Preparatele McDonald’s și nanotehnologia. Ce s-a găsit în acestea sub microscop  După cum arată fotografiile și videoclipurile de mai jos, s-a descoperit că puiul McNuggets conține fibre ciudate, pe care unii oameni le-ar putea chiar asemăna cu așa-numitele „Morgellon„. S-au găsit structuri negre precum firul de păr care se lipesc de masa de nugget, precum și structuri în formă de ou albastru, ca firele de păr sau fibre atașate de coadă.  (NaturalNews): ,,Astăzi anunțăm prima anchetă efectuată la laboratorul Natural News Forensic Food Laboratory din domeniul științelor naturale, noua ramură de cercetare științifică a Natural News, unde am pus mâncărurile sub microscop și am aflat ce este cu adevărat acolo. Am achiziționat un McNuggetsde pui de 10 piese de la un restaurant McDonald’s din Austin, Texas. În condiții controlate cu grijă, am examinat apoi Chicken McNuggets sub microscopul digital de mare putere, așteptându-ne să vedem numai bucăți de pui prelucrate și o acoperire exterioară prăjită. Dar ceea ce s-a găsit ne-a șocat. Am văzut multe lucruri ciudate în experiența noastră de investigare a alimentelor, dar nu m-am așteptat niciodată să găsesc asta ”…Actualizări: Natural News a lansat acum o a doua rundă de fotografii „a fibrelor misterioase” aleChicken McNuggets, pe lângă fotografiile pe care le-ați văzut. Probele reale de pui McNugget utilizate în aceste fotografii au fost înghețate pentru păstrarea dovezilor medico-legale.

De asemenea, s-au găsit noduri roșii ciudate de culoare roșie în mai multe locații, precum și un obiect verde sferic care seamănă cu algele.

Credem că aceste dovezi vizuale poate justifica o anchetă a FDA cu privire la compoziția ingredientelor din Chicken McNuggets, specifică Natural News. În special, de unde provin structurile de păr? Acest lucru este deosebit de important a răspunde, având în vedere că găinile nu au păr. Există o contaminare încrucișată între specii în procesarea Chicken McNuggets? La această întrebare trebuie să răspundă compania.

Iată dragilor încă o dovadă că pe lângă diversele substanțe misterioase care se introduc premeditat de către companiile producătoare în vaccinuri și în preparatele McDonald’s se întâmplă același lucru. Credeți că-i de bine? Eu nu cred și aș sfătui tinerele mămici, spălate pe creier sau ignorante să nu-și mai hrănească copiii de la aceste companii pentru că toate acestea sunt premeditat făcute asupra copiilor noștri pentru a ne extermina ca specie. După ce Africa a fost terenul de experimente al armelor biologice de zeci de ani cu așa-numiții viruși SARS, Morgellons, SIDA, Ebola, etc., prin mâncarea infestată prin nanotehnologie și infestarea vaccinurilor și obligativitatea vaccinării copiilor, elita malefică nu vrea altceva decât exterminarea noastră încet, dar sigur.

Multă sănătate!

Sursa: https://www.naturalnews.com

https://burebista2012.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(McDonald’s). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Preparatele McDonald’s și nanotehnologia. Ce s-a găsit în acestea sub microscop

  1. Citadela zice:

    Fibrele „misterioase” sunt firele de par pubian ale negrilor care servesc acolo

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.