Efectul biologic la musulmani dupa 50 generatii de casatorii intre veri primari.


Citind acest articol, intelegem de ce este numit Planul Kalergi, planul genocidului europenilor.
Nikolai Sennels este un psiholog danez care a realizat o ampla investigatie asupra unei probleme putin cunoscuta din lumea musulmana: rezultatele dezastruoase ale endogamiei provocata de casatoriile intre veri primari.
Aceasta practica a fost interzisa in traditia iudeocrestina inca din timpul lui Moise dar de la Mahomed pana azi este ceva obisnuit in lumea musulmana, si va continua sa fie fiindca Mohamed este ultimul exemplu si autoritatea asupra modului de viata musulman, inclusiv casatoria.
Endogamia in lumea musulmana a facut practic un rau ireversibil rezervei genetice musulmane, un rau foarte mare inteligentei, bunului simt si sanatatii. Sennels spune ca aproape jumatate din toti musulmanii din lume sunt endogamici.
In Pakistan, 70%, inclusiv in Anglia, mai mult de jumatate din imigrantii pakistanezi sunt casatoriti cu veri primari, in Danemarca numarul de imigranti pakistanezi este in jur de 40%. Numarul endogamicilor este devastator in alte tari musulmane importante: 67% in Arabia Saudita, 64% in Iordania si Kuwait, 63% in Sudán, 60% in Irak, si 54% in los Emiratele Arabe.
Dupa BBC, endogamia explica de ce 33% dintre copiii pakistanezi din Anglia se nasc cu trastornari genetice recesive, exista riscul mortii datorita malformatiilor.
Alte consecinte ale endogamiei includ cresterea de 100% a riscului de moarte intrauterina si 50% posibilitatea sa moara copilul la nastere.
Diminuarea capacitatii intelectuale este o alta consecinta devastatoare a casatoriilor intre veri. Investigatiile lui Sennels arata ca fiii rezultati din aceste casatorii au coeficientul intelectual mai mic cu 10-16 puncte, si abilitatile sociale se dezvolta mult mai incet la copiii endogamici. Riscul de-a avea un coeficient intelectual mai mic de 70 si a fi clasificat de „retardat”, este de 400% la copiii endogamici. In Danemarca, imigrantii musulmani sunt cam 300% predispusi sa nu treaca probele de intrare in armata daneza.
Sennels spune: „Capacitatea de a se bucura si de a produce cunoastere si gandire abstracta este pur si simplu mai mica in lumea islamica.”  El observa ca-n lumea araba se traduc doar 330 de carti in fiecare an, aproximativ 20% din ceea ce face numai Grecia. In ultimii 1200 de ani ai Islamului, doar 100.000 de carti au fost traduse in araba, ceea ce face Spania intr-un an.
Sapte din 10 turci nu au citit niciodată o carte.
Sennels subliniaza dificultatile pe care acest fapt le creeaza pentru musulmanii care doresc sa reuseasca in Occident: „Un IQ mai mic, impreuna cu o religie care interzice gandirea critica, cu siguranta vor face mai dificil pentru multi musulmani sa reuseasca in societatile noastre cu cunostintele de inalta tehnologie.”
Numai noua musulmani au castigat Premiul Nobel si cinci dintre ei au primit Premiul pentru Pace. Revista Nature arata ca numai 10% din media mondiala in investigare stiintifica vine din tari musulmane si se masoara pe articol la milion de locuitor. In Danemarca, tara de origine a lui Sennels , copiii musulmani sunt extrem de numerosi in randul celor cu nevoi speciale. O treime din bugetul pentru scolile daneze este consumata de educatia speciala. In Copenhaga, 51% la 70% dintre copii piperniciti, cu dizabilitati, sunt de origine straina, capacitatea de invatare este grav afectata. Studiile indica faptul ca 64% dintre elevii cu parinti arabi continua sa fie analfabeti dupa 10 ani in sistemul scolar danez. Rata de abandon scolar a imigrantilor in scolile daneze este de doua ori mai mare decat a danezilor. Boala psihica este, de asemenea, un produs. Cu cat este mai apropiata ruda de sange, cu atat este mai mare riscul de schizofrenie. Riscul crescut de dementa ar putea explica de ce mai mult de 40% dintre criminalii nebuni din punct de vedere clinic din Danemarca sunt imigranti. In SUA cam la fel.
Potrivit lui Sennels, „Un studiu bazat pe 300.000 de americani arata ca majoritatea musulmanilor din SUA au un venit mai mic, sunt mai putin educati si au locuri de munca mai rele decat populatia pe ansamblu.”
Sennels spune: „Nu incape nicio indoiala ca traditia casatoriilor intre rude, veri primari, la musulmani le-a distrus rezerva genetica. Primii, si cele mai mari victime ale Islamului, sunt musulmanii. Simpla compasiune iudeo-crestina pentru musulmani si simtul realitatii pentru a proteja civilizatia occidentala de ravagiile Islamului dicteaza o opozitie viguroasa impotriva raspandirii acestei ideologii intunecate si periculoase. Aceste realitati dure trebuie sa fie luate in considerare atunci cand stabilim politici publice care se ocupa cu imigratia din tarile musulmane si construirea de moschei.”

Muslims suffer insanity, low IQ, recessive disorders from 1400 years inbreeding

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Efectul biologic la musulmani dupa 50 generatii de casatorii intre veri primari.

  1. Catalin Didica zice:

    lighioane salbatice si o rasa de cacat

    Apreciază

  2. simona zice:

    Fiecare pasare piere pe limba ei .Nu sunt o rasa de cacat ,sunt oameni asemeni noua ,dar care au fost si sunt condusi de niste cretini care se vor religiosi ,de niste neica nimeni ,dar care au avut momentul de cunoastere si au luat puterea in mana lor .E tot mai greu azi sa acceptam faptul ca toti suntem oameni ,ca n-ar trebui sa avem religii si ritualuri (la astea poti sa le spui de tot cacatul),care in loc sa te propulseze spre o evolutie sanatoasa ,spre moralitate si spre cunoastere ,te-au tras si inca te trag inapoi .Oricat i-am ura pe musulmani ,oricat ne-am stramba la viata si ritualurile lor ,ei bine uitati-va bine suntem noi ,nu-mi spuneti c-ati uitat ca -n Europa medievala se faceau casatorii intre neamuri ,ca mergeai pe strada si te trezeai cu un cutit in sale ,ca ne credeam izbavitorii lumi si porneam cruciade in numele unui zeu .I-am calcat in picioare acum 800 de ani ,am distrus orase de o cultura mult inaintea noastra atunci si cu niste cunostinte foarte vaste doar pt ca am putut si pt ca o religie cretina ne absolva de orice vina, pt ca nu-i asa e mai cuser sa omori omul in numele unui zeu .Azi dupa 800 de ani musulmanii au ce-a de-a treia zvacnire ,pe care sa-mi fie cu iertare dar ghici cine le-a provocat-o?Ca se casatoresc rude intre ei ,apai asta e pt pastrarea averii in famili.Dar ce faceau bogatasii nostri ,regii ,voievozii ,boierii ,pairii si clasa cu ceva capatuiala in Europa ,si asta pana nu demult ,chiar si acum 50 -70 de ani ,pai cum altfel sunt ei toti neamuri intre ei si cum copii lor aveau toti bolii ale sangelui (o coagulare foarte proasta ).Pai si unirea acestora se facea tot de catre o religie (cea crestina ) si inca cu mare fast .Deci hai sa ne uitam la ce-am fost si ce suntem azi ,cati pasi crede-ti ca am facut de atunci ,pasi spre evolutie ,putini ,prea putini ,cumva ne-am pus doar o glazura si atat .
    Nu mi-au placut si nu-mi plac religiile ,sunt cele care au luat adevarul de la oameni si l-au transformat in ceva ridicol ,dar cat de ridicol ?Uita-te la noi ,tehnologie super avansata si nu din cauza internetului ,nici nu visam in cate domenii au depasit SF-ul si unde ne gasesti ?Inconjurand niste pietre (biserici),avand in fata niste oase asa zis sfinte ,facand inclusiv haine pt oasele alea (culmea azi creatori de moda fac cate 5-10 straie pt cate zile plimba oasele),ca sa nu mai spunem de aranjamentul florar .Daca e cineva de cacat suntem cu totii ,toti avem vina noastra ,e timpul pt schimbare si nu oricum .Ne vom lepada vechile haine si vom fi uimiti de cine suntem fiecare din noi .

    Apreciază

  3. Citadela zice:

    Mai, urmeaza sa aflam in curind care sunt natii supravietuitoare si care sunt de cacat.

    Apreciază

  4. Marian zice:

    Am citit undeva pe NET ca Erdogan ar fi rodul casatoriei dintre mama-sa si varul ei primar iar Viktor Orban ar provenii direct dintr-o sora si-un frate : Angela Merkel si Vladimir Putin !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.