Şi prinţii mint?


Articolul este din 2009, dar e bine de citit pentru cei care nu stiu. Nu de alta dar mai sunt destui care inca nu vad ce ‘casa regala’ de 2 lei avem adusa pe capul romanilor

Jurnaliştii de la Hotnews au descoperit că prinţul Radu Duda nu e absolvent Harvard, aşa cum se lăudase Cu ceva timp în urmă, prinţul Radu Duda, candidat la Preşedinţia României, a trecut pe pagina sa de internet, http://www.princeradu.ro, că e absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA, şi al Colegiului George C. Marshall din Germania. Jurnaliştii de la Hotnews au dezvăluit, însă, că nu este chiar aşa. Prinţul candidat nu a absolvit

Jurnaliştii de la Hotnews au descoperit că prinţul Radu Duda nu e absolvent Harvard, aşa cum se lăudase

Cu ceva timp în urmă, prinţul Radu Duda, candidat la Preşedinţia României, a trecut pe pagina sa de internet, http://www.princeradu.ro, că e absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA, şi al Colegiului George C. Marshall din Germania. Jurnaliştii de la Hotnews au dezvăluit, însă, că nu este chiar aşa. Prinţul candidat nu a absolvit prestigioasele universităţi, ci a urmat, în cadrul acestora, doar nişte cursuri de câteva săptămâni.

Ambele universităţi de prestigiu recunosc că prinţul a trecut prin băncile lor, dar situaţia nu e exact aceea pe care acesta o face publică.

Potrivit reprezentanţilor John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard, Radu Duda nu este absolvent al acestei instituţii de învăţământ. “În documentele noastre Principele Radu Hohenzollern-Veringen de România a luat parte şi a terminat «National and International Security Program» în anul 2004” (un program vizând securitatea internaţională – n.r.), a declarat pentru HotNews. ro Doug Gavel, directorul de comunicare din cadrul Harvard Kennedy School. Programul absolvit de Radu Duda a durat două săptămâni.

3984-142153-lista1.jpg
Aşa se prezenta Radu Duda înainte de a fi luat la întrebări de jurnalişti

La Colegiul George C. Marshall din Germania (2003), pe care prinţul îl menţionează ca absolvit, de fapt a participat la un seminar care a durat o săptămână, arată aceeaşi sursă.

“Principele Duda a participat la Senior Executive Seminar în 2003. Este un program de o săptămână, care aduce laolaltă lideri din diferite ţări pentru a discuta probleme de interes mondial”, a declarat pentru HotNews.ro Yvonne Levardi, şefa departamentului de comunicare din cadrul George C. Marshall.

3984-142114-2paragraf.jpg
Joi, lista cu studiile candidatului la preşedinoeie s-a nuanţat un pic

A fost actor înainte de a deveni «alteţă»

Pentru cei care nu ştiu, Radu Duda nu s-a născut cu titlul princiar, ci l-a dobândit prin căsătorie. El a cunoscut-o pe actuala sa soţie, principesa Margareta, în 1994, moment în care nu era decât un modest actor. Căsătoria sa cu prinţesa, mai în vârstă decât el cu 10 ani, nu a fost o mare bucurie pentru Regele Mihai.

http://www.libertatea.ro/

 

Acest articol a fost publicat în MONARHIE(Duda). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Şi prinţii mint?

  1. elena zice:

    Sa ne lase in pace cu atatea ifose princiare acest Pinochio .Romania nu avea nevoie de tichie pt ca era deja cheala de saracia ce a adus-o asazisa democratie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.