Noul Quincy Think Tank finanțat de Soros / Koch


Noul Quincy Think Tank finanțat de Soros / Koch pretinde să se opună razboiului SUA pentru tordeauna – efectul Tulsi?

Resultado de imagen de Charles Koch

Este vorba despre efectul Tulsi Gabbard, colaborarea dintre marii jucători George Soros și Charles Koch pentru a valorifica influența puternică a mesajului său anti-război, pentru a exclude astfel voci independente, cum ar fi ale sale din arena politică?

Am fi neglijenți dacă nu am republica acest comentariu interesant despre Kochs al lui Tucker Carlson de acum câteva zile. Nu, nu sunt conservatori, așa cum ilustrează el însuși. Ceea ce ilustrează în continuare jocul manipulator prin utilizarea etichetelor Stânga și Dreapta, Liberal și Conservator.

Ei sunt ideologi liberali, de fapt, împotriva ‘America First’ și a oricărei politici pro-familiale; sprijină frontierele deschise și amnistia pentru ilegali, politicile ușoare pentru crime, prețurile la medicamente mai mari și reducerile impozitelor corporative care dănează clasa de mijloc; se opun limitării ratelor dobânzilor la împrumuturi, luptei pentru libera exprimare și lucrează cu Big Tech și ADL pentru a combate așa-numitul discurs de ură, care până în prezent a cenzurat mulți conservatori proeminenți. Ei sunt motivul pentru care Partidul Republican pare complet nesincronizat cu proprii sai alegători.

De ce conduc Partidul Republican?”, concluzionează Tucker.

******

Autor: Resultado de imagen de CAITLIN JOHNSTONE

Dacă mi-ați fi întrebat ce știri nu așteptam să văd în momentul în care mi-am verificat feed-ul de știri în această dimineață, „plutocrații maligni se unesc prin intermediul diviziunii partidiste pentru a termina pentru totdeauna cu războiul etern al Statelor Unite” ar fi fost una dintre primele mele presupuneri. Și totuși, ciudat, aici suntem.

Un new Boston Globe article nou articol din Boston Globe intitulat „Într-o rundă uimitoare, George Soros și echipa lui Charles Koch, se unesc pentru a pune capat politicii americane de „război permanent”, raportează că cei doi miliardari influenți au contribuit cu jumătate de milion de dolari fiecare pentru a lansa un nou think tank cu scopul de a face exact opusul clasei de lucruri pe care le fac în mod normal think-tank-urile finanțate de miliardari ai DC.

„Pe lânga faptul că sunt miliardari și își cheltuiesc o mare parte din averea lor pentru a promova cauzele companiei, fondatorul de stânga George Soros și frații de dreapta Koch au puține în comun”, se incheie raportul.

„Pot fi văzuți ca poli opuși. Soros este un liberal vechi al New Deal. Frații Koch sunt de dreapta care respiră foc și visează să reducă impozitele și să desființeze guvernul. Acum au găsit ceva în care să fie de acord: Statele Unite trebuie să pună capăt „războiului pentru totdeauna” și să adopte o politică externă cu totul nouă „.

„În termeni concreți, acest lucru înseamnă că Institutul Quincy va susține probabil retragerea trupelor americane din Afganistan și Siria; o revenire la acordul nuclear cu Iranul; abordări mai puțin confortabile față de Rusia și China; încetarea campaniilor de schimbare a regimului în Venezuela și Cubei; și reduceri drastice ale bugetului apărării „, se afirmă în articol.

Răspunsurile la această știre a comentaristului Twitter albastru au fost în mare măsură de susținere.

„Este excelent să văd că evitarea războaielor cu adevărat stupide și costisitoare are sprijin pe linii de partid”, tweeted autorul și profesorul Max Abrahms.

„Cu siguranță, înțelegeți scepticismul banilor lui Soros și Koch, dar cu o platformă de încheiere a războiului interminabil și Trita Parsi la cârma, acest lucru pare foarte promițător și este extrem de necesar în timp ce mergem spre un război nuclear catastrofal”, a declart said  jurnalistul Dan Cohen.

„Un nou grup de experți pentru politica externă, care va „promova o abordare a lumii bazată pe diplomație și moderație în loc de amenințări, sancțiuni și bombardamente.” YES PLEASE”, tweeted în The Now’s Rania Khalek.

„In cele din urma. Un think tank care își propune ca obiectiv să lupte împotriva războiului fără sfârșit. Sper că Stephen Walt va participa”, a declarat analistul de politică externă tweeted Joshua Landis.

Alții au fost un pic mai sceptici.

„Salut Joshua, am un pod în vânzare. Pari foarte interesat să cumperi așa ceva. Dă-mi un telefon,”tweeted Moon of Alabama lui Landis.

Imagen relacionada

Un astfel de scepticism este justificat. Este adevărat că Trita Parsi, co-fondator al Institutului Quincy, a fost un adversar vocal al imperialismului american față de Iran și în alte parți, dar este, de asemenea, adevărat că atât Kochs, cât și Soros au acționat ca favorizatori toxici ai imperialismului american.

Raportul susține că noul grup de idei, think tank, încearcă să pună capăt agendei americane de schimbare a regimului în Venezuela, de exemplu, dar jurnalistul de investigație Greg Palast reports afirmă că frații Koch au fost o forță motrice majoră în spatele acestei agende. Grupul susține că încearcă o dezangajare împotriva Siriei, dar investigative journalist Vanessa Beeley jurnalista de investigație Vanessa Beeley și alternative media outlet Mintpress News mass-media alternativă Mintpress News au documentat legături extinse între George Soros și diferitele ONG-uri și operațiuni de gestionare narativă care au facilitat agenda de dezbinare a guvernului Siriei.

Imagen relacionada

În 2014, jurnalistul Mark Ames observed a observat că Soros „funded a fondat multe dintre ONG-urile implicate în ‘color revolutions’ „revoluțiile colorate”, inclusiv donații mici, către aceleași ONG-uri din Ucraina pe care Omidyar le-a susținut. (La fel ca și Rețeaua Omidyar, armatele de caritate ale lui Soros – Open Society and Renaissance Foundation – au predicat în mod public transparența și buna guvernare în locuri cum ar fi Rusia în anii lui Elțin, în timp ce brațul financiar al lui Soros speculated a speculat asupra datoriei rusești și a participat la scandal-plagued auctions licitații scandaloase activele de stat.)”

Charles Koch has been a major donor a fost un donator major al think tank-ului American Enterprise Institute, Iraq-raping think tank un grup de experți în violarea Irak-ului, care le-a întors favoarea prin agresivitatea churning out narrative management gestionării narative a imaginii publice a fraților Koch. George Soros este unul din principalii major funder fondatori ai firmei de administrare narativa a NATO, Atlantic Council, care has been a driving force a fost forța motrice în spatele campaniei de fabricare a pentru escaladări împotriva Rusiei, ceea ce Institutul Quincy susține că se opune.

Deci, dacă sunteți interesat în vizualizarea evenimentelor mondiale printr-o lentilă care nu este susținută de gestionarea narativă coruptă, un anumit scepticism in privința acestui nou Institut Quincy nu este doar potrivit, ci absolut necesar.

Termenul „think tank” aproape întotdeauna se referă la un grup de cadre universitare angajate de plutocrați pentru a veni cu motivele pentru care este foarte bine și inteligent să facă ceva foarte rău și prost, și apoi să comercializeze aceste motive în momentele cheie de influență. Ele sunt instrumente cheie ale managementului narativ pentru clasa miliardară, iar interesele clasei miliardarilor sunt rareori aliniate cu cele ale oamenilor obișnuiți. Acest lucru este valabil mai ales atunci când miliardarii spun că operează în mod bipartidist.

Dar vestea bună este că tot ceea ce trebuie să facem pentru a cunoaște adevărul despre scopurile acestui nou grup este să-i urmărim comportamentul în timp și să acordăm atenție cine beneficiază de narațiunile pe care le împinge. Trebuie doar să faceți o notă mentală a informațiilor pe care le aveți acum despre acest lucru și să fiți atenți la ceea ce se întâmplă atunci când vedeți cuvintele „Institutul Quincy” în rapoartele clasei politice / mass-media. Dacă acest think tank este ceea ce pretinde a fi, vom vedea acest lucru dovedit în timp în efectele pe care le are asupra naratiunilor dominante și a politicii guvernamentale. Dacă nu, vom vedea și asta.

www.europereloaded.com

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.