IOHANNIS, 3X1. ETNIC, CETĂŢEAN ŞI OFIŢER GERMAN ACOPERIT


Analizând diversele reacții și poziționări, bizuindu-se, probabil, pe unele informații accesibile selectiv, sunt unii care declară că președintele României, Klaus Iohannis, este nu doar etnic german, ci și cetățean german, iar mai mult decât atât, ofițer german acoperit. Să luăm pe rând toate aceste trăsături „de caracter.”

Faptul că Iohannis este un etnic german, a cărui familie de origine este în întregime în Germania,  este indiscutabil şi nu poate deranja pe nimeni. Interesant însă este faptul că etnia şi cetăţenia merg laolaltă într-o declaraţie a lui Crin Antonescu pe care dorim să o încadrăm detaliat şi să o cităm în întregime.

Duminică, 23 Februarie 2014, cel care era atunci preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis un mesaj premierului Victor Ponta, la emisiunea „După 20 de ani”, că dacă nu va accepta acum propunerea liberalilor de a-l numi pe Klaus Iohannis vicepremier, „mai devreme sau mai târziu” primarul Sibiului îi va lua locul în fruntea Guvernului. De ce ? Fiindcă este cetăţean german.

„Domnul Klaus Iohannis nu e un titirez, un pesedist pe care domnul Ponta să-l pună unde doreşte. Nu va fi pus unde vrea domnul Ponta. Noi ne punem miniştrii. Noi am propus Klaus Iohannis ministru de Interne şi vice-prim ministru. Câtă vreme noi propunem nişte oameni, în frunte cu Klaus Iohannis, despre care şi domnul Ponta, şi alţi observatori, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu, spun că este foarte bun, (…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis, ar fi o şansă la Consiliul JAI pentru intrarea în Schengen, întrebarea este una simplă: De ce nu a procedat domnul Ponta la aceste numiri de acum două săptămâni? Înseamnă că, dacă domnul Ponta nu-l vrea pe Klaus Iohannis în Guvern, nu îi mai vrea pe liberali în Guvern şi că vrea să rupă această alianţă”, a spus, la acea vreme, Crin Antonescu.

Până aici, lucrurile sunt clare şi dacă tot a revenit în politică, Victor Ponta ar putea da o mână de ajutor oferind mai multe detalii cu privire la informaţiile pe care le are în legătură cu subiectul. Ar ajuta astfel la descifrarea certă a multor aspecte din comportamentul politic al lui Klaus Iohannis.

Aspecte pe care le pune în discuţie şi generalul Dumitru Iliescu, fostul şef al SPP, care susține că președintele Klaus Iohannis ar fi ofițer acoperit al serviciilor secrete din Germania și tocmai de aceea acționează atât de ciudat, mai ales în ceea ce privește legea offshore, dar și protestele din Piața Victoriei. Iar acestea ar fi doar două situaţii dintr-o multitudine de exemple la fel de bizare.

„Sunteti nedumeriţi de ce preşedintele României, făra să aştepte concluziile anchetei, a venit cu acuze grave la adresa jandarmilor, de ce a cerut să fie anchetaţi, de ce structurile noastre de intelligence nu au pus la dispoziţia celor abilitaţi informaţiile necesare luării măsurilor corespunzătoare şi prevenirii violenţelor, a acţiunilor huliganice bine regizate şi executate? Pentru că ei sunt de mult în slujba altora, acţionând conform planului şi comenzilor lor, trădând fără rezerve interesele poporului român.Unii spun că sunteţi sub „influenţa” structurilor de informaţii ale Germaniei, BND sau BFV, domnule Iohhanis. Mie îmi vine greu să cred şi, de aceea, vă întreb dacă este adevărat sau nu…”, a scris pe pagina sa de Facebook generalul Dumitru Iliescu.

În legătură cu cetăţenia sa germană, Klaus Iohannis a venit cu o vagă dezminţire, iar Crin Antonescu a tăcut, ba mai mult, a plecat din politică. Ar fi fost însă retorice nu doar orice întrebare, ci şi orice răspuns cu privire la statutul de ofiţer acoperit al structurilor de informaţii ale Germaniei.

Tot ce se potriveşte perfect, tot ce face formă bună (gestalt, ca să vorbim pe limba subiectului) poate fi considerat adevărat, în lipsa posibilităţii logice de existenţă a altor dovezi.

Iar dacă e adevărat, e cumplit. Fiindcă ar însemna că domnul Klaus Iohannis este pe la noi în misiune, ar mai însemna că slujeşte interesele altei ţări, că se va retrage apoi la pensie în ţara respectivă şi, cu toate că nu vrem să fim macabri, ar mai însemna şi că va petrece somnul de veci în cavoul deja ridicat al familei, că doar nu în România ar urma să rămână cineva care afirmă doar formal că ţine cu românii „săi”.

În final, fără a face literatură, vă sugerăm să îl ascultaţi pe Klaus Iohannis rostind cuvintele „La mulţi ani, România !” Îţi îngheaţă sângele în vene…

https://antifakenews.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis), POLITICIENI (vanduti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la IOHANNIS, 3X1. ETNIC, CETĂŢEAN ŞI OFIŢER GERMAN ACOPERIT

  1. Carol Manu zice:

    Trebuie ca serviciile de informații românești sa ne spună cu subiect și predicat dacă Klaus Werner Iohannis a fost racolat de serviciile de infirmatii din Germania ( BND)și făcut ofițer cu scopul de a stabiliza statul roman. Edem cu toții ca a ajuns in poziția cea mai înaltă in statul ronan dar tot nu ne spun cu subiect și predicat cine este de fapt in realitate cetățeanul KLAUS WERNER IOHANNIS. ȘI ALE CARE-I INTERESE LE SLUJEȘTE!!!!
    Tâmpit sa fii și sa nu-ți dai seama ca individul este omul Germaniei di are probabil misiunea ca ROMÂNIA SA NU ÎNTRE PREA CURÂND IN SPAȚIUL SCHENGEN!!! Domnule Iohannis ca roman get beget, îmi iubesc neamul și cei pe care i-am îngropați in pământul strămoșesc dar DUMNEATA NU SERVEȘTI CU NIMIC. STATUL ROMSN ȘI ROMANII!!!! Ești o doar o marioneta și atât!!! Nici un fel de referire la Spațiul Schengen!!! Aveți și ieșiți in spațiul public dacă acveti CETĂȚENIE ROMANĂ ȘI DACĂ DA CUM ESTE POSIBIL SA CANDIDAȚI LA PRESEDENTIA ROMÂNIEI!!!!

    Apreciază

  2. Dumitru Rinciog zice:

    Dar serviciile secrete mai sunt oare romanesti? Aici este marea problema a Romaniei. Se pare ca putinii patrioti romani din serviciile secrete au pierdut lupta. Vi se pare ca SRI lupta pentru Romania? Sau SIE?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.