Cutremur: Focar de pedofilie la Hollywood


  AVERTISMENT: Articolul atinge teme extreme și conține imagini grafice, nu vizionați la școală sau la locul de muncă.   […]

                                                              PROLOG

Un insider din industria divertismentului a rupt tăcerea despre pedofilia din Hollywood, dezvăluind nume și organizații care se ocupă cu abuzul de copii și cu șantajarea celor care participă la așa ceva. (Click pe imagini pentru marire)

Informațiile au răsărit pe Grupul de Investigații Independente 4chan și efectele au apărut în mai puțin de 24 de ore: regizorul ecranizării „Guardians of the Galaxy”, James Gunn, a fost concediat în urma dezvăluirilor.

Multe „vedete” care aveau postări incriminatorii și-au șters conturile de twitter de frică să nu pățească la fel. În aceste zile are loc un adevărat CURTREMUR în Hollywood.

Știrea a fost preluată de senatorul american Ted Cruz care a susținut că James Gunn ar trebui anchetat penal.

Hollywood și Mass Media sunt în full damage control încercând să promoveze narativa că persoane cu convingeri Alt-Right (sau de extremă dreaptă cum scrie ProTV și Adevărul) hărțuiesc vedetele care au inspirat milioane de oameni prin filmele lor, naziștii cibernetici săpând după postări vechi făcute în glumă.

                                                          INDIVIZI

În momentul redactării articolului, investigațiile au ajuns la Dan Harmon, co-creatorul serialului animat „Rick and Morty”, acesta ștergându-și contul de twitter la scurtă vreme după ce James Gunn a fost concediat. În ciuda încercării de a-și șterge urmele, s-a descoperit un video cu Harmon mimând sexul cu un bebeluș (!), folosind o păpușă, filmare menită să fie episodul pilot al unui nou serial care nu s-a mai produs, în care Harmon juca personajul principal, un pedofil cu „inimă de aur”.

https://www.bitchute.com/video/xnQIwtDhxKQ6/

Scene degenerate figurează și în episodul pilot din serialul „Rick and Morty”, în care tânărul Morty îi face sex oral bătrânului doctor Rick, deci cert este că Dan Harmon nu a făcut postări „în glumă”, ci este un bolnav periculos care își propagă abjecțiile la televizor livrând mizeria în ambalaj animat pentru tineret.

Pentru video aici:

Cutremur: Focar de pedofilie la Hollywood

Alt actor a fost prins experimentând cu zoofilia, vorbim despre Bret Arthur Schulte care s-a filmat/pozat făcând sex cu câinele său.

Antemenționatul Bret Artur Schulte a avut antecedente înregistrate pentru molestare și exploatare de minori.

Pe lângă Harmon și Schulte, ancheta independentă continuă să vizeze alte personalități, până acum adunându-se dovezi împotriva actorilor Sarah Silverman, Michael Ian Black, Anthony Joselnik.

S-au găsit poze cu Liev Schreiber pupându-și fiul pe gură, poze cu fiul mimând sexul oral și poze cu fiica îmbrăcată ca o centuristă. De asemenea într-o postare pe twitter acesta face referire la copii „atrăgători”. (Click pe imagine pentru mărire!)

În furtuna dezvăluirilor, apropiați ai acuzaților au sărit în apărarea lor, numindu-i pe investigatori „naziști cibernetici”.

Va fi interesant de văzut cum gestionează mass media situația în condițiile în care furtuna nu scade din intensitate. Unele publicații ultraliberale, cum ar fi „Vice” și „Salon”, vor avea tupeul să îi apere, având o istorie de luare a pozițiilor pro-pedofilie.

Apărarea coruperii de minori, de copii și chiar bebeluși este condamnabilă din orice punct de vedere, și totuși unii nu se pot abține, trebuie să îi apere! (sau sunt plătiți să o facă?), în orice caz îsi pun singuri ștreangul la gât.

O ipocrizie străvezie este atitudinea lor față de glume:

– „glumele pedofile nu înseamnă pedofilie”

– „glumele rasiste înseamnă rasism”

Nu inventez, literalmente au spus asta prin vocea evreicei Danei Schwartz.

                                                ORGANIZAȚII

Au mai fost vizate  gruparea House of Kaya care produce poze deocheate (două fiind cu Elmo, personaj principal dintr-un serial pentru copii) și „artă” demonică în stilul a ceea ce avea John Podesta în reședință (același Podesta din scandalul Pizzagate) și asociația SNCT care organizează „baluri mascate”, care sunt, de fapt, orgii moderne.

Aceste organizații acționează ca societățile secrete, având un cod strict de protejare a informației , iar pe instagram promovează aceleași simbolism folosit de francmasonerie.

Toate dezvăluirile de până acum confirmă „teoriile conspiraționiste” despre Hollywood, un loc întunecat în care intri plin de entuziasm și pe parcurs ajungi să faci cele mai odioase fapte pentru faimă, devenind în final mort pe dinăuntru, o epavă umană șantajabilă cu sufletul distrus.

Actorii pe care lumea îi tratează ca pe niște idoli participă la petreceri și orgii unde se droghează, comit sodomie, unii chiar abuzând copii sau animale. Lumea venerează niște mizerii, excremente umane care din ecrane varsă lături anticulturale în mințile privitorilor tembeli.

                                                                                                        Sterie CIUMETTI

Sursa: INCORECT POLITIC

Acest articol a fost publicat în S.U.A., SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cutremur: Focar de pedofilie la Hollywood

  1. Catalin Didica zice:

    ca sa vedeti cat de groaznic este si mai mult ca sigur astia sunt evrei majoritatea. ESTE GROAZNIC.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.