Dan Cristian Ionescu: „Gașca sionistă provoacă pe site-ul d-lui Coja reacții antisemite”


  PENTRU NICK (FOSTUL NICU COHEN?), PRIN AMABILITATEA DOMNULUI COJA Acest articol l-am început acum cîteva zile, dar pe de-o […] 

PENTRU NICK (FOSTUL NICU COHEN?), PRIN AMABILITATEA DOMNULUI COJA

Acest articol l-am început acum cîteva zile, dar pe de-o parte este mult prea amplu iar pe de-altă parte, printre multele necazuri care la mine se tot acumulează, m-am lovit și de o nouă infecție dentară (mă doare cînd mănînc, mă împiedică să dorm și să mă concentrez). Dentista mea nu răspunde la telefon (probabil că a plecat deja la munte, unde își petrece de regulă Crăciunul), farmacia a refuzat ca fără rețetă să îmi vîndă doza minimă de care aveam nevoie (întotdeauna, îmi trecea după trei zile, deci aveam nevoie de 6 pastile) și am auzit că ar fi o interdicție impusă de UE (multe instituții ar trebui aruncate în aer spre binele românilor și al europenilor!).  Azi după amiază, după mult chin, am primit antibiotice de la o farmacie veterinară!

Acum, cînd sînt tot mai obosit, cînd nu mai sînt în stare să scriu nici măcar un articol pe saptămînă, cînd ar trebui să îi urez la mulți ani Vasilicăi, cea care peste două saptămîni va conduce Europa (ha! ha!), să scriu despre cum Găbița prăduiește bugetul primăriei capitalei, să scriu despre cum în sfîrșit, biserica catolica (nu și cea ortodoxă!) recunoaște traducerea greșită a singurei rugăciuni care ne vine de la Mîntuitor, și anume „Tatăl nostru”, cînd vroiam să scriu despre mafia din turism și alte mafii cărora nu le-a venit încă rîndul, cînd am atîtea și atîtea de scris, m-a pus necuratul să intru pe site-ul d-lui Coja ca să constat că la fiecare din ultimele mele articole pe care le-a preluat de pe „Justițiarul” reapare pe post de comentator vechiul meu prieten Nicu Cohen, rebotezat (sau cum s-o spune la ei) Nick (dar cum veți vedea, există și un Nic).

Cînd mi-am instalat internetul, mult timp acesta pentru mine însemna doar mail-uri și google. Cu timpul, am găsit însă și site-urile patriotice. Primul a fost site-ul d-lui Ion Coja. Cred că a fost pe atunci cel mai important dintre acestea, pe atunci scriau patrioții și comentau patrioții. Dar, așa cum am scris în repetate rînduri, cel mai mare păcat al românilor este toleranța excesivă, echivalentă cu sinuciderea națională. Dl Coja a dus toleranța la paroxism și, respectînd mult mai mult decît este firesc libertatea de exprimare, a permis comentarii diversioniste care au au făcut mult rău site-ului. Credeti că dacă la un site sionist eu aș fi trimis articole argumentate care denunțau minciuna săpunului făcut din evrei, care denunțau exagerarea numărului de evrei morți la Auschwitz în continuă scădere de trei decenii, despre crimele săvîrșite de evreii bolșevici împotriva marilor personalități ale României, etc., aceste articole ar fi apărut? Fiți convinși că nu. Cu timpul însă, de pe site-ul d-lui Coja au dispărut treptat patrioții pînă cînd evreii sioniștii l-au transformat în imașul lor de joacă. Nicu Cohen, Nic, Nick, triada Radu Ștefan-Rodica Ștefania Brătulescu Jackson-Steffi Mayer, LD Anticap, Isac Boian, Haim Haskal, Puiu din Israel, etc.

Pe 21 dec. 2016, ultima dată cînd am ajuns în Piața Universității de revoluție, m-am întîlnit cu dl. Coja și printre alte discuții l-am întrebat de ce îl tolerează pe site pe sionistul diversionist Nicu Cohen. Dl. Coja mi-a spus că îi este recunoscător pentru faptul că Nicu Cohen i-a dat răspunsul la o întrebare care îl frămînta de mult, și anume cîți evrei sînt în lume. În naivitatea sa, dl. Coja l-a crezut, dar cîți evrei sînt pe lume nu poate știi nimeni, nici măcar Dumnezeu! Dacă Dumnezeu ar vrea să îi numere, le-ar pierde șirul, fiindcă nici El nu știe după ce să îi aprecieze ca fiind evrei: după mamă (cum a fost pînă de curînd)? să fie și după tată? și după un singur bunic? șă îi numere și pe cei care nu s-au născut evrei, dar au îmbrățișat iudaismul? dar întrucît evreii au fost mari curvari, ce ne facem cu copiii născuți în urma legăturilor lor extraconjugale sau în urma violurilor săvîrșite? Iata că și Dumnezeu poate avea probleme.

În ultimul timp, nu am mai avut timp/putere să citesc comentarii. Dar uite că unele articole ale mele din „Justițiarul” au fost preluate de dl. Coja – am constatat că acestea au comentarii, și atunci m-am uitat peste ele.  Și am văzut cum dușmanii mei de pe site s-au reactivat, sub alte nume, dar cu același limbaj și cu aceleași diversiuni.

Probabil că pe cei mai mulți această analiză nu îi interesează, dar mă adresez celor interesați de diversiunile pe care sub anonimat le permite internetul. Este mult de muncă, un articol al meu postat pe site-ul Radu Iacoboaie și apoi pe site-ul Ion Coja a fost șters, nu mai există nicăieri (noroc că l-am salvat eu după postare, dar fără toate comentariile). Au fost șterse și unele comentarii, unele există în textele salvate de mine, altele însă nu le am astfel că voi apela la memorie, unde îmi aduc aminte.

Gașca sionistă provoacă pe site-ul d-lui Coja reacții antisemite, iar pe de-altă parte nu fac altceva decît să depărteze cititorii de la subiectul articolului. Au încercat și cu mine.

Cred că prima încercare a fost la articolul „De unde s-a inspirat Alexandru Florian”, postat pe site la data de 31 ian. 2016 (cu 14 comentarii pînă în momentul salvării textului), care primise supratitlul „Minciuna și calomnia profesie din tată în fiu”. Întrucît acest text a fost șters de peste tot, merg pe amintiri și anume pe faptul că Nicu Cohen mi-a pretins să-i dovedesc că nu sînt evreu.

Evident, vroia ca eu să explodez și să mă lansez într-o lungă tiradă antisemită. A avut o surpriză neplăcută, în finalul următorului articol (din 2 febr.).

https://ioncoja.ro/intre-beneficii-si-sacrificii/

Nu știa că se confruntă cu un aromân, iar aromânii nu au fost niciodată păcăliți de evrei. Evreii i-au ucis, dar nu i-au păcălit. I-am explicat că: „Si o ultima mentiune, fara legatura cu aceasta tema: astazi, la o postare a mea pe blogul d-lui Ion Coja, intervenientul Nicu Cohen, un demn reprezentant al Coloanei a 5-a, avanseaza ideea ca eu as fi evreu. Aceasta nu este o ofensa. Ofensa este faptul ca daca apare cineva inteligent, se considera ca obligatoriu nu poate fi decit evreu. Inaintasii mei, au fost nascuti in munti – acolo unde evreii nu se avinturau, fiindca iernile erau grele iar profitul nul.”

Nicu Cohen, un evreu inteligent, a înțeles și s-a repliat (el nu stie că s-a mai confruntat cu mine, cînd semnam comentariile cu pseudonimul de Daniel, nu de frică, ci fiindcă atunci cînd am început să postez comentarii, înainte să încep a a scrie articole, văzusem că nimeni nu  își dă numele real).

Nicu Cohen a făcut pasul înapoi, dar imbecilul de LD Anticap s-a băgat în vorbă:

Nicu Cohen • 5 zile în urmă

Mai omule -Dan Cristian Ionescu ,eu nici nu stiu cine esti dumneata , eu numai mi-am spus opinia dupa citirea „textului ” . Faptul ca ai incredere in intelectul dumitale e laudabil dar nu s-l supraestima -e o eroare comuna -toti cadem in capcana asta intinsa de ego-ul din noi .
Eu am apreciat textul ,tot ce am zis a fost ca este incomplet .Mai lucreaza la detalii .
PS..daca nu ti-e frica de si ai credinta-n tine posteaza o poza cu mutra dumitala asa un pic din profil ,.sa te vad mai bine..iti spun imediat daca esti evreu sau nu ! Multa sanatate !

(Desigur rămîne o întrebare  – oare cine s-a supraestimat?)

LD ANTICAP • 3 ani în urmă

”Dar ca aceasta tara, daca vrem sa mai existe, din pacate mai este nevoie de sacrificii”. – Pentru cine sacrificii nea -escule? Pentru sefii tai pe linie de Talmud? Sacrifica-te tu? Stai in banca ta ca nu stii ce vorbesti!

Oare eu nu știam despre ce vorbesc, sau lui nu îi plăcea ce știam și scriam?

Mai sînt multe de explicat!

                                                                                                     Dan Cristian IONESCU

http://www.justitiarul.ro

Acest articol a fost publicat în JIDANII. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Dan Cristian Ionescu: „Gașca sionistă provoacă pe site-ul d-lui Coja reacții antisemite”

 1. nicu cohen zice:

  Mda ! Abordare sterila , tipica intelectrucilor care nici ei nu stiu ce vor , ne plimba pe la Braila sa ajunga la Bucuresti dar nici acolo nu e destinatia , vorba multa si fara rost . Orice comentariu daca in el nu este si o invatatura sau o intrebare , o cautare este irosire de timp si cerneala . Daca ar fi fost platit la cite cuvinte a scris , ar fi cistigat ceva ….asa se proceda in secolul 19 ai inceputul sec 20 in Anglia si America autorii erau platiti la cite cuvinte scriau , de aceea Charles Dickens este faimos pentru celebrele sale fraze cu inflorituri , citez :
  „….Era cea mai bună dintre vremi, era cea mai năpăstuită dintre vremi, era o epoca înţelepciunii, o epoca a neroziei, veacul credinţei fara noima , veacul indoielii si suspiciunii , răstimpul Luminii, răstimpul ignorantei primăvara nădejdii, iarna deznădejdii, aveam totul în faţă, dar nu pricepeam nimic , ne înălţăm cu toţii de-a dreptul in iluzii , ne scufundam cu toţii drept în iadul prostiei …”
  Observati cum Dickens lungea povestea , dar ce mesaj o fi vrut sa ne parvina sau ce paradigma de rationament o fi vrind Ionescu sa demonstreze … e o enigma ?!?
  Einstein zicea ca trebuie sa facem un salt al dilatarii constiintei pentru a putea pricepe rostul vietii si ca nu putem sa rezolvam o problema cu acelasi nivel de gindire la care eram cind a aparut problema, iar Jung opina ca, pina cind nu facem necunoscutul cunoscut , acesta ne va dirija viata .

  Apreciază

  • Dan C. Ionescu zice:

   Dragă Nicule, știam că vei interveni și așteptam comentariul ca să îți pot răspunde. Ai căzut de mai multe ori în capcană, dar tu nu știi asta. Uitasem de tine, dar am dat întîmplător peste un comentariu pe care l-ai postat pe Lupul Dacic la un articol al meu preluat de pe site-ul d-lui Coja.
   „Peste tot ne-am numit vlahi iar unii ne tot numesc ”români” sau ”aromâni”. Deznationalizarea asta are un scop pentru cine cunoaste Lex Gentium despre Desnationalizare Deznaturalizare si Desposedare .
   In rest homo homini lupus ….”
   Tupeul milenar al neamului tău atinge cote de necrezut! Ai ajuns să te pretinzi aromân! Semnînd cu numele tău de familie evreiesc! De ce nu spui adevărul, că ești un evreu sionist cu sarcini, care trăiește în SUA? Ce urmărești? Să-i defăimezi indirect pe aromâni cum a mai încercat un alt gunoi care a înfiintat un blog (bergdoe1) și care are o singură postare prin care declară că aromânii au venit pe pămîntul românesc clandestin, fiind spioni ai turcilor (primul aromân cunoscut istoric venit la noi a fost Sf. Nicodim de la Tismana, născut în Prilep în sec. XIV, pe cînd turcii nici nu cred că se gîndeau să ne ocupe), că aromânii s-au înțeles cu ungurii să împarte România între ei, că aromânii sînt cei care au distrus după 1990 România, etc. Un text plin de atîta ură mincinoasă împotriva aromânilor încît nu putea fi scris decît de un evreu. Ce aveți măi, ați innebunit? Căutați proști care să vă creadă?
   La articolul meu republicat ieri, te-ai grăbit cu un comentariu prin care spui că nu se înțelege nimic. Dar probabil că mulți au înțeles ce trebuie, și asta nu-ți convine.
   Ți-am spus că ai căzut în mai multe capcane, poate este timpul să afli una dintre ele. O să mă grăbesc să scriu un articol pe tema aceasta în Justițiarul – fiindcă zilele mele par a fi numărate, încerc azi-mîine. O altă cruntă minciună a ta prin care căutai să provoci reacții antisemite.
   Am pus ieri două întrebări la care încă nu am primit răspuns – dar cred că tu ai început să te infiltrezi pe acest site dupa ce dl. Coja ți-a interzis (sub acest nume) să mai postezi comentarii. Poți să îți schimbi numele cu care semnezi comentariile, dar nu uita că „le style c’est l’homme” – chiar dacă semnezi Gherghina Păpușoi, stilul te va trăda.
   Simt că în curînd mă voi retrage de tot. Pînă atunci însă voi lupta pentru adevăr, să apăr site-urile patriotice de viruși ca tine și să îi apăr pe aromâni.
   Nu pot ca așa, de dragul tău să spun că sînt prost – aș minți, ceea ce nu obișnuiesc.
   Nu știu care este la voi varsta de pensionare, poate deja cumulezi pensia cu salariul (oricum, nu este în shekeli ci in dolari), dar îți recomand să te retragi. Eforturile voastre au fost împlinite, poporul român a fost imbecilizat. Îți urez sănătate, fiindcă de bani nu cred că te poți plînge.
   PS: Mi-ai cerut să îți postez poza mea, ca să vezi daca nu cumva sînt evreu. Tu oare ai abandonat studiile de specialitate înainte de absolvire? Tu chiar nu știi cum se pot obține informațiile? Dacă ai fi cautat pe net găseai multe fotografii cu mine, în primul rînd cea de pe coperta a patra a cărții mele, cea care vă macina rău de tot.

   Apreciază

   • nicu cohen zice:

    Désolé, mon cher ,am rasfoit cartea ta , da cam as ar fi , parca ca ai avea intentii bune , dar n-ai priceput paradigma sociala , contractul social roman . Totusi, trebuie sa recunosc ca nu e usor ….si mie mi-au trebuit multi ani de explicati si efort de rationament sa pricep cit de cit . Evreii nu-s nici mai buni nici mai rai , nici mai destepti ,nici mai prosti , decit restul popoarelor , sint si ei o masa de manevra . Centrul de putere mostruos e la Vatican

    Dă clic pentru a accesa Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    In fapt jidanii sunt cea mai nociva natie dintre toate. Daca ei ar disparea toata omenirea ar rasufla usurata. Minciuna holocaustului din care si azi storc sute de mil.de euro de la tari din Europa, au facut genocid cu palestinienii, toata sleatha lor de zionisti sta cocotata in sistemul financiar global care asupreste toata omenirea.
    Manipuleaza, fura cu tupeu si nerusinare, se cred superiori cind de fapt nu sunt capabili sa fie o natie demna si sa munceasca si nu sa stea cu mina intinsa la altii…sunt cea mai mizerabila natie care exista!
    Vaticanul este si el condus tot de jidani.

    Apreciază

   • nicu cohen zice:

    Lupul dacic – Ce ai pațit bre ? Te-ai sculat cu fața la perete ? Te credeam om inteligent dupa articolele care le publici . Cum poti tu sa crezi ca o ethnie intreaga formata din barbati ,femei , batrini , tineri , copii , prunci toti sint o rasa satanizata de carnivori , escroci , hoti , ticalosi si alte atribute ? Nu ti se pare ceva eronat in aceasta estimatie ? Nu ti se pare ca esti victima unei indoctrinari malefice ? Aceleasi probleme social spirituale care la au dacii- valahi , le au si evreii ! Ce crezi ca in Israel totul este roz ? Si in Israel sint probleme la fel ca in „Romania ” . Acolo cine exploateaza pe cine , evreii exploateaza pe evrei ? Da , asta e raspunsul , o clasa de evrei bogati exploateaza clasa de evrei saraci . La fel ca in Romania , clasa bogata exploateaza clasa saraca , deci conflictul este social-economic , nu ethnic . Escrocii sint escroci indiferent de ethnie !
    Tu ce crezi , daca Hitler ar fi exterminat toti evreii , crezi ca s-ar fi rezolvat toate nedreptatile de pe pamint ? Crezi ca ar coborit raiul pe pamint ? Ca ne-evreii ramasi s-ar fi iubit intre ei si s-ar fi tratat cu bunavointa unii pe altii si ca crimele , rautatea , hotia , varsarea de sange ar fi disparut definitiv ! Ca o societate edenica vegetariana ar fi aparut pe pamint ?
    Poti sa crezi aceasta transformare ? Eu nu pot sa cred .
    Atunci , nu numai evreii sint problema social- comportamentala pe planeta , ci toti oamenii sint problema .
    Omul e fiinta dracului , e egoist , e lacom , e ucigas , se hraneste cu cadavre , indiferent de ethnie , cu mici exceptii .
    Apropo , stia ca Tel Aviv este capitala vegetariana a lumii ? Stiai ca Israelul este a doua tara vegetariana din lume ? Prima e India .
    Pai daca jidanii au o asemenea constiinta incit au ajuns procentual 15 % din populatie sa numai doreasca sa aduca durere altor creaturi vii , sa numai doreasca sa se hraneasca cu cadavre , atunci cum poti tu sa spui ca jidanii sint o sursa a raului ?
    Si evreii sint tot oameni , cu calitati si defecte , cu eroi si ticalosi ca orice natie de pe pamint .

    !עם ישראל חי

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Eheee, ti-ai dat arama pe fata :)))
    Blogul meu este unul nationalist iar jidanii sunt rasa cea mai nenorocita, au distrus si distrug Romania ( citeste categoriile cu ei de pe blog). Sunt infiltrati peste tot asa cum fac in toate tarile capitaliste, nimeni nu poate sa respide din cauza lor. Asa ma intereseaza ca in Israel nu o duc bine….isi merita soarta si inca nu au nimic fata de crimele pe care le fac zilnic de zeci de ani cu palestinienii.
    Din acest moment esti pus in moderare, sfatul meu este sa nu te mai chinui sa scrii pentru ca vor ajunge la gunoi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.