Nu sunt pesedist, dar m-am săturat ca România să fie jefuită de străini cu sprijinul trădătorilor!


  Am fost huiduit de oameni cu mai puțină carte și cu mai puțină cultură generală decât mine , cu […]

 

Am fost huiduit de oameni cu mai puțină carte și cu mai puțină cultură generală decât mine , cu mai puțin bun simț și fără cei șapte ani de acasă, că sunt un PSD-ist încuiat ce mă vând pe un kg de ulei sau zahăr. Este ultima data când încerc să explic unor extremiști cu ochelari de cal. Am votat 30 de ani cu liberalii (cu cei adevărati).

Nu am fost PSD-ist sau simpatizant . Dar în acest moment , din punctul de vedere al unei persoane ce își iubește țara, la o analiză la rece , fără patimă, cei care au condus țara până acum în ultimii doi ani și jumătate au încercat să îndrepte anumite lucruri ce sunt greșite. Și pentru a pricepe și un userist, o spun cu subiect și predicat că toate partidele au distrus țara asta, inclusiv PSD-ul, dar cineva trebuie să înceapă reconstrucția acestei țări.

Haideți să analizăm un pic: pe cine deranjează salariile mărite, interzicerea defrișărilor, eliminarea dublului standard alimentar și a clauzelor abuzive ale băncilor, legea resurselor naturale, creșterea agriculturii, înființarea de lanțuri comerciale pentru produse românești, scoaterea serviciilor secrete din justiție și înlăturarea cozilor de topor folosite la poliție politică, eliminarea presiunilor făcute de DNA asupra judecătorilor cu ajutorul dosarelor penale?

Cine nu vrea ca cei care au făcut corupție la nivel înalt să plătească? Microsoft,flota, EADS, PETROM, rafinăriile Onești și RAFO, Transgaz, FDGR și câte altele, toate îngropate de Lazăr și Kovesi? Cine clamează că sunt politicieni curați, dar au aceleași apucături de îmbogătire din banul public, așa caBârna, Pâslaru, Clotilde Armand și câți alții?

Cine a dat românilor subvenții în agricultura de trei ori mai mici decât francezilor? Cine a avizat comercializarea produselor Monsanto, cancerigene, interzise în multe țări ale lumii? Cine a oprit transplanturile de plămani în România, pt a favoriza clinica AKH din Viena? Cine a dat intenționat subvențiile la agricultorii români cu opt luni întârziere pentru compromiterea recoltei din acel an? Ghinea a blocat intenționat procedurile de atragere a fondurilor europene, neacreditând nici o autoritate în acest domeniu.

Cine a făcut SRI-ul organ de anchetă penală prin OUG 6, revenind la practicile Securității comuniste? Cine a modificat peste 150 de articole din codul penal prin ordonanță de urgență? Prună, prietena de șprtițuri a lui Macovei, ministrul lui Ciolos, cea care spunea că drepturile omului sunt un lux!

Ce „justiție” apărati voi, cei care ieșiți în stradă?  Cea care a condamnat-o pe Rarinca, pe Gutău, pe Nela Secară, pe Remeș și câți alți nevinovați? Pe cine ați susținut dintre procurori, pe Portocală, Onea, Man și Emilian Eva, torționarul Lazăr și corupta Kovesi, cea care a clasat prin presiune dosarul de delapidare a fratelui?

Câte alte argumente să va mai aduc trădătorilor USR-iști și PD-L-iști? Nu sunt taliban politic, nu sunt PSD-ist, sunt doar un simplu român care vede clar cum niște javre distrug această țara!

                                                                                                                  Rudolffo Vizintin

http://sibiu.justitiarul.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu sunt pesedist, dar m-am săturat ca România să fie jefuită de străini cu sprijinul trădătorilor!

  1. Ene Constanta zice:

    Nici eu nu sunt PSD-istasi nimic altceva…eu il votez numai pe VLAD TEPES ! M-am saturat de ticalosi…scapa-ne Doamne te rog odata de ei…ajuta-ne parinte bun…Doamne ajuta poporul roman si tara noastra Romania ! Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

  2. aruncagyahoocom zice:

    Subscriu

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.