Sondaj Ifop: Mai mult de jumătate dintre francezi cred că civilizația se va prăbuși


În imagine Yves Cochet, fost ministru și parlamentar european: „pentru a salva planeta trebuie să limităm nașterile noastre și să imbunătățim primirea imigranților”

Un sondaj recent realizat de Ifop a dezvăluit că peste jumătate dintre francezi cred că civilizația, așa cum o știm, se va prăbuși în deceniile următoare, dovedind că francezii sunt într-adevăr un popor pesimist. (sic!)

Sondajul, realizat de Ifop pentru Fundația Jean Jaurès, a constatat că 65% dintre francezi au fost de acord cu afirmația că „civilizația, așa cum o știm astăzi, se va prăbuși în anii următori”, relatează Aisne Nouvelle.

Mai mult de o treime dintre cei chestionați în Franța credeau că un astfel de colaps va avea loc în următorii 20 de ani.

Ideea conform căreia consecințele schimbărilor climatice și ale consumului excesiv ar duce la căderea societății a fost împărtășită de 27% dintre francezi care consideră că un colaps este inevitabil.

În timp ce 15% dintre credincioșii colapsului au spus că „valurile migratorii necontrolate” ar fi probabil catalizatorul care va marca începerea căderii societății, 14% au spus că prăbușirea va fi adusă de un „război civil sau tensiuni din ce în ce mai puternice în cadrul societății”.

32% dintre cei chestionați au fost pesimiști moderate, care cred că prăbușirea nu s-ar produce în mod abrupt, dar că societatea s-ar deteriora treptat peste mulți ani.

Yves Cochet

Fostul ministru ecologic din Franța, Yves Cochet, consideră că „prăbușirea sistemică globală” va avea loc între anii 2030 și 2040.

„În 2035, nu va mai exista ONU, nu va mai exista Uniunea Europeană, nu va mai exista ‘nu va fi mai mult Republica Franceză […] trăirea la Paris va fi dificilă, dacă nu chiar imposibilă ”, spune Cochet. În imagine spune: „Limitând nașterile ne va permite să primim mai bine imigranții care bat la porțile noastre”.

Yves-Cochet-bilan-europe-599x400

Activitatile lui Yves Cochet în Parlamentul European în 5 ani

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Franta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.