România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte.


Orice s-ar zice, lucrurile nu merg prea bine în ţara noastră. O spun reprezentanţi ai mai tuturor taberelor politice, o spun gazetarii, o spun protestele din stradă, o simt largi categorii de cetăţeni. Unanimitatea opiniei se fisurează doar atunci cînd vine vorba despre cauze. Dar şi în această privinţă, pare să existe un „consens“ neaşteptat între proguvernamentali obidiţi şi antiguvernamentali patrioţi. Răul vine de-afară!

Articol preluat din Dilema veche România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte. Sîntem singuri, o insulă de nefericire, într-o mare de ostilitate. Să facem un rapid inventar. Care sînt instrumentele malefice ale schingiuirii noastre cotidiene?

● Uniunea Europeană. Ne tot zgîndăre, ba cu MCV-ul, ba cu Schengen-ul, ba cu nedrepte ameninţări financiare. Se lasă păcălită (în mod interesat, fireşte) de trădători care îşi vorbesc ţara de rău, de „statul paralel“, de Monica Macovei. Ne tratează ca pe o colonie! Sînt supravieţuirea contemporană a Imperiului Otoman, care ne-a exploatat 500 de ani. Le stăm în gît! Brexitul nu le place, dar ar fi încîntaţi să punem de un „Romxit“, să scape de noi, dar nu aşa, ca de o anexă inutilă, ci furîndu-ne tot ce avem: resurse, bani, oameni. Au nevoie, la hotarul lor de sud-est, de o pată neagră, de un schelet, de o întruchipare a neantului.

● Statele Unite ale Americii. Sub camuflajul unui „parteneriat“ de carton, Departamentul de Stat se amestecă, nervos, în treburile noastre interne. Vrea să umble, samavolnic, la legile noastre, să ne saboteze guvernul, să-şi dea aere de mare mahăr mondial, pe socoteala demnităţii noastre rănite. Tot ce-i interesează pe reprezentanţii SUA este să promoveze, pe căi obscure, unele afaceri profitabile pentru ei, catastrofale pentru noi.

● George Soros. Dă bani în dreapta şi-n stînga pentru a instaura, sub o retorică „progresistă“, o „nouă dezordine mondială“. A avut, nu demult, un coşmar, cînd a auzit că Dragnea a ajuns „şef“ (sursa: Liviu Dragnea însuşi) şi şi-a propus să facă totul pentru a distruge PSD-ul. Are, se pare, o mare boală pe preşedintele acestui partid. În ciuda vîrstei (86 de ani), e informat la zi cu problemele Teleormanului şi plăteşte zeci de mii de români să iasă în stradă pentru a destabiliza. Le cumpără telefoane mobile, umbrele de vreme rea şi vuvuzele. Foarte şmecher: de faţadă, finanţează şi „guvernamentali“. Îi dă bursă lui Mirel Palada („Ce să fac? Eram un amărît de student…“), se întîlneşte în secret cu Ponta şi la vedere cu Corina Creţu. De ONG-işti, tefelişti şi elitişti nu mai vorbim… Uneori, are şi ghinion: i-a oferit o bursă la Oxford lui Viktor Orbán şi l-a ajutat financiar să-şi facă primul partid de opoziţie maghiar de după 1989! Dar acum Orbán dă cu el de pămînt ca un adevărat antimaghiar, antisemit, prorus şi antieuropean ce este.

● Diplomaţii străini. Se bagă unde nu le fierbe oala. Sînt prost informaţi, profitori, adversari ţanţoşi ai corupţiei, dar, de fapt, ipocriţi, căci toată ziua chefuiesc cu interlopii… Trebuie luaţi tare: ameninţaţi cu „note de protest“ şi numiţi „prostănaci“ de cîte un rafinat ofiţer în retragere. ● Multinaţionalele. Au venit pe la noi ca să ne jupoaie. Ne iau de proşti, fac bani pe pielea noastră şi spoliază bogăţiile noastre strămoşeşti.

● Intelectualii sinecurişti, vînzători de ţară, gata să ne reclame la vreo Înaltă Poartă sau să batjocorească poporul care, chipurile, nu alege ce vor dumnealor! Bine zice Codrin Ştefănescu: trebuie arestaţi! Cum s-a făcut şi cu luptătorii din munţi care sabotau prietenoasa ocupaţie sovietică sau cu unii disidenţi estici (ruşi, cehi, români etc.) care, pentru un pumn de arginţi, îşi turnau pe la posturi de radio şi guverne străine politicienii naţionali.

● Ungurii şi ruşii, care au organizat şi lovitura de stat din decembrie 1989, pe baza înţelegerii dintre Gorbaciov şi Bush. Mai nou, pînă şi bulgarii, care ne privesc de sus… ● „Aşa-zisa“ societate civilă care dispreţuieşte poporul suveran, cel care ne-a dăruit majoritatea parlamentară de astăzi.

● Candoarea noastră strămoşească, inaptă să vadă răul din bine şi binele din rău. Am crezut că Nicolae Ceauşescu era rău, cînd de fapt era un mare român. Invers, am crezut că e de optat pentru capitalism, cînd de fapt capitalismul e o pregustare a apocalipsei. Am crezut că Securitatea e rea, cînd de fapt ne-a apărat de duşmani (şi de noi înşine…). Am crezut că Doina Cornea a fost eroică, deşi, în realitate, eroic a fost Iulian Vlad.

● Statul paralel. Adică SRI, SIE şi, mai nou SPP. Binoamele, trinoamele, polinoamele. Dar şi Kövesi. Dar şi Opoziţia. Dar şi Iohannis. Dar şi unii pesedişti. (Tudose, de pildă. Sau, poate, Cătălin Ivan. Sau – mai ştii? – Ionuţ Vulpescu.)  Sîntem singuri. Înconjuraţi de prădători bine organizaţi! Nici măcar Marea Neagră nu mai e ce-a fost! Ce ne mai poate salva? Lupul dacic? Vreo „oiţă laie, laie bucălaie“, „bîrsană“ şi, cît de cît, „năzdrăvană“? Doamne-ajută! Rămîne, totuşi, o întrebare: de ce ne urăsc toţi atît de tare? De ce sîntem inamicul public numărul 1? Cum e posibil ca tot mapamondul să ne privească chiorîş? Şi ce-ar fi de făcut ca să arătăm lumii un chip ceva mai drăgălaş? P.S. O urmă de onestitate mă îndeamnă să-l previn pe cititor că n-ar fi exclus ca şi textul de faţă să fie o manevră perversă, menită să adoarmă vigilenţa naţiei. A se citi cu mîna pe sabie!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte.

 1. agent Smith zice:

  macar mai exista indivizi care gindesc cu mansarda lor si au spirit de observatie. asta e un semn al „trezirii” veritabil, dar, ca sa continuam de unde ne lasa articolul, zona asta a avut doar rivnitori, nu prieteni, din motive de nediscutat aici, iar cei ce o populeaza au fost mereu singuri. pentru ca potentialul lor este special fata de cel al altor natii si le-ar permite sa fie liberi, de ocolit sau temut, daca si l-ar intelege in locul incordatului muschilor si iesitului in strada. cei care intretin realitatea indobitocitoare nu au avut niciodata nevoie de resurse, bani sau putere, nu, asta e grija cretinilor paminteni care s-au cocotat in ierarhii si nu vor intelege niciodata din lipsa de ceva ca sint folositi. alta este intriga existentei, iar in zona asta, impotriva locuitorilor ei, exista o lupta purtata subtil din teama celor ce au initiat-o fata de puterea bastinasilor de a le strica planurile. le este teama ca oamenii de aici sa nu se „trezeasca”, iar daca ceva ii sperie este ceva real care creste rapid si ei nu mai pot controla. degeaba va considerati marunti si neajutorati, au spus si altii ca aici este cimpul bataii decisive, iar ea este deja in desfasurare. cu cit mai multi vor fi impotriva voastra, cu atit mai mult trebuie inteles ca pierd teren. nu viata si atitudinea ce o duc/au altii si la care rivnesc unii din voi contaminind si pe altii este normalitate, ci ceea ce aveti voi si vor ei.

  Apreciază

  • cornel mera zice:

   Este ceva aici, ce inflameaza multe tari vecine si mai de aiurea..si totul a inceput in antichitate odata cu retragerea romanilor(aureliana) dupa 175 ani de ocupatie,deci esti calare pe butoiul cu aur si miere,te ai infipt bine pe teritoriul cucerit(constructii da castre militare,orase,drumuri,aduci colonisti din tot imperiul si dintr o data te retragi din cea mai bogata tara din Europa de atunci si din imperiu care nu era slabit de forte sa nu si poata apara cea mai bogata provincie,aur se extragea in continuare de la Rosia Montana si de prin prejur,agricultura mergea,deci si butoiul cu miere se golea dar se umplea la loc si dintr o data la revedere ?cica ar fii fost atacati tot timpul de triburile dace libere(eu zic ca praf in ochi).Dar stai 550-600 ani in Britania faci fata la n revolte si rascoale care a culminat cu razboiul condus de legendara Boudica,o tara saraca clima ,ce sa mai vorbim,dar nu pleci, si la mama dracului distanta de Roma.Ia speriat sa zic asa, ceva dar ce??Urmeaza alt atac al vaticanului incepind cu anul 360 en aproximativ care incepe o campanie furibunda contra Daciei si a dacilor,confisca toate cartile gasite despre daci inclusiv cele doua volume scrise de insusu imparatul Traian despre cele 2 razboaie dacice,nu era voie la timpul respectiv si dupa multe secole nici cuvintul dac sa fie pronuntat,asa se explica ca nu segaseste aproape nimic scris despre daci,ca si cind nu ar fii fost…Oare de ce aceasta prigoana care se pare ca a fost indreptata numai impotriva Daciei si a dacilor.Un cercetator a incercat timid sa explice din cauza opozitiei dacilor de crestinare catolica,si datorita faptului ca Dacia si la acele timpuri respectiv mileniul intunecat se putea autosustine,nu avea nevoie de nimic din afara teritoriului locuit de ei si f. important dacii erau deja monoteisti aveau un zeu pe care il adorau Zalmoxex,iar vaticanul spumega.Este mult de scris realitatea este ca am supravetuit aici mii de ani cu bune rele cucerturi intre noi<Moldova cu Tara Rom. sau cu Transilvania dar un lucru f. important vorbim aceiasi limba de cel putin 2000 ani TOTI rominii,acum am decazut am mai tercut prin astfel de perioade nefaste ajutati tot de vecini si prieteni,care toti au vrut aici,si mai vor inca,dar…NE VOM RIDICA cit de curind,cum ne am mai ridicat dealungul vremurilor,si cred ca iarasi ceva o sai sperie pe bunii nostrii vecini si prieteni….Sa auzim de bine !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.