Omule din diaspora!Tu votezi PNL-USR,ca sa ne taie noua veniturile!Daca am vota noi salariul tau din Germania ar fi corect?


Tu votezi PNL-USR,ca sa ne taie noua veniturile!Daca am vota noi salariul tau din Germania ar fi corect?

Florentin Saru : idiotii care au votat impotriva psd si care sunt plecati din tara ,vor fi primii care vor avea de suferit !!!! daca actuala opozitie se va tine de cuvant si va taia salariile si pensiile ( in cazul in care vor ;;; castiga ;; alegerile si in tara ca cele europarlamentare ) ,diasporezii vor avea de suferit dublu ,deoarece vor fi obligati sa trimita in tara bani mai multi pentru cei ramasi acasa carora li s-au taiat pensiile si salariile ,dar si pentru a-i tine in carca pe migrantii si imigrantii arabi , din tarile ue (asta insemnand taxe mai mari platite in ue ) !!!! ce ati facut cu viata voastra si a celor ramasi in tara ,domnilor diasporezi ??? ipocritilor si avarilor si bolnavilor de avere !!!!!!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-DIASPORA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la Omule din diaspora!Tu votezi PNL-USR,ca sa ne taie noua veniturile!Daca am vota noi salariul tau din Germania ar fi corect?

  1. Ovidiu zice:

    Cata aciditate neavenita

    Apreciază

  2. Razvann zice:

    Multi nu inteleg jocurile politice ale altor tari asupra 🇷🇴 Iar cei ce ne conduc ne vand prea usor prin semnatura bucati din tara facand afaceri profitable pentru ei asta pot numi dorinta de a se imbogatii rapid . Firesc ar fi sa construim si sa vindem noi produsul finit castigul va fi urias dar necesita timp .

    Apreciază

    • Răzvan zice:

      Întrebarea nu este corectă. Nimeni nu votează salariul! Dacă atât înseamnă pentru tine votul, atunci nu are rost discuția noastră. Dacă faci parte din diaspora, ar trebui să înțelegi de ce toată lumea încearcă să producă o schimbare. Cu toții vedem că în alte state se poate și la noi nu. De ce? De ce la noi trebuie sa fie normal să acceptăm ca aleșii noștri să fure? De ce aleșii noștri nu au frica electoratului, ca în celelalte state? Te sfătuiesc sa urmărești unul din ultimele reportaje Recorder, cel cu functionarii publici. Dacă și după aceea ai să fii în aceeași tabără, chiar nu are rost să discutăm. Iar legat de cei 10% menționați de mine, nu cred că ai înțeles ce am zis eu.

      Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Recorder este a lui Soros :)))
        Ba este corecta…de ce tu trebuie sa votezi pentru mine? Ce te intereseaza viata mea? Vreti sa faceti o schimbare dar oare pe noi astia de aici ne-ai intrebat daca o vrem? Nu vedeti cit de injurati sunteti de cei de acasa? Nu v-ati saturat ca mereu sa votati impotriva tarii? Oare stiti cite injuraturi si blesteme va luati?
        Schimbarea voastra pentru noi insemna dezastru. NU vrem globalizare, nu vrem imigranti, nu vrem multiculturalism, nu vrem violuri si crime cum e plina Europa azi, nu vrem islamizare, nu vrem poponari, nu vrem pedofili, nu vrem zoofili ( asa e mai nou prin tarile nordice), nu vrem vaccinuri obligatirii, nu vrem sa fim cipati cum sunt prin Olanda si Anglia….de fapt NU vrem nimic de la ei decit sa ne lase in pace. Dar nu…voi votati cu aia de care noi fugim. Cum sa nu va injuram si sa va dorim sa ramineti acolo definitiv si sa scapam de voi?
        Voi sunteti cei mai mari dusmani ai nostrii….voi votati cu tradatorii de tara si ne bagati in globalizare si multiculturalism. De ce? Ca nu va intreseaza de fapt! Nu o mai da cu aia ca va pasa. Daca va pasa nu ati mai fi votat cu Basescu, Iohannis si PDL reformat in USR, PNL si PLUS. Daca nu sunteti capabili sa vedeti realitatea din tara, ce vrem si ce nu vrem noi…atunci de ce votati impotriva noastra?
        Uite aici pe cine votati:

        Să vină îngerii la guvernare!

        Aici ai totul despre opozitie. Spor la citit daca esti capabil sa accepti adevarul:
        https://lupuldacicblogg.wordpress.com/category/politica-usr-pluspdlpnl/

        Apreciază

      • MIOARA NEAGU zice:

        DACA NU CONTEAZA SALARIUL ATUNCI PENTRU CE AU PLECAT ROMANII DIN TARA??? IAR DACA CHIAR DORESC SA SE INTAMPLE O SCHIMBARE IN BINE A ROMANIEI CUM VOR AJUTA DIN AFARA TARII? NUMAI TRIMITAND BANI PENTRU CEI DIN TARA ( LASAND LA O PARTE PARINTII BATRANI SAU BOLNAVI) CARE AU DEVENIT NISTE IRESPONSABILI, LENESI, CARE AU DOAR GRIJA CHELTUIRII BANILOR PE CARE II PRIMJESC DIN AFARA??? CUM PUTEM CASTIGA RAZBOIUL DACA AVEM FOARTE MULTI DEZERTORI?

        Apreciază

  3. Răzvan zice:

    Dragă lupule. Nu știu dacă tu ai idee cum este în diaspora, să muncești și să trăiești . Nu știu dacă tu îți poți imagina mii de persoane, care stau în cozi interminabile, știind că sunt șanse minime să își exprime un drept constituțional. Și totuși acești oameni fac asta pentru toți românii! Să încerce să schimbe rahatul ce tu îl ridici în slavi! De ce te gândești la tine, care probabil ești bugetar și îți este bine? De ce nu te gândești la oamenii ăia care trăiesc cu 10% din venitul tău, și care chiat muncesc! Nu stau și mută un rahat de foaie de pe un birou pe altul! Ce a făcut așa bun PSD-ul? Te-a păcălit cu o mărire de salariu, dar totul în jurul tău s-a dublat ca preț! Tu ești conștient că viața este mai scumpă în România decât în alte state mult peste România? Fă-ți puțin temele înainte să încerci s-o arzi patriotic! O seară frumoasă, și respect tuturor care încă iubesc România! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Daca ti-as spune ca si eu fac parte din acea diaspora o parte din timpul anului dar NU votez niciodata?
      Dar tot nu ai raspuns la intrebarea din titlu. Nimeni nu o face din ce vad.
      Cauti scuze dar nu rezolvare.
      Cit despre cei 10% din venitul meu…inseamna ca tu nu stii care sunt salariile in tara. Daca erau asa de bune de ce ai mai plecat?

      Apreciat de 1 persoană

    • Iov Gheorghe zice:

      De ce crezi tu diasporeanule , ca toți votantii din țară ai PSD sunt proști si numai voi diasporenii sunteți destepți ! Pentru mine este clar, frustrarea ta este mare in strainatate , munessti din greu pe salarii mai mici ca muncitorii din țara respectivă ,ești exploatat si umilit Știu că iti convine ca in Romania să fie salarii mici, ca atunci când vii tu aici muncitorul român să muncească la tine o lună pentru o sută două de euro.Dragă diasporeanule , s-a desteptat si lumea din România , un meseriaș bun câstigă si aici peste 1000 de euro ba chiar mai mult si stă la casa lui cu familia impreună.Este dreptul tău să votezi ,sunt de acord cu asta, dar cu o conditie să te inscrii inainte de vot pe listă permanentă de alegator de la abasadă. Atunci organizatorii alegerilor vor ști câte sectii să infiinteze.si in ce loc . Sunt de acord să votezi chiar doua zile in strainatate sau prin corespondență dar cu conditia să fii inscris in lista, ca să poata fi prevenit votul dublu.Spui lucruri neadevărate ,cum că muncitorul român câstigă 10% din salarul unui bugetar, o afirmație falsă,In constructii ,guvernul Dancila pe care il injuri, a stabilit ca salarul minim in constructii să fie 3000 lei, desigur nu convine marilor constructori straini pentru că se diminueza profitul lor Dau exemplul , in Fabrica Takata , un muncitor la bandă fără calificare câstigă minim 2500 plus bonuri de masă , un șofer la o firmă privată , daca mai merge si afară câstigă peste 5000 de lei si pot să-ti dau multe exemple.

      Apreciază

    • Vasile zice:

      D-le Răzvan, puteti da un singur exemplu la care s-a dublat pretul in ultimii doi ani?…sau un alt exemplu la care a crescut pretul cu 50%, in ultimii doi ani?
      In ultimii doi ani punctul de pensie a crescut de la 872 lei(dec.2016) la 917 lei(ian.2017)-1000lei(iul.2017) -1100lei(iul.2018) si1265lei(sept.2019), o crestere de 45%!!! (asta in doi ani).Niciodata nu a fost o asemenea crestere la pensie in Romania.
      Ține populația în sărăcie, dezbină-i și stăpânește-i! – nu mai ai nevoie de forțe armate să ocupi teritorii(țări). Este mai ieftin și „uman” să cucerești prin „manipulare platită!” – asta se intampla in Romania de azi.

      Apreciază

    • Sorin zice:

      Draga Razvan,sunt un privat , nu am fost niciodata bugetar,insa parerea mea este ca nu are ce vota cetateanul austriac pentru viata si traiul celui roman , exact asa nu sunt de acord sa voteze cei ce nu traiesc in Romania(diaspora),pentru o viata pe care o traiesc eu nu ei.Nu cred ca ai fi de acord sa-ti aranjez eu viitorul acolo unde traiesti,cred ca ai vrea sa ti-l aranjezi tu.Daca vrei sa votezi viitorul Romaniei vino si traieste in Romania.Sper ca esti de acord cu mine.

      Apreciază

    • Marinel Liviu Cirpan zice:

      Daca credeti ca vom avea vreodata o tara ca afara va inselati amarnic!Respect!!!

      Apreciază

  4. Popescu zice:

    Nu sunt voturi corecte voturile din diaspora . Sunt voturi false . La fel ca voturile din tara pentru UDMR 189 in județ unde sunt 36 maghiari ! Făcătură ! Cei din diaspora / dar adevărații români, care vor să vină acasă, ar trebui să facă mai mult lobby pentru România. Noi, aici, să sperăm că vom scăpa de răii/ raul ce ne conduc acum, doar prin vot corect .
    Să ne facem cunoscuta țara că o țară frumoasă cu oameni buni ! Asta e misiunea diasporei !

    Apreciat de 1 persoană

  5. Răzvan zice:

    Și apropo, dacă nu votezi niciodată, nu ai dreptul să comentezi!

    Apreciază

  6. Aninim zice:

    Stimate coleg nu te pune nimeni sa fi sluga țărilor străine daca ai familie acasă asta înseamnă destrămare nu bucurie tu te muncești pe bani pe crezi că-i faci ușor dar de fapt cheltuiești mai mult decât produci …..

    Apreciază

  7. BzR zice:

    Domnule Lup Dacic, dai dovada de o lipsa grava de cunostinte esentiale, care se invata la liceu. Nu are rost sa iti explic cum e cu economia de piata, cu salariul mediu si inflatia, cu TVA-ul pe bunurile de consum, pentru ca am impresia ca pe tine te incurca si tabla inmultirii. Din pacate pentru cei care apleaca urechea la ce spui, au acelasi nivel de cultura.
    Iti mai dau un pont, daca nu votezi niciodata asa cum ai afirmat, esti mai rau ca ala care voteaza cu PSD-ul an de an.

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      De multi bani ce au din acel tva pe produsele vindute pe banii celor dinh diaspora, de aia tara se imprumuta ca nu are bani de salarii si pensii, de dobinda si rata pentru banii imprumutati de Boc cum 10 ani adica cei 20 miliarte euro + cotizatia anuala de peste 300 milioane euro la UE, si alte sute la ONU si pe unde mai suntem membrii. Da…din tva-ul pe care il i-a statul ca voi cumparati din supermarket produse ale firmelor straine. Pe bune? Tu ai idee cit de ridicol esti sa sustii asa ceva? Ai idee ca multinationalele alea carora tu le cumperi produsele NU sunt impozitate in Romania? Cind Dragnea a vrut sa le impoziteze l-au bagat la puscarie.
      E problema mea daca vreau ori nu sa votez…parca votul e liber nu? Dar e necesar sa fie doar pe teritoriul Romaniei. Daca te intereseaza de tara vii acasa si votezi, nu faci circ pe la ambasade si bati cu picioarele in usa ca animalele si din nou strainii sa rida de noi. Cine crezi tu ca ne-a faccut de cacao prin Europa? Te intereseaa de tara? Vino acasa si voteaza!

      Apreciază

  8. xaeus zice:

    Aia sunt formatati de propaganda de acolo. D-aia voteaza asa. Boivaci si atat. Nu-s in stare sa mai gandeasca.

    Apreciază

  9. Florin zice:

    Referitor la votul celor din diaspora ,Lupul Dacic are dreptate. Dupa mine ar fi doua solutii :
    1/ Sa nu mai voteze .
    sau
    2/ Sa voteze numai in Romania ,deci sa vina in RO si sa voteze la adresa din actul de identitate
    eliberat de autoritatile romane.

    Apreciază

  10. Petre Madalina zice:

    Dar cine a votat pentru tine? Nu ai facut tu acest lucru? A pus diaspora stampila pe buletinul tau de vot? Sunt cetateni ai Romaniei si beneficieaza de acelasi drepturi. Te-ai gandit ca poate ei vor sa se intoarca langa familie? Ca voteaza pentru ei, pentru copii lor si nu pentru o minte incuiata ca a ta?

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Daca vrei sa vii acasa de ce nu o faci? Votezi in tara ca orice cetatean roman daca te intereseaza tara!
      Normal ca votezi pentru mine daca eu sunt aici si tu acolo. Eu votez pentru salariul tau acolo? De ce esti nesimtit si nu ma lasi in pace?
      Cei care tu-i votezi imi influienteaza viata mea, nu a ta. Daca te intereseaza sa ai viata in tara alaturi de mine, voteaza acasa!!!
      Pina una alta copii tai sunt cu tine si nu in Romania. Copii altora de aici trebuie sa aiba viata de rahat pentru ca tu esti prost si votezi pentru ei.
      Esti cetatean si ai dreptul sa votezi, nimeni nu ti-l ia. Trebuie schimbata legea, doar pe teritoriul tarii asa cum este in Grecia si Irlanda.
      Daca nu ai avea minte atit de ingusta m-ai lasa in pace sa-mi aleg eu pe cine vreau pentru ca EU traiesc aici si NU TU! Mai prostule mai gindeste putin, nu mai fii atit de analfabet mintal….

      Apreciază

  11. lizzy zice:

    „Legile cetatii trebuiesc facute DOAR de locuitorii cetatii.”

    Apreciază

  12. A.Petre zice:

    Diaspora nu contează pt că nu votează.Cu Diaspora se manipulează.

    Apreciază

  13. ioansperling zice:

    Pai ma nene daca ai cetatenie germana voteaza cine te opreste?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.