Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid


Zidul anti-palestinieni din Israel.

 

Acest articol a început de la comentariile unei persoane filosemite la știrea SFIDARE! MEGA-SINAGOGĂ Pe Teritoriul României, cât și pe pagina Facebook a lui Cătălin Berenghi.

Redau mai jos comentariul:

Foarte bine ca se construieste o Sinagoga! Evrei sunt un popor minunat! Nu sunt teroristi. Israelul reprezinta singura oaza de democratie din crudul Orient Mijlociu. Crestinul adevrat ii iubeste pe evrei. https://marianagoron.wordpress.com/2011/03/10/de-unde-izvoraste-antisemitismul/

Un răspuns demn de menționat de la alt cititor:

LECTURĂ OBLIGATORIE! Aprinsă polemică între Biserica lui Hristos şi sinagoga evreiască

Acum să zugrăvim portretul.

 

Portretul Românului Iudeo-Creștin

1. Crede că Israelul este o oază de democrație în crudul Orient și deci trebuie susținut genocidul palestinienilor.

2. Crede că evreii sunt poporul ales chiar după ce l-au ucis pe Hristos și dă citate din Vechiul Testament chiar dacă Noul Testament spune clar că jidanii și-au pierdut statutul de “aleși”. (Galateni 3-28).

3. Crede că evreii sunt poporul ales chiar după ce însuși Iisus Hristos le-a spus că sunt fiii diavolului și fac parte din sinagoga satanei.

4. Crede în “democrație”, dând Israelul ca exemplu (care este o teocrație), dar nu condamnă legea anticonstituționala Vexler, care încalcă libertatea de exprimare și nu are nimic de a face cu principii democratice.

5. Crede că defapt romanii l-au ucis pe Hristos și că noi suntem urmașii lor, deci e vina noastră, nu a iudelor care au organizat arestarea, procesul, și condamnarea.

6. Crede că iudeii de astăzi fac parte din seminția celor 12 triburi ale lui Israel, când defapt majoritatea sunt khazari, iudei askhenazi.

Portretul Românului Iudeo-Creștin

7. Crede că a existat un holocaust al evreilor în România, chiar dacă însuși Shimon Peres, un fondator al statului Israel, a afirmat contrariul.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

Cifra de 400.000 de evrei ne este aruncată în contextul unui genocid, când realitatea este fix pe dos, aceștia au scăpat bine-mersi!

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

Și evrei de la noi au demontat întreaga minciună a genocidului antonescian (link).

8. Este circumcis la creier.

Frați creștini, apărați cu îndrăzneală ADEVĂRUL!

Creștinismul este o religie a ADEVĂRULUI. O religie aflată ÎN ADEVĂR și persecutată PENTRU ADEVĂR.

Este deseori incomod, dar smerenia creștină ne permite să biruim egoul pentru a primi lumina adevărului.

Dumnezeu ne-a înzestrat, printre altele, cu discernământ, rațiune și logică.

Folosind logica elementară, dacă prințul lumii este Satan, și este, doar cine altul i-a pus lui Iisus toate bogățiile și împărățiile lumii la picioare, pe care Hristos le-a refuzat,  și dacă evreii de azi sunt suprareprezentați în finanțe, media și politică, și sunt, înseamnă că ei sunt slujitorii acestui prinț, că au acceptat ceea ce Hristos a refuzat.

Să nu mai vorbim despre faptul ca jidanii dețin industria pornografică (link), Al. Goldstein a spus clar că motivul este, pe lângă bani, ura față de Hristos!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Tot logica elementară ne arată că motivul pentru care au fost dați afară din 109 țări, de peste 300 de ori de-a lungul istoriei (link) are drept cauză comportamentul lor, reacțiile negative ale celor din jur fiind efectele acestei cauze.

Să ne întorcem la românca iudeocreștină care a făcut comentariile folosite ca exemplu pentru zugrăvirea portretului. Mariana Goron are un bloguleț în care scrie multe lucruri bune, dar din nefericire a scris și o tâmpenie colosală, anume că “antisemitismul vine de la satana“.

Următoarele rânduri sunt pentru ea.

 

Dragă Mariana Goron,

 

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești sionismul, reprezentat de ucigașii de Hristos. Aceiași care spun că Fecioara Maria a fost o prostituată și care spun că Hristos este în iad printre excremente. (link) Și iată ce mai spun evreii minunați despre Mântuitorul în noaptea de Crăciun (link).

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești genocidul palestinienilor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că uraști libertatea și drepturile fundamentale ale popoarelor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că susții mutilarea genitală a copiilor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești șovinismul.

Dacă crezi că evreii sunt astăzi poporul ales, contrazici Noul Testament.

Ghinion, băieți, a venit democrația peste voi.

 

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Evreii, oameni minunati!

Acești genocidari cu inimă bună, manipulatori ai finanțelor, presei, mutilatori de copiii prin barbaria circumciziei și perverși fără margini. Ce oameni minunați sunt evreii…

Uită-te la aceste chipuri de copii fără viață, îngerași răpiți de lângă mama lor, măcelăriți de către evrei la vârsta inocenței, și spune-le părinților cât de minunați sunt evreii!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Spune-i acelei mame îndurerate că Israel este singura oază de “democrație” în crudul Orient și de aceea au trebuit să moară copiii ei înapoiați. Ești un bun creștin dacă iubești Israelul. Ăsta da creștinism adevărat, Hristos ar fi mândru.

Privește imaginile, nu-ți întoarce privirea. Privește-i pe beneficiarii direcți ai democrației evreiești!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

 

Spune-le acestor copiii palestinieni care acuma au moloz în loc de casă, crater în loc de școală și ruine în loc de spital cum este vina lor și a părinților lor nedemocrați pentru faptul că aleșii demiurgului le-au distrus întregul cartier.

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Ce le-ai spune acestor familii, care trăiesc mai rău ca țiganii și suferă zilnic fără un acoperiș deasupra capului, nu pentru că nu vor să muncească, ci pentru că le-au aruncat casele în aer niște evrei minunați, cum i-ai convinge să iubească Israelul când inima le este plină de durerea provocată de bestiile sioniste?

Mariana, să-ți fie rușine.

Vine judecata și vom da socoteală pentru toate aceste rătăciri.

*

P.S.: Ți-am scris aceste lucruri în forma aceasta pentru a te zdruncina din somn. Sper că informațiile pe care ți le-am spus să-ți servească pentru trezire și să nu mi-o iei în nume de rău. Faci lucruri bune prin faptul că ai susținut referendumul, că aperi familia și dreptul la viață, dar să susții că evreii astăzi sunt poporul ales și să spui că antisemitismul vine de la satan sunt rătăciri grave, întâlnite cel mai des la protestanți. Există evrei români care se opun construirii sinagogii, evrei români care condamnă propaganda holocaustică și care pun România mai presus ca Israel, dar articolul descrie un fenomen general, nu particularitățile rare.

P.P.S: Da’ despre Stalag Fiction ce crezi, Mariana? Dacă tot iubești Israelul după ce ai citit până în capăt, vinde tot ce ai și dă-ți averea la jidani.

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

  1. Ene Constanta zice:

    Asa este.Doamna Mariana pleaca in Israel ,nu mai sta in Romania…noi nu avem nevoie de parerile tale…noi avem alte pareri pe care nu ni le poti schimba,asa c draga mea…drum bun in Israel si sa nu mai auzim de tine !

    Apreciază

  2. CK zice:

    Saraca madam Mariana.. Eu insa ma intreb de ce o bagati in seama..

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.