CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic,


„scurt bilanț intermediar al Panisteriei”. De la instituirea terorismului medical la nivel global, până la controlul strict al populației, anihilarea dreptului la exprimare

CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic,„scurt bilanț intermediar al Panisteriei”. De la instituirea terorismului medical la nivel global, până la controlul strict al populației, anihilarea dreptului la exprimare și limitarea libertății de credință

Avocatul Dan Chitic explică într-o postare pe Facebook cum va arăta lumea post pandemie, enumerând, în șapte puncte, cele mai semnificative și dramatice schimbări pe care oamenii le-au suporta și le vor suporta de-aici înainte. Schimbări și adevărate premiere ale în istoria umanității, impuse de elitele politice și OMS pentru a stârpi „terifiantul, înfiorătorul, perfidul și criminalul CoVid19”.  Și despre care avocatul spune că „vor modifica iremediabil lumea pe care o știam și care au creat ceea ce numim NOUA REALITATE, NOUA LUME POSTCOVID, sau, mai pe vechi spus dar intr-o cu totul alta lumina și accepțiune: NOUA ORDINE MONDIALĂ (POST PLANDEMONICĂ)!”.
Acesta este textul postat:
„În ultimele 2 luni și 2 săptămâni conducătorii înțelepți și iubitori ai țării noastre, alături de luminații lideri ai OMS și a majorității statelor lumii au luat numeroase măsuri ferme și curajoase pentru a proteja populația de un inamic nou și necunoscut pana anul asta: terifiantul, înfiorătorul, perfidul și criminalul CoVid19! Afirmația anterioară este axiomatică și apriorica și trebuie luată telle quelle, neputând fi sub niciun aspect contrazisă sau contrargumentata.
Plecând de la această teză irefutabilă, dogmatizată, voi îndrăzni sa fac o scurtă enumerare, desigur incompleta, a schimbărilor dramatice pe care lumea noastră le-a suferit in doar câteva luni, schimbări care vor modifica iremediabil lumea pe care o știam și care au creat ceea ce numim NOUA REALITATE, NOUA LUME POSTCOVID, sau, mai pe vechi spus dar intr-o cu totul alta lumina și accepțiune: NOUA ORDINE MONDIALĂ (POST PLANDEMONICĂ)!
Cum aproape nimeni nu mai are timp și răbdare sa citească, o sa încerc sa fiu cât de concis pot (așa cum v-am obișnuit in ultima vreme):
1. Instituirea terorismului medical de catre stat la nivel global: „CoVide et impera!”. Este prima oară in istoria omenirii când toate statele au recurs simultan la teroare ca arma de stat – la teroarea medicală. Apoi este prima oară când toate statele au folosit arma terorii, nu atât împotriva unui dușman extern (cum s-a întâmplat atât de des in istorie), ci împotriva propriilor populații. Tot Pentru prima oară in istoria lumii frica de străin promovată „tradițional” de toate statele lumii a fost transformată in frica de aproapele – „aproapele” devenind străin sub imperiul legii, toate purtând numele de „distanțare socială”. O alta premieră absoluta este ruperea oricărei continuitati între noțiunea de comunitate, popor și cea de stat, statele urmărind și instituind politici de dezagregare a țesutului social și favorizare a individualismului – teza oficială dogmatizată fiind ca unica soluție de supraviețuire a speciei este izolarea.
2. Limitarea libertății de credință, și al dreptului la libertatea de conștiința. Niciodată, repet – niciodată in istoria omenirii, întreaga populație umană nu a fost împiedicată la nivel global sa se închine divinității, care cum știa fiecare ca trebuie sa o facă conform propriilor convingeri. Niciodată creștinii (ortodocși, catolici sau reformați) nu au fost toți împiedicați sa între in biserici și sa celebreze Învierea, indiferent ca vorbim de Ierusalim, Constantinopol, Vatican, dealul Patriarhiei sau Vascauti. De același tratament au avut parte și mozaicii și musulmanii (sa amintim ca Mecca a fost închisă sau ca mai ieri, inmlreziua Bairamului, in Izmir din minaret cânta Bella Ciao?), hindușii și budiștii – care tot de către pandemie au fost împiedicați acum vreo trei săptămâni sa se bucure de ziua lui Budha.
3. Controlul strict al populației – niciodată in istoria umanității omenirea nu a fost mai strict controlată decât in ultimele luni. Interdicția de a părăsi locuința a făcut ca întreaga comunicare personală sau de afaceri sa se facă aproape exclusiv online, ceea ce a dat ocazia „gardienilor lumii noastre” sa afle tot, absolut tot, la nivel de detaliu, chiar și puținul pe care nu-l știau deja. Pe de alta parte, Interdicția de a părăsi țara a făcut imposibila comunicarea directa, nemediată și necenzurată a informațiilor între popoarele lumii, ceea ce e un alt fapt fără precedent. Și NU, onlineul nu suplinește comunicarea directa, cu atât mai mult cu cât CENZURA A DEVENIT O POLITICA GLOBALĂ. Nu in ultimul rând, lupta împotriva coronavirusului a justificat indesirea camerelor de supraveghere stradală și apariția, tot in premiera, a camerelor termice.
4. Anihilarea dreptului la liberă exprimare. Este prima oară in istoria lumii când, la nivel global, libertatea presei a fost suprimată. Niciodată pana acum nu a existat o unanimitate intr-o anumită privința, oricare ar fi fost ea, in rândul jurnaliștilor de tot felul și din toate colțurile lumii. Orice poziție contrara dogmei de stat e de îndată sufocata, marginalizata, ridiculizata, și cu siguranța plătită de adversarii ideologici: in lumea „civilizata” „ereticii”, scepticii intru ale covidului sunt plătiți de ruși, chinezi și alte neamuri aflate pe „axa răului”, iar in cealaltă parte de lume, jurnaliștii infideli covidului sunt corupți de vestici, desigur.
5. Pauperizarea populației. Plandemonia, pardon – pandemia, a justificat nu doar tăierea temporara a unor venituri și suprimarea multor joburi la nivel global, ci constituie premizele unei noi epoci – telemunca, ce va fi dublata in curând de robotizarea posturilor efective de lucru. Totul pentru evitarea „contaminării”, evident. Doar ca telemunca va fi inevitabil mai prost plătită, iar robotizarea și automatizarea (deja începută – vezi casele de marcat automate din hipermarketuri) vor duce la limitarea locurilor de munca și scăderea presiunii asupra angajatorilor de a mari salariile. De unde sărăcia endemica ce ne va paste și după criza economică de proporții biblice ce abia a început.
6. Eliminarea la minim a serviciilor sociale și a asistentei medicale. Precum ați auzit, deși numărul morților cu covid e „înspăimântător”, mortalitatea la nivel național, și veți vedea, la nivel global, va fi in scădere. Asta deși enorma majoritate a spitalelor a fost „rezervată” covidienilor. Se spune mai puțin ca peste tot in lume spitalele de „linia a doua și a treia” au rămas absolut goale! Și totuși… deși cu morții cu covid, mortalitatea a scăzut… deci spitalele acelea care acum sunt goale vor putea fi închise. Și se vor Închide. Vor fi înlocuite cu niște planuri amănunțite de transformare a diferitelor clădiri publice și stadioane in spitale de campanie. La fel și cu școlile. Teleinvatatura da deja rezultate „fenomenale”, promovabilitatea fiind nanima, desigur, motiv pentru care viitorul învățământului îl pregustam chiar acum.
7. Îndatorarea statelor națiuni. „Dezastrul economic iminent”, ce ne este profețit de prea multă vreme ca sa nu vina cu certitudine, face deja ca țările, statele națiuni, sa se îndatoreze intr-o viteza nemaivăzută pana acum. De la cine? Pai… de la cine are banii: de la marea finanța mondiala multi și Trans naționala. Finanța Globală și globalistă. Care va exercita in curând un control absolut asupra guvernelor statelor.
Și toate astea pentru doar aproximativ 240000 victime la nivel global (nu discutam acum și aici despre modul de raportare al victimelor!), respectiv mai puțin de 0,003% din populația lumii. Mii de ani de construcție socială și societară prin contribuția directa a miliarde de persoane pe cale sa fie dacă nu anihilată in mod sigur șubrezită de „oamenii nostru de stat”… și asta pentru pierderea a doar 0,003% din populația lumii! Spun „doar” nu lt ca viețile pierdute ar fi putine sau lipsite de importantă, Doamne ferește! Spun „doar” pentru ca fără intervenția luminata a conducătorilor noștri numărul victimelor ar fi fost mult mai mare, desigur!
Si oricare ar fi fost impactul virusului m-a întreb: merita viața trăită de către om dacă viața nu mai e variata… și dacă omul nu mai e om?
Desigur, toate astea merita dezvoltate și analizate teologic, filozofic, sociologic și constituțional fiecare in detaliu. Cu argumente ai contraargumente. Dar cine mai are timp sa citească?
Căci timpul se grăbește groaznic cu noi, cu fiecare in parte dar și cu toți împreuna!”
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic,

  1. simona zice:

    Si toate astea pt ca ne este frica de MOARTE !
    Noi si numai noi timpitii Pamîntului suntem de vina . N-avem moralitate ,ca daca am avea-o n-am avea nevoie de conducatori care sa decida ce sa faci in viata ,cite taxe sa platesti , cind sa te imbolnavesti ,de ce boala sa o faci ,etc.
    Sa bagi in case 4 miliarde de oameni si astia sa nu se intrebe ”ma care-i nr de imbolnaviri la care sa poti decreta PANDEMIE GLOBALA .?Ca nenea ala de la OMS pe 4 03 2020 a decis la 118000 nr de infectati pe tot globul si peste 4200 de morti a declarat pandemie globala . Ma ne-am prostit toti la cap ?

    Frica cuvintul de ordine ,frica de moarte ,mai nou frica de medici ,astia din urma s-au transformat in ceva de ornament ( dar inca isi iau salarile ) ,dar daca pici pe mina lor, intubare , pa si pusi nu trec pe la tine . Cuvintul de ordine covit -paracetamol si tu prostul te-ai dus cu o criza de rinichi ,”si-a gasit piatra sau nisipul tau s-o ia la vale bas acum ”,sigur ca aveai febra pt ca e vorba de o infectie a rinichilor . Ia durut in paispe ca tu aveai tratament de la medic ,nu ti-au dat voie sa-ti aduci tratamentul de acasa ,nu ti-au dat ei altul ,dar te-au intubat si brusc ai murit ( si eu stau in casa si accept si ma simt ca si cum eu am omorit-o pe Filica ,colega mea,si tremur ca fiul meu are o piatra plecata pe canal si doua interventii chirurgicale de tot rahatul facute inainte de covit ). Multumim domnilor doctori ,ati devenit o sperietoare pt o mare parte a populatiei . Acum accept faptul ca mi-ai lungit putin lesa ,am voie cu botnita prin oras ,accept faptul ca economia e la gunoi si ca un nr mare din ai mei o sa ramana fara loc de munca . Covitul nu tine de foame ,e clar .Si atunci a muncii a devenit a murii . Ne auzim ,intelegem aberatile astea ? Romania este un stat care-si apara cetatenii ,valorile nationale, interesele ,resursele nationale ,patrimoniul ,sanatatea cetateanului siguranta cetateanului ,bla ,bla astea spunea Iohanis asta spune constitutia ,asta au spus-o toti politicienii .,Cind dracu a facut statul roman ( n-am chef sa-l scriu cu litera mare ) toate astea pt noi ? Pt ca daca asta a facut 30 de ani si asa arata o tara dupa ce statul lui Papura Voda are grija de oamenii lui – nu mersi.
    Nu vreau nici sa se gindeasca la sanatatea mea ,nici daca respir sau nu -treaba mea daca mor sau traiesc . Refuz sa mai traiesc cu frica ca voi muri . Nebuna de mine a uitat ca moartea e singura certitudine cu care m-am nascut ,si va anunt ca tot ce-i viu pe planeta asta moare la un moment dat .Ura si la gara ,cind va venii timpul voi pleca ,cu covit ,cu infarct ,( asta-i placut repede si la obiect ),cu cancer ,de la fumat ( hi,hi facura uni studii ca noi fumatorii am avea mari sanse sa nu crapam de covitel) ,cu ce-o fi cand va veni in statia mea voi urca, vreau ,nu vreau o sa fiu prezenta acolo . VREAU SA TRAIESC , doua zile daca atit o mai fi ,dar sa traiesc cu adevarat .
    Noua nu de moarte ne este frica ,noua ne este frica sa traim ! Alungam frica si-i invingem ,n-o alungam o sa traim ca si cobaii .

    Apreciază

    • MOȘUL zice:

      Bună Simona
      CEA MAI MARE MINCIUNĂ MONDIALĂ,
      a venit rândul să fie detronată de actuala
      MINCIUNĂ GLOBALĂ.
      Prima: ~1,5 miliarde afectați,
      Secunda:~4,2 miliarde afectați;
      1.Mitul iisus
      2. Pandemia
      Rezultatul!….
      Răspund doar, după ce nu ați găsit fiecare dintre voi, RĂSPUNSUL.
      Te Aștept
      Succes

      Apreciază

      • neicaion zice:

        MINCIUNĂ GLOBALĂ. (interesul prefăcut)
        Prima,- descoperirea sursa de profit,- (posibil monezi)
        Secunda, plan tactic, evaluare manipulare
        1.Descoperirea. urmărirea, contact aşa zis paralel,(din întâmplare)
        2.Neştiinţă, acceptarea?, sau resemnare!
        Subiect deschis
        …orice asemănare, bla,bla, bla, este pură închipuire.

        Apreciază

      • neicaion zice:

        P.S. Moşule, poţi face un cadou, https://www.youtube.com/watch?v=2iNR9QAFeaY , de abureală.

        Apreciază

    • plângăciosul zice:

      Aoleoooo
      da nu mai asvârli cu bolovani-n …baltă, că te pun să …seci balta și io, iau…bolovaniii…. !!!! :)))
      ”…lui Cerberus este asociat cu tenebrele morţii, iar cele trei capete simbolizează strigătul celor trei monştri din interiorul omului: teama de boală, teama de sărăcie şi teama de singurătate. Toate acestea sunt „alaiul” care însoţesc tenebroasa teamă de moarte. Este tridentul demonic care s-a înfipt în trupul lui Iov. Este marea încercare a cărnii, testul final al pământului.
      Prin testul celor trei plăgi (boala, singurătatea, sărăcia), omul poate transcende pământul şi iluziile sale, sau se poate pierde în abisul….”
      Când vei/ți înțelege ÎNȚELESUL, celor de mai sus scrise, TRĂIREA ta, va fi ”paradisul”.
      P.S. un mic indiciu: misterele școlii…. a 12 muncă
      Succes

      Apreciază

      • neicaion zice:

        …i-ai, de mai poţi!, …monştrii tăi sunt holograme, închipuiri precum covidul ce seacă oamenii de orice judecată, în spaţiul îngust al minţii s-a aciuat frica de moarte, de linişte şi pace, frica de momentul adevărului ce ar putea veni, manipulaţi de dogme oamenii acceptă orice aşteptând un mesia ce nu va veni niciodată…

        Apreciază

      • plângăciosul zice:

        neicaion zice:
        27/05/2020 la 23:00
        …i-ai, de mai poţi!, …monştrii tăi sunt holograme…..
        Neicușorule,Neicușorule
        Nu te…potolești, ai…”dă-le boabe, dă-le boabe” mai zâcea cineva, de pe la …Dunăre…
        Bagă detalii, pliiz, că mă aiurești de mă…trezești !!!!
        Poți da cu bolovanii-n baltă că i-o sar, și cum am capu sec nu mă-nnec!!!
        Hai, să t-auzim….:)
        Wait !?! Au ba.

        Apreciază

    • citadela zice:

      Fricile s-au inmultit dar artificial Simona.

      „Orice invat are si dezvat” spune o vorba veche.

      Nimeni nu vrea sa moara cind nu si-a terminat jocul video, nu si-a luat ultimul tip de telefon
      Nu vrem sa renuntam la calatoriile exotice…mai vrem una!…si inca una…suntem inebuniti dupa distractii tinute in lant.
      Multi , acum cu viagra vor neveste tinere, nu vor boala si moarte. Mai ales italienii bosorogi care sunt MORTI DUPA VIATA si vor sa invirta ucrainiencele tzapene pe toate fetzele si sunt ingroziti ca-i poate lua Guvidul!…si uite ca i-a luat cu zecile de mii.

      Apreciază

  2. MOȘUL zice:

    Da’ ce-ți făcui Neicușorule, de ti lipiși, di mini !!!!
    No, ia-o

    și de nu ț-o ajunge, mai ia și…pasta.

    :))
    Succes

    Apreciat de 1 persoană

    • citadela zice:

      S-o lase mai moale alde Lese cu vioara induiosatoare pa la mese.
      Daca descifram o leaca ce cinta el acolo de dam imediat de ipocrizii.

      ” Decît la neamţu’ cătană
      Mai bine-n codru’ cu pană,
      Că decît la neamţu’ slugă
      Mai bine-n codru’ cu frunză „…

      Adica, in loc sa-ti cauti de lucru, mai bine te faci tinar purtator de PANA la palarie sau cu FRUNZA( o fi vorba de taiatul frunzelor la ciini)..in loc sa se agite sa munceasca oriunde ar fi…in vremurile tulburi care se apropie o sa ne rugam de nemti sa ne dea ceva de lucru…
      Asta in timp ce el( si restul) face pe desteptul la emisiunile lor folclorice unde cistiga min 8000 euro/seara plus ce mai pica de prin alte parti…deci …Ma lasi?…unii fac scoala de smecheri iar altii sa taie frunze la oi prin codrii, nu?
      Hai zit!…du-te nea Kese…si cinta-ti plingacioasele la alta masa

      Apreciază

      • MOȘUL zice:

        Sitadelo !!! 😦
        Mă …lași !!! Din păcate mă surprinzi, negativ.
        NU este cazul/locul de polemici… Mulțumesc.
        Probabil, că voi face o pauză..
        Succes

        Apreciază

      • Citadela zice:

        Ia, ia o pauza daca demascarile vampirilor energetici te deranjeaza. Inseamna ca
        locul tau nu i aici unde demascam pe toti bagabonzii care si bat joc de poporul roman si prin manevre emotionale rid cu curul de el.
        Sa lase vrajeala cu zdranga zdranga la tambal pe mii de euro in timp ce lumea i batjocorita si mintita emotional. Lasaaaaaa, ca l cunosc eu pe asta…

        Daca voiai sa dai un exemplu pozitiv de suflet cu adevarat si folclor autentic care i da, nepretuit!!…du te la privighetorile din epoca trecuta, nu bagabelele de acum inclusiv drogatii de la pinkfloyd si cultura lor psihadelica.

        Apreciază

      • Citadela zice:

        Astia pe la pinkfloyd cu “ we don t need no education, we don t need no mind control” s au facu t ACUM de cacat, deoarece au demonstrat ca lucreaza pentru distrugerea educatiei si a tineretului, pentru a i transforma intr o turma inerta de dobitoci manipulati……asta ca sa vezi de cite decenii pregatesc ei mizeria asta in mediile muzicale de mare popularitate…..si cu ce scop? EXACT pentru a i pregati pentru acest moment actual cind scoala este aproape terminata iar saracia populatiei va urma in cascada

        Iar saracia materiala si spirituala inseamna scaderea consumului, si contractarea economiei, exact agenda actuala.

        Apreciază

      • MOȘUL zice:

        Citadela zice:
        29/05/2020 la 18:59
        Astia pe la pinkfloyd cu “ we don t need no education, we don t need no mind control”
        Traducere gugăl
        “ we don t need no education, we don t need no mind control”
        ”nu avem nevoie de educație, nu avem nevoie de controlul minții” Ai, scris tu.
        ”we don t need, no education, we don’t need no mind control”
        ”nu avem nevoie, nu avem educație, nu avem nevoie de controlul minții”. Am verificat IO.
        Nu știu cum sunt scrise, ÎN ORIGINAL, versurile, dar…înțelegerea ta, lasă de dorit 😦
        Observi DIFERENȚA!!!!!!
        Ți-am spus că
        ”MOȘUL zice:
        29/05/2020 la 2:47
        Sitadelo !!! 😦
        Mă …lași !!! Din păcate mă surprinzi, negativ.
        NU este cazul/locul de polemici… Mulțumesc.”

        Apreciază

      • MOȘUL zice:

        sitadelooo
        Aceste-as versurile de la clipul, prim…
        Where were you when I was burned and broken
        While the days slipped by from my window watching
        Where were you when I was hurt and helpless
        Because the things you say and the things you do surround me
        While you were hanging yourself on someone else’s words
        Dying to believe in what you heard
        I was staring straight into the shining sun
        traducerea de la gugăl
        ”Unde ai fost când am fost ars și spart
        În timp ce zilele alunecau de pe geamul meu
        Unde ai fost când eram rănit și neputincios
        Pentru că lucrurile pe care le spui și lucrurile pe care le faci mă înconjoară
        În timp ce te atârnai de cuvintele altcuiva
        Murind să cred în ceea ce ai auzit
        Priveam direct în soarele strălucitor…..”
        COMING BACK TO LIFE
        To ai postat versurile de pe ANOTHER BRICK IN THE WALL
        ”We Don’t Need No Education””
        Și pentru a fi foarte clar, versul de sus are semnificația de
        NOI NU AVEM NEVOIE DE LIPSĂ DE EDUCAȚIE.
        sitadelooo
        So,
        Sperând că vei ÎNȚELEGE, am vrut, să arăt, cu acesta specificare, ”manipularea” pe care o faci, tu !
        SEMNIFICAȚIA, la tine, se pare că-i pe teren…arid 😦
        Iar CUNOAȘTEREA, interzisă de biblie, ție, nu-ți este OPRITĂ, decât de EGO-ul tău.
        Și ca idee, de încheiere, o întrebare…retorică, spusă de mine!?! că n-am auzit-o, la altul:
        ȘTII CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE UN PROST ȘI UN ÎNȚELEPT?
        Prostul, dă tot timpul sfaturi și spune să faci așa și așa…
        ÎNȚELEPTUL, dă SFATURI, când i se cer și spune
        IO, aș face așa și așa…
        Așa că sitadelo și celor ca tine, din partea mea:
        SĂ FIȚI FERICIȚI CÂT VEȚI TRĂI PE ACEST PĂMÂNT.
        MOȘUL

        Apreciază

      • Citadela zice:

        We don t need no education este o dubla negatie pe care o folosesc de regula negri si rapperi.
        PFloyd n a folosit ..an education cum ar fi fost corect gramatical deoarece in melodie suna ca un cur.
        Asa ca las o moarta cu incercarea de a salva imaginea …si membrii formatiei de la a fi in slujba lui seorosh.

        Apreciază

  3. simona zice:

    Parca ceva-i impingea sa plece ,sa plece departe de stepele Asiei ,la fel ca si cu 3-4 milenii inainte predecesorii lor care-au luat calea pribegiei spre Europa . Veneau in hoarde slavii ,hunii ,tatarii apoi neamul turc ,si cite alte triburi si popoare mai mici s-au mai pierdut pe drum in aburii istoriei nescrise .
    Nimeni n-ar crede dar dacii mei erau aici de cind lumea ,la prima migratie Mosii lor i-au dus in munti si i-au ajutat sa-si patreze vibratia si cunoasterea ,stiau ca va venii un timp in care toata cunoasterea se va pierde ,dar acum dindu-se deoparte din calea lor vor sta cuminti in muntii lor si vor fi fiind cunoscuti ca si hiperboreeni . Ca ei erau si alte popoare ,caci Batrina doamna Europa nu era pustie cum s-ar crede .Cei ce veneau erau orfani Mosii lor plecasera de mult de cind Lumina se imputina ,ceva sau cineva-i mina spre Apus .
    Si iata ca au trecut 4 mii de ani ,a doua migratie vine, un sg Mos mai are Europa Zamolxis ce bate si razbate drumul de la Alpii vestici la Ural ,mari lucrari are de facut ,lucrari ce azi mintea noastra putina nu poate sa le cuprinda .Oare Decebal al nostru s-a sinucis ? Oare capul si mina dreapta erau a lui ? Si atunci ce-au cautat romanii impreuna cu dacii in muntii nostri ? Cu cine au tinut sfat,cum si cit loc sa le faca celor de veneau tot din a stepa ca si atunci cu 4000 de ani in urma ? Si tot in alea timpuri o religie se nastea ,o religie imbracata si poleita si vine din Asia . O religie in care bietul muritor e PACATOS dinainte de nastere si are nevoie de cineva care sa-i spele pacatele in singele lui . Nimeni nu ne spune ca atunci in momentele acelea vibratia Pamantului cunostea cea mai mare scadere ,si ca da au existat fiinte care au lucrat spre atragerea fuioarelor de Lumina ce veneau de la Sursa si ca de fapt pt asta a venit pe Pamant pt a aduce mai repede Lumina si nu pt ca tu erai pacatos ,lucrarea aia de atunci e pt acum . Zorii acelei lumini se intrevad ,nu e lumina de la stele e mai mult imaginati-va un curcubeu cu toate culorile posibile care curge ,lumina-i calda ,lumina-i alba si primenita ,vechiul preschimbat in nou vine spre noi . Nu ne va lovii dintr-o data ,va fi in ani ,unii dintre noi vom fi demult plecati dar urmasii,urmasilor nostri au sa fie pregatiti pt ea.
    Azi nebunii Pamantului refac pasii de acum 6000 de ani si pe cei de acum 2000 de ani . Au saracit tari si continente ,i-au minat ca pe vite de la spate cu o mina invizibila si-i mina spre Batrina Doamna Europa .Nebunii ne vor de-o sg culoare ,un sg sex .Vor face o noua religie ,se vor juca pe aici pe colo de -a Apocalipsa .Planul lor maret nu-i carnea ,planul lor sunt cimpurile noastre (corpurile noastre ) . Daca vibratia creste ,tu ,eu ,el si toti pe rind o sa ne vedem asa cum suntem si nimeni n-o sa mai aibe putere asupra noastra. Parerea mea e ca azi nu mai stiu ca acum 2000 de ani ,la fel de bine sa ne corupa sau sa ne omoare distrugindu-ne corpurile si-au facut o tehnologie . Asta-i raspunsul meu pt tine Mosule .
    Si apropo vezi ca am pierdut din vedere 2,7 miliarde de oameni sau daca luam adliteram ce spui 1,5+4,2=5,7 si restul pina la 6,9 ce fac ?

    Apreciază

    • MOȘUL zice:

      Simoneleee
      Uffff
      ”Mai omorât” Prima reacție, următoarea a fost, să ”mătur” pe jos, cu …mine :))))
      Mă ”mândresc” cu nota(generală) de la școală -5. Așa, că nu-s bun la aritmetică. Acele cifre au fost ”dân burtă”!
      IO, așteptam o ”întâlnire” cu tine și tu ai venit/apărut, cu deștiul, pe trăgaci. Mulțumesc.
      Așa că, mă ”plimbi” în continuare…. Asta până, ai să mă ”pierzi” și să vezi atunci, cum dai după mineeee, cu ”ghioaga”(nu cea din filmul lui Daniel Roxin, am primit ”ultimatum” de la el) Bărbosului Bătrân Tânăr pentru Totdeauna.
      Succes
      Un trecător prin viață.

      Apreciază

  4. simona zice:

    Pe Roxin l-am urmarit de la inceput .,cind inca nu facea emisiuni si cind pt mine calculatorul era o nebuloasa . Atunci eram doua Simone ,o d-na de vreo 86 de primaveri si eu . Eu ma cautam pe mine ,si am dat de daci ,copilul Roxin de atunci avea inocenta ,cauta,si eu l-am urmarit citiva ani ,apoi foarte rar . Nu te supara pe el ,macar a inceput sa ne aduca aminte ca avem stramosi . E inca ca si trestia dupa cum bate vintul ,dar poate o sa patrunda in ezoterism si o sa afle mai multe . Pe mine Keshe cu fizica lui cuantica m-a facut sa inteleg ce vrea sa zica ezoterismul ,el si o masina care a dat de pamant cu mine .si de aici a fost un pas sa intru pe un blog pe care mai intrasem dar n-am inteles o iota cu ani in urma . Azi ma bucur sa fiu prietena cu doamna care locuieste In Bucuresti pe-o alee intre brazi cum ii place sa se laude si care prin ce posteaza m-a facut sa-mi raspund la unele intrebari ,dar a si facut sa mi pun alte mii de intrebari.
    Am raspuns bine ?

    Apreciază

    • MOȘUL zice:

      Bună Simona
      Nu ți-am cerut un răspuns Bun/Rău.
      Am cerut…altceva, de la tine. Se pare că…nu-i momentul, locul.
      De pe blogul lui m-am retras, poți citi acolo motivația.
      Nu sunt supărat pe el….sunt limite și…momente.
      Probabil și de aici mă voi retrage, acolo, nu am mai acceptat, impunerea…
      Aici Lupoaica, are de la mine un …uriaș respect. Puțin probabil că această SISIFĂ, mă/ne va dezamăgi.
      Dacă va fi, o întâlnire de a mea cu cineva de pe ..blog-uri, va fi. Dacă nu..io, tot voi merge…pe potecuța mea..pustie.
      Succes

      Apreciază

  5. MOȘUL zice:

    Citadela zice:
    29/05/2020 la 18:51 Ia, ia o pauza daca demascarile vampirilor energetici te deranjeaza. Inseamna ca locul tau nu i aici unde demascam pe toti bagabonzii care si bat joc de poporul roman si prin manevre emotionale rid cu curul de el.”

    ” Nu-ti amari sufletul cand simti durerea si neputinta, ci mai degraba cauta sa te folosesti de ele pentru indreptare, caci in rod ai si samanta. Nu se poate ca o samanta buna sa dea rod rau. Lacomia intotdeauna duce la pierdere, furtul intotdeauna duce la boala, gandurile sterpe intotdeauna duc spre ratacire, mania intotdeauna loveste inapoi, rautatea si neadevarul intotdeauna aduc neputinta, trufia intotdeauna aduce suferinta.

    Mergi la izvor cand sufletul ti-e aprins, scormoneste in apa limpede si asteapta pana ce devine iarasi curata. Asa se va duce si aprinderea sufletului tau precum tulburarea aceea.!
    Legile lui Zamolxe

    sitadelooo
    Dacă atâta ai înțeles tu, din postările mele, asta este.
    Acele videoclip-uri au fost…nu știu, dar de fapt, Știu. Aruncând cu noroi(refulări), puțin probabil că vei putea rămâne, curat.
    Aș fi fericit, dacă ai ÎNȚELEGE, mai mult decât mine. Nu-i nimic, ai mai mult timp, decât mine.
    Succes

    Apreciază

  6. MOȘUL zice:

    Cu respectul cuvenit LUPOAICEI, pentru acceptul publicării acestui comentariu, încerc să transmit…
    ”Citadela zice:
    30/05/2020 la 4:57
    We don t need no education este o dubla negatie pe care o folosesc de regula negri si rapperi.
    PFloyd n a folosit ..an education cum ar fi fost corect gramatical deoarece in melodie suna ca un cur.
    Asa ca las o moarta cu incercarea de a salva imaginea …si membrii formatiei de la a fi in slujba lui seorosh.”
    So(deci)
    Citadela și celor cu felul tău, de A FI:
    Sunt prea multe de spus, sau nu!
    Prima reacție la refulările tale:
    PROSTUL NU E PROST DESTUL PÂNĂ NU E ȘI FUDUL,
    n-ai/aveți decât să combate-ți(VOI) proverbele românești.
    Așa că dacă ești postac plătit sau…”sifon”, nici-o problemă, este jobul tău, plătit.
    Dacă, însă este/sunt ideile tale, este problema ta, dar NU ESTE OBLIGAȚIA MEA, SĂ LE SUPORT.
    Postarea mea cu clipurile NU-ȚI ERA, ADRESATĂ!
    Titlurile au mesajul CLAR, dar o minte tulbure ca a ta(nici a mea nu-i,încă,limpede, dar este altceva), nu poate ACCESA, înțelesul.
    Clip-urile, au fost un răspuns la NEICAION, care a apreciat gestul meu.Mulțumesc ”neicaion”.
    Tot insiști cu acele versuri ”We don t need no education este o dubla negatie” nu știu câtă engleză știi tu, dar IO, încep să n-o mai suport, chiar dacă sunt obligat s-o vorbesc zilnic, că-n orașul ăsta(At the 2011 census, the city was England’s most populous seaside resort, as well as the largest city in South East England, with a population of 273,400.) nu-s prea mulți ”de-ai mei”, dar la cât de puțină engleză cunosc, tot sunt capabil, dacă nu, mă ajută gugăl, că ”no education” se traduce ”fara educatie”. CLAR!!!!
    Cu speranța, sper io, nu deșartă, că vei înțelege, mai postez câteva idei. ALEGEREA, vă aparține:
    …”Nu-mi place deloc sa scriu. Daca as putea sa intorc spatele unei idei, acolo in intuneric, daca as putea sa am grija sa nu-i deschid usa, nici macar nu m-as atinge de creion. Dar deodat a fost o mare explozie de dinamita, de sticla care zbura, de caramizi si aschii prin peretele din fata, si cineva a pasit cu aroganta peste moloz, m-a apucat de gat si mi-a spus cu blandete,
    ,,Nu te voi lasa sa pleci pana cand nu ma vei pune in cuvinte pe hartie.”
    Asa m-am intalnit eu cu ,,Iluziile”…
    ”Richard Bach
    ”…1.A fost odatã un Maestru care a venit pe Pãmînt; s-a nãscut în Tara Sfîntã a
    Indianei si a crescut pe dealurile mistice de la rasarit de Fort Wayne.
    2. Maestrul a invatat despre aceastã lume in scolile publice din Indiana, si
    cand a crescut a invatat meseria de mecanic de automobile.
    3. Insa Maestrul avea invataturi din alte tari si alte scoli, din alte vieti pe care
    le-a trait. El si le-a amintit pe acestea, si amintindu-si-le a devenit intelept si
    puternic, astfel incat ceilalti i-au vazut puterea si au venit sa-i ceara sfaturi.
    4. Maestrul credea ca are suficienta putere ca sa se ajute pe el si intreaga
    omenire, si asa cum credea, asa si era pentru el, astfel incat ceilalti I-au vazut
    puterea si au venit la el ca sa fie vindecati de necazurile si bolile lor nenumarate.
    5. Maestrul credea ca este bine pentru fiecare om sa se gandeasca la el insusi
    ca la un fiu de Dumnezeu, si asa precum credea, asa si era, iar magazinele si
    garajele unde lucra au devenit intesate de cei care ii cautatu invataturile si
    atingerea, si strazile erau pline de cei care sperau ca macar umbra trecerii sale sa
    cada asupra lor, si sa le schimbe vietile.
    6. Si in cele din urma, din cauza multimii, sefii si administratorii atelierelor Iau
    ordonat Maestrului sa-si paraseasca uneltele si sa plece pe drumul lui, pentru
    ca atat de mare era imbulzeala in jurul lui, incat nici el, nici ceilalti mecanici nu
    mai aveau loc sa repare automobile.
    7. Asa ca el a plecat din oras, si oamenii care l-au urmat au inceput sa-l
    numeasca Mesia si facator de minuni; asa cum credeau ei , asa si era.
    8. Daca se pornea furtuna in timp ce el vorbea, nici o picatura de ploaie nu
    cadea pe capul vreunui ascultator; cel mai din spate din multime ii auzea
    cuvintele la fel de clar ca si cel mai din fata, indiferent de fulgerele sau tunetele
    ce veneau din cer. Si totdeauna el le vorbea in parabole.
    9.Si el le-a spus: ,,In fiecare din noi sta puterea de a accepta sanatatea si boala,
    bogatia si saracia, libertatea si sclavia. Noi suntem cei care le controlam pe
    acestea, si nu altcineva.”
    10. Un morar a vorbit si a spus: ,,E usor pentru tine sa spui asta, Invatatorule,
    caci tu esti calauzit asa cum noi nu suntem si nu ai nevoie sa trudesti asa cum
    trudim noi. Omul trebuie sa munceasca pentru ca sa traiasca in lumea aceasta.”
    11. Maestrul a raspuns si a spus: ,,Odata, traia un sat de creatori de-a lungul
    fundului unui mare rau de cristal.”
    12. ,,Curentul raului curgea in liniste peste ei toti – tineri si batrani, bogati si
    saraci, buni si rai, curentul mergand pe drumul lui, necunoscand altceva decat
    fiinta sa cristalina.”
    13. ,,Fiecare creatura – in felul sau – se tinea strans agatata de plantele de pe
    fundul raului, pentru ca modul lor de a trai era agatatul, si a rezista curentului era
    ceea ce fiecare invatase de cand s-a nascut.”
    14. ,,Dar o creatura a spus in cele din urma:
    <>”
    15. ,,Celelalte creaturi au ras si I-au spus: <<Nebunule! Da-ti drumul, si curentul caruia I te inchini o sa te arunce de-a rostogolul si o sa te sfarame de stanci, si o sa mori mai repede decat de plictiseala!>>”
    16. ,,Dar acesta nu I-a luat in seama, si rasufland, si-a dat drumul, si dintr-o
    data a fost dat de-a rostogolul si aruncat de curent pe stanci.”
    17. ,,Insa dupa un timp, cum creatura refuza sa se agate din nou, curentul a
    ridicat-o libera de la fund, asa ca nu mai era lovita si ranita.”
    18. ,,Si creaturile din josul raului, pentru care acela era un strain, au strigat:
    <>”
    19. ,,Si acela purtat de curent a spus: <>”
    20. ,,Dar ei strigau si mai tare: <<Salvatorule!>>, in tot acet timp agatandu-se de pietre, iar cand s-au uitat din nou dupa el, acesta plecase, si ei au ramas singuri facand legende despre Salvator.”
    21. Si odata Maestrul a vazut ca multimea il inghesuia din ce in ce mai mult pe zi ce trecea, mai strans si mai aproape si mai patimas ca niciodata. Cand a vazut ca il fortau sa-i vindece fara incetare, si sa-i hraneasca intotdeauna cu minunile lui, sa invete in locul lor si sa le traiasca vietile, a plecat singur in acea zi pe un varf de deal departe de ei, si acolo s-a rugat.
    22. Si el si-a spus in inima lui: ,,Infinita Fiinta Stralucitoare, daca vrei acceasta, ia aceasta cupa de la mine si lasa-ma sa pun deoparte aceasta sarcina imposibila. Nu pot sa traiesc viata unui alt suflet, si totusi zeci de mii striga catre mine pentru viata. Imi pare rau ca am lasat lucrurile sa ajunga aici. Daca voiesti, lasa-ma sa traiesc ca orice om.”
    23. Si o voce I-a vorbit pe acel varf de deal, o voce nici de barbat, nici de femeie, nici puternica nici slaba, o voce infinit de buna. Si vocea I-a spus: ,,Nu voia mea, ci a ta să se facă. Pentru că ceea ce vrei, este vointa mea pentru tine. Mergi pe drumul tău ca orice alt om, şi fie ca tu să fii fericit pe Pământ.”
    24. Şi auzind aceasta, Maestrul s-a bucurat, şi a adus mulţumiri, şi a coborât de pe vârful dealului fredonând un cântecel de-al mecanicilor. Şi când lumea l-a asaltat cu nenorocirile ei, rugându-l cu stăruinţă să-i vindece în locul lor şi să înveţe pentru ei şi să-i hrănească non-stop din cunoaşterea lui şi să-i încânte cu minunile lui, el a zambit catre multime si le-a spus pe un ton glumet: ,,Plec”.
    25. Pentru o clipa multimea a ramas cu gura cascata de uimire.
    26. Si el le-a spus: ,,Daca un om ii zice lui Dumnezeu ca doreste mai mult ca orice sa ajute lumea suferinda, nu conteaza cu ce pret pentru el, si Dumnezeu ii raspunde si ii spune ce trebuie sa faca, trebuie acela sa faca precum I s-a spus?”
    27. ,,Desigur Invatatorule!” au raspuns cei mai multi, ,,Ar fi o placere pentru el
    sa sufere chiar torturile iadului, daca Dumnezeu I-ar cere-o!”
    28. ,,Indiferent cat de mari sunt aceste torturi, indiferent cat de dificila este sarcina lui?”
    29. ,,E o onoare sa fii spanzurat, o glorie sa fii batut in cuie de un copac si ars,
    daca asta e ceea ce a cerut Dumnezeu”, au spus ei.
    30. ,,Si ce-ati face voi”, a spus Maestrul multimii, ,,daca Dumnezeu v-ar vorbi direct in fata si ar spune:
    <<VĂ ORDON SĂ FIȚI FERICIȚI ÎN LUME, ATÂT TIMP CÂT TRĂIȚI!>>.
    Ce ati face atunci?”
    31. Si multimea tacea, nici o voce, nici un sunet nu se auzea pe dealuri, in vaile unde se aflau.
    32. Si Maestrul a spus tacerii:
    ,,Pe calea fericirii noastre vom gasi invatatura pentru care am ales sa traim aceasta viata. Asa am invatat astazi, si am hotarat sa va las acum sa mergeti fiecare pe calea voastra, dupa cum doriti.”
    33. Si si-a vazut de drum prin multime si I-a parasit, si s-a intors la lumea de
    fiecare zi a oamenilor si a masinilor.”….
    SUCCES
    P.S.1. ”Anonim22 martie 2020, 17:40
    Bnua seara Dan,
    Ma intrebam: oare nu am putea face o emisie benefica pentru Romania, de cateva ori pe saptamana, toti cititorii blogului ( care vor, bineinteles ) ? Am putea lucra 15 minute, dar cred ca e necesar ca vizualizarea sa fie aceeasi pentru toti, deci un minim de organizare ar fi necesar…
    Lumina si Iubire,
    DD
    Răspundeți
    remer ra23 martie 2020, 11:19
    Genul acesta de actiuni nu prea ajuta cand vorbim de reglaje karmice. ”
    (http://remerra.blogspot.com/2020/02/portalul-pleiadian-noi-perspective-5.html#comment-form)
    AȚI ÎNȚELES!!!!!
    Un comentariu PROPRIU:
    Reglajele karmice sunt, în special, pentru, medici și clerici. AU MARI DATORII, ÎN KARMĂ.
    P.S. Mulțumesc DIN SUFLET, Lupoaico, pentru munca ta, sper io, nu de ”SISIF” 🙂
    MOȘUL

    Apreciază

    • MOȘUL zice:

      Uffff
      Completări:
      14. ,,Dar o creatura a spus in cele din urma:<<Am obosit sa ma tot agat. Desi
      nu pot vedea cu ochii mei, am incredere ca acest curent stie unde se duce. O sami
      dau drumul si fie ca el sa ma duca unde vrea. Tot agatandu-ma, o sa mor de
      plictiseala…
      18. ,,Si creaturile din josul raului, pentru care acela era un strain, au strigat:
      <>”
      19. ,,Si acela purtat de curent a spus: <>”
      Mulțumesc

      Apreciază

      • MOȘUL zice:

        !!!!!!!!!!!!!!!!
        …18. ,,Si creaturile din josul raului, pentru care acela era un strain, au strigat:
        Uite o minune! O creatura ca si noi, si totusi zboara! Uite-l pe Mesia, vine sa
        ne salveze pe toti!”
        19. ,,Si acela purtat de curent a spus: Eu nu sunt mai mult Mesia decat voi.
        Raul e incantat sa ne ridice pe toti in libertate, daca indraznim doar sa ne dam
        drumul. Adevarat noastra menire este aceasta calatorie, aceasta aventura”…
        Mulțumesc

        Apreciază

      • MOȘUL zice:

        …..18. ,,Si creaturile din josul raului, pentru care acela era un strain, au strigat:
        Uite o minune! O creatura ca si noi, si totusi zboara! Uite-l pe Mesia, vine sa
        ne salveze pe toti!
        19. ,,Si acela purtat de curent a spus:Eu nu sunt mai mult Mesia decat voi.
        Raul e incantat sa ne ridice pe toti in libertate, daca indraznim doar sa ne dam
        drumul. Adevarat noastra menire este aceasta calatorie, aceasta aventura…

        Apreciază

    • citadela zice:

      „Postarea mea cu clipurile NU-ȚI ERA, ADRESATĂ!”

      Gresesti amarnic, ….cind strigi in gura mare intr-un tramvai( ceea ce este reteaua sociala oricare ar fi ea, tu te adreseszi intregii lumi, nu numai unei persoane( pentru asta exista optiunea privat, nu?, simplu!
      Iar faptul ca cei din jurul tau incep sa te domoleasca si sa-ti explice ca lucrurila nu stau chiar asa cum vezi tu …este mai mult ca firesc.

      deci, daca nu stii engleza, recunoaste si invata de la cei care o cunosc bine, plus, cea de strada, nu mai face pe domnul NUCA( nuuu, caaa, nu stiu, …dar stiu eu mai bine ( ca nu pot sa recunosc ca sunt nestiutor, ca ma fac de cacat), intelegi? Ca urmare mai bine abtine-te, ca iesi mai cistigat( asta-i tot o tendinta care ti-au bagat-o-n cap seorosistii-trotzkisti, …ca gasca voastra le stiti pe toate, iar oamenii destepti trebuie improscati cu noroi…asta faceau la 1917 cind au aterizat in Rusia de pe 5-th Avenue.( Vizioneaza filmul Doctor Jivago) pentru lamuriri.

      Deci, de 4-5 decenii, PFloyd IMPREUNA CU MULTI ALTII nu au fost/sunt altceva decit instrumentele Seorosh, de indobitocire( a ta) si a maselor prin PLATFORME( muzicale si de socializare) in care tineretul de atunci AVEA INCREDERE OARBA…de acolo a si pornit politica dominoului de doborire, calcare in picioare, de lichidare a tot ce-i BUN, DURABIL SI TRADITIONAL, in cazul asta, SCOLILE…si dupa cum vedem, copiii stau acasa, si se zombifica pe cacaturile astea de computere, iar parintii tineri carora le cinta in cap numai muzica liberaloida, sunt cu mintea facuta MUCI DE CEVA TIMP, deci nici nu realizeaza ce se intimpla cu familia lor si asa subreda…(cei care o mai au!)

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.