Profețiile Despre Romania Ale Lui Guru Guru, Swami Gupta, Sundar Singh Si Alti New Age-Isti !!!


s560x316_gupta

Cineva m-a rugat să fac o analiză a așa ziselor ”profeții” ale lui Swami Gupta, un anonim pentru mine și cred că printre majoritatea dintre dumneavoastă, dar foarte celebru dintre yogini. Ar fi rămas la fel de anonim sau de celebru, dacă cineva nu ar fi preluat pe net  un articol apărut în Cronica Română pe 14 mai 2004, care s-a răspândit urgent printre bloggeri și mai ales printre românii mari amatori de profeții care ne situază Romania și poporul român pe piscuri spirituale nemaipomenite fără să trebuiască să mișcăm un deget pentru a ne apropia de Dumnezeu și fără a ne dezbăra de proastele deprinderi și de ignoranța care ne caracterizează. Așa profeții să tot citești. Partea proastă a lucrurilor e că ele se referă numai la români. Chiar credeți că nu mai există și alții care să merite astfel de onoruri? Cred că nu, că doar nu degeaba avem noi o vorbă: ” Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul” iar la capitolul fudulie cred că nu ne întrece nimeni.

Oricât am căutat, peste tot nu  nu am găsit decât acel articol publicat în Cronica Română și pe care  alții l-au preluat și l-au imbunătățit, fără a preciza sursa de unde l-au luat. Printre persoanele care au preluat articolul îmbunătățit sunt și câteva foarte cunoscute, cum ar fiCristian Negureanu, Corneliu Leu ,, Liviu Mihaiu etc.

Iată varianta din Cronica Română:

” Un cunoscut clarvazator indian se afla in aceste zile in Romania, in Bucovina, iar prezenta si mai ales declaratiile sale apocaliptice referitoare la viitorul Romaniei au creat deja controverse. Desi pentru publicul larg din Romania, R.A. Gupta Swami este un necunoscut, in mediile internationale el este recunoscut ca unul din cei mai de seama clarvazatori. Gupta Swami este profesor indian, doctor in istoria religiilor, guru si maestru spiritual. Mai mult decit atit, clarvazatorul indian sustine chiar ca, pentru o scurta perioada de timp, in anul 1983, a fost unul din clarvazatorii cuplului Ceausescu. Gupta Swami sustine ca a fost expulzat din Romania dupa ce i-a prezis Elenei Ceausescu sfirsitul pe care il va avea. In aceste zile, gurul indian s-a intors in Romania pentru a vizita regiunea Bucuvinei, acolo de unde el crede ca va pleca viitorul conducator al lumii.

Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvintatul pamint al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intilnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste poate mileniul care a inceput. Un conducator care nu va mai fi ceea ce este. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mintuitorul omenirii viitoare… Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stinca. O mina de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut asa pina la acea data. El va opri prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Romania va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica”, sustine R.A. Gupta Swami intr-una din profetiile sale. Pina la inflorirea Romaniei, clarvazatorul indian sustine insa ca tara noastra va trece printr-o baie de singe si va participa inca de la inceput la cel de-al treilea razboi mondial.

Ultimul razboi mondial va fi declansat si intretinut de fortele oculte care conduc omenirea. Romania va participa la razboi inca inainte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei. Tinerii romani vor muri pe capete in tari straine, in locul unor straini, pentru o cauza nedemna de interesele romanilor. Presedintele Romaniei va fi ucis intr-un atentat pus la cale de opozanti din propriul partid, de guvernamint. Moartea sa si fariseismul ucigasilor aflati la conducerea Romaniei vor declansa explozia sociala care se va rostogoli ca un bulgare de zapada pe covorul nenorocirilor romanesti. Mii de romani vor muri sub pretextul infaptuirii dreptatii pe care o asteptau de atitia ani. Romania se va scalda intr-o baie de singe, demna de personajul Dracula”, a mai declarat Gupta Swami.”

 

Varianta îmbunătățită este mult mai spectaculoasă și trebuie să v-o prezint pentru că de fapt aceasta merită toată atenția:

În primăvara lui 2004, România a fost vizitată de Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală, cât şi din întreaga lume.

Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara . Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.

Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

“Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

“Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. (Nota mea: vezi aici ştirile din România care anticipează aceasta: “România se pregăteşte de război”“Băsescu, ‘loial’ Israelului!”“Este târâtă România în războiul altora, fără ştirea poporului?”)

Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

“Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.

Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

“Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

România  –  pilonul noii orânduiri internaţionale

“Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma căruia vor dispărea.”

După cum vedeti există o mare diferență între varianta din Cronica Română și variantele actuale de pe net.

Am căutat să văd când a apărut această variantă îmbunătățită și  cea mai apropiată dată de articolul din Cronica Română a fost aceasta:

10.09.2004 9:32   „Presedintele Rom�niei va fi ucis intr-un atentat!” citat

Profetii spectaculoase facute de vizionarul indian Gupta SwamiPresedintele Rom�niei va fi ucis intr-un atentat! surprins
Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stinca. prostit O mina de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut astfel pina la acea data.
Structurile statale lipsite de suflet si istorie (precum SUA, UE, NATO) se vor prabusi. surprinsprostit
Rom�nia va juca un rol preponderent in viata politica, sociala si economica a lumii prostitradradradradradradhttp://www.ziarultricolorul.ro/?module=…795&format

Din păcate link-ul dat acolo nu mai funcționează. Dacă cineva care se pricepe poate găsi acest articol indicat in link, ar fi foarte bine.  Acum, de ce spun că apărea deja varianta imbunătățită în ziarul Tricolorul? Pentru că dacă vă uitați la articolul original ( așa voi numi de aici înainte articolul din CR) vedeții că acolo nu există fraza ”Structurile statale lipsite de suflet si istorie (precum SUA, UE, NATO) se vor prabusi”, care apare în citarea de pe forum la data de 10.09.2004. De unde avea ziarul Tricolorul varianta îmbunătățită nu pot să va spun dar pot să vă arăt  ce scrie pe un alt site :

31st August 2006, 11:20     Mesaj #6843

Member Grup: Members  Mesaje: 613 Data înscrierii: 12-August 06 ID membru: 90 979

Cîteva lucruri despre ideologia MISA şi despre G

1. La curs se consideră că G şi MISA au o misiune spirituala extrem de importanta la nivel planetar.

Fragmente dintr-un mesaj al lui G. referitor la MISA şi la rolul ei în România şi în lume:

QUOTE

Cu certitudine, aceasta şcoală spirituală a obţinut starea de invulnerabilitate. Mai mult decât atât, în viitorul apropiat vor apărea roadele profund benefice ale acestei reuşite, care va face MISA să se înalţe pe piscurile pe care le merită. Într-o intimă corelare cu profeţiile lui Sundar Singh, această şcoală spirituală va fi cea mai importantă de pe planeta noastră. Sub directa îndrumare a lui Dumnezeu, sub directa îndrumare a îngerilor, în cadrul ei se va pregăti o nouă cale rapidă, uşoară şi eficientă pentru ca fiecare dintre noi să-L poată descoperi pe Tatăl Ceresc şi să fie una cu El, fără a mai avea nevoie de nici un intermediar. În lumina manifestărilor subtile care au apărut după izbânda tainică, se vădeşte că această şcoală spirituală va deveni cel mai înalt şi mai puternic focar divin al acestei lumi. După cum arată revelaţiile lui Iisus şi faimoasele profeţii ale lui Sundar Singh, este cât se poate de limpede din punct de vedere ocult că poporul acesta şi ţara aceasta vor fi şi vor rămâne adevăratul popor iubit de Dumnezeu şi adevăratul pământ sacru, unde cu ajutorul Lui multe miracole vor fi posibile de acum inainte.

Toate aceste afirmaţii se bazează pe realităţi tainice, de ordin subtil, iar curând vă vor fi accesibile şi vouă, şi celorlalţi. Lucrurile acestea sunt în afara oricărui dubiu. Şcoala noastră de yoga va fi pentru mult timp de acum înainte nucleul unor transformări spirituale fundamentale. Cu ajutorul imens şi tainic al lui Dumnezeu, acestea se vor produce întâi în România, iar prin puterea extraordinară şi irezistibilă a exemplului, vor face apoi cu putinţă o autentică revoluţie spirituală la scară planetară.

2. G e considerat un eliberat, o persoană specială, cu înzestrări cu mult peste normalitate, având o orientare spirituală profund benefică şi al cărui scop este acela de a contribui la îndreptarea fiinţelor umane către adevărurile universal divine. (Yogaesoteric)

3. MISA consideră că poporul român e poporul ales de Dumnezeu să se împlinească profeţiile unui indian, pe nume Sundar Singh, care susţine că Bucureşti va fi de fapt Noul Ierusalim, că România va deveni noul pol spiritual al planetei. În consecinţă apar la MISA tot felul de articole legate de acest subiect.

SadhuSundarSinghSundar Singh

Prezint fragmente din România-Noua Palestină?

QUOTE

Profeţii evrei vorbesc de două strângeri laolaltă ale evreilor din toată lumea. Mulţi rabini greşesc crezând că prima stângere a avut loc după ce s-au întors din robia babiloniană unde au fost duşi în anul 586 î.Chr. Atunci au fost cei din Babilon, nu din toată lumea. Prima stângere a evreilor din toată lumea avut loc, deci, când s-a creat statul evreu, în perioada 1947-1948, continuând şi ulterior. În prezent, ştiind ce se va întâmpla în Israel, evreii încep să fugă, pregătindu-se pentru a doua strângere din toată lumea. Despre acest eveniment profeţii evreilor vorbesc pe larg (ei nu îi prea citesc; preferă Talmudul). Am ales două exemple din Vechiul Testament: „În ziua aceea, vlăstarul lui Isaia (Mesia – n.a.) va fi ca un steag pentru popoare; neamurile se vor întoarce la El, şi slava va fi locuinţa Lui. În acelaşi timp, Domnul îşi va întinde mâna a doua oară, ca să răscumpere rămăşiţa poporului Său, risipit în Asiria, în Egipt, în Patros şi în Etiopia., la Elam, la Şincar şi la Hamat şi în ostroavele mării. El va înălţa un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiuniţii lui Israel şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Iuda, de la cele patru capete ale Pământului”. (Isaia 10:10-12). În versetul de mai sus se vorbeşte despre o „rămăşiţă” a poporului evreu. Din cele care urmează putem deduce unde se va duce majoritatea acestui popor: „Le-am fost un TEMPLU pentru câtăva vreme, în ŢARA în care au venit” (Ezechiel 1:16). Singura Ţară din lume în care există un templu identic cu cel descris de profetul Ezechiel este România, templul fiind Casa Poporului.”(incheiat citare)

De altfel, G a susţinut că Palatul Potala din Lhasa seamănă extrem de bine cu Casa Poporului (lucru adevărat), ceea ce semnifică, conform lui G., că polul spiritual al Tibetului s-a mutat în România.

Prezint în continuare alte fragmente în care se vorbeşte de faptul că România va fi polul spiritual al planetei:

QUOTE

Recent, România a fost vizitată de R.A. Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală cât şi din întreaga lume. Necunoscut publicului român, profesorul indian care este celebru în afara Indiei mai ales ca faimos prezicător şi clarvăzător, a făcut unele profeţii referitoare la evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu, anticipându-le cu o acurateţe cu totul extraordinară. Amintim printre acestea: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea de la putere şi execuţia cuplului Ceauşescu. Aflat în vizită în Bucovina, “trimis de ceea ce se va petrece acolo în viitor”, faimosul profesor indian a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, profeţii care, dacă se vor adeveri, vor transforma mult atât faţa României cât şi a planetei:

Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în fundând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare… Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de fundând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.

Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.

Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci p ilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională.”

După cum vedeți și aici lipsește fraza cu SUA, UE, NATO sau poate că Bivolaru a eliminat-o din articol sau carte, că habar n-am ce-i România-Noua Palestină, dar bănuiesc că-i vreo carte de-a lui, știind că într-un viitor nu foarte îndepărtat va cere azil politic de la UE.

Să înțeleg că Tribunul crede ce spune Grig sau tribunul ii scria textele lui Grig, că nebuni și exaltați sunt amândoi. Dacă are cineva cartea sau ce-o fi ea, îl rog frumos să mi-o dea și mie pe mail, sau măcar fragmentul ăsta integral.

Am tras concluzia că articolul original din CR n-a produs vâlva așteptată și de aceea s-a trecut la o îmbunătățire a lui, pe ici pe colo, prin punctele esențiale. Am mai tras concluzia că Swami Gupta ăsta trebuie să fi fost sufletul geamăn al lui Sundar Singh, că prea le zic amândoi la fel de bine și de frumos. Si mai cred că Bivolarul e sufletul lor geamăn mai mic.

Să discutăm  acum despre textul în sine.  Celebrul ăsta necunoscut nu este nici clarvăzător, nici profet și nici profesor în istoria religiilor. Am căutat pe net și iată ce spune despre el un discipol de-al său, guru la rândul său :

l
Swami Gupta

” Născut în 1913, Guru a servit aproximativ 99 de ani în serviciul acestui plan pământesc. Un nativ din India, Yogi Gupta (cum așa  a fost numit cu afecţiune) a fost atât un realizat medic ayurvedic cât şi un avocat la Înalta Curte din India. Un contemporan şi prieten al lui Mahatma Gandhi, Yogi Gupta a practicat dreptul ca avocat pentru oamenii din India, pentru mulţi ani. Se afla în mijlocul unui caz important atunci când Domnul Siva venit la el şi l-a chemat pe calea spirituală. Ascultând apelul Dharmic, a terminat cazul în acea zi și pe urmă și-a părăsit slujba și averea personală totdeauna, pentru a începe studiul cu Guru lui.

La data de 06 mai 2011 pe muntele Manikoot, situat în Himalya, Maestrul iubit şi super-super Gurulşcolii şi neamului nostru, Sri Swami Kailashananda Maharaji a  intrat Maha Samadhi.” ( adică a murit-n.m)

Oricât veti căuta pe net acest Yogi Gupta nu a făcut nici un fel de prezicere nici pentru Ceaușeasca, nici pentru Gorbaciov și nici pentru România. Există un Dr. Gupta   (SUNIT KUMAR GUPTA) care a făcut predicții pentru Bush și Bill Clinton și despre care site-ul lui spune că au fost foarte precise. Tot el ne spune că cele trei nume sunt sinonime ale dumnezeului lor, Shiva. Gupta mai este sinonim cu Swami, Guru, antrenor, mesager, vindecător, doctor, Yogin, etc. Între cei doi nu este nici o legătură.

 

Deci Swami Gupta al nostru îl chema Guru-Guru, Guru-Yogi, etc. E ușor să prostești lumea când ea e ignorantă.

Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 ) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

Măi oameni buni. La 14 mai 2004 când a apărut primul articol despre profețiile lui Gupta, la putere era Ion Iliescu, care în nici un caz nu mai putea să candideze, pentru că așa cum numai la români se poate întâmpla, avea la activ două mandate și jumătate.  Cum putea să fie vorba despre Băsescu, care și-a preluat mandatul la 20 decembrie 2004, când Gupta spune ”după ce actuala guvernare va câștiga din nou alegerile”, păi ” actuala” guvernare era PSD-ul care a pierdut alegerile în noiembrie 2004.  ” Criza” se va adânci- păi în 2004 nu era nici o criză, decat cea de a găsi niște guvernanți capabili. Nu știu cine ii dorește moartea lui Traian Băsescu, dar se pare că i-a dorit-o încă dinainte de a deveni Președinte. Dar cum se spune în popor: ” Nu mor caii când vor câinii”, nici Băsescu nu le-a făcut acest hatâr unora.

Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.

Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei.

{AAC30F59-AA3E-45A0-9174-36705159C2A7}Img100

Păi să vedem dacă am înteles eu bine: începe si al treilea război mondial, vine și un conducător din Bucovina care se impune lumii întregi și poporul român se înjumătățește. Păi după umilele mele cunoștințe asta se va întâmpla la apariția Antihristului.Adică ne lovim din nou de aceeași previziune cum că antihristul e român, cu mici variații ale regiunii de proveniență. Păi mie mi se pare mai logic să vină din Bucovina ( Moldova) decat din Transilvania, că doar acolo a fost cuibul masonilor și sionistilor dintotdeauna. Mă gandesc că și cele vreo 8-10 milioane de români care vor mai rămâne, sunt de fapt alogenii unguri, evrei, sasi, rromi etc., mai putin romanii din România.  Și ca să nu existe nici un dubiu că românii nu se vor mai înmulți, tinerii nostri vor muri pe fronturi străine, ceea ce se întâmplă deja. Descrierea acestui tânăr seamănă ca două picături de apă cu cea a Antihristului. Eu mă întreb însă, când a avut timp gurul ăsta să-l citească pe Bram Stocker ca să prezică un măcel mai mare decât cel făcut de Dracula. Probabil că făcea parte din lecțiile de ridicare la Shiva sau poate că la facultatea de drept a fost  materie de examen.  Te pui cu guru-guru!

12

Nu știu cum așteaptă românii mântuirea dacă ei nu cunosc nici măcar profetiile Bibliei. Păi nu spune Apocalipsa :21.3

Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.

Atunci de ce ar mai avea nevoie de un conducător drept, bun cu braț de oțel, când Însuși Domnul va sălășui in mijlocul lor” Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.”(Ap.21.4). De ce și-ar mai dori cineva o țară mare și puternică din punct de vedere economic, cand se presupune că cei ce vor trai în această perioadă vor fi toți frați și va exista o singură țară, aceea a lui Hristos.

nicsingle

România  –  pilonul noii orânduiri internaţionale

“Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială.

Cred că ăsta e singurul adevăr spus în toată profetia. La cât de proști, ignoranți și necredincioși suntem, Romania chiar că va fi pilonul Noi Orânduiri Internaționale (NWO). Si chiar își va merita soarta dacă continuă în același ritm cu tembelismele și isteriile de popor ales. ”Stupid people”, cum spunea Brucan, nu înțelegeți că evreii vă induc această idee pentru a călca pe urmele lor de ”popor ales” și pentru a le înlesni planurile?

Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

Vreau să vă reamintesc că în Romania a funcționat și o ”Mișcare Transcedentală, înființată în 1978 de soții Stoian, el român din America, ea evreică ( după câte știu eu) americancă. În 1983 mișcare a fost desființată, iar Gregorian Bivolaru, membru marcant al ei, a fost arestat. Bănuiesc că atunci i s-a prezis Elenei Ceaușescu moartea că doar această mișcare a fost finanțată de evrei americani. Nici nu era greu de prezis având în vedere că aceleași organizatii care au susținut mișcarea i-au înlăturat și omorât și pe Ceaușești. Bănuiesc că cel care a făcut-o este însă Bivolaru.

60286245Gregorian Bivolaru

După cum vedeți această profeție a lui Gupta este o făcătură mult mai proastă decât cea a lui Sundar Singh. O dovadă în plus că, cu trecerea timpului, Bivolaru mintea lui Bivolaru s-a zdruncinat mai tare, ne mai putând fi coerent în descrierea desfășurării evenimentelor. Probabil dorința și graba unora de a vedea aceste evenimente împlinite este atât de mare și stringentă încât le prezintă de-a valma.

Iubiții mei compatrioși, lăsați aberațiile de genul ăsta de-o parte și dacă chiar doriți să trăiți acele timpuri minunate de după reîntoarcerea lui Iisus, renunțați la tândăveala fizică și mentală si folosițiți-vă energia în mod pozitiv, trudind pe Calea Mântuirii și nu citind prostii de genul ăsta. Dumnezeu v-a dat  cap și minte ca să-l folosiți tocmai pentru a discerne adevărul de astfel de gogomănii, pentru că nici măcar minciuni nu poți spune că sunt. Cum credeți că îl veti deosebi pe falsul Mesia de Cel Adevărat, când voi nu puteți discerne între un fals grosolan și o scriere autentică? Dacă indivizi ca Bivolaru sau guru-guru vă pot induce în eroare așa de ușor, cum nu vă va înșela Antihristul, care se știe că va fi tatăl minciunii și înșelatoriei? Toți visați frumos pentru voi și România in ciuda faptului că nu faceți nimic concret pentru a împlini aceste visuri. Mântuirea nu depinde de nici o profeție, indiferent cine a făcut-o, depinde de fiecare dintre noi, de faptele și gândurile noastre. Treziți-vă înainte de a fi prea târziu. Dacă nu vă pasă de voi poate vă pasă de urmașii vostri sau de urmașii urmașilor voștri deși, sincer, mă cam indoiesc de asta. Nu vă gândiți că indivizi precum  Corneliu Leu vor binele acestei țări. Corneliu Leu nu mai are nevoie de prezentare pentru cei care au trăit în vremea lui Ceaușescu. Este un fost lingău al lui Ceaușescu care și-a cunoscut interesul întotdeauna și care nici măcar la vârsta pe care o are acum nu se poate abține să nu-i slujească pe cei care mânuiesc sforile. Ce să faci, metehnele vechi nu se mai pierd și nici obiceiul românului de a crede că tot ce zboară se mănâncă și de a se visa Făt Frumos cu stea în frunte, câlare pe calul cel Năzdrăvan și cu paloșul dreptății în mână. Cred că timpul poveștilor lui Ispirescu a trecu, cel puțin pentru cei mari.

Nicolae Carpathia, Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români (I)

Untold -Nedezvaluitul Monrah , ce face ture prin carpati, ascultati mesajul cu atentie 

Sursa: mucenicul

Acest articol a fost publicat în PREVESTIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.