Un membru al FAMILIEI ROTHSCHILD este susţinut de statul român pentru a fi membru în CA al Electrica


Un membru al familiei Rothschild va fi susţinut de Departamentul de Energie al Guvernului, pentru poziţia de membru independent în viitorul Consiliu de Administraţie al Electrica, anunţă Capital.
Arielle Mallard de Rothschild a început să vină în România din 1996, cunoaşte personal mulţi demnitari români, a fost implicată direct în cele mai mari privatizări din ţară şi ştie istoria acestora chiar din momentul de început – 1992 (compania la care lucra atunci fiind cea care a consiliat statul român în crearea Fondului Proprietății de Stat (FPS), prima instituție cu astfel de atribuții).

Arielle Mallard de Rotschild este în prezent, managing director și vicepreședinte pentru Europa de Est al Rothschild & Cie Banque, instituţie la care a venit să lucreaze din 1999, la Paris, la câţiva ani după ce s-a căsătorit cu Édouard Étienne Alphonse de Rothschild, unul din fondatorii băncii. Înainte lucrase, timp de 10 ani, din 1989, la bancă de investiți Lazard, din SUA, inclusiv în departamentul de consiliere pentru guverne străine. La ambele instituţii financiare a fost implicată direct în mari privatizări din România.

Doamna Rotschild a fost consultant Erste la privatizarea BCR, cea mai mare bancă românească. Pentru a citi mai multe detalii despre acest personaj, faceţi click AICI.

Familia Rothschild este o familie care este urmaşa lui Mayer Amschel Rothschild, un evreu care a început să facă afaceri bancare în 1760. Diferitele ramuri ale familiei au fost ridicate la ranguri nobiliare în Austria sau Marea Britanie. În secolul XIX, familia Rothschild era considerată cea mai bogată familie din lume.

Diferitele ramuri ale familiei Rothschild au afaceri în finanţe, minerit, energie, agricultură sau vinificaţie.

http://activenews.ro/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.