuni – mai nou. Orice revolutie care a existat si oricare va exista va trebui concretizata prin conducerea unor lideri – alesi democratic sau impusi…Daca liderii astia se dovedesc a fi niste lichele.. ai furat-o !!! Partea care vrei matalutza cred ca intentionat nu vrei s-o vezi … este ca liderii astia de acum sunt in mare parte puii..

   Apreciază

 3. Eduard spune:

  Putem oprii procesele uniunii, insa trebuie sa fim constienti de existenta masonilor,vatican, regine etc. stiti voi mai bine, dupa ce vom fii constienti, avem nevoie de o organizatie anti sistem eu lucrez deja la ceva dar ma misc atat de greu incat dureaza zeci de ani sa pun pe picioare o baza! Sunt eu impotriva oamenilor astia care iti dau si un picior sa te afunde!
  Suntem multi care vrem schimbarea, doar ca suntem rasfirati, dispersati!

  Asa cum platim apa, curent, gaz, impozite, taxe, TVA si tot ce exista, EXACT asa putem forma o organizatie chiar si cu 1 leu/ zi donat organizatiei care va avea ca scop STOPAREA uniunii,
  1 RON/zi de la 100 de persoane inseamna + intelegerea in interior si ajutorul din interiorul organizatiei oamenilor care doresc schimbarea!

  este doar un sfat, o idee, iar eu sunt gata sa intru alaturi de alti romani frumosi intr-un grup pasnic, insa sunt sigur ca nimeni nu ar pune 1 leu deoparte pentru aceasta cauza!

  1 ron = 1 cafea nescafe , ducetiva si beti cafeaua linistiti, daca chiar sunteti linistiti 🙂

  Apreciază

 4. Ioan spune:

  Domnilor, sunt de acord cu voi.
  Ce propuneti? Sa iesim in strada ? …Poate ne adunam 100 de oameni… Si..?… Cine ne ia in seama ?… Daca scuipa o starleta Media pe noi, ne transforma intr-o adunatura de indivizi ridicoli si idioti ! (Nu ca ar fi asa.. Stiti ce vreau sa zic !) Ideea e ca pentru astfel de transformari intr-o societate este nevoie de : 1) Oameni loiali 2) Bani 3) Relatii 4) Informatii !!!! 5) Putere de influenta 6) Cunostinte de manipulare 8) De multe ori e nevoie si de lipsa de caracter 9) Un plan de actiune 10) „Asi in maneca” !
  Aveti careva asa ceva pe acasa ? Ca eu unul n-am nimic din toate acestea si doar cu bunele intentii nu prea gasesc nici o solutie !
  Aveti idee cu ce caracatita vreti sa dam piept ?
  Raspundeti-mi pozitiv la 7 din aceste 10 puncte si.. hai sa ne apucam de treaba !
  Hy five !

  Apreciază

 5. A.D. spune:

  Bade Ioane,

  Am retinut ca n-ai una, n-ai ailalta (nici eu!); n-am retinut ce anume ai (drept atuuri)!

  Nu te critic (decat „parinteste”, desi s-ar putea sa fiu un pic mai tanar – ori poate ca nu), mi-esti drag!

  Situatia e albastra; suntem in cadere libera. Indiferent ce facem noi, meciul (atomic, probabil) intre Democratie si Caramizi are mari sanse sa aiba loc. Daca ne revedem „pe partea cealalta”, bagati de seama sa aveti cu voi limba si alte cunostinte trebuincioase.

  Pana una-alta, cam cati ar fi (la numar) romanii pentru care sa merite sa te agiti ? Ori ii salvam cu de-a sila ? (Acesta ar trebui sa fie sa fie raspunsul normal, fiindca toti suntem ridicati din noroiul primordial; chestia e ca e greu sa salvezi oameni care vor sa te inece.)

  Americanii (cei din rezistenta) au o teorie (Holywood-ul le-a facut-o si film), despre decuplarea de la „Matrice”, dar sistemul nu-i va lasa.

  Pentru „iesirea in strada”: asta tine doar daca aveti Democratia „in spate”; daca o aveti „in fata”, nu tine. De altfel, ea va asteapta deja sa iesiti.

  Si retineti ca va trebuie cunostinte: chiar daca Democratia va fugi (iar!) in munti. Daca nu reusiti sa construiti (mai mult si mai bine!), Democratia va reveni „en fanfare” la conducere, realeasa de mase, in urale.

  Apreciază

 6. dacusfortis spune:

  Avem datoria fiecare dintre noi acolo unde sintem si dupa posibilitatiile fiecaruia dintre noi sa ne ajutam tara si implicit semenii nostrii. Unde incepem….. Prin a ne uita in oglinda si a raspunde la intrebarea:
  – Tu ce ai facut pentru patria ta.
  Raspunsul, la toti dinte noi indiferent de situatie este evident:
  – Nu destul.
  Citi dintre noi ne-am oprit demult sa mai luam bani imprumut de la banci . Dobinda ne saraceste pe noi si imbogateste pe Jidan
  Citi dintre noi sau oprit sa mai cumpere alimente de la magazinele straine (Kaufland and Co…)
  Citi dintre noi cautam disperati sa mai gasim si sustine un produs romanesc
  Citi dintre noi sintem dispusi sa muncim gratis, voluntariat , pentru a ne ajuta reciproc
  Citi dintre noi sintem dispusi sa reducem mersul cu masina. Reduceti sau opriti sustinerea cu bani a companiilor petroliere straine.
  Citi dintre noi sau gindit sa planteze 100 de copaci in padurile rase de tilhari.
  Citi dintre noi sau gindit ca poate ar fi mai bine daca nu am vinde casa si pamintul de la tara pentru ca este tot ce mai avem, un adapost in casa si un pamint de unde sa mincam. Daca si astea le instrainam atunci musafiri la noi acasa ne numim
  Si asa mai departe.
  Opriti sa mai alimentati sistemul si sistemul v-a murii ! Nu mai trebuie pierduta vremea.
  – Dute la Jidan la banca si spune-i ca daca nu renegociaza dobinda nu-I mai platesti nimic. Imprumuta-te de la un roman bun si plateste-l pe Jidan sa scapi de el
  -Dute fara masina la piata si cauta un taran. Imprieteneste-te cu el si intreaba-l daca te poate ajuta cu produse alimentare pe tot anul. Da-I lista pe saptamina urmatoare si dati-va intilnire. Convinge si pe alti prieteni sa faca la fel. Imaginaza-ti ce bine faci taranului aducindu-i clientela directa. Ca sa nu mai vorbesc de sanatatea ta.
  – Uitate-te in jurul tau si vezi cum poti sa fii folositor.
  Spor la treaba!

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic spune:

   Corect. Francezi si nemtii dupa razboi nu au mai cumparat nimic de import si asa si-au ridicat economia.
   Noi toti urlam ca nu facem nimic dar fiecare in parte poate intoarce roata, dar nici unul nu se abtine cind se duce sa cumpere ceva. Toti ii imbogatim pe straini.

   Apreciază

  • ionel spune:

   absolut perfect. deja duc de ceva vreme munca de lamurire in directiile acestea . cel putin unele. stii ce-mi spun prietenii( daca-i pot numi asa? tovarasii si chiar sotia ? esti nebun . mergi si-ti fa un control la soft! deci? dar eu in prostia mea monumentala continui sa sper ca voi agreaga un numar din ce in ce mai mare de oameni. speranta moare ultima….

   Apreciază

 7. illie mocasin spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=YPRofW5jVMQ Eu le zic „sa-i fereasca Dumezeu sa-i ajunga romanului cutitul la os” ca o sa le ia locul Ceausestilor la zid !!

  Apreciază

 8. FELIX spune:

  Fascismul legionar este mort pe veci.Nu incercati sa dezgropati mortii, degeaba.
  Noi tineretul roman NU mai vrem sa ne spalati creierul,50 de ani de indobitocire
  comunista si ani de dictatura monarho-legionara amestecati cu otrava nationalista
  e de ajuns. Vrem o romanie luminata,democratica si OCCIDENTALA.

  Apreciază

  • Lupul Dacic spune:

   Pe blogul asta nu e nici un fanatism spre nimic. Daca nu esti capabil sa citesti cum trebuie articolele de pe blog si sa poti face o legatura corecta intre ele, sa stii ca nu e nimeni vinovat.
   Tu poate vrei o Romania democratica, doar ca trei sferturi din romani vor o Romanie nationalista ( nationala).

   Apreciază

  • agent Smith spune:

   daca intr-adevar esti tinar, creierul ti-e deja spalat (nu e o incercare de ofensa!) si tu insuti arati ca nu esti constient de asta. tot ceea ce spui de fapt repeti ceea ce ti s-a bagat in cap din sursele de informare „democratice”. realitatea e ca traiesti/traim intr-o lume care pare reala doar simturilor, iar ea functioneaza dupa cum au facut „altii” setarile de utilizare a potentialul ce-l reprezinta propria ta constiinta, daca o ai, spre a o tine in stare de somn. lumea ta personala si globala este oglinda si rezultatul atitudinii tale/noastre cu privire la ea. de aceea tot ce inseamna lupta, iesit in strada, strigat dupa drepturi, nationalisme, asa cum multi sugereaza fara a sti ce fac, perpetueaza starea ce nu ti-o doresti – „indobitocire, otrava nationalista, demo(no)cratie”, etc. pentru ca tu/noi le dam energia necesara mentinerii „realitatii” impotriva carei ai/avem niste dinti. de mult nu mai vor banii sau posesiunile noastre (pentru asta i-au creat si-i au, deja, pe toti din lume), filozofia asta materialista e valabila pentru inconstientii astia mai mici inregimentati de ei care nu inteleg jocul; vor sufletul nostru, de fapt energia si eternitatea lui, iar voi il oferiti, prin atitudinea si actiunile voastre, pe tava. asta inseamna sa-ti oferi sufletul, nu neaparat acceptarea nu-ș’ carui card cu cip. singurul lucru eficient ce poti sa-l faci e sa trezesti Constiinta din tine, pe care trebuie s-o abordezi ca pe o alta persoana, in dialog (nu e nimic „schizofrenic” aici, chiar si Jung recomanda metoda asta!). daca vei dori asta si nu sa fii doar o oaie mai rasarita, prin ego, din turma, atunci vei afla din raspunsurile corecte si vei schimba ceva in lume.
   cine este Constiinta intelege instinctiv lucrurile astea, iar cel care-si pune speranta sau supararea intr-o instanta exterioara, guvern sau religie, n-a inteles nimic sau ii lipseste asa ceva. nu vreau sa supar convingerile nimanui, dar o constiinta de neam nu valoreaza atit cit cea individuala, care este parte din Constiinta mare – ceea ce religia ne spune ca se numeste Dumnezeu. a fi om inseamna a avea acea constiinta si asta nu te face musai chinez, patagonez sau român. ca un numar mai mare de oameni care au chestia asta in ei care devine din ce in ce mai… constienta de sine, se afla pe teritoriu romanesc este evident din inversunarea impotriva românilor. si asta e un semn ca le e din ce in ce mai frica, dar vad ca nimeni nu-si pune problema sa priveasca asa lucrurile. si tot asa privind, tu/fiecare sinteti cheia schimbarii (este vorba de schimbarea atitudinii tale interioare, care, actual, este cladita majoritar pe sugestii exterioare ale unei lumi voit tinuta in stare bolnava). lumea/neamul romanesc se trezeste prin ce vei face tu si altii care intelegem, exclus consumul inutil de energie pe ”sugestii” populare gen “hai sa ne luam de git cu ei”. celorlalti le va fi bine, in continuare, in turma, care le va fi „pia mater” pentru un sens al vietii/utilitatii in lume ce le va fi dat de constiinta grupului care functioneaza dupa reguli trasate artificial. ati venit in lume, in spatiu romanesc, sa faceti o experienta de viata, pentru ca aici e locul unde puteti invata cel mai bine lectia potrivita. sa fiti mindri ca sinteti romani pentru ca, cel mai probabil, aveti o Constiinta in raport cu majoritatea indivizilor altor ”neamuri” sau cu cei ce ”conduc” si nu pentru altceva.

   Apreciază

  • citadela spune:

   Felix, parerea mea este sa nu-ti faci griji ca o sa ai CU SIGURNATA o romanie occidentala unde nu vei fi deranjat de absolut nimeni, in ultima instanta de vecinii de la est, insa incepe de pe acum sa-ti cauti un loc unde sa o pui de un bordei in pamint…deoarece americanasii democrati au inceput demult sa-si caute(100 de milioane pe ajutoare, 1/3 din polulatie).

   Apreciază

  • ionel spune:

   felixut, nimic nu este nou sub soare dragule. totul se intimpla pentru ca trebuie sa se intimple. si se va intimpla mult mai curind decit iti inchipui….

   Apreciază

 9. Voicu spune:

  Este o problema de constinta. Eu cred ca ne raportam gresit la realitate. Sa nu uitam ca universul este o imensa mașinărie care produce constinta . Noi nu înțelegem din păcate, mare brânza din toate acestea. Ce semănam aia culegem. Legea care susține totul se numește rezonanta. Iar forța este iubirea necondiționată. Nu avem nevoie acum de înlocuirea unui sistem cu altul. In acest plan de realitate oricum nu va mai funcționa. Trăim o schimbare majora de paradigma. Pe scurt fiți foarte atenți la cea ce gândiți pentru ca gândurile in aceste vremuri devin rapid realitate. Ei știu totul despre noi, motiv pentru care ne țin blocați in aceasta dimensiune gestionate absolut de către ei prin metoda spălării creierelor noastre. Cine poate va înțelege. Cartile sunt deja făcute. Așteptați-vă la schimbări foarte majore! Va iubesc pe toți si nu uitați ca noi suntem forța creatoare.

  Apreciază

 10. ionel spune:

  corect.totul este energie. noi suntem energie. energia externa care actualmente ne inunda va rezona cu anumite fiinte care vor trece in alte dimensiuni si vor avea alte constiinte. ciudat . eu fiind materialist prin formare incep sa inteleg sensul vorbirii din cartea khazera unde spune ca ” mai degraba va trece camila prin urechile acului” .

  Apreciază

 11. citadela spune:

  @ A.D.”Pentru „iesirea in strada”: asta tine doar daca aveti Democratia „in spate”; daca o aveti „in fata”, nu tine. De altfel, ea va asteapta deja sa iesiti.”
  Tare de tot! Ca-ntotdeauna la inaltime.

  Apreciază

 12. NEL spune:

  Lui CEAUSESCU ,i-au desenat cu maiestrie plachiuri pe cravata si-apoi au facut renumitele tablouri intr-o ureche sa aratam intregii omeniri ca suntem condusi de un cizmar , nu cu multa carte ,dar patriot si cu multa dragoste ptr. poporul sau.ACUM cei de la renumita firma de preparat mezeluri CRISTIM ne atentioneaza ca , KLAUS alege carnea cu multa atentie si-o toaca bine pas cu pas.ASA VOM FI TOCATI TOTI CARE NU DEVENIM PUPINCURISTI. VA IUBESC ROMANII MEI DE PRTUTINDENI. SI……….APROPO DACA VA FUGE NEVASTA DE-ACASA ACCEPTATI SA REVINA DIN 4 IN 4 ANI SA VA SPUNA CUM SA ZUGRAVITI APARTAMENTUL?ASA-I CA NU?
  ATUNCI CE ATI ZICE SA NU NE MAI IMPUNETI PRESEDINTELE TARII DE -AFARA ,NOUA CELOR RAMASI SA NE TOACE PAS CU PAS.M U L T U M E S C!

  Apreciază

 13. Gheorghe I Costica spune:

  ,,LA MULTI ANI DACILOR” va astept in rindurile PCDR sa aratam semenilor nostri ce putem face pentru a scoate DACIA din mina celor care se cred ,,stapini” Sa schimbam numele tarii in DACIA si stema LUPUL Dacic. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr.0771620388.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s