Dezvăluirile lui Ovidiu Zară: Klaus Johannis, omul masoneriei germane. Nume şi date (I)


 

Klaus-Johannis-masina-Piata-mare-Sibiu
Devine tot mai evident, pe zi ce trece, ca aruncarea lui Werner Klaus Johannis catre Presedintia Romaniei reprezinta un plan bine stabilit, de sfartecare si ingenunchere a tarii noastre de catre masoneria germana, care nu va uita nicodata “tradarea” acesteia din cel de-al doilea Razboi Mondial. De aceea, am sa public in cele ce urmeaza cateva informatii esentiale despre legaturile lui Werner Klaus Johannis cu masoneria de sorginte germana, precum si despre principiile care conduc masoneria.

Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, Werner Klaus Johannis s-a aflat intr-o perioada de studiu de catre “fratii” sai masonii germani, timp in care i-au fost testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are. Alaturi de el, au fost monitorizate si alte persoane cu putere de decizie, care aveau anumite goluri de personalitate, erau avide avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere. Asa s-a ajuns la “alianta” dintre PDL- PNL, doua partide intesate de oameni avizi de putere economica si politica doar pentru sine.

Evolutia lui Werner Klaus Johannis a fost din plin monitorizata de serviciile de informatii, insa acestea nu au spus niciodata ca prin acest sas masoneria germana isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale de la noi. Cu toate acestea, romanii stiu bine ca masoneria are ca scop sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.

Ce nu stiu insa romanii, si nici multi dintre masoni (cei mai mici in grad sunt simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva), sunt activitatile secrete derulate de masonerie, acestea fiind cunoscute numai de un grup foarte restrans (structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie).

Ei bine, una dintre activitatile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritoriala si economica a Romaniei, lucru care s-a vazut in ultimii 25 de ani.

Dar haideti sa vedem legatura lui Werner Klaus Johannis cu masoneria germana.

Dupa instalarea primarului sas Werner Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.

Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii “sateliti” ai Clubului Economic German. Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly. Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German. A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.

Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care “pastoreste” afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Werner Klaus Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.

Paradoxal este faptul ca cel care a netezit terenul pentru proliferarea masonilor germani mai sus mentionati in Sibiu nu este de origine germanica, ci este un roman: Crin Andanut, de profesie economist. Increngaturile propulsarii lui Crin Andanut ca si capat de pod al masoneriei de sorginte germanica se regaseste in anul 1993. Pe atunci cel in cauza era sef de cabinat la Fundatia Romano-Germana si avea in vizor ca in functia de director al institutiei mai sus mentionate sa fie promovat un om care sa faca jocurile masoneriei.

Speculand o presupusa relatie de concubinaj intre directorul fundatiei din acel moment si secretara acestuia, Crin Andanut s-a trezit peste noapte in functia suprema de decizia a fundatiei mai sus mentionate. Pe aceasta cale, si-a castigat increderea masonilor si a dat frau liber patrunderii in Sibiu a masoneriei germane, facand interventii ca, prin influenta sa, pionul german GTZ sa aiba sediul in buricul orasului, pe strada Avram Iancu. Intalnirile masonilor germani au ajuns astfel sa aiba loc la ceas de taina in crama Mildcosib, care apartine aceluiasi Steffan Mildner de la GTZ si in cadrul careia isi expun ideile de sorginte masonica persoane precum: Werner Klaus Johannis si arhitectul sef Szabolts Guttmann.

Si, pentru a va face o idee de ceea ce se intampla acum in Romania (mitinguri “spontane” de sustinere a lui Johannis, dezbinare, haos, manipulari ordinare ale populatiei) va voi prezenta cateva dintre sloganurile masonice germane:

1) “Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata”

2) “Prin haos la ordine”

3) “Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun”

4) “Dreptul constra in forta”

5) “Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele”

6) “Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare

7) “Libertatea este o idee himerica”

8) “Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor”

9) “Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni”

(voi reveni)

Ovidiu Zara

HOME

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis), POLITICIENI (vanduti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Dezvăluirile lui Ovidiu Zară: Klaus Johannis, omul masoneriei germane. Nume şi date (I)

  1. ss zice:

    Cat rahat mananca unii, parca cineva ar fi interesat de masonerie. Daca este mason, foarte bine. Poate asa ne mai ridicam si noi in ochii lumii. Statele in care sunt foarte multi masoni, o duc foarte bine dpdv economic. Oricum, intre Ponta si Iohannis, raul cel mai mic este pe departe Iohannis

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ana zice:

    Un articol superficial, fara nicio baza reala sau argument solid.
    Numai cei care vor cu incapatanare sa CREADA ineptii, sa se AGATE de ele, respectiv cei CARE NU POT TRECE PRIN FILTRUL PROPRIU AL GANDIRII informatiile pe care pun ochii pot inghiti textul de mai sus.
    Un exemplu minor: „Ce nu stiu insa romanii, si nici multi dintre masoni (cei mai mici in grad sunt simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva)” – nu stiu romanii, nu stiu nici multi dintre masoni, dar stiti dumneavoastra si impartasiti cu toata lumea :).

    Oameni buni, invatati sa va informati din mai multe surse, sa rumegati ceea ce cititi, sa ganditi constructiv si sa nu va lasati prinsi in capcanele pe care oamenii fara coloana vertebrala vi le intind.

    Domnule redactor, daca o sa aveti succes cu aceste articole de denigrare, am convingerea ca o sa traiti ziua in care o sa va caiti pentru ca ati pus umarul la formarea unei Romanii bolnave.

    Apreciat de 1 persoană

    • Osiris zice:

      Câte cărți ați citit simată doamnă? Probabil foarte puține in domeniu. Ori poate sunteți membru marcant în vreo lojă (posibil onorifică). Mai informați-vă despre istoria masoneriei și mai ales al ordinului illuminatii ca pe viitor să aveți competența necesară. Nu înțelegeți un lucru: în momentele istorice pe care le trăim, apartenența la masonerie este nu numai necesară, este obligatorie. România nu este bolnavă din cauza celor care ÎNCĂ mai gândesc, România este bolnavă pentru că AȘA S-A VRUT ȘI SE VREA ÎN CONTINUARE. Inca un lucru, un proverb arab: surdului poți să îi sufli cu trâmbița la ureche, celui care aude bâzâitul țânțarului este încă prea puternic.

      Apreciază

    • 1Dac zice:

      Anoo,Ano…Lasa-ne fato,aci e vorba de chestii ce te depasesc,gravisime altfel,parol…

      Apreciază

    • 1Dac zice:

      Cititi si pe Marius Albin Marinescu…Se lucreaza la desfiintarea Maicii Sfinte Romania,nimic nou…Dar nu vom pieri nici acum,timpul lor e scurt,de unde disperarea si urgentarea sfirsitului nostru,atitea forte satanice jidovesti concureaza,ha,ha,ha…D-zeu e cu noi,pacat ca intirziem sa ne adunam,e si multa prostie de la distrugerea mentala promovata intens…Nu romanii au ucis pe Nicolae Ceausescu,mare patriot de altfel;oare ce etnie submineaza din interior neamul romanesc de vreo trei sute de ani?Neam fara D-zeu,blestemat…

      Apreciază

    • PASCU EMILIA zice:

      (Doamna ) ANA…DUMNEAVOASTRA DIN CE SURSE VA INFORMATI? De ce nu ne spuneti si noua, celor ce nu GANDIM constructiv ca dumneavoastra. Oare ce inseamna DEMOCRATIA? ASTA STITI? De ce trebuie sa avem aceleasi orizonturi ca dumneavoastra , suntem LIBERI sa gandim si sa alegem ce dorim! Si ca sa revin la subiect, redactorul a scris un articol…ca multe altele. Intelege, gandeste si crede fiecare ce simte ,ce vrea de ce sa bagi oamenilor pe gat ce doresti TU????

      Apreciază

  3. Vinecuta zice:

    si Ponta din ce masonerie face parte? Cum va imaginati ca presedintele sau premierul, sau primarul unui oras pot sa nu fie Masoni, cu grad mai mare sau mai mic. Nu controleaza Francmasoneria mondiala toata planeta dpdv politic si economic.
    Deci nu este mare „descoperirea” d-voastra, este subinteleasa, merci pt efort.

    Apreciază

  4. Chris zice:

    Hahaha „Ei bine, una dintre activitatile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritoriala si economica a Romaniei, lucru care s-a vazut in ultimii 25 de ani”

    Ultimii 25 de ani tara p fost condus de hoti!!!!

    Apreciază

  5. eminee zice:

    Toti miliardarii nostri de carton au fost primiti in masonerie, si voi va cutremurati ca Iohannis e mason,. Si Nastase e, si Ponta, si nu v-ati ingrozit asa. Ce naiba vreti, sa ne certam si cu Germania, poate si cu NATO! Si atunci o sa ne predam frumos in bratele iubitilor frati de la rasarit si o sa facem o mare si frumoasa republica sovietica! Poate ca asta vreti, poate ca asta e rolul vostru!

    Apreciază

    • Larian zice:

      Boulean eminee, ia judeca un pic si de aici: SI EU SUNT DE-ACORD CU FAPTUL CA ROMANIA A INTRAT IN EPOCA URII, SI A DEZMEMBRARII, dle Zara!! Parerea mea e ca aceasta ura nu se va mai termina! Este inceputul sfarsitului acestui neam! Nu exagerez! Ura total exagerata care se manifesta din toate partile, de catre romanii infestati cu otrava basista impotriva tuturor celor care mai simt si mai iubesc aceasta tara, se plamadeste, se finanteaza, se exagereaza si se manipuleaza ACUM! Dusmanii istorici ai Romaniei, – Ungaria si Rusia, impreuna cu asasinii economici interesati hulpav sa dezbine si sa jefuiasca, – Germania, asa cum ati spus, Austria, apoi, putin Franta si putin America, etc., se unesc invizibil si conjunctural pentru a desfiinta Romania! De la Romania si-a intors ochii si Dumnezeu! Un popor care are in gena si in istoria sa tradarea si asasinarea propriilor conducatori, n-are cum sa fie pe placul lui Dumnezeu, el nu iubeste ura si rautatea, si mai ales instinctul executarii conducatorilor! Poate de aceea, inca si Eminescu observa resemnat ca „Vai de biet roman, saracu – Inapoi tot da, ca racul”!
      Nu ca as iubi PSD-ul, dar, dupa 27 de ani de jaf national, clasa politica a inteles ca asa nu se mai poate si PSD a incercat firav sa aduca Romania inapoi acasa, printr-un program de guvernare total altfel decat cele de pana acum! Iata ca nu se poate! Latraii care vin zi de zi in Piata Victoriei, in bun acord cu dictonul „Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac”, – tocmai de asta se ocupa, fara sa-si dea seama: de promovarea si amplificarea urii, de contributia involuntara la destramarea Romaniei! Au inceput cu „Jos Ordonanta 13” apoi „Jos cu Florin Iordache”, au continuat cu „Jos Grindeanu”, iar acum vor „Jos guvernul”! …
      Oamenii care au manifestat onest, din convingere pentru o idee, au venit, au manifestat, Ordonanta 13 a fost abrogata, iar ei s-au retras la casele lor; au ramas, in schimb, latraii de serviciu, protestatarii si analfabetii de ocazie care se ocupa de recuzite caraghioase, – cruci impopotonate precum capra de anul nou, sicrie defilate prin multime, papusi in zeghe, lasere, telefoane cu lanterne color, vuvuzele si tobe, ca la meci! Iar organele de ordine raspunzatoare pentru ordinea statului de drept, nu pun bastoanele pe spinarile lor, si intr-o tradare colectiva pun umarul la incalcarea dreptului de a manifesta, adica fara autorizatie si fara persoane care sa-si asume responsabilitatea protestului!
      STRADA! Legea STRAZII, – pentru ca precedentul a fost creat, iar o clasa politica vinovata se conformeaza inacceptabil! In plus, mai avem si un presedinte care dezbina zilnic, pas cu pas, si care, atunci cand nu este la munte, la mare sau prin concedii, se ocupa de batjocorirea Constitutiei si de romanii care au votat un program de guvernare de la care asteapta ceea ce, in mod absolut ridicol, sustin si latraii din Piata Victoriei: mai bine pentru noi si pentru viitorul copiilor nostri!
      Ura intre romani si dezbinarea aceasta dle Zara, nu va lua sfarsit, – aceasta abia a inceput!
      „Vai de biet roman, saracu”…

      Apreciază

      • Dinu Gheorghe zice:

        Ura dintre noi,este intretinuta.Este necesar,sa respectam votul majoritatii,si sa intrerupem campania electorala,supraveghind timp de patru ani,respectarea angajamentelor asumate prin programul de guvernare.Functie de rezultate,decidem la vot. Indiferent cine cistiga alegerile,situatia economica si sociala,nu se modifica esential,si asta se datoreaza faptului ca,in relansarea(dezvoltarea)economica,se folosesc doat;solutii,proiecte s-au doctrine politice de diverse orientari. Singura posibilitate de relansare(dezvoltare)economica si sociala,sunt solutiile si proiectele cu caracter tehnic-stiintific,care implementate in diferite domenii economice,sa creeze locuri de munca profesionale,direct productive,realizind produse caracterizate pozitiv,din punct de vedere;economic,rentabil,ecologic-calitativ si cantitativ.Asa ca,promovind doar politica,nu vom reusi sa depasim aceasta situatie critica. La nivel national,nu se face decit politica,ori cetatenii,nu pot trai cu politica. Respect pentru;creatie,stiinta si tehnologie.

        Apreciază

    • Daniel zice:

      Stati calmi oameni buni…rusii o duc extraordinar de bine nu mai aruncati cu noroi in Rusia…Putin e cel mai bun, cel mai tare si cel mai destept si drept presedinte de stat din lume…Nu degeaba il asteapta mereu prostalaii la mai toate intalnirile la nivel inalt la care merge…Rusia e o fortza in lume iar poporul rus o duce super bine, eu personal mi-as dori din tot sufletul un presedinte ca Putin !!!

      Apreciază

  6. Raluca zice:

    O dezinformare JALNICA!!! Rusine…

    Apreciază

  7. Osiris zice:

    Rusine celui care se trezeste comentand fara sa aiba habar! Dezinformati sunt cei care pun botul la toate manipularile presei si mass-mediei! Dezinformati si ignoranti! Nestiutori ca turmele de oi.

    Apreciază

  8. Alex.Ghibu zice:

    Gunoaie!

    Apreciază

  9. FLORIN zice:

    Articol slab, fara substanta, teoria conspiratiei…tra la la

    Apreciază

  10. Dinu Gheorghe zice:

    Informare,si dezinformare.Adevaruri,realitati,se cam comfirma. Felicitari Ovidiu Zara.

    Apreciază

  11. gabriel zice:

    Ovidiu Zara tot respectul,dar ai grija sa nu mori si tu ca un erou,la fel ca cei care s-au luat de ei precum R.Timofte,A.Iorgovan si Vadim cu al sau pamflet genial ”Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie,scapa cat mai iute de masonerie”!

    Apreciază

  12. Ernest Pap zice:

    Nu știu dacă MASONERIA a făcut-o dar ceea ce se vede cu ochii că Johannis a dezbinat POPORUL ROMÂN în trei categorii 1. POPORUL ROMÂN PSD-IST care e hoț și nemernic , 2. POPORUL ROMÂN PNL-IST și USR/PLUS -ist ( care intre noi fie vorba, luptă împotriva hoției și nemerniciei doar în propaganda electorală la Europarlamentare apoi n-au mai făcut nimic în România, luptând doar pentru drepturile Diasporei . Atât.) și 3. POPORUL ROMÂN DEOCAMDATĂ INDIFERENT care sper că observă atent vânzoleala politică și câd va fi cazul vor înclina balanța în direcția corectă.

    Apreciază

  13. Anca S. zice:

    Draga domnule,
    Mai ieri era statul paralel,
    Acum e masoneria…
    Pe cand omuletii verzi si invazia klingonienilor?
    Nu putem judeca oamenii după ce au facut si nu dupa imaginația noastră, uneori extrem de prodigioasă?

    Apreciază

  14. Coman Victor zice:

    Masonii sunt masoni, e treaba lor.
    Eu privesc doar la ce spune, dar și ce face KWI. După ce ne-a promis ”România lucrului bine făcut” a sfidat cele mai elementare norme de alegere a conducătorilor, pentru a numi primul ministru, pe dl. Ludovic Orban, care n-are nici un fel de experiență managerială, doar un an de stagiatură ca inginer și o angajare de câțiva doi-trei ani. Orice maistru, care a condus o echipă de meseriași are mult mai multe competențe manageriale decât un biet inginer stagiar. De aici și nivelul oamenilor cu care poate colabora un asemenea prim ministru. Domnul Ludovic Orban, atâta poate, atâta face, dar răspunderea numirii sale o poartă KVI, care nu poate înțelege că numai specialiștii policalificați și cu performanțe manageriale pot reașeza pe linia bună o țară. Cu toate cursurile și doctoratele sale nici Dacian Cioloș n-a avut mai multă practică, așa încât, pentru KWI, cazul Ludovic Orban este o recidivă și exprimă nivelul la care ar evolua și în viitor.
    Deci, îngrijorător nu este faptul că ar aparține Masoneriei, ci competența orizontul său limitat de predarea la clasă a orelor de fizuco cu cele câteva formule: F=ma, acțiunea și reacțiunea, căderea liberă a corpurilor, regula mâinii stângi, regula mâinii drepte etc. Cam asta este tot ce poate percepe din realitatea unei țări un profesoraș de fizică, fără lucrări științifice. Pentru domnia sa lucrul bine făcut se reduce la respectarea programei școlare, ori a guverna o țară presupune mult mai mult, iar numirea în trecut a domnului Dacian Cioloș, iar acum a domnului Ludovic Orban arată limitele sale prea modeste pentru un președinte de țară. Oricare ar fi ea.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.