„Transgender” este o boală mintală și ar trebui tratată ca atare


„Transgender” este o boală mintală și ar trebui tratată ca atare”: spune fostul șef al departamentului de psihiatrie din Spitalul Johns Hopkins.

Paul_Mchugh

Nebunia „transgender” promovată în prezent de mass-media controlată drept „următoarea frontieră a drepturilor civile” este de fapt o boală mintală și promovarea ei cooperează cu tulburări mintale”, a declarat fostul șef de psihiatrie la Spitalul Johns Hopkins.

Dr. Paul R. McHugh, care este în prezent profesor distins de psihiatrie la spitalul de renume mondial, a mai spus că schimbările de sex erau „imposibile din punct de vedere biologic” și că medicii care „promovează o operație de schimbare de sex, colaborează la promovarea unei tulburări mentale”.

images

În plus, el a spus, „transexualitatea este o tulburare mentală care merită tratament”, deoarece societatea este tratată și pentru alte tulburări mentale și nu ar trebui să fie tratată de mass-media sau de profesia medicală în forma în care este.

Dr. McHugh, care este autorul a șase cărți și cel puțin 125 de articole medicale revizuite de la egal la egal, a făcut aceste declarații într-un articol din Wall Street Journal intitulat „Chirurgia transgender nu este soluția”, în care a explicat că chirurgia transsexuală nu este soluția pentru persoanele care suferă de o „tulburare de supoziție” – ideea că masculinitatea sau feminitatea lor este diferită de ceea ce natura le atribuie biologic.

În sprijinul opiniei sale, el s-a referit la un studiu recent care a arătat că rata sinuciderii în rândul persoanelor „transsexuale”, care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare de sex este de 20 de ori mai mare decât rata sinuciderii în rândul persoanelor normale.

niños

Dr. McHugh a remarcat, de asemenea, studii efectuate de Universitatea din Vanderbilt și de Londra Portman Clinic la copii care au exprimat sentimente transgender, dar pentru care, de-a lungul timpului, 70-80% au „pierdut spontan acele sentimente” – ceea ce implică că o mare parte din această „transsexualitate” era, de fapt, răsucită de adulți care proiectează aceste sentimente în copii.

„În timp ce administrația Obama, Hollywood și mass-media, cum ar fi revista Time, promovează transexualitatea ca mod normal”, a spus dr. McHugh, acești „factori politici și mass-media nu fac nicio favoare, nici pentru public nici pentru transgender în tratarea confuziei lor, simtind nevoia sa apere dreptul lor, în locul unei tulburări mentale care merită înțelegere, tratament și prevenire.”

„Această senzație intensă de a fi transgender constituie o tulburare psihică în două aspecte. Primul este că ideea de aliniere sexuală este pur și simplu greșită – că nu corespunde realității fizice. Al doilea este că poate duce la rezultate psihologice sumbre”.

Hija de Angelina Jolie comienza tratamiento hormonal para transición de género

Fiica Angelinei Jolie crede că este băiat și la 12 ani i-au început tratamentul hormonal care să-i oprească dezvoltarea ca fată.

„Tulburarea persoanei transsexuale, a spus dr. McHugh, constă în „supoziția” persoanei că este diferită de realitatea fizică a corpului său, de masculinitatea sau feminitatea lor, așa cum este atribuită de natură”.

Este o tulburare similară cu o persoană care suferă de anorexie „periculos de slabă” care se uită în oglindă și crede că sunt „supraponderală”, a spus dr. McHugh.

Această presupunere asupra genului cuiva se află doar în mintea lui, indiferent de realitatea anatomică, și a determinat unii transgender să facă presiuni pentru acceptarea socială și afirmarea propriului sau „adevăr personal” subiectiv, a spus dr. McHugh.

*Citește și  Din aberatiile democratiei: barbati care nasc

Drept urmare, unele state – California, New Jersey și Massachusetts – au adoptat legi care interzic psihiatrii, „chiar cu permisiunea părinților, efortul de a restabili sentimentele naturale de gen la un minor transgender”, a spus el.

Imagen relacionada

Aparatorii transexualilor nu vor să știe, a spus McHugh, studiile arată că între 70 și 80% dintre copiii care exprimă sentimente transgender „pierd spontan aceste sentimente” în timp.

În plus, pentru cei care au suferit o operație de schimbare de sex, cei mai mulți au spus că sunt „mulțumiți” cu operația, „dar ajustările lor psihosociale ulterioare nu au fost mai bune decât cei care nu au avut intervenția chirurgicală”.

„Și așa în Hopkins am încetat să mai facem operații de realocare a sexului, deoarece de la producerea unui „mulțumit”, pacientul continua preocupat și părea un motiv insuficient pentru amputarea chirurgicală a organelor normale”, a spus dr. McHugh.

Resultado de imagen de transgender manifestacion LGTB

Fostul șef al psihiatriei la Johns Hopkins a avertizat, de asemenea, împotriva admiterii sau încurajării anumitor subgrupuri de transsexuali, cum ar fi tinerii „susceptibili la sugestia „totul este normal”, „educația sexuală” și „consilierii” diversității în școli, care, la fel ca „lideri ai cultului”, pot „încuraja acești tineri să se distanțeze de familiile lor și să le ofere sfaturi asupra respingerii argumentelor împotriva tratamentului chirurgical transsexual”.

*Citește și Evreu transgender medic si psihiatru in Pennsylvania

De asemenea, dr. McHugh a raportat că există „medici echivocați” care, lucrează cu copii foarte mici care par să imite sexul opus, administrându-le „hormoni la pubertate, întârziind-o pentru a face intervenții chirurgicale ulterioare de schimbarea sexului mai puțin greoaie, chiar dacă medicamentele opresc creșterea și riscul copiilor de a le provoca sterilitate”.

Această acțiune este „aproape de abuzul infantil”, a spus dr. McHugh, deoarece aproximativ 80% dintre acești copii „renunță la confuzia lor și cresc natural în viața adultă, dacă nu urmeaza tratamentul”.

Resultado de imagen de transgender kids

„Este imposibilă din punct de vedere biologic „schimbarea sexului”, a spus McHugh. „Persoanele care se supun unei operații de schimbare a sexului nu se schimbă de la bărbat la femeie sau invers. Mai degrabă, devin bărbați sau femei masculinizati sau feminizati. A afirma că aceasta este o problemă a drepturilor civile și a încuraja intervenția chirurgicală este în realitate colaborare si promovare a acestei tulburari mintale”.

*Citește și CNN sarbatoreste Ziua tatalui: „El a nascut. A alaptat. Acum, el vrea ca fiul sau sa-l vada ca barbat.”

SURSA europauniversal.blogspot.com

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.