Timp de 26 de ani clasa politică a României ne-a prezentat SUA ca fiind farul călăuzitor, modelul perfect şi unic de urmat


calea spre dezvoltare, progres, civilizaţie şi singura noastră speranţă de salvare din „ghearele comunismului“.

Pentru toţi cei care s-au perindat la conducerea ţării singura cale posibilă de urmat a fost să copiem şi noi tot ce spun şi fac americanii. Modelul a fost urmat nu numai în plan politic şi ideologic, dar şi economic, cultural şi social.

Problema cu Statele Unite este însă aceea că face parte dintr-un imperiu care de mulţi ani se află în faza de decădere, actualmente fiind în stadiul de putrefacţie. Imperiul Anglo-Sionist, cu origini în Marea Britanie, a supravieţuit în ultimele decenii doar prin 3 metode: speculaţii financiare, război psihologic de propagandă globală şi să războaie de acaparare de noi state bogate în resurse, sub pretextul instaurării democraţiei.

Imperiul are nevoie de un război major, care să îi resusciteze economia şi de noi teritorii, pe care să le secătuiască de resurse, marea miză fiind desigur Rusia. Dacă nu reuşeşte acest lucru în cel mai scurt timp, schema frauduloasă a dolarului se prăbuşeşte şi odată cu ea şi Imperiul.

Mai multe în articol

Bărcuţa România cere ajutorul Titanicului SUA

 

https://www.facebook.com/Noua-Ordine-Mondial%C4%83-143141262536653/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.