Bancherul, muncitorul şi imigrantul


Un bancher, un muncitor şi un imigrant stăteau la o masă. Pe masă era o farfurie cu 20 de fursecuri. Bancherul ia 19 din cele 20 de fursecuri şi strigă la muncitor:

– Vezi că imigrantul vrea să îţi fure fursecul!!!

Cam aşa se întâmplă acum în Europa şi în mod asemănător în SUA. Muncitorii şi-au cam dat seama că bogătanii le-au furat şi mâncat aproape toate fursecurile şi că povestea cu capitalismul generator de bunăstare şi prosperitate pentru toată lumea este doar o iluzie întreţinută prin propagandă.

De aceea pentru a evita o revoltă generalizată a muncitorilor, bogătanii, mai exact deţinătorii de bănci şi corporaţii au pus la cale un plan diabolic de invadare a ţărilor cu imigranţi şi de convingere apoi a muncitorilor că de vină pentru faptul că ei trăiesc prost sunt imigranţii.

Se pare însă că nici acest plan nu mai este eficient, deoarece oligarhii europeni au fost nevoiţi să înlocuiască imigrantul est-european, care doar lua locurile de muncă ale băştinaşilor şi mai fura de prin buzunare pe la metrou, cu ceva mai radical, imigrantul musulman, care mai taie şi capete, violează minore şi instituie peste tot legea islamică.

Sursa și Autor articol :

http://dantanasescu.ro/…/bancherul-muncitorul-si-imigrantul…

Acest articol a fost publicat în EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.