Nu statul în sine este problema, ci corpuţia şi politicile globaliste care ni se impun din Occident.


Părerea mea că toată povestea asta e o diversiune securistică, menită să ne facă să avem încredere în Soroș şi Guvernul lui şi să avem impresia că România o duce de fapt mai bine decât se crede în prezent. E adevărat împrumuturile au fost făcute la ordin extern şi nu pentru că era nevoie. Teoriile astea cu statul parazitar şi statul care cheltuieşte pe criterii sociale, nu economice, e propagandă soroşistă globalistă. Statul cheltuie pentru el şi pentru corporaţii şi bănci, nu pentru populaţie. Şi asta se întâmplă pentru că este corupt şi trădător. Statul suntem noi, dar câţiva ne-au trădat şi s-au erijat ei în statul român.

La ora actuală se vorbeşte foarte mult în România de politică de dreapta, măsuri de dreapta, electorat de dreapta şi alte construcţii lexicale în care apare cuvântul “dreapta”. Şi asta nu pentru că poporul român şi politicienii săi ar avea o înclinaţie autentică pentru ideologii politice considerate de dreapta, ci pentru că aceasta este politica oficială impusă de UE şi de Occident în general, mai precis capitalismul neoliberal.

Adevărul este că în ţara noastră nu există nici politicieni de dreapta, nici politici clare de dreapta, nici electorat de dreapta. Acest lucru nici nu ar putea fi cu putinţă într-o ţară cu populaţie în mare majoritate săracă, cu miliardari îmbogăţiţi prin afaceri dubioase cu statul şi o clasă de mijloc străvezie, alcătuită din salariaţi corporatişti şi buticari ameninţaţi în permanenţă de faliment.

Propaganda neoliberală, omniprezentă azi în România, ne învaţă că în sistemul capitalist al „pieţei libere” numai oamenii cinstiţi, harnici, muncitori şi inteligenţi prosperă, în timp aceia cu mentalitate de asistat social, aşteaptă cu mâna întinsă să le dea statul ajutoare. De asemenea, aceeaşi propagandă ipocrită susţine că statul socialist generează ineficienţă economică şi încurajează lenea, nemunca şi sărăcia, punând întreaga povară a economiei pe umerii celor cu spirit antreprenorial.

Dacă stăm să ne uităm în jurul nostru, observăm că în cei 25 de ani de capitalism neoliberal „investitorii străini”, pe care i-am primit cu pâine şi sare şi le-am pus ţara la dispoziţie, au umplut România cu hypermarketuri, malluri şi turnuri de sticlă şi oţel pentru birouri de multinaţionale. Muncind cu spor în toate aceste măreţe obiective capitaliste, oamenii cinstiţi, harnici, muncitori şi inteligenţi pot cu siguranţă să prospere şi să aducă România pe ele mai înalte culmi ale capitalismului!

E drept că pe vremea acelor comunişti puturoşi şi ineficienţi, nu găseai un număr atât de mare pe metru pătrat de sedii de bănci, farmacii, case de pariuri şi firme de pompe funebre ca acum, dar totuşi au avut şi ei câteva mici realizări. Iată câteva dintre ele, înfăptuite în perioada 1966 – 1987!

Ianuarie 1966: au început lucrările pe şantierul hidrocentralei Ciunget, de pe Lotru

12 ianuarie 1966: la şantierul naval din Galaţi a început construcţia primului mineralier de 12.500 tdw, cel mai mare din câte se realizaseră până atunci în ţară.

18 octombrie 1966: începe ansamblarea blocurilor din cartierul Titan, Bucureşti

9 decembrie 1966: inaugurarea hidrocentralei de pe Argeş şi racordarea ei la sistemul energetic naţional.

4 februarie 1967: începe construcţia primei autostrăzi din ţară, Bucureşti-Piteşti.

9 august 1967: începe construcţia cartierului bucureşetean Berceni-Sud.

20 octombrie 1967: inaugurarea Fabricii de motoare electrice de la Piteşti.

6 februarie 1968: începe construcţia sistemului de irigaţii “Terasa Brăilei”, pe o suprafaţă de 70.000 de ha.

20 august 1968: este inaugurată Uzina de autoturisme Dacia Piteşti

http://dantanasescu.ro/…/micile-realizari-ale-perioadei-com…

https://www.facebook.com/Anti-Uniunea-European%C4%83-356579791140499/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.