Sorin Ovidiu Vântu: În România lucrului hoţeşte făcut, Klaus Iohannis e implicat în arestările şi condamnările la extincţie


Sub titlul THE ONE, Sorin Ovidiu Vântu revine cu o nouă postare pe blogul său. De această dată, Klaus Iohannis este în centrul atenţiei, iar tabloul zugrăvit de SOV , cu motto-ul „În final trebuie să rămână doar unul”, arată sumbru.

Într-o „Românie a lucrului hoţeşte făcut”, Sorin Ovidiu Vîntu  îl consideră pe Klaus Iohannis direct implicat “în arestările şi condamnările la extincţie”.

Motto:
„In final trebuie sa ramana doar unul”

„Astazi va voi arata o „Romanie a lucrului hoteste facut”, va voi arata cum sunteti mintiti, prostiti si, culmea, facuti sa si salivati de placere ca vi se intampla. Intr-un material anterior, va aratam ca prin acest tsunami judiciar se distruge tot ce inseamna centrul de putere din Romania, fie politic, fie de business, va aratam ca elitele din zonele respective nu sunt doar inlaturate, ci masacrate de-a dreptul in puscariile arhipline si arhiinfecte ale statului. Cu o mancare pe care nici cel mai amarat dintre voi nu ar putea-o consuma in mod normal, cu un frig arctic iernile si o caldura sahariana verile, aceste stabilimente sunt expresia neaosa a lagarelor de exterminare naziste. Am facut aceasta digresiune cu puscaria pentru a va face sa salivati si mai intens, neghiobilor!

Deci, revenind, toate astea au un singur scop, si anume ca in final sa ramana doar UNUL. Un singur personaj care sa conduca tot, care sa decida tot si care sa nu mai vina cu argumente ca nu poate din pricina opozitiei sa dea Rosia Montana, sa cazeze un corp de armata pe teritoriul Romaniei sau sa trimita pe campurile de lupta, in prima linie, carne de tun tanara si proaspata. Cu un parlament debil si terorizat de dosare, cu un guvern la fel de debil si terorizat, cu o societate civila senina si cretina, acest personaj va putea livra tot ce i se cere fara a mai da socoteala vreunui for sau vreunei institutii romanesti.

Dupa cum stiti, proiectul Republicii Prezidentiale a fost lansat si promovat insistent de mine inca din luna noiembrie a anului trecut. V-am spus ca avem nevoie ca de aer de schimbarea sistemului politic prin schimbarea formei de guvernamant. Acest lucru trebuie facut prin schimbarea Constitutiei, nu hoteste pe usa din dos. Constitutia trebuie sa prevada si mecanisme de control asupra presedintelui, pentru a nu ne mai trezi cu un alt Ceausescu sau un alt Basescu. Astazi se instituie practic o republica prezidentiala disimulata.

Asa ceva este inacceptabil!

Nu poti avea toata puterea fara sa-ti asumi si responsabilitatea acesteia. Este un mod las si nedemn pentru un barbat de a pasa toata raspunderea pe altii, tu infruptandu-te din toate roadele puterii.

Dincolo de gargara politicianista, de arestarile si condamnarile la extinctie pe care Iohannis le patroneaza, acesta este obligat sa-si asume in mod transparent puterea si sa ne spuna ce are de gand sa faca cu aceasta. Este obligat sa ne prezinte atat un proiect economic, cat si unul politic.

Revin asupra necesitatii de modificare a Constitutiei, modificare care sa prevada mecanismele de control asupra presedintelui, care sa defineasca precis noul sistem politic si rolul fiecarei puteri a statului, altfel veti cunoaste o noua fateta a dictaturii personale, a dictaturii bunului plac, exercitata de un personaj ambiguu, ranchiunos si tafnos.”

http://activenews.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.