The Fourth Kind – Al patrulea gen (2009) – film


Thriller inspirat din fapte reale, The Fourth Kind încearcă să intre în hățișurile unui mister din Alaska. Un orășel din întinderile acoperite de zăpadă cunoaște o imensă rată de dispariții pe parcursul a mai multor decenii. Fiind bazat pe intamplari reale, thriller-ul „The 4th Kind” o are in centrul actiunii pe tanara Abbey, care este insarcinata sa investigheze o serie de disparitii bizare petrecute intr-un mic oras din statul nord-american Alaska pe parcursul ultimilor 40 de ani.
La Sfârșitul anului 2000, cativa pacienti ai terapeutului Abbey Tyler, sub hipnoza, reflecta comportamente care au sugerat întâlniri cu non-oameni. Înainte de culcare, toți au pretins că au văzut o bufniță privind-ui dupa fereastra. Și s-au trezit complet paralizati, auzind zgomote oribile care provin din afara camerei. Amintiri ulterioare sunt cufundate în întuneric. Doctorul a continuat cercetările sale, descoperind că disparițiile și evenimente stranii din regiune datează din anii ’60..

Aici filmul :

https://vezionline.net/the-fourth-kind-al-patrulea-gen-2009.html

Acest articol a fost publicat în FILME. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la The Fourth Kind – Al patrulea gen (2009) – film

  1. Marlen Micu zice:

    Am vazut filmul acum ceva timp. Am avut senzatia aceea ca lucrurile se leaga si astfel se explica unele lucruri. Si ca, desigur : cea mai simpla explicatie este si cea corecta/ adevarata. De vazut.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.