Cizma UE pusă pe grumazul României aduce sclavie din plin românilor


Imagine  Cancelarul Angela Merkel a declarat acum cîteva zile că “Uniunea Europeană nu este o uniune socială”, făcînd referire directă la imigranții care ajung în Germania și care nu ar trebui să beneficieze, în viziunea factorilor de decizie germani și europeni, de nici un fel de ajutor social.

Mai mult decît atît, Merkel a folosit, pentru a-și argumenta punctul de vedere, exemplul concret al unei ”românce” care ar fi primit bani de la statul german fără ca ea ”să fi muncit o zi în viața ei”.

Stigmatizarea românilor și a altor est-europeni, ca fiind leneși, hoți și scursuri sociale se dovedește, iată, a fi nu doar o modă printre politicenii și cetățenii de rînd din diferite țări vestice, dar foarte probabil că în curînd va deveni politică oficială a Uniunii Europene (UE).

Asta pentru că ”cetățeanul european” este doar o marotă de propagandă folosită de cei ce vor să prostească națiunile din Europa și să închidă gura euro-scepticilor.
Imagine
Nu există ”cetățeni europeni”, există doar ei și noi. EI, Vestul cel bogat, dar care are nevoie ca de aer de materiile prime, de resursele naturale, de forța de muncă ieftină și dispusă la a face muncile pe occidentalii le refuză ca fiind degradante și de piața de desfacere din țările estice, adică de la NOI, esticii priviți de la bun început și pînă în prezent de Vest ca fiind scursurile Europei, cetățenii de mîna a doua care nu au altă menire în viață decît să îi deservească pe ei și interesele lor.

Dar, deși se cred superiori și pe noi nu încetează să ne facă estici săraci, cetățeni de mîna a doua, balcanici înapoiați, șamd, vesticii dau dovadă de o lipsă de caracter și de o mentalitate mai ticăloasă decît ar fi putut și cei mai mari sceptici crede. Ei sînt țațele din piață, nu noi.

Deși nu încetează să ne înjure și să ne scuipe ca la piață, pe noi, esticii cei înapoiați și balcanici, oficialii europeni de cel mai înalt rang și popoarele vestice cele luminate trăiesc în mare măsură de pe urma noastră, ca urmare a exploatării nemiloase a coloniilor din Est.

Ne blesteamă și ne amenință, dar nu rup legătura cu Estul. Și asta nu datorită unor așa-zise mărețe idealuri europene, ci pentru că minunatele lor mașini se vînd la noi, produsele lor, începînd de la cele industriale și terminînd cu cele alimentare, se vînd tot la noi, în general vorbind, fără piața de desfacere pe care România și alte țări est-europene le-o oferă vesticii cei supra-dezvoltați ar fi acum într-um mare impas economic și social.

Iar camioanele încărcate cu materie primă din România au bătătorit drumurile ce duc către Vest.
Imagine
În schimb, România nu este primită în Schengen, pentru ca firmele românești să nu fie încurajate să exporte în țările din Vest, economiei românești i se pun nenumărate bețe în roate prin decizii aberante și unilaterale impuse de la Bruxelles, imigranții români și est-europeni sînt priviți ca o amenințare pentru forța de muncă locală, atunci cînd îndrăznesc să ridice ochii din brazda de căpșuni, fiind tratați ca atare, România este pusă non-stop la zid și persecutată verbal și nu numai de birocrații europeni, adevărați comisari nemiloși ai unei oribile forțe de opresiune ce se dovedește a fi Uniunea Europeană, acest Al Patrulea Reich al zilellor noastre.

Pe scurt, în UE lucrurile sînt simple: ei, vesticii, au foloasele, în timp ce noi, esticii, tragem ponoasele.

Așa stînd lucrurile, veți merge să votați pentru europarlamentare? Veți confirma și susține, prin votul vostru, această stare de fapt?

Pentru a doua oară după cel de-al doilea Război Mondial, România este victima unei agresiuni externe. Aşa cum foarte bine a fost denumit de către unele voci, amestecul fără precedent şi de netolerat al intereselor politico-economice europene şi americane în politica internă se constituie într-un adevărat Dictat de la Bruxelles.

Spre deosebire de soldaţii ruşi veniţi pe tancuri, emisarul american, venit repede-repede să rezolve situaţia, s-a scoborît din limuzina blindată, iar inspectorii sovietici au fost înlocuiţi de cei europeni. E adevărat, metodele diferă un pic, dar asemănările în ceea ce priveşte modul brutal de a-şi impune interesele sînt evidente.

Şi mai există o asemănare cu dominaţia sovietică de după 1944 în România: şi acum, ca şi atunci, s-au găsit destui trădători de ţară de partea română, care să facă jocul invadatorilor şi să cînte în struna propagandei străine.

Statutul României este în momentul de faţă tot acela al unui învins în război. Ţara noastră a pierdut de această dată războiul economic, iar Uniunea Europeană, această URSS pe stil nou, nu are nici un motiv în a se abţine să ne pună cizma pe grumaz.

Din nefericire, nu foarte mulţi dintre concetăţenii noştri conştientizează acest lucru. Ei sînt în continuare dispuşi să se raporteze, în vechea concepţie românească de slugă, la construcţia politică numită Uniunea Europeană ca fiind Lumina care vine de la răsărit. Chiar dacă Bruxellesul se află la vest de Bucureşti.

Chiar dacă este evident acum că UE nu este o construcţie realizată pe principiul dreptăţii, cu drepturi şi obligaţii egale pentru toţi membrii ei. Că este un mamut corupt şi birocratizat, în care decizia luată de la centru de către un număr redus de politruci este impusă cu brutalitate periferiei. Că nu are nici o legătură cu apărarea intereselor cetăţenilor europeni, ci este doar braţul politic al unor interese economice şi financiare mai mult sau mai puţin obscure.

Ne-a trebuit UE!! Ne-am bucurat ca am intrat in UE urmată cu pupaturi ,felicitari,sampanie,felicitari..etc. Acum ne-am trezit cu dictatura-n bot … Nu ai voie sa produci ,sa cultivi,sa bei lapte natural,(doar lapte vopsit DANONE) !! Cum sabotează UE ţăranul românhttp://dantanasescu.ro/2014/01/14/cum-saboteaza-ue-taranul-roman.html Terorismul mediatic şi sabotarea industriei alimentare românești http://dantanasescu.ro/2013/03/11/terorismul-mediatic-si-sabotarea-industriei-alimentare-romanesti.html   Sursa http://www.invectiva.ro/social-bundy/al-patrulea-reich-vi-ei-cu-foloasele-noi-cu-ponoasele

https://searchnewsglobal.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Cizma UE pusă pe grumazul României aduce sclavie din plin românilor

 1. Alexandra zice:

  Câta speculatie de joasa factura! Astea sunt concluziile dumneata personale, bazate pe o adâncă frustrare si pe un complex al inferioritatii de-a dreptul comunist! Cum ai extrapolat dumneata din ce a zis femeia toate enormitatile si cretinismele autiste pe care le-ai debitat? Dar cum rămâne cu sursele, cu dovezi in sprijinul acuzelor? Sunt tratati ca niste sclavi doar romanii care întind mana si pleaca capul, pentru ca asta cer. Te asigur eu ca sunt romani in Germania foarte bine integrati si respectati de comunitate, care lucreaza legal si primesc pensii si Facilități sociale fara nicio rezerva! Daca cineva nu a muncit o zi, nu merita!! Ce sugerezi, sa ne dea pentru ca suntem estici amărâți? Dar cum ar fi sa încetezi cu auto victimizarea si sa nu mai dai apa la moara ălora ca tine? Măcar ai fost vreodată in Germania, oaie cu cabina?

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Se poate sa nu jigniti autorul acestui articol?
   Daca tot admirati civilizatia vestica….

   Apreciază

  • Laura zice:

   Ce proasta esti Alexandra Draga ….iti cam place acolo unde esti si nu te deranjează ce se vb despre Romania.

   Apreciază

  • octavian zice:

   alexandra, ori esti o zdreanta de club care o sugi nestingherita prin vest fara sa ai habar de realitatile care ne inconjoara, ori esti o pupincurista basista, sugativa de fundatie sau redactie care nu te intereseaza de viitorul acestei tari. Beneficiile majore ale aderarii la UE se vad : industrie aproape de zero, fabricile care merg sunt ale lor, terenurile arabile in mare majoritate sunt ale strainilor si iau subventii de la statul roman, turism subdezvoltat, comert facut numai de marile lanturi de profil din strainatate care ne baga pe gat toate cacaturile lor la preturi mult mai mari decat la iei, pe strada o gramada de tomberoane cu sigle bmw, mercedes, vw etc….ce este nou la show-room este mai scump decat la ei….s.a.m.d…..deci cu ce a gresit asa de mult autorul acestui articol ?

   Apreciază

  • mircea zice:

   cap patrat oaie cu cabina esti tu

   Apreciază

  • Ion Bolborea zice:

   Alexandra,in ce hotel lucrezi!?

   Apreciază

 2. Alexandru Trifan zice:

  ,,,,,AUTORUL ACESTUI ARTICOL a OMIS ceva foarte important in toata dizertatia lul,in multe locuri adevarate,,,,,a omis ,,,,,,,POLITICUL DIN ROMANIA,,,,,,pe care l-am rugat pentru a
  REZOLVA mai toat problemele la NOI IN TARA in ROMANIA,,,,,si sa se schimbe TOTAL afirmatia
  de „”cersetori ai Europei”” daca:

             1,TOT AURUL si METALELE PRETIOASE din MUNTII ROMANIEI sa fie 
               exploatat,valorificat prin bursa si IMPARTIT FRATESTE POPORULUI ROMAN,
               ca in EMIRATE cu petrolul,,,,,
             2,ROMANIA sa se transforme intr-o IMENSA GRADINA ECOLOGICA si sa le 
              dam de MANCARE si SA BEA APA ,la TOATA EUROPA,ASIA si AFRICA,,,,
              pentru ca in viitor apa si mancarea ,la 15 miliarde de OAMENI PE GLOB,vor
              declansa RAZBOAIE DEVASTATOARE,,,,,,,
            3, Aceste doua PROPUNERI REALIZABILE ar aduce multe BENEFICII ROMANIEI,
              BUNASTARE,VINE ROMANUL ACASA,TRAI IMBELSUGAT si LINISTIT pentru
              URMASII NOSTRI,,,,,,,
            4,CINE SE OPUNE LA PROPUNERI ?,,,,,,,,,,P O L I T I C U L  DEZLANAT si 
              RAPACE din ROMANIA impreuna cu INTERESELE STRAINILOR CE VOR SA
              JUMULEASCA ROMANIA,,,,,,,,,,
            5,  AVEM ,FRATILOR DE ALES..........ORI........ORI.......restul este RADIO-SANT .
  

  Apreciază

 3. eu zice:

  foarte adevarat , intentia ue a fost sa ne rada industria , oadata cu industria cade si economia si nea facut cersetorii ue asta a fost cu libertatea si democratia lor foloasele le trag hotii din parlament si consiliile judetene si primarii iar ponoasele le trage prostimea

  Apreciază

 4. IONUT zice:

  Ce ma, daca vine un neamt in Romania fara sa fi muncit macar o zi il umple statul de ajutoare ? La munca sau la furat si nu la intins mana 🙂 Si cereti mai putina socoteala la UE si mai multa politicienilor din Romania dar nu oricum ci cu pusca in mana.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.