Dacă vrei să păstrezi pentru totdeauna o femeie lângă tine, atunci n-o lăsa să se simtă a doua opţiune, n-o lăsa să aibă îndoieli în ceea ce-ţi priveşte sentimentele şi n-o lăsa să se întrebe. Atât!


Dacă vrei să păstrezi pentru totdeauna o femeie lângă tine, atunci n-o lăsa să se simtă a doua opţiune pentru că acolo unde îşi dă seama că nu este o alegere, va refuza să se afle pe locul al doilea… Mai ales în sufletul omului care în sufletul ei este singurul, unicul, cel care nu poate fi înlocuit. Ştii, femeia n-are nevoie de prea multe motive ca să iubească, câteodată nici nu are nevoie de motive, iubeşte pur şi simplu. Femeia are nevoie de motive doar ca să renunţe la iubire, la omul iubit, are nevoie de multe motive… Dar nu vor fi niciodată atât de multe dacă şi dă seama că e o opţiune şi nicidecum o alegere.

                                      Nu lăsa femeia să aibă îndoieli în ceea ce-ţi priveşte sentimentele, atunci se va îndoi de tine, de sinceritatea ta şi nu numai de ceea ce faci acum pentru ea, de ceea ce ai să faci de acum încolo pentru ea, ci de tot ce ai făcut vreodată. Îndoielile macină iubirea, frământă suflete şi oricât de mult s-ar chiui doi oameni să repare imperiile iubirii lor, îndoielile vor reuşi mereu să dărâme mai mult şi tot mai mult până când nu va mai rămâne nimic.

                                      Să nu laşi femeia să se întrebe. Tu  să-i dai răspunsuri chiar şi la întrebările pe care alţii i le-au lăsat în suflet. Să-i citeşti întrebările în priviri şi să-i răspunzi la ele fiind alături de ea. Să-i citeşti întrebările în gesturile stângace şi să-i demonstrezi că nu are motive să se întrebe. Femeia, dacă se întreabă, îşi poate da răspunsuri greşite, răspunsuri care cel mai adesea nu vor fi în favoarea ta, aşa că nu o lăsa să se întrebe. 

                                      Dacă vrei să păstrezi pentru totdeauna o femeie lângă tine, atunci n-o lăsa să se simtă a doua opţiune, n-o lăsa să aibă îndoieli în ceea ce-ţi priveşte sentimentele şi n-o lăsa să se întrebe. Atât!

http://damadetrefla.com/

Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.