Axa Evreiasca Sudamericana


“Axa Evreiasca sudamericana. Toti presedintii sunt evrei sau prosionisti. Méxic in curand de asemenea”. – Articol publicat in 2 octombrie 2017

200px-jorge_g-_castaneda_-_world_economic_forum_on_latin_america_2011

Jorge Castañeda Gutman

Sa poti sta in foro de la Davos si sa-ti faci foto, este simbol inechivocabil de globalist pentru NOM evreiesc.

Mexic: In curand Peña Nieto va fi sustituit de evreul mexican Jorge Castañeda Gutman. In actualitate se poate vorbi de substituire pentru ca deja nu exista alegeri care sa nu fie manipulate.

Nici nu este nevoie sa cauti linii politice, sunt simple: le dicteaza Israel.

Guatemala:

50483

Jimmy Morales

De ce Israel costea viaje y gastos  plateste calatoriile si cheltuielile presedintelui Guatemalei?

shayetet-13-naval-commandos

Membri ai armatei Israelului deja fac parte din Comapania “Flotilla 13” instruiti de Sayeret Matkal elita fortelor speciale de aparare israeliene si specialisti in arme de calibru mic, arte martiale si spionaj dupa liniile inamice. Scopul lor este acelasi ca al Israel: „Niciodata”, referitor la Holocaust.

Israel a pus de asemenea armele sale in genocidio din Guatemala.

Guatemala are intentia sa invadeze Belice cu ajutorul armatei din Israel in 2019 pentru a avea acces complet la mare. Si sa se razbune pe Belice pentru sprijinul sau dat Palestinei in votul din Natiunile Unite. Va coincide cu escaladarea militara pe care Israelul o pregateste in toata America de Sud pentru a o coloniza oficial si sa lase un pamant ars in jurul Patagoniei. Acelasi proces pe care il face Israel in toate tarile din perimetrul sau, care sunt toate in razboi in afara de propriul Israel.

Cat despre Mexic care este vecin la Nord, de indata ce are presedintele evreu, nu va interveni si va lasa sa faca ce vor Guatemala si Israel asupra Belice.

Honduras:

honduras

Juan Orlando Hernández

Honduras semneaza acorduri cu Israel pentru a intari siguranta – (laprensa.hn)

dt-common-streams-streamserver

net

Costa Rica:

costa rica

Presedintele Costa Rica, Luis Guillermo Solís, mai jos sotia sa.

discurso-chinchilla

43651

Belice:

O tara care s-a opus ocuparii Palestinei de catre Israel este condamnata de evrei prin intermediul vecinei sale Guatemala cu care a fost pe punctul de-a incepe razboiul.

Tari mici ca Belice isi pot vedea securitatea in pericol numai pentru faptul ca au dat un vot la ONU in favoarea Palestinei si in 2019 au incercat s-o invadeze din Guatemala care deja este inarmata cu arme si trupe din Israel in acest moment.

Panama:

juan-carlos-varela-y-biniamc3adn-netanyahu-foto-avi-ohayon-gpo-vc3ada-facebook

Varela se distreaza in ritm de dansuri hebreosla o nunta.

Mandatarul recunoaste reconoce aportul comunitatii evreiesti in Panamá.

090915-cri-4-6-01

Líderi evrei il binecuvanteaza pe Varela.
PANAMÁ: VARELA IMPULSARÍA POLÍTICA ANTISEMITA ar conduce politica antisemita si discriminarea femeii. Nu are nimic in agenda lui care sa nu fie pro-Israel, in rest ii este egal.

El Salvador:

salvador

Salvador Sánchez Cerén, presedintele El Salvador alt vot impotriva Israel la ONU.

El Salvador cere incetarea cese ostilitatilor Israelului impotriva Palestinei.

El Salvador no reintegrara nu va retrimite ambasadoarea in Israel daca nu este stabilitate in Gaza.

harta

Nicaragua:

114432

Daniel Ortega si rabinul Yechiel Zayde.

“Poporul din Nicaragua este un popor iubitor al pacii, deci suntem un popor care iubim poporul din Israel somos un pueblo que amamos al pueblo de Israel”, a comentat presdintele Ortega in timpul intalnirii.

ortega-wang-chino-canal-diana-ulloa-2

Ortega si chinezul Wang la intalnire

Columbia:

59ba064580117.jpeg

Presedintele Juan Manuel Santos si Primul Ministru al Israelului, Benjamín Netanyahu.
Colprensa. 

“Primul ministru israelian a sosit pentru prima data miercuri in teritoriu colombian”.

batalion

Batalion colombian in Israel luptand impotriva Siriei. Spun ca sunt la frontiera cu Egiptul dar nu este adevarat. Sunt in Golan.

La MFO de asemenea s-au unit alti 1500 militari din Australia, Noua Zeelanda, Statele Unite, Norvegia, Franta, Italia, Anglia, Olanda, Uruguay, Insulele Fidji si 30 civili intre care medici, odontologi si infirmieri.

fusiltavor

TAR-21 este o pusca de asalt fabricata de Israel care foloseste munitie 5,56 x 45 OTAN. Numele “TAR-21” inseamna “Pusca de asalt Tavor – Secolul XXI”.

Mossad si armata din Israel entrena instruiesc tropele colombiene. Ca de exemplu operatiunea Jaque contra FARC. “El general israelí Israel Ziv, Generalul israelian in rezerva, Israel Ziv, asesoreaza in probleme de securitate Guvernul Colombiei”.

foto-portada

3.3 milioane de dolari pentru guvernul din Guinea pentru a efectua un audit impotriva grupului minier Rusal, controlat de rusul Oleg Deripaska.

El general israelí Israel Ziv, de asemenea a incasat de la guvernul din Perú pentru o lucratura de spionaj in Guinea asupra petrolului.

Ecuador:

correa-lenin-moreno

Lenín Moreno, actualul presedinte al Ecuador,impreuna cu Rafael Correa.

Dubla pozitie a Ecuadorului:

Peru:

peru

Pedro Pablo Kuczynski, fiul unui epidemiolog german evreu care a fugit de nazisti in  1936.

In Perú, Israel totdeauna a pus presedinti care nu erau peruani sau care nu iubesc Peru, si foarte populisti ca Fujimori, Alan García al carui cabinet primea plati de la israelianul  Odebrech , Alejandro Toledo care a fugit huyó in Israel.

k.jpg

PRESEDINTELE KUCZYNSKI AL PERÚ DIRIGIÓ A DIRIJAT ORCHESTRA FILARMONICA A ISRAEL in Lima.

Brazilia:

temer-660x330.jpg

Michel Temer

screenshot_3

Un Israelian este noul nuevo Presedinte al Bancii Braziliei. Numit de Temer.

ilan-goldfajn-735x400

Israelianul Ilán Goldfajn il va inlocui pe Alexandre Tombini, care impreuna cu Ricardo Leyser, ministrul Sportului, au fost unicii care nu au fost inlaturati din functii de catre presedinta Dilma Rousseff cand a dizolvat cabinetul.

Conform ziarului israelian Aurora, Goldfajn a fost inainte economist sef la Itaú, cea mai mare banca privata din Brazilia. In plus, a fost viceguvernator al Bancii Braziliei, asesor al Bancii Mondiale (BM) si asesor al Fondului Monetar International (FMI)”.

Bolivia:

“Israel trimite Chile in razboi cu Bolivia”.

Bolivia sanctioneaza Israel pentru ca este un stat terorist “Estado terrorista

Evo Morales numeste Chile  Israelul sudamerican ‘el Israel de Sudamérica

Bolivia rupe rompe relatiile cu Israel in solidaritate cu palestinienii

Chile:

chile

chile1

chile2

Argentina:

arg

arg1

map

POSTDATA 4 NOIEMBRiE 2018:

br.jpg

BOLSONARO BRASIL – ISRAEL

Jair Bolsonaro, alta fictiune iudeo-satanica. Bolsonaro va preda vorul Braziliei in MERCOSUR Israelului.
3 de noviembre de 2018

POSTDATA 8 DECEMBRIE 2018:

maduro

Maduro rinde homenaje aduce un omagiu si decoreaza “rabini sionisti israelieni” subliniind intarirea relatiilor sale cu Israel
6 decembrie 2018

https://eladiofernandez.wordpress.com/2017/10/02/el-eje-judio-sudamericano-todos-los-presidentes-son-judios-o-prosionistas-mexico-en-breve-tambien/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Axa Evreiasca Sudamericana

  1. CK zice:

    Sa va aduc aminte prieteni,de ‘coana Veorica,cea care a pupat de doua ori,atat stim ,deocamdata,cum ziceam,pupat mana sefului ei, Netanyahu.. SI ‘nea Dragnea ?De aici si tupeul pe care il au..hehehe,mari hahalere,mari turnatori..

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Dar e careva in 29 de ani sa nu pupe pe jidani? Premierul Dancila are coloana vertebrala pina la jidani. Cred ca ne trebuie un Hitler ca sa scape omenirea de ei…

      Apreciază

      • cornelmera zice:

        Nici cu doi Hitleri,nu mai scapam de ei…A se vedea blocurile construite langa Urziceni pt o parte din ei,care se pregatesc sa vina in noul Ierusalim(Romania) cine se muta din Israel in Romania primeste 300.000 dolari de persoana,peste un milion au deja cetatenia romana,asteapta ordinul de plecare.Sunt deja prea puternici si prea bogati,pt a mai putea fii infranti…poate in alta lume si viata,nu o sa ne mai intalnim cu ei ??

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Nu mai fi asa pesimist. Toata populatia europei nu ii inghite. Azi sunt infiltrati peste tot pe la butoanele politicii dar nu vezi cum nationalismul i-a amloare in toata lumea? Una e statul si alta e poporul.
        Am scapat noi mereu de toti…intr-o zi roata se intoarce si crezi ca blocurile lor nu pot lua foc?
        Vezi bine ca NWO intra in colaps.
        Jidanii stiu ca romanii nu pot sa-i sufere si nu vor avea o viata linistita aici. Nu sunt convinsa ca vor veni. Din jidani imputiti la propriu nu-i scoate nimeni. In fata le zimbesc toti politicienii romani dar in spate ar vrea sa le ia gitul.Niciodata poporul roman nu i-a suportat.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.