UNDELE MALEFICE (documentar)


O investigatie complexa facuta de francezi pe subiectul microundelor folosite in telefonie, computere si aparate casnice. Documentarul este titrat in limba romana, deci nu exista scuze sa nu-l vedeti.
Corporatiile de telefonie trec peste vietile oamenilor, ale copilasilor, cu cea mai mare nepasare intr-o goana nefireasca pentru profit. Profit cu orice pret, chiar si cu pretul vietii victimelor. De retinut ca filmul a fost facut in 2014-2015, deci antenele erau 3G la acea vreme. Astazi discutam de 5G.
Industria de telefonie cere populatiei si societatii sa se adapteze produselor toxice puse de ei pe piata si nu invers. Sunt doar eu care ma revolt de acest tupeu al corporatiilor?
**O sa invatati cateva lucruri noi din acest material, in special daca aveti copii si nepoti.

Despre acest documentar as spune ca este made in France 1000% : S-au folosit camere video ascunse in capacul diplomatelor, camere mascate in false butoniere sau microfoane sub mâneca… Cameramanul înregistra mereu cu câteva minute înainte de începerea interviurilor, dar si câteva minute dupa. S-au înregistrat conversatii private la distanta cu microfoane directionale sau ascunse. Într-un cuvânt, s-a facut munca de copoi sub acoperire, cu întrebari nepoliticoase si usturatoare. S-au pastrat integral opiniile omului de rand, cat si cele ale expertilor . Timp de doua luni am vizionat aproape toate documentarele aparute din 2005 încoace, iar acesta este documentarul cel mai incisiv si mai realist din spinosul domeniu al Undelor electromagnetice ( EM) Nu este un material care sa fie vizionat o singura data. Trebuie vazut si revazut, analizat si luat notite: Viitorul nostru si al copiilor nostri este in joc. Industria vizata a înteles potentialul exploziv al documentarului „Les mouvaise ondes”- Unde malefice: Pe 18 mai 2011, dupa difuzarea acestui documentar pe postul de televiziune France 3, a fost programata o dezbatere televizata cu titlul:” Pericolul antenelor GSM si al telefoanelor mobile”. Nici un reprezentat al operatorilor telefonici nu a dorit sa participe, deci era prevazut un dialog intre realizatorii filmului si diverse asociatii. Mai mult, iata ca se declanseaza cu doar 24 de ore înainte si o greva spontana a celor care montau decorul in platoul de televiziune, ca nici maca realizatorii filmului sa nu se poate exprima… Un documentar pe cinste Vizionare curajoasa.

La comentarii:

Va rog frumos, ce dispositive recomadati anti-EM, de protective impotriva undelor electromagentice plasate pe laptop sau pe telefonul mobil.

Cea mai practica solutie este sa folosesti o tastatura usb si un mouse cu bila (se gasesc adaptoare de la usb la ps2) astfel incat laptop-ul sa stea cat mai departe de corp. Covorasele antiradiatii se pun sub laptop si reduc cam la jumatate radiatia de sub laptop dar nu si deasupra lui. Foloseste laptop-ul pe baterie. Daca esti nevoit sa folosesti incarcatorul vezi sa fie cu impamantare si tine-l cat ma departe de corp. Foloseste internet pe fir acolo unde este posibil, opresete wifi-ul daca nu il folosesti. Atentie nu toate laptopurile au campurile electromagnetice la fel. Am observat ca modelele noi radiaza mai putin, ma refer la radiatiile de joasa frecventa. Pentru telefonul mobil nu am gasit nimic satisfacator, pastrarea distantei fata de corp si mai ales de cap este solutia cea mai buna. Foloseste eventual casti cu tub de aer.

Acest articol a fost publicat în PERICOL (5G). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.