Zodia varsator


Este tradus de mine cu google. Zodiile aici sunt pe luna ( ex. ianuarie-capricorn, februarie-varsator, martie-pesti, etc.)

Astrologia Varsatorului: Origine / Reprezentare

Băiete, asta este confuz. Ai crede că un semn cu cuvântul aqua ar fi un semn de apă. Nu. Sau că conducătorul său planetar este, să zicem, Neptun. Gresit din nou. Varsatorul este un semn de aer, dar apa joaca un rol important in el. Este chiar simbolizat de un băiat care toarnă apă pe pământ. Chiar și acea parte este ciudată, având în vedere că semnele ulterioare sunt considerate a reprezenta etapele ulterioare ale vieții, cu astfel de virtuți precum înțelepciunea, liniștea și umanitatea. Deci, de ce un băiețel?

Ei bine, în mitologia greacă acest băiat mic a fost Ganymede, un muritor atât de frumos că a fost ales de zei ca să fie purtătorul lor de cupă și astfel a urcat la ceruri. El reprezintă frumusețea fizică a Aquarienilor-Libransi, dar Vărsătorii sunt uimitori.

În ceea ce privește confuzia cu apă, explicația cea mai logică este că în timpul acestei jumătăți de iarnă a anului, emisfera nordică se dezgheață de zăpadă. Simbolul semnei, care prezintă două linii paralele încurcate, servește două scopuri: valurile sale indică importanța semnalului de apă, dar și înțelepciunea. Ei au fost inițial trași ca doi șerpi, unul bun și unul rău; nativii acestui semn sunt, prin urmare, se crede că cunosc bine diferența.

Varsatorul planetar al Varsatorului este de fapt o combinatie intre Saturn si Uranus. Cei doi formează împreună o dualitate curioasă: influența lui Saturn poate fi văzută într-un spirit răcoros al lui Aquarius, în timp ce tragerea lui Uranus este nevoie să fie unică, modernă și neconvențională.

Astrologia Vărsătorului: Calități pozitive

Sunteți umaniștienii lumii. Îți iubești oamenii pasionat, în număr mare. Din acest motiv, sunteți întotdeauna implicat în domenii în care puteți face o schimbare pentru îmbunătățirea omenirii. Politica locală, în special, este locul unde simți că poți face cea mai mare diferență și unde simți că problemele sunt cele mai reale.

Când nu acționați pentru schimbare socială, discutați adesea despre aceasta. Ca semn de aer, sunteți o persoană de idei grozave, un idealist și un pic de visător și vă place să angajați oamenii în viziunea voastră asupra unei societăți ideale. Ca gânditor, esti destul de logic, așa că argumentele tale sunt întotdeauna convingătoare și credibile. În combinație cu zelul tău umanitar, aceasta te face o alegere populară pentru conducerea politică sau socială.

Și odată ce ai hotărît ce-i drept, stai la ea. Urăsc compromisul. Spre deosebire de Sagetari, însă, a căror mândrie nu le va permite să se dedice unui argument mai logic, veți admite că vă înșelați dacă argumentul altcuiva este mai puternic. Dar o veți întoarce imediat și o veți adopta ca parte a propriei dvs. ordini de zi.

Ca semn al oamenilor, refuzați să fiți plasați la un nivel mai înalt decât prietenii dvs., chiar dacă ați putea merita acest lucru. Neîncrezându-vă și disprețuiți ierarhiile – sunteți un adevărat democrat – astfel încât inegalitățile de clasă și de rasă vă alimentează cu mult ardorul.

În ciuda pasiunilor tale sociale, de fapt ești foarte izolat și independent mai mult decât îți dai seama. (Un alt aspect al celor doi șerpi din semnul dvs., care reprezintă binele și răul, este o coexistență a altor opoziții: sociabilitatea și aloofitatea, dezinteresul și independența, politețea și rudeness.Unii astrologi chiar cred că semnul în sine este compusă din opuse complet: cei care sunt cei mai buni din lume și cei care sunt cei mai răi.) În orice caz, ați învățat mai multe trucuri pentru a vă menține independența atunci când trebuie: lăsați telefonul robot să ridice telefonul la domiciliu sau „sunt în mod convenabil absente sau întârziate pentru numiri. În esență, faceți un punct de interacțiune cu oamenii atunci când alegeți, nu invers. Aceasta nu este o trăsătură negativă, dacă ești doar adevărat pentru tine în primul rând.

Astrologia Varsatorului: Zone de probleme

Semnele zodiacale ulterioare sunt considerate instabile din punct de vedere emoțional, progresiv mai mult în secvență. Sunteți cunoscuți pentru că sunteți foarte sensibili, mai ales când sunteți criticați. Aveți o piele subțire – sunteți extrem de sensibil la comentariile de la oameni și ușor de rănit.

De asemenea, sunteți cunoscut pentru teama de respingere. Destul de des, vă este mai ușor să vă explicați – sau chiar să cereți o hârtie de dată – pe hârtie, unde puteți să vă vărsați liber sufletul și să nu fiți prezenți pentru lovitura potențial negativă. Această trăsătură singură a determinat pe mulți Aquarieni să înflorească scriitori și poeți pasionați. La fel ca Fecioara adesea înțeleasă greșit, adevăratul tău sentiment strălucește pe hârtie, dezvăluind un suflet sensibil și pasionat, care surprinde pe cei care știu doar personajul tău public, rece și independent.

Toată această sensibilitate emoțională, totuși, are dezavantajul său. Dacă nu puteți accepta critici, nu vă puteți îmbunătăți caracterul. În mod similar, dacă nu vă puteți confrunta cu respingerea, nu veți supraviețui și nu veți prospera în lumea reală.

Unele dintre criticile pe care le-ați auzit sunt orientate, probabil, spre curtenirea voastră, uneori la modă socială. Acest lucru nu se datorează faptului că vrei să fii ofensator, ci doar că găsești formalități puțin ipocrite și elitiste. Ești o persoană a poporului, la urma urmei, și-ți cunoști propria minte și vei vorbi despre ce e pe ea. Aceste lucruri mici nu vă simt bine, așa că le ignorați. Bineînțeles, problema este că tu (și probabil Sagetatorul) ești singurul care o face, iar această directivitate nu este apreciată de majoritatea. Fără îndoială că ați experimentat până acum câteva episoade sociale.

Astrologia Vărsătorului: Calități fizice și activități

Vărsătorii sunt departe și cel mai atractiv semn fizic în zodiac, în special în jurul ochilor, deoarece semnul guvernează acea zonă (precum și picioarele inferioare). Așa cum băiatul din hieroglifă este frumos din cauza câtorva trăsături feminine moi, tot așa este și fiecare Varsator binecuvântat cu un aspect bun androgin: bărbații vor avea o trăsătură feminină sau două, femei cu un bărbat masculin. Majoritatea Vărsătorilor au fețe unghiulare, nu rotunde și ușor construite. Fiecare pas este mai degrabă ușoară, iar indicele independent arată în felul în care un Varsator reușește să evite lovirea oamenilor.

Lista femeilor frumoase Varsatori este deci destul de lunga: Jeanne Moreau, Tallulah Bankhead, Mia Farrow, Kim Novak, Vanessa Redgrave, Princess Caroline, Geena Davis, Nastassia Kinski, Katherine Ross, Suzanne Pleshette, Printesa Stephanie, Christie Brinkley, Barbara Hershey, Lana Turner, Tina Louise, Jane Seymour, Cybil Shepherd și Vanna White.

Cei de la Aquarius sunt foarte incantati de Clark Gable, James Dean, Charles Lindbergh, Placido Domingo, Rutger Hauer, Humphrey Bogart, Neil Diamond, Paul Newman, Wayne Gretsky, Mikhail Baryshnikov, Tom Selleck, John Forsythe, Tom Brokaw, Nick Nolte, Robert Wagner, Burt Reynolds, Matt Dillon și John Travolta.

Ca un Varsator, nu esti prea mult in sport, desi iti place sa faci parte dintr-o echipa. Aceasta se manifestă în interesul de a fi în comitete sociale sau în grupuri de caritate. De asemenea, sunteți interesat de activități științifice, astfel că sunteți bucuroși să vă petreceți timpul construind un radio de șuncă sau să mergeți la un muzeu de aeronautică sau să citiți știința fictivă.

Astrologia Vărsătorului: Preferințe

Ești semnul care îți place culorile ciudate, cum ar fi portocaliu sau albastru metalic sau ceva provocator sau puțin neobișnuit. Aveți instinctul avangardist – este influența lui Uranus – așa că nu vă deranjează dacă hainele dvs. sunt considerate ciudate, cu toate că de cele mai multe ori vă afirmați stilul și independența subtil, cu un accent aici sau acolo pentru a arunca oameni off, sau un costum obișnuit de o culoare ciudată.

Casa ta este probabil să aibă modele moderne – acele mese din sticlă metalică, probabil, sau o mulțime de tehnologii compacte cu negru. Preferați spațiul general să vă simțiți mai orizontal decât vertical (acest lucru se potrivește cu ura dvs. de ierarhii sociale).

Ca semn de aer, ca și Gemenii și Libra, nu ești prea interesat de mâncare. Ați putea petrece cu ușurință o întreagă masă vorbind, apoi găsiți că nu ați mâncat o mușcătură când toți ceilalți sunt terminate. Dar, la fel ca în alegerea culorilor, veți merge la bucățica neobișnuită, o legume ciudată sau o tărtăcuță ciudată, de culoare portocalie, înainte de a face altcineva.Ideea dvs. de distracție este de a obține un grup de oameni împreună și de a încerca un nou restaurant exotic – o sărbătoare marocană sau un grătar indonezian, de exemplu. Aceasta îți combină dragostea cu oamenii cu cele neobișnuite.

Astrologia Varsatorului: Ocupatii / Profil Financiar

Sunteți binecuvântați cu o minte logică și științifică, iar acest lucru vă convine singur la nenumărate cariere din industriile de înaltă tehnologie. Dacă fiecare companie de computere a declarat că fiecare angajat ar putea să-și ia ziua de naștere, aceștia ar pierde literalmente jumătate din personalul lor în februarie. Deoarece aceste locuri de muncă sunt, în general, sigure și plătiți bine, și din moment ce vă place acest tip de muncă bazată pe logică, vă veți bucura de succes pe toate nivelele de aici.

Celălalt tale talent este pentru munca socială. Un mare număr de activiști, profesori și politicieni sunt Vărsătorii și, deși aceste poziții nu pot plăti, precum și locurile de muncă tehnice, pentru un idealist ca tine, ele sunt probabil cea mai satisfăcătoare urmărire pe care o puteți alege în viață. Vrei să faci o diferență în lume, să nu te îmbogățești. De fapt, nimeni nu te deranjează mai mult decât persoana care alege pur și simplu o carieră pentru bani.

Ceea ce nu ești mare la ceva care este vag sau negociabil, cum ar fi vânzări sau negocieri.Aveți nevoie de soliditatea mașinilor și a logicii, sau de nobilimea adevărului și bunăstarea omenirii, pentru a vă satisface.

După cum am menționat mai devreme, mulți dintre marii scriitori ai lumii sunt Vărsătorii, deoarece au înțeles că ar putea să-și arate sentimentele adevărate pe hârtie mult mai ușor decât în ​​persoană. Această listă include Charles Dickens, Somerset Maugham, Francis Bacon, Charles Darwin, Lewis Carroll, Sinclair Lewis, James Joyce, Tennessee Ernie Ford, Maestrul de science fiction Jules Verne și poeții Robert Burns și Lord Byron.

Astrologia Varsatorului: dragoste si relatii

Așa cum am menționat mai devreme, cel mai mare obstacol este frica de respingere – mai degrabă ar trebui să vă scrieți sentimentele decât să le exprimați față în față. Amintiți-vă, totuși, Cyra.no de Bergerac a fost o tragedie, și dacă nu puteți depăși această teamă, viața voastră de dragoste va fi tristă. Chiar și atunci când reușiți să găsiți partenerul potrivit, trebuie să vă verbalizați sentimentele mai des. Vă simțiți dragostea, dar o exprimați și în alte moduri, cum ar fi cumpărarea de cadouri. Cu toate acestea, fără aceste cuvinte cheie, eforturile dvs. sunt pierdute.

Vestea bună este că găsirea partenerului dvs. este mai ușoară atunci când știți cine să căutați, iar în cazul dvs. ar fi Gemeni sau Balanta. Fostul iubeste varietatea si imprevizibilitatea la fel de mult ca tine si poate intelege caracterul tau contradictoriu. Acesta din urmă va fi la fel de atrăgător fizic față de voi, așa cum sunteți pentru el sau ea, deoarece sunteți amândoi binecuvântați cu o mare frumusețe și o dragoste de acest lucru și acest lucru va fi armonios atâta timp cât Libran acceptă nevoia dvs. neregulată de a fi singur . În al doilea rând, vă veți descurca bine și cu Leo (există respect reciproc aici) și Sagetator (veți lega discutarea punctelor mai fine ale vieții și a problemelor lumii, lungi în noapte, odată cu timpul).

Cel mai bine este să evitați parteneriatul cu Taurul (care nu poate tolera impredictibilitatea dvs.), Cancerul (prea întors și stabil pentru fantele complexe) și Fecioara (nu puteți tolera nevoia de ordine).

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.