Medicii , din salvatori in criminali .. de ce dracu ii aplaudati ?


Este posibil ca imaginea să conţină: text

“Tocmai m-a sunat mama plângând. O prietenă apropiată, pe care o cunosc, cu două fete de aceeași vârstă cu mine și soră-mea, a fost luni dimineața, saptămâna trecută, luată cu salvarea de acasă, cu dureri atroce de abdomen. Diagnosticul: colică renală.
I s-au făcut două teste pentru Covid, ambele negative. Marți seara a murit. Brusc! De luni dimineața până marți seara, internată în spital județean, deci sub supraveghere medicală de specialitate. Fără alte probleme de sănătate.

La insistențele familiei, cu pile și relații, i s-a facut autopsia, dupa o săptămână de la deces: septicemie! Nimeni nu i-a făcut nicio intervenție, nicio investigație, două zile, pentru că nu primiseră rezultatele la teste. Așa că au lasat-o sa moară cu zile.

A ieșit din morgă in sac negru, sigilat, cu formol turnat peste cadavru, ca suspect de Covid, că sunt obligati de un protocol absurd, direct la cimitir, fara slujba, fără nimic.
Asta e țara in care noi stam in casă și ni se pare normal ce se întâmplă în jurul nostru, crezând că cineva ne protejează. Nu, nu ne protejează nimeni, ba din contră, ne omoară! Acceptăm sa ne conducă niște criminali.

Unde le este jurământul lui Hipocrat al medicilor care s-au uitat două zile la un om cum moare? Sunt doar niste criminali in halate albe care respectă protocoale imbecile, nu juraminte ale profesiei.”

Kathy Nicolae
Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania), SANATATE(sistem).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Medicii , din salvatori in criminali .. de ce dracu ii aplaudati ?

  1. neicaion zice:

    Este unul din cele mai grave aspecte posibile cu efecte extrem de negative asupra umanităţii, echipele medicale calificate pentru îngrijirea sănătăţii oamenilor, ucid oameni sub motivaţii puerile, toate aceste fapte nu vor rămâne nepedepsite, sunt fapte criminale pentru care trebuiesc aplicate sancţiuni aşa cum legea o impune.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.