Dacian Ciolos este partas la lobbyul american Monsanto 


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi text
Bucuria populara a numirii lui Dacian Ciolos ca premier, la propunerea lui Klaus Iohannis, s-ar putea transforma rapid in mahnire, dupa ce se va constata ca primul ministru si echipa lui pro-europeana si pro-Soros are un cu totul alt rol decat propasirea României.

Dacian Ciolos este cel care de pe vremea cand conducea ministerul Agriculturii (octombrie 2007-decembrie 2008) a initiat aderarea României la Codex Alimentarius, temutul cod de reguli de baza ale alimentelor catre populatie, ce impune norme, unele aberante (de pilda usturoiul si ceapa sunt vazute drept otravuri si nu trebuie cultivate, iar extratele din acestea se vor vinde doar in farmacii pe baza de retete, in vreme ce E-urile cancerigene sunt mai putin toxice, altele chiar bune, iar Organismele Modificate Genetic (OMG) sunt extrem de „benefice” si nu ar schimba deloc structura ADN, ceea ce insa s-a dovedit deja pe bovine, pe pasari de consum etc.).

Subiect care e ignorat aproape total de mass-media si diversii analisti economici: strategia actualului regim fata de agricultura, in special fata de mica proprietate taraneasca sau rurala. Departe de a incuraja mica proprietate, noile masuri legislative pregatesc terenul pentru exproprierea proprietatilor rurale! Practic, se pun bazele unui sistem prin care, in realitate, Romania va fi deposedata si de acest ultim avantaj al saracului din Rasarit – pamantul.

Acestui dispret elitist care vrea sa vada doar campuri imense cultivate cu ingrasaminte chimice si cu organisme Monsanto (culturi de plante modificate genetic) ii corespunde, la nivel politic, dispretul urduros al sefului statului, care priveste populatia rurala ca o adunatura de betivi lenesi. Ineficienti economic, lenesi si betivi, prin urmare, nu-i asa, trebuie facut totul pentru a pune mana pe pamantul lor! Ca oricum satul romanesc aproape ca s-a depopulat, tinerii fiind plecati peste hotare, sa munceasca la capsunile altora. Insa, pe masura ce tot mai multi imigranti care vor considera ca trebuie sa se intoarca, inasprindu-se conditiile de lucru si viata in Vest. E foarte posibil, insa, ca acesti romani sa nu mai gaseasca nimic la intoarcere, pentru ca a avut grija statul de proprietatile lor…

Proiectele privind igienizarea terenurilor, ce are în vedere amendarea deţinătorilor de terenuri necultivate şi cel al Legii privind stimularea comasării terenurilor agricole. Autorităţile mizează pe tendinţa accentuată a populaţiei de a renunţa la agricultură şi apelează la subterfugii străine de principiile democratice ori ale respectului şi bunului simţ, pentru a se asigura că procesul este ireversibil şi că românii nu vor mai fi ţărani, având libertatea exploatării agricole şi a iniţiativei antreprenoriale, ci lucrători agricoli în slujba investitorilor latifundiari.

Codexul e de fapt un compendiu de reguli care conduce la genocid planetar. Romania a aderat, pe sest – publicul n-a fost informat, in decembrie 2009, pe vremea Guvernului Boc, Ciolos demarase procedura. O procedura incuvintata de Monsanto, cel mai mare producator de seminte modificate genetic,aduse masiv prin importuri din alte tari.

Ce este cu OMG? Semintele din agricultura pentru porumb, grau, soia etc. sunt modificate genetic in ideea de a combate daunatorii si pentru a spori productia, ceea ce in esenta nu ar fi un lucru rau. Problema e ca modificarea genetica atrage un mecanism ADN care nu numai ca ar combate daunatorii si ar face produsele agricole de doua-trei ori mai mari si de circa 30 de ori mai multe la aceeasi suprafata, dar se dovedeste otravitare pentru organismul uman, generand modificari in ritmul celulelor stem, dar si inmultirea acestora, declansand procese cancerigene. Ca atare, chestiunea devine periculoasa.

De pilda in SUA se insamanteaza numai cu Monsanto, prin lege data de Congres. Fermierii sunt obligati sa ia seminte Monsanto. E interzis prin lege ca cineva, simpla persoana, sa planteze in spatele curtii sale produse agricole, altele decat cele de pe piata Monsanto. In UE unele tari accepta aceste produse altele nu. In unele tari e interzisa producerea, dar nu si importul, in altele e interzis consumul, dar e la liber productia si exportul. Codex Alimentarius, care va porni in forta in 2017, urmand a se generaliza in 2020 tocmai asta va stabili, consumul de OMG.

Obama sustinatorul Monsanto

http://dantanasescu.ro/2013/03/29/obama-semneaza-legea-pentru-protectia-monsanto.html

Drept recompensa ca România a adereat rapid la Codex Alimentarius si ca produce masiv in Insula Mare a Brăilei, in Ardeal si Moldova o multitudine de OMG, cu semnite, fapt permis de Dacian Ciolos fost Comisar European pentru Agricultura, la sustinerea personala a presedintelui Frantei Nikolas Sarkozy, la propunerea expres a lui Traian Băsescu, cu largul lobby al Monicai Macovei. Acum, Ciolos este cel care se intoarce in Romania, ca prim-ministru, la propunerea UE (Juncker) acceptata fără doar si poate de Klaus Iohannis. România, daca isi va da subsolul americanilor (gaze de sist, Rosia Montana etc.), nemtilor si austriecilor (OMV-Petrom si gaze naturale), atunci solul e prevazut sa redevina Grânarul Europei, dar un granar plin cu OMG, pentru intreaga piata europeana si pentru mare parte din populatia Europei. Acesta este rolul nevazut al actualului premier.

Ne mai intoarcem putin in urma. Ciolos este cel care a aprobat în 2008, pe când era Ministru al agriculturii cultivarea unui soi de porumb, unui tip de soia, unui soi de cartofi via Monsanto. Multe alte organisme modificate genetic existau deja în agricultura din România
– vezi aici:

http://www.infomg.ro/storage/Listitems/omg_ro2.pdf

În n perioada 1997-2000 companiile producătoare de seminţe din SUA au testat şi înregistrat în România cel puţin şapte soiuri MG: şase dintre acestea referitoare la porumb, iar ceal de-al şaptelea în legătură cu soia 55. Tot pe vremea cand era ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos a dat liber experimentului „Initium”. Initiumul este o substanta otravitoare aprobata la nivel european produsa de concernul german BASF si care este folosita pe larg pentru productia cartofilor si rosiilor, bagata in circulatie in România imediat ce Dacian Ciolos a ajuns comisar european (in 2010), dar care a primit aprobare spre a fi experimentata (primele experimente din Europa s-au facut in Ardeal) in primavara anului 2008, cand ministru era acelasi Ciolos, cel care a avut o ofensiva pentru piata ingrasamintelor.

Statul politienesc bate la usa. Banul nu a fost niciodata atat de puternic si de influent asa cum este acum si-si cere in continuare dreptul de a stapani cu si mai mare putere . Cei multi , cei saraci, cei ce niciodata nu s-au bucurat de sprijin sau ajutor din partea statului , vor avea , in continuare , parte doar de minciuna din partea celor care ar trebui sa le apere drepturile si libertatile .

Americanii ne pun soia modificată genetic în farfurii şi ne urează poftă bună. UE nu se opune, in realitate, culturilor OMG, ba chiar le promoveaza prin intermediul celei mai puternice institutii europene (Comisia Europeana). Pentru ca Romania este tara tuturor experimentelor posibile, tara lui “merge orice”, lumea a treia a Europei.

Prin urmare, cand spun “pion american” sau “colonie americana” ma refer la faptul ca autoritatile romane s-au facut promotorii prea-plecati ai unor agende de politici (de la cele economico-sociale la cele geopolitice si militare, de la OMG la vaccinuri) care sunt strict “americane”, ci care apartin unor structuri puternice atat statale (cum ar fi Departamentul de Stat al SUA, printre altele), cat si suprastatale (Comisia Europeana), dar si institutiilor globaliste (OMS, OMC, ONU, FMI, Banca Mondiala), si care, toate, sunt inspirate de “think-thankuri” ca Grupul Bilderberg sau Comisia Trilaterala.

Lucrul “nou” pe care il aduce modul concret in care operatiunea de manipulare a opiniei publice a fost organizata. Pentru ca altfel, despre culturile OMG, despre cine perpetueaza propaganda conexa. Dar acum se arata in uraciunea sa, ca orice gunoi scos de sub pres, cum o adevarata campanie de promovare a propagandei pro-OMG, cu sprijinul oamenilor politici, al institutiilor statului, institutiilor media si inclusiv al unor institutii academice, a fost organizata si coordonata de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Asadar, pe de o parte, aflam ceea ce stiam deja, insa acum aratat in toata “splendoarea” murdariei adusa la suprafata. Alianţa româno-americană pentru OMG-uri continuă şi după aderarea României la UE. SUA, pur şi simplu, nu puteau renunţa la cel mai mare cultivator de OMG-uri din Europa. În august 2008, senatorul american Richard Lugar soseşte în România pentru a-i încuraja pe oficialii autohtoni să permită “folosirea metodelor agricole mai avansate, inclusiv a biotehnologiei”.

Valeriu Tabără (pe atunci vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, fost ministru PDL al Agricuturii) “este unul dintre cei mai sinceri şi influenţi susţinători”.

Participanţii la întrunirile secrete giganţilor industriali implicaţi în producţia de alimente modificate genetic – dintre care cei mai însemnaţi sunt cei de la Monsanto –, să depună un efort mărit. De asemenea, J. M. Barroso le-a cerut şefilor de cabinet din ţările membre să impună miniştrilor de agricultură şi mediu aprobarea culturilor de O.M.G. În ceea ce priveşte opinia publică, „docilizarea” ei era prevăzută să se realizeze printr-o propagandă care să pună accent pe „înaltele standarde practicate de legislaţia europeană în materie de O.M.G.”. Cu alte cuvinte, instituţiile europene sunt folosite ca reper normativ absolut, opinia publică fiind îndemnată să creadă pe cuvânt Bruxelles-ul atunci când acesta afirmă că un aliment modificat genetic nu este dăunător pentru sănătate.

Ce este Codex Alimentarius?

Guvernul condus de Emil Boc a aderat, la 31 decembrie 2009, alături de alte 165 de state (aproape 85% din populaţia planetei), la „Codex Alimentarius”, un compendiu de legi alimentare introdus de AG Farben. Implementarea se face pe mai multe etape, urmând să intre în vigoare până în 2016, şi porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate şi iradiate. Scopul declarat al proiectului este acela de a proteja sănătatea consumatorilor, apărându-se, astfel, normele corecte în comerțul alimentelor preparate, semipreparate sau crude.

Populaţia, hrănită cu medicamente

Toate suplimentele alimentare naturale vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică, disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Industria farmaceutică are un interes financiar direct,pentru a-și asigura menținerea și chiar creșterea pieței de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele și nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent și răspândit, ucigând, în acest mod, milioane de oameni. La fel va fi și în cazul Codex-ului, care nu e altceva decât o măsură de decimare a populației planetei, care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conține cobalt și vor fi modificate genetic, generând cancere.

Tauri modificaţi genetic şi pui umflaţi de hormoni

Potrivit unui raport, un taur modificat genetic ajunge să cântărească şi 450 de kg până la vârsta de 8-10 luni, iar la maturitate poate depăşi o tonă. Aceste vite modificate genetic sunt tot mai căutate pentru masa musculară extrem de mare, iar în Statele Unite, şi nu numai, există asociaţii ale crescătorilor acestei rase de bovine, care îşi vând produsele din carne în Europa. Puii,sunt dopaţi direct cu hormoni, vitele şi puii din ferme îi „fabrică” oricum din cauza alimentaţiei intensive. Îngrăşaţi forţat, cu furaje special proiectate pentru fiecare rasă, puii se umflă văzând cu ochii, luând în greutate de aproape 20 de ori într-o lună. Faptul că sunt trecuţi pe regim de îngrăşare face că organismul lor să secrete în mod fiziologic hormoni de creştere, care trec uşor în organismul consumatorilor. Sunt afectaţi în mod special copiii, care sunt cei mai predispuşi la dereglări, fiind în creştere. Astfel, numeroşi copii suferă de obezitate la vârste fragede. Injectarea cu hormoni este o tehnică folosită cu succes în America, iar puii produşi pe bandă sunt exportaţi peste tot în lume. Nu puţini sunt românii care s-au bucurat, spre exemplu, de preţul scăzut al „pulpelor americane” şi au făcut provizii considerabile în congelator.

Combatanţii secolului XXI mănâncă prafuri şi glutamaţi

În timp ce produsele naturale sunt interzise, militarii din teatrele de operaţiuni sunt hrăniţi cu prafuri la pungă, care au gusturi şi miresme diferite, în funcţie aromele artificiale şi cantitatea de glutamaţi pe care le conţin. Combatanţii secolului XXI, care participă la misiunile internaţionale – cum sunt şi militarii români aflaţi în Afganistan -, au la dispoziţie o varietate de meniuri internaţionale, de la pui umplut cu coaste de porc, la pui mexican sau mediteranean, până la Ratatouille sau Ravioli. Toate sunt ambalate în pungi cenuşii şi au un termen de valabilitate de până la 30 de ani, motiv pentru care aceste date nici măcar nu sunt ştanţate pe ambalaj. Toate conţin, în principiu, aceleaşi combinaţii de pudre, iar ceea ce le diferenţiază este cantitatea de glutamaţi, grăsimi şi arome artificiale.

Usturoiul, leacul miraculos interzis de „Codex Alimentarius”

Printre alimentele catalogate de Codex drept „halucinogene” şi, implicit, scoase în afara legii, se regăseşte şi usturoiul :

http://dantanasescu.ro/2011/01/30/codex-alimentarius-legifereaza-genocidul-alimentar.html

Anti – Uniunea Europeană

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(O.M.G.), POLITICA(DacianCiolos). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.